Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
RM eddigi sztem összes szerződésében (nagyokat mondom) kimegy a gari a 2 év végére. Fejbőlnem emlékszem olyanra ahol fix gari lenne 3. évben.Wilkerson értéke nem tudom hol van, de a Chandler Jones trade segíthet belőni. Nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb. Remek player, sztem jól be lehet illeszteni a védelmünkbe, de horror hosszútávút kell neki adni és azért lassan arra is kell figyelni, h a saját hosszabbításokra is kell helyet hagyni. Ha tudnak olyan szerződést kötni, ami mondju az első két évben van komolyan megtolva és utána kevesebb lehet jó a dolog, de nem kéne ilyen FA All Stars irányba azért elmenni...Sztem olyan 2. + 4 vagy 5. körért vihető.
Rolni
Nem tudom mennyi garantáltat tartalmazna az új szerződése, de ha a java az első 2 évben kimenne nyert ügy sztem.
Beki
A kérdés inkább az összeg és a total cap space amit felvesz, bár a sapi folyton nő...
5. körből amúgy is kettő van, így egy 2.+5. kör elég jó bolt lenne, mert 2. körből esnénk csak ki és lenne egy elit DL emberünk...
hát meglássuk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson értéke nem tudom hol van, de a Chandler Jones trade segíthet belőni. Nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb. Remek player, sztem jól be lehet illeszteni a védelmünkbe, de horror hosszútávút kell neki adni és azért lassan arra is kell figyelni, h a saját hosszabbításokra is kell helyet hagyni. Ha tudnak olyan szerződést kötni, ami mondju az első két évben van komolyan megtolva és utána kevesebb lehet jó a dolog, de nem kéne ilyen FA All Stars irányba azért elmenni...Sztem olyan 2. + 4 vagy 5. körért vihető.
Rolni
Nem tudom mennyi garantáltat tartalmazna az új szerződése, de ha a java az első 2 évben kimenne nyert ügy sztem.
több mint 10 éve
Rankins érdekes figura és sztem lehetne nálunk is hatékonyan használni.Pont ez a cikk is azt mondja, h elég sok helyre be lehetne tolni, illetve a nickel, dime csomagokban belül sztem tavaly is 1 gap volt.
Ellis és Williams maradhat a base csomagban kezdő és oda csak berotál, majd a könnyű csomagban gyilkol...a kérdés nekem inkább, h ér-e ez első kör közepét...vszeg nem
5tech posztra sztem Mario és Autry rendben lenne, ha Mario játékra alkalmas lenne.
Williams mögé én hoznék vmikor egy 3t arcot, aki tud akár 2gap-et is tolni rotációban, de tud pass rush terén nyomást biztosítani.
Chris Jones problémái miatt csúszik, lehet RM ismét bepróbál egy probémás arcot később...
Javon Hargrave elég nyers srác, de jó lehet nekünk sztem.
Maliek Collins esetleg, bár sokat kellene erősödnie.
Jihad Ward lehet még érdekes, mert Ő még 5technek is kitolható base-ben, ha úgy hozza a szükség és belül is van benne fantázia.
Mayowa deal nem vészes, de az eredeti körös tender után nem hiszem, h matcheljük, bár sztem lenne értelme. Sztem korrekt ST és EDGE depth a srác...
Wilkerson értéke nem tudom hol van, de a Chandler Jones trade segíthet belőni. Nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb. Remek player, sztem jól be lehet illeszteni a védelmünkbe, de horror hosszútávút kell neki adni és azért lassan arra is kell figyelni, h a saját hosszabbításokra is kell helyet hagyni. Ha tudnak olyan szerződést kötni, ami mondju az első két évben van komolyan megtolva és utána kevesebb lehet jó a dolog, de nem kéne ilyen FA All Stars irányba azért elmenni...
több mint 10 éve
Mayowa csáMég van 5 napunk, hogy álljuk az ajánlatot, nem zárnám ki, hogy megtartjuk...
Amadeus91
szerk:
3 év / 8.55M-s szerződést ajánlott neki a Cowboys... ennyiért én már nem tartanám meg. Nincs annyi hiányposztunk, így a drafton tudunk a helyére hozni friss vért.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
La Canfora szerint rá kellene mennünk WilkersonraOsztom a meglátását, én még az idei első kört sem sajnálnám rá... ha sérült, ha nem.. ha mély a DL class, ha nem... Mo egy elit játékos, simán megérné
Amadeus91
több mint 10 éve
La Canfora szerint rá kellene mennünk Wilkersonra
több mint 10 éve
Mayowa csá
több mint 10 éve
Most született Carr-nek a második gyereke: prod.images.raiders.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/RAIDERS/assets/images/imported/OAK/photos/clubimages/2016/03-March/tempcarr21--nfl_mezz_1280_1024.JPG?width=960&height=720Grat neki. Ha minden rendben volt akkor júniusban valamelyik OTA után csinálhatták a gyereket a mamával! : D
több mint 10 éve
DT fit témában: www.profootballfocus.com/blog/2016/03/15/draft-top-prospect-fits-for-every-defensive-tackle-position/meglep, hogy szerintük Rankins illik a Raiders védelmébe. ezt nem így látom. sztem ő 1 gap systembe illik mint 3 tech. Del Rio ilyet nem használ a védelmében, nekünk 5 tech kellene. posztját tekintve Rankins hasonló mint Sapp volt, nekünk inkább Seymour-féle játékos kéne
Rolni
twitter.com/TomPelissero/status/710862820150267904?ref_src=twsrc^tfw
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 10 éve
DT fit témában: www.profootballfocus.com/blog/2016/03/15/draft-top-prospect-fits-for-every-defensive-tackle-position/
több mint 10 éve
Én támadó oldalra egy RB-t várok mindenképpen a draftról, illetve egy projekt LT-t szívesen látnék jó value esetén, valamint egy returner/slot WR-t még megértenék a későbbi körökben.Egyik sem igazán első körös need, pick, így az első kör nálam egyértelműen D.
Pass rushing DT-Rankins sztem remek pick lehetne.
MLB nem lesz olyan aki ér ennyit, mert Jack kimegy, Smith sérülése túl komoly, Ragland pedig nekem túl lassú.
SS adja magát, de ahhoz valóban kéne egy letrade legalább.
Joseph fasza játékos, mondjuk undersized és azért SS poszton lehet hamar szétesik a profik között, de jó prospect sztem is és talán az egyik legjobb a poszton. Bell szintén undersized és ő inkább FS már talán, Keanu akit írtam a mockomba 2. körre is lehet opció 1. végében akár, van már nfl.com-os mock is ahol bekúszik elsőbe.
több mint 10 éve
Hát de ő később is elérhető lesz, nem?nem vagyok biztos abban, hogy a második kör közepén is elérhető lesz. tavaly megsérült október elején, azért nincs hype-ja, amúgy az egyik legjobb játékos a posztján idén.
Bruce
built for this shit
több mint 10 éve
Hát de ő később is elérhető lesz, nem?szerintem a legjobb forgatókönyv az lenne, ha le tudnánk tradelni 20-30 közé, és behúznánk Karl Josephet.A védelembe kit húznál első körben?Garnett (OG), Hogan (QB), Hooper (TE), Murphy (OT), Cayuste (WR), Wright (RB) ők, akik szóba jöhetnének... de konkrét célpontot nem tudnék jelenleg kiemelni. FA előtt azt mondtam volna, hogy Garnett miatt mentünk, most talán Cayuste?, Wright?.sztem nekünk nagyon nem kéne a támadóegységbe húzni, maximum egy project LT vagy egy RB (power back) jöhet szóba.
peterbadbone
deyell
Bruce
deyell
több mint 10 éve
szerintem a legjobb forgatókönyv az lenne, ha le tudnánk tradelni 20-30 közé, és behúznánk Karl Josephet.A védelembe kit húznál első körben?Garnett (OG), Hogan (QB), Hooper (TE), Murphy (OT), Cayuste (WR), Wright (RB) ők, akik szóba jöhetnének... de konkrét célpontot nem tudnék jelenleg kiemelni. FA előtt azt mondtam volna, hogy Garnett miatt mentünk, most talán Cayuste?, Wright?.sztem nekünk nagyon nem kéne a támadóegységbe húzni, maximum egy project LT vagy egy RB (power back) jöhet szóba.
peterbadbone
deyell
Bruce
built for this shit
több mint 10 éve
A védelembe kit húznál első körben?Garnett (OG), Hogan (QB), Hooper (TE), Murphy (OT), Cayuste (WR), Wright (RB) ők, akik szóba jöhetnének... de konkrét célpontot nem tudnék jelenleg kiemelni. FA előtt azt mondtam volna, hogy Garnett miatt mentünk, most talán Cayuste?, Wright?.sztem nekünk nagyon nem kéne a támadóegységbe húzni, maximum egy project LT vagy egy RB (power back) jöhet szóba.
peterbadbone
deyell
több mint 10 éve
Garnett (OG), Hogan (QB), Hooper (TE), Murphy (OT), Cayuste (WR), Wright (RB) ők, akik szóba jöhetnének... de konkrét célpontot nem tudnék jelenleg kiemelni. FA előtt azt mondtam volna, hogy Garnett miatt mentünk, most talán Cayuste?, Wright?.sztem nekünk nagyon nem kéne a támadóegységbe húzni, maximum egy project LT vagy egy RB (power back) jöhet szóba.
peterbadbone
built for this shit
több mint 10 éve
Garnett (OG), Hogan (QB), Hooper (TE), Murphy (OT), Cayuste (WR), Wright (RB) ők, akik szóba jöhetnének... de konkrét célpontot nem tudnék jelenleg kiemelni. FA előtt azt mondtam volna, hogy Garnett miatt mentünk, most talán Cayuste?, Wright?.Hát sajnos nem mondanak semmit nekem ezek a nevek : D De majd utána nézek. 😊
peterbadbone
több mint 10 éve
Garnett (OG), Hogan (QB), Hooper (TE), Murphy (OT), Cayuste (WR), Wright (RB) ők, akik szóba jöhetnének... de konkrét célpontot nem tudnék jelenleg kiemelni. FA előtt azt mondtam volna, hogy Garnett miatt mentünk, most talán Cayuste?, Wright?.
több mint 10 éve
Penn State és Stanford Pro Day-en is ott voltunk, utóbbin ott volt az egész O# staff.És kit nézhettünk a Stanfordnál az O-ba?
peterbadbone
több mint 10 éve
Penn State és Stanford Pro Day-en is ott voltunk, utóbbin ott volt az egész O# staff.
több mint 10 éve
Újra olvastam Gabe Jackson-ról jó pár scouting reportot.Ezt olvastam én is több helyen! 😊
A legtöbb riportban azt írják róla, h remek futás blokkoló, de az atletikussága hagy kivánni valót maga után és emiatt az NFL-ben a legjobb posztja az RG lehet. Volt ahol azt írták, hogy ha esetleg nem válik be LG-nek, akkor a "padló" kvázi egy korrekt RG nála. Ez alapján logikus, h Őt mozgatjuk át RGnek, remélem zökkenőmentes lesz a váltása...aztán ha még esetleg ott jobb is tud lenni, mint LGben az lenne az igazi win-win szituáció.
Rolni
A drafttal kapcsolatosan felvetődött már tobb mock-ban Ezekiel Elliott neve hozzánk. Amivel nekem sem lenne olyan nagy gondom, de mondjuk ha a második körben Derrick Henry elérhető lenne, akkor neki jobban örülnék, viszont akkor a második körös S húzás dőlne dugába.
Nagyon sok helyen írnak hozzánk CB-t még mindig, amit nem nagyon értek, szerintem ez csak akkor lehet releváns, ha Carrie-t FS-be képzeli el a vezetőség, de én első körben akkor sem húznék CB-t.
OT még ami sokszor felmerül, főként Conklin neve, amit megint el tudnék viselni akár, de sztem fölösleges pick
És elérkeztünk oda, ami a leggyakrabban előfordul, mégpedig a DT, főként azokat írják, akik pass rush-t is tudnak generálni, de én ennek a posztnak sem örülnék kimondottan.
Amit itt Höri is írt, meg még egy mock-ban láttam azt hiszem, hogy Jaylon Smith-t húzzuk, az is egy érdekes dolog, lehet bevállalnám a staff helyében, bár jobb lenne ha egy letrade előzné meg ezt a húzásunkat és akkor a második körben jöhetne a futó és az S orvoslása.
Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan, indokokkal persze! 😊
több mint 10 éve
Újra olvastam Gabe Jackson-ról jó pár scouting reportot.A legtöbb riportban azt írják róla, h remek futás blokkoló, de az atletikussága hagy kivánni valót maga után és emiatt az NFL-ben a legjobb posztja az RG lehet. Volt ahol azt írták, hogy ha esetleg nem válik be LG-nek, akkor a "padló" kvázi egy korrekt RG nála. Ez alapján logikus, h Őt mozgatjuk át RGnek, remélem zökkenőmentes lesz a váltása...aztán ha még esetleg ott jobb is tud lenni, mint LGben az lenne az igazi win-win szituáció.
több mint 10 éve
Eléggé kiürült a S-piac, akit én személy szerint kezdő SS-ként pályára mernék nyugodt szívvel engedni az William Moore, de passz ellen már ő sem a régi.Az mondjuk nem biztos hogy baj, ha passz ellen annyira nincs toppon, bár a TE védekezés tavaly is szar volt, jó lenne idén ebben is szintet lépni egy kicsit.
empty taxi
több mint 10 éve
A Tony Jefferson projekt még nem zárult azért le szerintem. Van még idő rakni rá ajánlatot, lehet hogy van még valaki célkeresztben nálunk és utána jön ő a sorban. Bár most nem olvastam velünk kapcsolatban semmi érdeklődést, csak azt hogy a legjobb falunk van ligaszinten! 😊
több mint 10 éve
Annyi hír volt régebben, h a Cards RFA tenderrel ellátott Tony Jefferson-ját nézegetjük és esetleg adunk neki egy offert, de eddig ebből sem lett semmi.Én amúgy nem aggódnék annyira egy rookie beillesztésétől ebbe a secondaryba már, ha az az újonc amúgy alkalmas a feladatra.
CB-knek vszeg nagyon nem kell segítség majd, FS poszton van veterán, így "csak" magára kellene figyelnie. Még mindig komoly feladat, főleg, h papíron ebben a sémában sokat várnánk el az SS-től, de nem igen látok olyan megoldást ami biztos lenne és a drafton meg lesz azért pár életképes srác, nekünk meg szerencsére ordas need nincs máshol, szóval mehet a BPA SS fókusszal 😊
2. körben simán el tudok képzelni egy SS picket és azért ott nem brutál túlzás még day 1 startert remélni.