Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Bergstrom Texansban folytatja, az első játékos akit RM draftolt. 😊Jobb helye lesz ott.
Bruce
több mint 10 éve
Bergstrom Texansban folytatja, az első játékos akit RM draftolt. 😊
több mint 10 éve
Safety és CB kellene, de mán jelleggel! 😊Vernon ment a Giantsba. 5 év, $85 millió, $52.5 millió garantáltEnnyiért nem is baj, hogy nem hoztuk el.
Bruce
peterbadbone
több mint 10 éve
Vernon ment a Giantsba. 5 év, $85 millió, $52.5 millió garantáltEnnyiért nem is baj, hogy nem hoztuk el.
Bruce
több mint 10 éve
Vernon ment a Giantsba. 5 év, $85 millió, $52.5 millió garantált
több mint 10 éve
Jó azért várjunk még a hurrá optimizmussal, mert lehet a dokik eltiltják a contact sporttól egy életre...Mario Edwards Jr. pályán és nem is akár hogy: www.instagram.com/p/BCao_QzlZdS/?taken-by=97_rioennyit arról, hogy karrierending
Rolni
Amadeus91
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. pályán és nem is akár hogy: www.instagram.com/p/BCao_QzlZdS/?taken-by=97_rioennyit arról, hogy karrierending
Rolni
több mint 10 éve
Arizona-ban gyűjtik a volt Raiders játékosokat. A legújabb: Branch, aki két évre kötelezte el magát.R.Johnson vagy esetleg T.Jefferson jöhetne cserébe hozzánk...
A piac rendesen felkavarodott, kíváncsi leszek, hogy ezen a napon miként szerepelünk majd.
peterbadbone
több mint 10 éve
Arizona-ban gyűjtik a volt Raiders játékosokat. A legújabb: Branch, aki két évre kötelezte el magát.A piac rendesen felkavarodott, kíváncsi leszek, hogy ezen a napon miként szerepelünk majd.
több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. pályán és nem is akár hogy: www.instagram.com/p/BCao_QzlZdS/?taken-by=97_rio
több mint 10 éve
Wrote yesterday #49ers could get in way of #Raiders signing Sean Smith. Still true though I think Oakland gets him - TafurKözben Denverben omlik a kàrtyavãr.
több mint 10 éve
www.silverandblackpride.com/2016/3/9/11184892/video-breakdown-of-new-raiders-olb-bruce-irvins-2015-sacksIrvin idei sackjei
több mint 10 éve
Legalább nem a semmire hajigáljuk ki a pénzt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Jenkins 29 millió garantáltat kapott New Yorkban.
több mint 10 éve
Azért most már hosszú szerződéseket adogatunk.
több mint 10 éve
Irvin állítólag 4év/37M-ért írt alá. Elő évében 12,5M-t fog kapni. Jó szerződés ez!Osemele pedig 5év/58,5M/25,4M garantált.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
twitter.com/OmarKelly/status/707379206049685504?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 10 éve
Van sajnos... Washington-ból Dallas-ba repült. Ott nagyon jó helye lenne és szerintem ott is fog maradni.Iloka marad a Bengals-ban... bár, ha helyette elhozzuk Rashad Johnson-t, akkor nem fogok bánkódni.Chris Longról van hír?
peterbadbone
Amadeus91
több mint 10 éve
Iloka marad a Bengals-ban... bár, ha helyette elhozzuk Rashad Johnson-t, akkor nem fogok bánkódni.Chris Longról van hír?
peterbadbone
több mint 10 éve
Iloka marad a Bengals-ban... bár, ha helyette elhozzuk Rashad Johnson-t, akkor nem fogok bánkódni.
több mint 10 éve
érdekes, bár minket már nem hiszem, h érint:Adam Schefter @AdamSchefter 6m6 minutes ago
Dolphins have pulled the transition tag on LB/DE on Olivier Vernon, per source. Now a free agent. Will command big dollars.
több mint 10 éve
woaoJanoris Jenkinst elvitte a Giants
a kinti fórumozóknál pedig pörög Sean Smith neve
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 10 éve
Még egy S név a mix-be:Paul Calvisi @PaulCalvisi
#NFL sources say #Raiders have significant interest in Rashad Johnson. The #AZCardinals safety would fill leadership role of Charles Woodson
több mint 10 éve
Folytatódott a korrekt építkezés, örülök!Trevathan és JDR viszonyáról olvastam vhol, h annyira nem szerették egymást, gondolom ez is belejátszik, h nem repültünk rá.
Trevathan valószínűleg a Bearsbe megy, pedig Ő még nagyon-nagyon illene ide pusztító szerepkörbe 😊 Heeney-Trevathan-Irvin kezdő trió nagyon jól hangzana.
A CB sorból én még hoznám Jenkinst, illetve Lane-t, akkor Amersonnal kiegészülve meglenne a kezdő 3-mas, ami elég komoly lenne ez a front7 mögött.
Sőt én még őszintén Lamar Millerre is rámennék, mert nekem Murray nagy csalódás volt idén. Pénzben biztos meg lehetne adni a Houston ajánlatát, több pénzzel eleinte.
De az előrelépés megkérdőjelezhetetlen és szerintem ez a legfontosabb.
Habi
Érdekes lesz az MLB poszt még, mert Heeney és M.Smith valamint Ball is leginkább WLB-nek való. Mondjuk Trevathanról is sokan mondják, h 4-3ban a WLB a legjobb posztja...
Bruce én Raglandot nem szeretném itt látni. Nálam Ő 3-4 olny ILB, nem lenne sztem alkalmas azokra a cover feladatokra, amit mi kérnénk tőle...
Jerrell Freeman neve merült fel több helyen, mint MLB jelölt. 30 lesz már, de remek coverben és a mi DL mögött a futás ellen is vszeg inkább a tavalyi formáját tudná hozni.
CB biztosan érkezik még. Jenkins vagy Sean Smith lehet a cél első körben, ha ők nem jönnek Jeremy Lane vagy Casey Hayward lehet befutó sztem.
S is jön vszeg. Iloka és Weddle volt eddig említve...
Sztem jön futó is. D.Martin és C.Ivory kapcsán is emlegettek minket. Ivory már elkelt, de Martin még nem...mindenesetre látszik, h Reggie-ék is gondolkodnak futóban. Én személy szerint mondjuk futónak nem adnék akkora deal-t amit Martin fog kapni vkitől, mert ha a falunk összeáll, akkor Murray mellé egy kiegészítő futó sztem elég.
több mint 10 éve
Sajnálom hogy Trevathan-t nem tudjuk idehozni, de akkor első körben jöhet Ragland (kár hogy Alabama-i, mert az errefelé nem jó omen).