Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Nagy húzás, brutál fal lesz itten, nekem nagyon tetszik, inkább neki évi 12 milliót, mint Malik Jacksonnak 15-öt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Mert Osemele évek óta nálunk van, ellenben azt sem tudom ki az a Shareece Wright 😊 Flacco sérülése után alig néztem meccset, egy rém gyenge secben sem mutatott semmit 😊 jobban örültem volna egy másik FA CB-nek.no offense, de ezt tőled nehezen hiszem 😀 Shareece Wrightra nem tudsz semmit mondani de egy OGra igen. 😛amugy tegye fel a kezét aki két hónappal ezelőtt 5év/60M-t nem sokalta volna Osemele-értKb a legjobb falemberünk volt, kb M.Yanda szint az ürge, talán Yanda picit jobb, de csak hajszállal. Sajnálom nagyon.
én sok meccset nézek szerencsére, és ha netezek 90%ban NFL-lel foglalkozok, de 2-3 hónappal ezelőtt még seholsem találkoztam azzal a kifejezéssel h Osemele nagyon jó 😀 kicsit váratlanul ért engem most FA időszakra ez a nagy hype körülötte
braxa88
Voice
azért egy CB megítélése jóval könnyebb mint az OG
braxa88

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
no offense, de ezt tőled nehezen hiszem 😀 Shareece Wrightra nem tudsz semmit mondani de egy OGra igen. 😛amugy tegye fel a kezét aki két hónappal ezelőtt 5év/60M-t nem sokalta volna Osemele-értKb a legjobb falemberünk volt, kb M.Yanda szint az ürge, talán Yanda picit jobb, de csak hajszállal. Sajnálom nagyon.
én sok meccset nézek szerencsére, és ha netezek 90%ban NFL-lel foglalkozok, de 2-3 hónappal ezelőtt még seholsem találkoztam azzal a kifejezéssel h Osemele nagyon jó 😀 kicsit váratlanul ért engem most FA időszakra ez a nagy hype körülötte
braxa88
Voice
azért egy CB megítélése jóval könnyebb mint az OG
több mint 10 éve
amugy tegye fel a kezét aki két hónappal ezelőtt 5év/60M-t nem sokalta volna Osemele-értKb a legjobb falemberünk volt, kb M.Yanda szint az ürge, talán Yanda picit jobb, de csak hajszállal. Sajnálom nagyon.
braxa88
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
amugy tegye fel a kezét aki két hónappal ezelőtt 5év/60M-t nem sokalta volna Osemele-értén sok meccset nézek szerencsére, és ha netezek 90%ban NFL-lel foglalkozok, de 2-3 hónappal ezelőtt még seholsem találkoztam azzal a kifejezéssel h Osemele nagyon jó 😀 kicsit váratlanul ért engem most FA időszakra ez a nagy hype körülötte
több mint 10 éve
Rand Getlin @Rand_GetlinTeljesen jó
More on the deal OG Osemele and the #Raiders have agreed to in principle: 5-year deal worth a maximum of $60M (!). Absolutely massive.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin @Rand_Getlin More on the deal OG Osemele and the #Raiders have agreed to in principle: 5-year deal worth a maximum of $60M (!). Absolutely massive.
több mint 10 éve
Osemele évi 11.7M, max évi 12
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauffEbben annyi az érdekes, hogy Osemele se nagyon játszott RG-t mostanság, míg Gabe asszem sose. Kérdés ki menne át RG-nek, ha Penn mégis marad...
Plan is to play Osemele at OG, but if Penn bounces he may have to play tackle. Fluid situation
Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff Plan is to play Osemele at OG, but if Penn bounces he may have to play tackle. Fluid situation
több mint 10 éve
Meglássuk mi a terv, sztem LT poszt lesz ennyi pénzért, de benne lehet a pakliban, h végül benn marad OG-nek, ha Penn marad vagy drafton érkezik LT day 1 potentiallal, esetleg Watson berobban.Sztem azt tudja hozni pass blockban, mint amit Penn hozott és futás támogatásban meg előrelépés lenne.
deyell én megnéztem a pff gradeket most. elvileg utolsó 4 meccsen volt Ő az LT.
14. hét: overall 84; pass prot 79; run block 96,9
15. hét: overall 82,8; pass prot 77,7; run block 96,1
16. hét: overall 80,7; pass prot 75,6; run block 97,7
17. hét: overall 79,6; pass prot 76; run block 93,4
A run block értékek magukért beszélnek, de a pass protection-ön valóban dolgozni kell majd az offseason alatt, ha LT-t akarunk belőle full time.
több mint 10 éve
és akkor ez előrelépés Pennhez képest?
több mint 10 éve
Btw oaklandben régen látott erejű OL-t épít ReggieTavaly asszem.az ol coach megmondta hegyeket fogunk mozgatni 😁
Amadeus91

több mint 10 éve
Btw oaklandben régen látott erejű OL-t épít Reggie
több mint 10 éve
11 milla körül
több mint 10 éve
ezaz geci megbaszunk mindenkit!Még egy Weddle, S. Smith igazolás és jók is vagyunk. 😁
Amadeus91
Mondjuk örülnék Trevathannak is de róla feltűnően nincs velünk kapcsolatban pletyka

több mint 10 éve
ezaz geci megbaszunk mindenkit!
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok a számokra.
Habi
built for this shit
több mint 10 éve
Osemele guard poszton biztosan ász lenne, de az LT poszt az más kérdés. bevallom nem láttam azokat a meccseket, amiken baloldali tackle-t játszott, úgyhogy a PFF-re kell hagyatkoznom, -4,2-re értékelték LT poszton 292 snap alatt. ami nem hangzik túl jól, főleg nem akkor, ha megnézzük, milyen edge rusherek vannak az AFC Westben.Szerintem, ha egész offseasonban arra készül, hogy LT poszton fog játszani, akkor nem lesz baj vele! 😊
deyell
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok a számokra. Én tippre egy 5 év, 52 millió, 28 misi garantált szerződést látok magam előtt 😀Folytatódik a normális építkezés, tetszik és hajrá 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Osemele guard poszton biztosan ász lenne, de az LT poszt az más kérdés. bevallom nem láttam azokat a meccseket, amiken baloldali tackle-t játszott, úgyhogy a PFF-re kell hagyatkoznom, -4,2-re értékelték LT poszton 292 snap alatt. ami nem hangzik túl jól, főleg nem akkor, ha megnézzük, milyen edge rusherek vannak az AFC Westben.Én ezert mondtam hogy személy szerint vissza hoznám Pennt is. Pénz úgy is van rá és ha Osemele nem váltja meg a világot mint LT akkor Penn meg mindig eltud karistolni ezen a poszton míg Osemele mehetne RGnek ahol meg elit s igy a fizika sem olyan hűde vészes mert lenne mögötte teljesítmény is. Ha meg megvaktja akkor meg értélem.szerű és Penn személyében minőségi cserénk van meg ha kicsit drágán akkor is.
deyell
De egyet értek azzal is nem tudom kiírta pár hsz-l ezelőtt hogy kell a draftrol is ember hogy legyen egy stabil, jó, fiatal O falunk.

több mint 10 éve
Osemele guard poszton biztosan ász lenne, de az LT poszt az más kérdés. bevallom nem láttam azokat a meccseket, amiken baloldali tackle-t játszott, úgyhogy a PFF-re kell hagyatkoznom, -4,2-re értékelték LT poszton 292 snap alatt. ami nem hangzik túl jól, főleg nem akkor, ha megnézzük, milyen edge rusherek vannak az AFC Westben.
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 10 éve
Hát én azért meglepődnék, de nem lennék boldogtalan tőle, bár a név önmagában nem szokott elég lenni, de majd meglátjuk. Jó lenne megérni, hogy újból egy jó Raiderst láthatnék. Meg nem beszélve arról, hogy akkor Döme is visszatérne a fórumra! 😊És ezt hívják kellemes problémának 😊 Az meg errefelé nem volt mostanság, úgyhogy tuti várják már a srácok 😊Fontos hogy idén csináljunk egy viszonylag fiatal falat, amely sokáig egyben van, mert nemsokára mélyen a zsebünkbe kell nyúlni Carr és Mack miatt. (Bár Mack már most is drága)De ha mack így halad akkor még többet is fog kapni, + majd pár év múlva ott lesz még cooper is.
Carr ha így halad, akkor egy 100 milliós szerződést is lehet hogy fog kapni...
Bruce
kapitnono
Front loaded szerződést pár sztárnak, csalogató fiatal játékosok már megvannak, szóval nem elérhetetlen itt a nagy nevű FA-k többsége.
Én azon sem lepődnék meg, hogy ha 3-4 klasszis is jönne.
Habi
több mint 10 éve
És ezt hívják kellemes problémának 😊 Az meg errefelé nem volt mostanság, úgyhogy tuti várják már a srácok 😊Fontos hogy idén csináljunk egy viszonylag fiatal falat, amely sokáig egyben van, mert nemsokára mélyen a zsebünkbe kell nyúlni Carr és Mack miatt. (Bár Mack már most is drága)De ha mack így halad akkor még többet is fog kapni, + majd pár év múlva ott lesz még cooper is.
Carr ha így halad, akkor egy 100 milliós szerződést is lehet hogy fog kapni...
Bruce
kapitnono
Front loaded szerződést pár sztárnak, csalogató fiatal játékosok már megvannak, szóval nem elérhetetlen itt a nagy nevű FA-k többsége.
Én azon sem lepődnék meg, hogy ha 3-4 klasszis is jönne.

JT Daniels fan