Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Starks nem reális, nekünk egy power back kell, nem egy slasher, arra ott van LataviusScott Bair @BairCSN 2 pHa valakit, akkor őt szívesen látnám 32-ben!
Looks like Raiders will try + land Weddle. As I said/wrote earlier, there's been interest, + Weddle's plan was to take visits. We'll see.
Bruce
Most olvastam, hogy Starks (Packers RB) NE-be látogat... őt el is felejtettem kicsit, de reálisnak tartottam a leigazolását. De úgy látszik, hogy nem a FA RB-k közül kerül ki Murray váltótársa. 1/14: Ezekiel Elliott?
peterbadbone
built for this shit
több mint 10 éve
Amadeus figyelmébe:Dianna Marie Russini @diannaESPN 24 p
Former Rams DE Chris Long wants to play for a winning team, I'm told he has spoken with Washington, Atlanta, and Dallas. Decision soon.
több mint 10 éve
Neki annyira nem örülnék az első körben. Kicsit primadonnáskodó, meg nem is az a nagy állat futó, akkor már inkább Derrick Henry, hátha lecsúszik a második körbe, vagy ha valaki cserélne velünk későbbi első kört (trade down) és akkor a 20. hely környékén még biztos be tudnánk húzni.Scott Bair @BairCSN 2 pHa valakit, akkor őt szívesen látnám 32-ben!
Looks like Raiders will try + land Weddle. As I said/wrote earlier, there's been interest, + Weddle's plan was to take visits. We'll see.
Bruce
Most olvastam, hogy Starks (Packers RB) NE-be látogat... őt el is felejtettem kicsit, de reálisnak tartottam a leigazolását. De úgy látszik, hogy nem a FA RB-k közül kerül ki Murray váltótársa. 1/14: Ezekiel Elliott?
peterbadbone
több mint 10 éve
Scott Bair @BairCSN 2 pHa valakit, akkor őt szívesen látnám 32-ben!
Bruce
több mint 10 éve
Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.Én komolyan látok fantáziát Heeney-ben amúgy!!
De akkor ki lesz az MLB?
Bruce
Mack\Irvin-Heeney-M.Smith
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Scott Bair @BairCSN 2 pLooks like Raiders will try + land Weddle. As I said/wrote earlier, there's been interest, + Weddle's plan was to take visits. We'll see.
több mint 10 éve
Végre lesz tisztességes védelmünk???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Rolando egyébként jobb egyetemi játékos és jobb prospect volt, mint Ragland.
built for this shit
több mint 10 éve
mindenkit megbaszunk idénja, de a nőket kétszer😊
Amadeus91
több mint 10 éve
dallasi McClain vagy oaklandi McClain? 😊 most kapott egy újabb évet 5 millióért nálunk, csak a nyugati parton nem szeretett játszani.Hát ő sem tipikus MLB, bár így lehet hogy megérné kockáztatni vele, bár én inkább Myles Jack-et húznám, bár sztem egyik sem lesz bent (hacsak nem csúsznak a sérülésük miatt)Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.Behúzzátok Jaylon smitht, aki felépül szeptemberre és akkor körberöhögitek a világot.
De akkor ki lesz az MLB?
Bruce
kapitnono
Bruce
Jack pedig 100%-os mostmár hivatalosan is, szerintem senki nem menti meg a Top5-től
twitter.com/NFL_CFB/status/707995803592302592
több mint 10 éve
Hát ő sem tipikus MLB, bár így lehet hogy megérné kockáztatni vele, bár én inkább Myles Jack-et húznám, bár sztem egyik sem lesz bent (hacsak nem csúsznak a sérülésük miatt)Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.Behúzzátok Jaylon smitht, aki felépül szeptemberre és akkor körberöhögitek a világot.
De akkor ki lesz az MLB?
Bruce
kapitnono
több mint 10 éve
Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.Behúzzátok Jaylon smitht, aki felépül szeptemberre és akkor körberöhögitek a világot.
De akkor ki lesz az MLB?
Bruce

több mint 10 éve
Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.De akkor ki lesz az MLB?
több mint 10 éve
A Vernon-licitből azért szálltunk ki, mert csak a lóvét nézte a gyerek.
több mint 10 éve
McClain után nekem sem kellene Ragland... ugyanaz a kategória. Nagy méret, lassú láb, embert nem vesz le a pályáról... sőt, az a Mosley aki megelőzte Mack-et a DROY választáson se tud levédekezni folyamatosan egy TE-t. Alabama ILB-t én nem szeretnék itt látni. NCAA szintre tökéletesek, de itt egy kicsit más tulajdonságok kellenek az elit szinthez.Első körös pick ezek után már tényleg mehet a legjobb elérhető játékosra, mert ha így folytatjuk, akkor nem nagyon lesz hiányposztunk. Furcsa ezt így leírni... 😀
több mint 10 éve
twitter.com/nfldraftscout/status/707636982990569472Hú de nem akarom Raglandot...Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!Ha így lenne, akkor már a drafton viszont simán jöhetne Ragland!
CJ. Anderson-t nem nagyon keressük. Kár, pedig szerintem nagyon jól illene Murray mellé.
peterbadbone
A cover hiányosságai nem lennének annyira előtérben.
Meg hát akkor max még egy első körös falembert tudnék elképzelni helyette.
Bruce
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
I see. Köszönöm!Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?Tavaly megserult komolyan. Jelenleg is alkalmatlan a jatekra. Ezert vagtak ki.
TST
ulpianus
több mint 10 éve
Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?Tavaly megserult komolyan. Jelenleg is alkalmatlan a jatekra. Ezert vagtak ki.
TST

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?fizikain nem ment át. Inkább Penn akkor már.
TST
több mint 10 éve
Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?
több mint 10 éve
Hú de nem akarom Raglandot...Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!Ha így lenne, akkor már a drafton viszont simán jöhetne Ragland!
CJ. Anderson-t nem nagyon keressük. Kár, pedig szerintem nagyon jól illene Murray mellé.
peterbadbone
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
őt azért nem.mindenkit megbaszunk idénGoodellnek nagy eve lesz akkor
Amadeus91
ulpianus
több mint 10 éve
mindenkit megbaszunk idénGoodellnek nagy eve lesz akkor
Amadeus91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!Ha így lenne, akkor már a drafton viszont simán jöhetne Ragland!
peterbadbone