NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezt a poént Hőri tavaly a galaktikus Eaglesre használta, és akkor jogos volt. Szerintem most ez erősen kevés, mert közülünk senki sem mondta, hogy Luck for SB MVP.Luck for SB MVP, Rams for 1/1A Coltsnak is...!első preseason meccs! omgFucuAz első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).Fucucolts D ellen ez elég szép volt?! nem leszz itt gond?!
omg...braxa88
Helmut Zimmer
akkor léphetünk is a következő idényreFucu
Annyit viszont az 1. preseason mecceset követően is lehet látni, hogy a Ramsre még nagyon nagyon sok munka vár a szezon kezdetéig. Szerintem Braxa is erre célzott, és egyet is értek ezzel.
Üdv. H.
több mint 12 éve
Luck for SB MVP, Rams for 1/1A Coltsnak is...!első preseason meccs! omgFucuAz első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).Fucucolts D ellen ez elég szép volt?! nem leszz itt gond?!
omg...braxa88
Helmut Zimmer
akkor léphetünk is a következő idényre
több mint 12 éve
A Coltsnak is...!első preseason meccs! omgFucuAz első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).Fucucolts D ellen ez elég szép volt?! nem leszz itt gond?!
omg...braxa88
több mint 12 éve
első preseason meccs! omgAz első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).Fucucolts D ellen ez elég szép volt?! nem leszz itt gond?!
omg...braxa88
több mint 12 éve
Szeretem mikor egy (!) pre-season meccs után már azon megy a fikahajigálás, hogy ki milyen szezont fog zárni...
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Az első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).Fucucolts D ellen ez elég szép volt?! nem leszz itt gond?!
omg...
több mint 12 éve
A D-ből a line több, mint biztató volt...különösen Quinn...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Austin Davis elég biztatóan mozog
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Az első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).
több mint 12 éve
FBKrisz
643
én akitől kevesebb pesszimista van azt mondom nyugi.Amen 😊
ismét új rendszer az offense-nél, új rendszer a defense-nél, ezek nem fognak összeállni 2-3 hónap alatt.
én azt várom, hogy a szezon közepén már látunk olyan dolgokat, amiket most szeretnénk. versenyképes O és versenyképes D.
az újoncok - akik eddig játszottak - jók. a következő 2 évben van 2-2 első körös draft pick-ünk, lesz itt csapat.
DiamondsHead44
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
egy checkdown passz, egy missed tackle és Luck az isten.
😀süti
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
én akitől kevesebb pesszimista van azt mondom nyugi.ismét új rendszer az offense-nél, új rendszer a defense-nél, ezek nem fognak összeállni 2-3 hónap alatt.
én azt várom, hogy a szezon közepén már látunk olyan dolgokat, amiket most szeretnénk. versenyképes O és versenyképes D.
az újoncok - akik eddig játszottak - jók. a következő 2 évben van 2-2 első körös draft pick-ünk, lesz itt csapat.
STL Curtain
több mint 12 éve
Nem is értem hogyan volt ez a J.Smith annak idelyén 1/2??Vannak még pár kalapra valóan... 😀
Bár nem csak ö hanem az egész támadófal egy nagy kalap szar.Ramsfan
Mondjuk inkább pre-seasonba szopjunk, mint tavaly behúztuk mind a 4 meccset...
több mint 12 éve
Nünüke
558
Nem is értem hogyan volt ez a J.Smith annak idelyén 1/2??Bár nem csak ö hanem az egész támadófal egy nagy kalap szar.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 12 éve
Ők a szerencsések, akik nem vesznek részt ebben a bénázásban. 😀Úgy néz ki, hogy DX, Gibson és Saffold is kihagyni kényszerül a mérkőzést. süti+ C Scott Wells (knee), S Darian Stewart (hamstring) and CB Bradley Fletcher.DiamondsHead44
több mint 12 éve
Úgy néz ki, hogy DX, Gibson és Saffold is kihagyni kényszerül a mérkőzést. süti+ C Scott Wells (knee), S Darian Stewart (hamstring) and CB Bradley Fletcher.
STL Curtain
több mint 12 éve
Úgy néz ki, hogy DX, Gibson és Saffold is kihagyni kényszerül a mérkőzést.
több mint 12 éve
ma nekünk is megkezdődik a preszízn._a TST szerinti 5 legérdekesebb megfigyelni való: www.turfshowtimes.com/2012/8/11/3235040/st-louis-rams-indianapolis-colts-what-to-watch-for
_és a stltoday-com szerinti 5 legérdekesebb: www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-colts-five-things-to-watch/article_ff76add0-4af7-571d-a0d3-1326084709eb.html
sok bennük a közös, mindkettő kiemeli:
- Pead-et
- Jason Smith és Barry Richardson csatáját az RT posztért
- a WR-kérdést és bizonyítási lehetőségeiket és
- természetesen Sadfordot, bár más-más megközelítésben
STL Curtain
több mint 12 éve
Mindig, minden szezont optimistan varok(ertsd. varok egy 4-12-es szezont) 😀 de most egy 8-8-at szeretnek 😀Mondjuk a védelemre én is számítok, hogy iszonyat jó lesz. Egyedül seafty mellett van némi kérdés még, de Mikell mellett már csak megoldja valaki... Mondjuk továbbra se értem, hogy akkor mi a tökért cornerekből szedünk össze annyit, hogy az egész divízióba jutnának.
Jok a hirek, nincs sok serules,a FO jol mukodik a szerzodesekkel, remelem Fisher tokos volt/lesz, es mukodni fog a szezon.
A Def utni fog sztem.😊FBKrisz
A nagy kérdés továbbra is az O-line, ahol gyakorlatilag meglehetne hirdetni a felvételt, mert ez a Saffold - Ojinnaka - Wells - Dahl - Richardson ötös nagyon nem tűnik acélosnak. Samunak remélem jó pszichiátere van...
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Mindig, minden szezont optimistan varok(ertsd. varok egy 4-12-es szezont) 😀 de most egy 8-8-at szeretnek 😀süti, ez a TC, itt mindig nagyszerű hírek vannak 😀peteySzezonban viszonylag (...) kevesebb a sikerünk, úgyhogy én egy jó TC hírnek is úgy örülök, mintha PO-t játszanánk. 😉
süti
Jok a hirek, nincs sok serules,a FO jol mukodik a szerzodesekkel, remelem Fisher tokos volt/lesz, es mukodni fog a szezon.
A Def utni fog sztem.😊
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
süti, ez a TC, itt mindig nagyszerű hírek vannak 😀peteySzezonban viszonylag (...) kevesebb a sikerünk, úgyhogy én egy jó TC hírnek is úgy örülök, mintha PO-t játszanánk. 😉
több mint 12 éve
4 meccses eltiltással kezd, nem tudom ez mit befolyásol Fischer és Schotty fejében.DX a héten végre ismét edzett, aztán 2 edzés után ismét sérült. nem sok esélye van a rosterre való kerülésben miután a 2+1 új szerzemény helye szinte biztos, Givens sebessége pedig alkalmas a speedster szerepre. Amendola visszatért és jó formában van, jó formában van Salas is és Gibson hozza a TC-menő formát.És Pettis?Stez
miután kicsi az esély a 7 fős WR corp-ra, DX helyzete is kétséges.DiamondsHead44
egyébként nem teljesít rosszul, de kiemelkedően sem.
szerk.: Pettis a 4 meccses eltiltásból kettőt már letöltött tavaly, tehát kettővel kezd az idén
STL Curtain
több mint 12 éve
DX a héten végre ismét edzett, aztán 2 edzés után ismét sérült. nem sok esélye van a rosterre való kerülésben miután a 2+1 új szerzemény helye szinte biztos, Givens sebessége pedig alkalmas a speedster szerepre. Amendola visszatért és jó formában van, jó formában van Salas is és Gibson hozza a TC-menő formát.És Pettis?
miután kicsi az esély a 7 fős WR corp-ra, DX helyzete is kétséges.DiamondsHead44
több mint 12 éve
DX a héten végre ismét edzett, aztán 2 edzés után ismét sérült. nem sok esélye van a rosterre való kerülésben miután a 2+1 új szerzemény helye szinte biztos, Givens sebessége pedig alkalmas a speedster szerepre. Amendola visszatért és jó formában van, jó formában van Salas is és Gibson hozza a TC-menő formát.miután kicsi az esély a 7 fős WR corp-ra, DX helyzete is kétséges.
STL Curtain