NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Scott Wells végre teljes értékű edzést végzett, ott volt a 11-11 elleni gyakorlatokon is. DX továbbra sem edzett. 😕
Richardson sokat volt az első csapattal, egészen addig amíg egymás után 2 false start-ot vétett.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Hosszú idő után végre egy meccs, amit élveztem. Pead remélem csak 3. számú lesz, mert Richardson mérföldekkel jobb volt. Felettébb tetszett a játéka.nézd meg miket nyújtott egyetemen..egy csomó nagy eredménye van..nem meglepő h. jó..tavaly pl. kétszer rúgott be 58 yardos FG-t..és a sulijában az összes rekordot megdöntötte..
Az új rúgónk bemutatkozása nem volt semmi. Úgy bevarrta az 52 yardos FG-t, hogy majdnem fölé ment 😀
Al
több mint 12 éve
Al
594
Hosszú idő után végre egy meccs, amit élveztem. Pead remélem csak 3. számú lesz, mert Richardson mérföldekkel jobb volt. Felettébb tetszett a játéka.Az új rúgónk bemutatkozása nem volt semmi. Úgy bevarrta az 52 yardos FG-t, hogy majdnem fölé ment 😀
több mint 12 éve
Tetszett a meccs öf..leszedem az egészet kíváncsi vagyok..De nem írom le mi lett,hátha valaki meg akarja nézni..de ami tuti,nem vertek ronggyá.. 😀CarmelomanAki megakarja nézni az ne jöjjön addig a topikba. 😀
Peadtől mi a jó franc ez a 8 labdaérintésből -8 yard ? 😀 Nem úgy volt, hogy ő majd kisegíti SJ-t ? 😀
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Tetszett a meccs öf..leszedem az egészet kíváncsi vagyok..De nem írom le mi lett,hátha valaki meg akarja nézni..de ami tuti,nem vertek ronggyá.. 😀
több mint 12 éve
Al
594
Kíváncsi vagyok, a mai napon mivel "kényeztetnek" bennünket?
több mint 12 éve
plusz azt gondoltam ez még friss hírm de már megtaláltam egy 19 órával ezelőtti tweetben 😊csak a keresőt nem tudod használni 😛Igazoltunk két új elkapót. 😀😀😀sütiKiket? Nem találtam semmit pedgi jó embereket követek twitteren. 😊Fucu
www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-add-two-receivers-have-on-roster/article_30a9121f-7ae5-5f29-b7c1-25f38ce053ef.htmljjncaa
több mint 12 éve
csak a keresőt nem tudod használni 😛Igazoltunk két új elkapót. 😀😀😀sütiKiket? Nem találtam semmit pedgi jó embereket követek twitteren. 😊Fucu
www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-add-two-receivers-have-on-roster/article_30a9121f-7ae5-5f29-b7c1-25f38ce053ef.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igazoltunk két új elkapót. 😀😀😀sütiKiket? Nem találtam semmit pedgi jó embereket követek twitteren. 😊
több mint 12 éve
Samu bokáját meg lehetséges, hogy meg kell műteni idény után. Valószínűleg a cikkíró, még nem látta, hogy áll fel a falunk...legalább elválik a szar a májtól
süti
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Nem is lesz 😊 Majd Fisher és McGinnis elnavigálják a védelmet.FucuÉn amúgy megkockáztatnék már egy idényt HC nélkül is... 😀
Samu bokáját meg lehetséges, hogy meg kell műteni idény után. Valószínűleg a cikkíró, még nem látta, hogy áll fel a falunk...
Igazoltunk két új elkapót. 😀😀😀
több mint 12 éve
Nem is lesz 😊 Majd Fisher és McGinnis elnavigálják a védelmet.a védekezéshez nem értek,de nem lehet,hogy a védekezési szisztéma a rossz védekezés titka? mert ennyire nem rosszak a védőink..CarmelomanDC-nk sincs 😂süti
több mint 12 éve
a védekezéshez nem értek,de nem lehet,hogy a védekezési szisztéma a rossz védekezés titka? mert ennyire nem rosszak a védőink..CarmelomanDC-nk sincs 😂
több mint 12 éve
Carmeloman
644
a védekezéshez nem értek,de nem lehet,hogy a védekezési szisztéma a rossz védekezés titka? mert ennyire nem rosszak a védőink..Sokat hibáztunk,megnéztem még egyszer a meccset, és eléggé könnyen szerezték a pontokat.. Pead viszont jó lesz 1-2 év múlva 😊
több mint 12 éve
remélem nem kiabálom el...a korábbi évekhez - és sok más csapathoz képest - az idén elkerül bennünket a nagyobb sérülés hullám. senkinek sem ért véget a szezonja, nem marad ki hónapokra.
a kisebb sérülésekkel bajlódók száma sem sok. jelenlegi sérültlista: Danario Alexander, Bradley Fletcher, Brandon Gibson, Darian Stewart, Scott Wells, Trevor Laws és Trumain Johnson
közülük csak Wells (mondjuk ez nagy baj) és Laws esetében nem tudni mennyire lesz hosszú a pihi, a többiek esetében legkésőbb a hétvégére ígérik a visszatérést. (DX más kategória, szerintem már ő is tudja, hogy ebben a szezonban nem kesz tagja az 53-as keretnek)
STL Curtain
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mi lett volna, ha nem 3–38 az eredmény? 😀biztos megutálják őket,ha egy meccset nem otthon játszanak.. 😛CarmelomanMent rajta sokáig a vita, hogy ezek után még el is költöztetik a csapatot stb. Nagyon nem örültek a Szent Lajosiak, hogy 3 éven keresztül elvesznek tőlük egy meccset.
Egyébként a Colts elleni meccs után egy hellyel feljebb léptünk Power Rankingsben. 😛
www.nfl.com/news/story/0ap2000000050045/article/nfl-power-rankings-atlanta-falcons-rise-chicago-bears-fall?module=HP11_hot_topicssüti
több mint 12 éve
biztos megutálják őket,ha egy meccset nem otthon játszanak.. 😛CarmelomanMent rajta sokáig a vita, hogy ezek után még el is költöztetik a csapatot stb. Nagyon nem örültek a Szent Lajosiak, hogy 3 éven keresztül elvesznek tőlük egy meccset.
Egyébként a Colts elleni meccs után egy hellyel feljebb léptünk Power Rankingsben. 😛
több mint 12 éve
Carmeloman
644
biztos megutálják őket,ha egy meccset nem otthon játszanak.. 😛"A Kosok vezetősége azzal indokolta a döntést, hogy bár törekszik az együttes globális népszerűsítésére, de előbb azt szeretné, ha St. Louisban válna a helyi lakosok kedvencévé a gárda."mi ebben a meglepő?Fucu
ez így mindent visz.Amadeus91
több mint 12 éve
"A Kosok vezetősége azzal indokolta a döntést, hogy bár törekszik az együttes globális népszerűsítésére, de előbb azt szeretné, ha St. Louisban válna a helyi lakosok kedvencévé a gárda."mi ebben a meglepő?
ez így mindent visz.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
"A Kosok vezetősége azzal indokolta a döntést, hogy bár törekszik az együttes globális népszerűsítésére, de előbb azt szeretné, ha St. Louisban válna a helyi lakosok kedvencévé a gárda."ez így mindent visz.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Carmeloman
644
kapják be..ki akartam menni a 30. szülinapomon.. Havernál lett volna szállás, repcsi olcsó lett volna ha időben veszem,erre megszívattak.. :S
több mint 12 éve
A csapat visszamondta a 2013-as és 2014-es londoni szereplést.vassadi3 perccel voltál gyorsabb 😉
STL Curtain
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A csapat visszamondta a 2013-as és 2014-es londoni szereplést.
több mint 12 éve
tavaly 4-0 volt a preseason rekordunkaz utolsó 7 preseason meccset megnyerték Spags-ék
a rendes bajnokság eredményeivel meg mindenki tisztában van, ugye?
STL Curtain
több mint 12 éve
Én pedig erre írtam, hogy ez csak az első előszezon meccs volt. Van még három vissza. Amúgy jól haladtak előre, nem nagy dolgokat csináltak, csak first downt. Azért az látható volt, hogy amikor Jackson futott nehezen állították meg.Ezt a poént Hőri tavaly a galaktikus Eaglesre használta, és akkor jogos volt. Szerintem most ez erősen kevés, mert közülünk senki sem mondta, hogy Luck for SB MVP.Luck for SB MVP, Rams for 1/1A Coltsnak is...!első preseason meccs! omgFucuAz első két drive (vagyis a kezdők -Scott Wells és Gibson) egész szépen haladtak. Nem lesz itt gond. A védelem még gyakorlásra szorul (álá Cards D#).Fucucolts D ellen ez elég szép volt?! nem leszz itt gond?!
omg...braxa88
Helmut Zimmer
akkor léphetünk is a következő idényreFucu
Annyit viszont az 1. preseason mecceset követően is lehet látni, hogy a Ramsre még nagyon nagyon sok munka vár a szezon kezdetéig. Szerintem Braxa is erre célzott, és egyet is értek ezzel.
Üdv. H.Helmut Zimmer
Mindegy nem fogom védeni a Ramst.
Nem mellesleg amit én írtam, hogy "egész" szép volt, braxa pedig, hogy "elég" szép, kicsit különbözik a kettő.