Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Salas-t JMD draftolta tavaly ugye. Fishnek nem kellett és gondolom JMD felhívta őket, hogy kéne a srác. 2015-ös hátsó körös picket kaptatok, jó ha egy 6. körös lesz.Ezzel szerintem nem basz el semmit Fisher.
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Érdekesen alakul a csapat..vagy nagyon tud valamit Fish,v. elbassza de nagyon.. Egy Pats draftjog mire lesz jó? állandó po..vagy arra spekulál, h. abbahagyja Brady és gyengék lesznek addigra? 😊
több mint 12 éve
St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.süti2015ös pick jött Salasért
JT Daniels fan
több mint 12 éve
St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.Rams Claim Former Bills DT Kellen Heard
több mint 12 éve
Cory Harkey TE is bekerült a PS-be.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Al
594
Rövid volt, de éppen hogy csak. Egyébként az összes FG-ja olyan gyönyörűen középre megy, mintha damillal húznák. Sok örömünk lesz még ebben az emberben, gyanítom.Jackson játszott a pre meccseken? Lehet, hogy csak én siklottam el felette. Azt hittem sérült.Játszott, de értelemszerűen sok labdát nem kapott. Az viszont biztos, hogy ő hozni fogja a tőle megszokott színvonalat.
A wide9 védőformációnk tökéletes arra, hogy szétfussanak minket, sőt most passz ellen is gyengék leszünk a sok sérült CB miatt. Pontgazdag meccsen (természetesen) Lions győzelmet várok, de messze nem lesz olyan könnyű mint azt sokan gondolják. STben foghatóak vagyunk, leginkább az offense-ben bízhatunk. Sajnos elég döcögősen indulunk minden meccsen, ha a Rams megfogja az első negyedet akkor bajba is kerülhetünk.Bazzani
A mi secondarynknek is jó teszt lesz a Stafford-CJ duo. 😊 Pre-season alatt én nem éreztem olyan acélosnak azt a Finnegan-Jenkins párost. :S
Zuerlein is remekelt, bár kihagyott egy 62 yardos FG-t 😀.Rövid volt, vagy mellé rúgta ?
Al
süti
több mint 12 éve
eltrédeltük Greg Salas-t a Peccel egy 2015. év sokadik körös pick-ért...Ganaway után waiveltünk még egyet, Kellen Heard DT (ex-Bills)
a PS igazolások: Chase Reynolds RB, r Nick Johnson WR és Tim Barnes C/G. mindhárman nálunk voltak a TC alatt.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
lecsaptunk Terrance Ganaway-re. a Jets draftolta idén a 6. körben és waivelte tegnap. TG RB-t játszik és elég jó infok vannak róla. TB/FB hibrid, 6'1" magas, 240 font, alacsony súlyponttal. valakit el kell küldenünk miatta, valszig Miller megy majd.www.turfshowtimes.com/2012/9/1/3285527/st-louis-rams-roster-2012-terrance-ganaway#storyjump
STL Curtain
több mint 12 éve
Jackson játszott a pre meccseken? Lehet, hogy csak én siklottam el felette. Azt hittem sérült.Játszott, de értelemszerűen sok labdát nem kapott. Az viszont biztos, hogy ő hozni fogja a tőle megszokott színvonalat.
A wide9 védőformációnk tökéletes arra, hogy szétfussanak minket, sőt most passz ellen is gyengék leszünk a sok sérült CB miatt. Pontgazdag meccsen (természetesen) Lions győzelmet várok, de messze nem lesz olyan könnyű mint azt sokan gondolják. STben foghatóak vagyunk, leginkább az offense-ben bízhatunk. Sajnos elég döcögősen indulunk minden meccsen, ha a Rams megfogja az első negyedet akkor bajba is kerülhetünk.Bazzani
A mi secondarynknek is jó teszt lesz a Stafford-CJ duo. 😊 Pre-season alatt én nem éreztem olyan acélosnak azt a Finnegan-Jenkins párost. :S
Zuerlein is remekelt, bár kihagyott egy 62 yardos FG-t 😀.Rövid volt, vagy mellé rúgta ?
Al
több mint 12 éve
Jackson játszott a pre meccseken? Lehet, hogy csak én siklottam el felette. Azt hittem sérült.Hát ha ellenük nem brillírozik a Lions DL akkor senki ellen.SJ természetesen. 😊 Mögötte elvileg ott van a rookie Pead, akitől nagy csodákat várnak, de pre-seasonban nekem nagy csalódás volt. Visszahordásban mondjuk jó. A másik rookie Richardson viszont nagyon bíztató teljesítményt nyújtott, bár ő meg inkább csak a cserék ellen játszott. A gond az, hogy a futójátékhoz is kéne fal... Bár hiába a szar nevek, voltak azért jó pillanataik, de nem hiszem, hogy megússzuk zakó nélkül...
Mit vártok amúgy a meccstől? ki lesz a kezdő RB? Mert ha valamivel meg lehet minket fogni akkor az a futójáték.Bazzani
süti
A wide9 védőformációnk tökéletes arra, hogy szétfussanak minket, sőt most passz ellen is gyengék leszünk a sok sérült CB miatt. Pontgazdag meccsen (természetesen) Lions győzelmet várok, de messze nem lesz olyan könnyű mint azt sokan gondolják. STben foghatóak vagyunk, leginkább az offense-ben bízhatunk. Sajnos elég döcögősen indulunk minden meccsen, ha a Rams megfogja az első negyedet akkor bajba is kerülhetünk.
több mint 12 éve
Hát ha ellenük nem brillírozik a Lions DL akkor senki ellen.SJ természetesen. 😊 Mögötte elvileg ott van a rookie Pead, akitől nagy csodákat várnak, de pre-seasonban nekem nagy csalódás volt. Visszahordásban mondjuk jó. A másik rookie Richardson viszont nagyon bíztató teljesítményt nyújtott, bár ő meg inkább csak a cserék ellen játszott. A gond az, hogy a futójátékhoz is kéne fal... Bár hiába a szar nevek, voltak azért jó pillanataik, de nem hiszem, hogy megússzuk zakó nélkül...
Mit vártok amúgy a meccstől? ki lesz a kezdő RB? Mert ha valamivel meg lehet minket fogni akkor az a futójáték.Bazzani
több mint 12 éve
OL (8): Scott Wells, Harvey Dahl, Rodger Saffold, Barry Richardson, Quinn Ojinnaka, Robert Turner, Rokevious Watkins, Wayne HunterHát ha ellenük nem brillírozik a Lions DL akkor senki ellen.
Ettől a névsortól bizony isten kiráz a hideg...
süti
Mit vártok amúgy a meccstől? ki lesz a kezdő RB? Mert ha valamivel meg lehet minket fogni akkor az a futójáték.
több mint 12 éve
OL (8): Scott Wells, Harvey Dahl, Rodger Saffold, Barry Richardson, Quinn Ojinnaka, Robert Turner, Rokevious Watkins, Wayne HunterEttől a névsortól bizony isten kiráz a hideg...
Itt meg a végleges keret: www.turfshowtimes.com/2012/8/31/3284244/st-louis-rams-53-man-roster
több mint 12 éve
Al
594
Jó kis meccs volt, bár a Ravens erősen tartalékosan állt ki.Ezúttal tetszett Pead játéka is. Quinn pedig igazán ott volt a szeren. Zuerlein is remekelt, bár kihagyott egy 62 yardos FG-t 😀.
Gondoltam, a végén lehúzom a keresztvizet Jenkinsről, de aztán az INT RET TD-vel jóvátett mindent.
Soha rosszabb meccset. Ezúttal Samy is jól muzsikált.
több mint 12 éve
Egyszerűen sz@r játékos, ez az oka.Na beindult a keretszűkítés.lehet h. nem illett a csapatba emberileg,vagy sérülékeny..valamiért nem volt csapata év sokáig..oka van..Carmeloman
Rams released DE Vernon Gholston. Ez azért meglepett.Greengo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Na beindult a keretszűkítés.lehet h. nem illett a csapatba emberileg,vagy sérülékeny..valamiért nem volt csapata év sokáig..oka van..
Rams released DE Vernon Gholston. Ez azért meglepett.Greengo
több mint 12 éve
Na beindult a keretszűkítés.Rams released DE Vernon Gholston. Ez azért meglepett.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Hát én veszek egy Zuerlein mezt. 😀 Janikowski who ?igen..de nem érdekel engem pl. a lényeg h. belejöjjön a csapat..
Amúgy a túl szép eredményekből jól sejtem, hogy a ravens már az elején is a B csapattal állt fel ?süti
Pointer jó volt, szerintem maradni fog 😀
Greg the leg tényleg jó 😊
és Bradford is egyre jobb..ha megvédik,jó lehet 😊
több mint 12 éve
Hát én veszek egy Zuerlein mezt. 😀 Janikowski who ?Amúgy a túl szép eredményekből jól sejtem, hogy a ravens már az elején is a B csapattal állt fel ?
több mint 12 éve
Brockers was helped off the field by two trainers, but was able to put weight on the leg, then was carted off the field.X-rays were negative and an MRI was scheduled for Friday for Brockers, who was in a walking boot but didn't think it was a serious injury.
de nem tűnt szépnek az összefoglalós lssításnál...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Richardsonnál? Az mondjuk nem egy nagy kihívás 😀ez azért kemény..Legalább egyből szart igazolunk, és nem elite játékosokat selejtezünk le. 😀 Vagy csak Schottynak nincsenek barátai St. Louisban. 😐
The Rams now have the worst player on the 2007 Jets (Clemens), 2008 Jets (Gholston), 2011 Jets (Mulligan), and 2012 Jets so far (Hunter)Carmeloman
Miután elcseréltük Jason Smitht, Barry Richardson lesz a kezdő RT. A vicc csak az, hogy arról szóltak a hírek, hogy Smith jobban teljesít...süti
Azért ezt a három liga szinten bottom 5 RT-t így váltogatni itt, parádés 😀
(Mondjuk Smithben még legalább volt potenciál, csak nem akart előjönni 😊)
több mint 12 éve
ez azért kemény..Legalább egyből szart igazolunk, és nem elite játékosokat selejtezünk le. 😀 Vagy csak Schottynak nincsenek barátai St. Louisban. 😐
The Rams now have the worst player on the 2007 Jets (Clemens), 2008 Jets (Gholston), 2011 Jets (Mulligan), and 2012 Jets so far (Hunter)Carmeloman
Miután elcseréltük Jason Smitht, Barry Richardson lesz a kezdő RT. A vicc csak az, hogy arról szóltak a hírek, hogy Smith jobban teljesít...
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Draga szep istenem........Habar vegulis mindegy melyik kezemet harapom meg.😊
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Carmeloman
644
ez azért kemény..The Rams now have the worst player on the 2007 Jets (Clemens), 2008 Jets (Gholston), 2011 Jets (Mulligan), and 2012 Jets so far (Hunter)