Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát én csak itt létezem 😀 😀 legfeljebb olyan leszünk mint régen a Bills topic... De ha van valami bejáratott hely privátban megoszthatod.Oke, akkor hova regeljek be?Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Lassan beindul a szezon - mi a dontes? Itt vagy mashol es ha mashol, akkor hol? 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Paradoxon_MIA
több mint 6 éve
Oke, akkor hova regeljek be?Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Lassan beindul a szezon - mi a dontes? Itt vagy mashol es ha mashol, akkor hol? 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Paradoxon_MIA
több mint 6 éve
Sziasztok!Lassan beindul a szezon - mi a dontes? Itt vagy mashol es ha mashol, akkor hol? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Csak engem keserít el, hogy mekkora cancer lett Landry nekünk? Gusztustalan ahogy üzenget vissza, meg Tannehill-t fikázza. Miko Grimes magasságokba akar emelkedni vagy mi? Tök jó, hogy jobb irányítók vannak a Browns-nál, tök jó hogy övék a legjobb WR corps a ligában.. csak lépjen már túl rajtunk könyörgöm.. megkapta a pénzt, figyelmet amire mindig is vágyott hagyja már Miamit..Nem egy profi hozzáállás, az tuti. De majd kiváncsi vagyok az arcára, amikor az új csapat hozza az a formáját, és örül, ha annyi TD-je lesz a csapatnak, mint neki tavaly nálunk 😊
Csabee13
Az ilyen hozzáállás nekem nem nagyon szimpatikus, és szerintem ezzel nem lesz sokkal népszerűbb.
Ha már Grimes - ő is elment a szomszédba, de vannak kétségeim, hogy mennyire lépett előre (nem feltétlen anyagilag gondolom)...
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Csak engem keserít el, hogy mekkora cancer lett Landry nekünk? Gusztustalan ahogy üzenget vissza, meg Tannehill-t fikázza. Miko Grimes magasságokba akar emelkedni vagy mi? Tök jó, hogy jobb irányítók vannak a Browns-nál, tök jó hogy övék a legjobb WR corps a ligában.. csak lépjen már túl rajtunk könyörgöm.. megkapta a pénzt, figyelmet amire mindig is vágyott hagyja már Miamit..
több mint 6 éve
Nekem az is jo, ha maradunk, csak amikor beindul a szezon, legyunk valahol, kb egyutt, ne a szelrozsa minden iranyaban szetszorodva 😊Úgy fest még nem kezdődött el az átigazolási szezon 😀Nu, akkor mi a dontesunk, hova vonszoljuk at vanyadt alfelunket? 😀Javaslom a döntéssel megvárni mindegyik produktumot, és tudatos fogyasztóként azt választani, amely jobban megfelel az igényeiteknek.
Paradoxon_MIA
Zalán
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Úgy fest még nem kezdődött el az átigazolási szezon 😀Nu, akkor mi a dontesunk, hova vonszoljuk at vanyadt alfelunket? 😀Javaslom a döntéssel megvárni mindegyik produktumot, és tudatos fogyasztóként azt választani, amely jobban megfelel az igényeiteknek.
Paradoxon_MIA
Zalán
több mint 6 éve
Nu, akkor mi a dontesunk, hova vonszoljuk at vanyadt alfelunket? 😀Javaslom a döntéssel megvárni mindegyik produktumot, és tudatos fogyasztóként azt választani, amely jobban megfelel az igényeiteknek.
Paradoxon_MIA
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Nu, akkor mi a dontesunk, hova vonszoljuk at vanyadt alfelunket? 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Mert ha ide is írok, akkor 22:20-kor 6 topicban is az én nevem van felül 😊😀
Helmut Zimmer
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Mert ha ide is írok, akkor 22:20-kor 6 topicban is az én nevem van felül 😊
több mint 6 éve
Amilyen nagyon aktívak vagyunk nem a mi tagsagunkon fog múlni senkinek a nyugodt éjszakája, de arra szeretnék kérni mindenkit tájékozódjon az alternatívákról mielőtt őrült tempóban itt hagyja ezt a topicot .
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Üdvözlet mindenkinek! Évek óta olvasom a topicot, most határoztam el magam a regisztrációra. Most is hűséges olvasó leszek, írkálni kevésbé fogok... Go Phins!
több mint 6 éve
Claimeltuk Bryce Pettyt hogy Wake edzésen is elpusztíthassa. 😀
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
érdekes mód még itt sem volt megosztva, 10 részes insider cikksorozat a Dolphins idei draftjárólsports.yahoo.com/secret-life-nfl-scouts-18-miami-dolphins-draft-class-came-together-scouting-bitch-034759055.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Akeem Spence érkezett Detroitból 2019-es 7kör. Bargain.Ezt is Landryért kaptuk, egész jó fogás!
Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Akeem Spence érkezett Detroitból 2019-es 7kör. Bargain.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk azt is értem, hogy akarnak még egy esélyt adni neki, és majd legfeljebb jövőre húztok új irányítót. Azért sikerült két nagyon jó játékost húznotok, és kettő-háromban megvan a potenciál, hogy ők is jók legyenek.Mondjuk 1/11-nél nem tudom, mennyire akartatok volna irányítót, gyanítom, hogy nem, mert akkor nem vártok addig, hogy betrade-eljenek elétek, a Tannehill, Osweiler duóra pedig azért lehet, hogy lehetett volna QB-t, akár még a hátsóbb körökben is (mondjuk Smythe helyett teszem azt). Vannak itt azért pöpecnek tűnő pickekDraft előtt burkoltan nagyjából kimondták, hogy bíznak RT17 -ben és nem fognak irányítóért felmenni sőt abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy ha feltradelnek QB-ért akkor top5 player csúszhat le. Nagyjából ez is történt. Ha nem tradelnek fel a csapatok irányítóért akkor meg ott lett volna nekünk, vagy a letrade lehetősége. Win - win szitu.
Wyatt
Egy 4. körös backup QB meg nem húz ki minket a csávából. Ugyanakkor ha RT17 megreccsen akkor szarban van a csapat. Mert Osweiler azért nem egy ideális contingency plan. Bár Manninget elvitte a rájátszásba 😀
Csabee13
Oswi igen... Bár abban nem vagyok biztos, hogy itt van most olyan védelem, mint a Broncosnál volt anno 😀
több mint 6 éve
Mondjuk 1/11-nél nem tudom, mennyire akartatok volna irányítót, gyanítom, hogy nem, mert akkor nem vártok addig, hogy betrade-eljenek elétek, a Tannehill, Osweiler duóra pedig azért lehet, hogy lehetett volna QB-t, akár még a hátsóbb körökben is (mondjuk Smythe helyett teszem azt). Vannak itt azért pöpecnek tűnő pickekDraft előtt burkoltan nagyjából kimondták, hogy bíznak RT17 -ben és nem fognak irányítóért felmenni sőt abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy ha feltradelnek QB-ért akkor top5 player csúszhat le. Nagyjából ez is történt. Ha nem tradelnek fel a csapatok irányítóért akkor meg ott lett volna nekünk, vagy a letrade lehetősége. Win - win szitu.
Wyatt
Egy 4. körös backup QB meg nem húz ki minket a csávából. Ugyanakkor ha RT17 megreccsen akkor szarban van a csapat. Mert Osweiler azért nem egy ideális contingency plan. Bár Manninget elvitte a rájátszásba 😀
több mint 6 éve
Nehéz mit írni mert alapvetően Gesicki után nem jött olyan játékos akiben most látni lehetne hogy miért is lesz ő jó az NFL-ben. Ugyanaz mint az FA, megkapták amit akartak, ha ezzel nem leszünk előrébb akkor nem lesz mentség.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ross lehet a Milan új tulajdonosa.Azért ez durva. A holt szezon legfontosabb eseménye, és konkrétan mintha senkit sem érdekelne a szurkolóknál. Persze, a draft előtti ténykedés gyenge volt, de akkor is, egy Milan-hír húzza fel a topicot egyedül az 1. kör óta? Hmm
Amadeus
1/11: Minkah Fitzpatrick, DB
2/42: Mike Gesicki, TE
3/73: Jerome Baker, LB
4/123: Durham Smythe, TE
4/131: Kalen Ballage, RB
6/209: Cornell Armstrong, C
7/227: Quentin Poling, LB
7/229: Jason Sanders, K
Gesickit én nagyon akartam, míg Fitz Gronk ellen jött, addig ő lehet az új Gronk. A srácok fikázták Bakert, de benne is van potenciál, Ballage-tól meg kb mindenki azt várja, hogy jobb lesz az NFL-ben, mint a college-ben volt, ő is érdekes lehet.
Mondjuk 1/11-nél nem tudom, mennyire akartatok volna irányítót, gyanítom, hogy nem, mert akkor nem vártok addig, hogy betrade-eljenek elétek, a Tannehill, Osweiler duóra pedig azért lehet, hogy lehetett volna QB-t, akár még a hátsóbb körökben is (mondjuk Smythe helyett teszem azt). Vannak itt azért pöpecnek tűnő pickek
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Ross lehet a Milan új tulajdonosa.
criminal lawyer or criminal lawyer?