Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 6 éve
@JasonLaCanfora: Dolphins continue to strongly consider moving on from Ndamukong Suh. Reported at midseason ownership prepared to go without him in 2018Soha ne fizess QB pénzt egy DT-nek.
több mint 6 éve
Aha... Sokkal 😀 Nem a zseton volt a fő akadály Landry megtartására.. hanem ő maga. ~30 millát tud a csapat felszabadítani restructure-okkal úgy hogy a játékosok engedélye sem kell hozzá.. Ha cutolják Timmons, James, Thomas hármast az még 20 méter. De a faszi az évi 1000yd-jával meg 4-8 td-vel nem ér 15+ milliót. Azt Brian Hartline is tudta a feléért. (Nyilván jobb Landry mielőtt valaki belekezd.)4+4+7.kör=Ajayi+Landry mert nem akarnak velük hosszabbítani, nincs rá pénz.Másképp fogalmazva:
4.kör=Quinn (11millió)
hát ez így elég fos
braxa88
Quinn +4+7=Ajayi+Landry és spóroltak vele tizenvhány millát, így már azért egy fokkal jobb.
empty taxi
Sok sikert neki.. én két hete várom, hogy végre megszabaduljunk tőle mert értem én, hogy most kell pénzt keresni.. de ez a dráma már sok volt. Nem mi vagyunk az egyetlen csapat aki az ötödéves sztárjátékosától szabadul. Kaptunk valami minimális ellenértéket legalább. Slot receivert meg lehet találni.
több mint 6 éve
4+4+7.kör=Ajayi+Landry mert nem akarnak velük hosszabbítani, nincs rá pénz.Másképp fogalmazva:
4.kör=Quinn (11millió)
hát ez így elég fos
braxa88
Quinn +4+7=Ajayi+Landry és spóroltak vele tizenvhány millát, így már azért egy fokkal jobb.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
braxa88
12 534
4+4+7.kör=Ajayi+Landry mert nem akarnak velük hosszabbítani, nincs rá pénz.4.kör=Quinn (11millió)
hát ez így elég fos
több mint 6 éve
Idei 4 + 19/7megin egy doboz marlboroért, mint ajayi-t a philadelphiába?
alatriste
"When you finally hit on a player who you draft who was better than his draft pick AKA Ajayi and Landry, then trade them away for late round draft picks and think you got something in return? This is why Miami has been irrelevant and will continue to be. Just completely mind blowing."
Szerkesztette: Ventura
több mint 6 éve
Idei 4 + 19/7
Liverpool Fc
több mint 6 éve
na oda a franchise arcok a támadó oldalról odalettek (ajayi & landry)Miami Dolphins make all-time franchise mistake:
dailydolphin.blog.palmbeachpost.com/2018/03/09/jarvis-landry-trade-miami-dolphins-make-all-time-franchise-mistake/
több mint 6 éve
Adam Schefter @AdamSchefterviszont állítólag se 1., se 2. körös nincs köztük...
Browns trading two draft picks to Dolphins for WR Jarvis Landry, sources tell ESPN.
Beki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterBrowns trading two draft picks to Dolphins for WR Jarvis Landry, sources tell ESPN.
több mint 6 éve
@diannaESPN: While no decision has been made, sources say the Miami Dolphins are discussing cutting Ndamukong Suh.Ha van olyan csapat ami elég hülye hozzá hogy első számú elkapónak gondolja Landryt akkor már 3an lesznek Landryvel meg az ügynökével. Na azok megadják érte amit egy no1 WR-ert meg kell adni.Így aztán sokat fognak kapni érte.Amennyire tudom Landryt erősen el akarják tradelni...hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Na de ki fog menni emiatt?
Robert Quinn DE a Ramsből a fedélzeten, elvileg valami középső körös pickért. Tipik Tannebaum gyerek, a sérülés pipa.
Összességében nem rossz lépés, Quinn 4-3-ban volt hogy 19(!) sackig jutott. Csak az nem ma volt.
Geeri
15 millával vagytok a cap fölött ha jól néztem.
Pouncey, Landry, Suh?
Bazzani
Tomcsik
Amadeus
Egyenlőre egyikőjük sem fog menni. Valószínűleg Timmons és Julius Thomas fog lelépni végre.
Geeri
több mint 6 éve
egyre inkább azon felé hajlok, hogy csináljunk egyfajta "újjáépítést". olvasgatom a különféle oldalakak érvelését, de akárhogy nézzük befalaztuk magunkat a szerződésekkel (a teljesítmény meg nem igazán jött). vagy a másik oldalát tekintve ott van suh, aki igaz, hogy nagy impact a védelemnek (és nélküle még gyatrább lenne), azonban ekkora szerződést nem érdemel senki. ellenben ott van az offense, és én biztposra veszem, hogy meg fogjuk érezni jelentősen landry hiányát. devante parker esetében 3 év után még mindig csak a benne rejlő potenciálról beszélünk. 3 év után!hamarabb megválnék tőle, ki tudja, tán a 7. körben draftolt ford-ban van elég fuel, hogy 3. számú elkapó legyen és feldolgozza magát. úgy érzem temetünk sok olyan embert akinek esélyt sem adunk. mi a fenének egy sztár futó? drake nagyon jó jeleket mutatott és damien williams is tud jól játszani (elkapásban meg jeleskedik).
DT godchaux is mutatott ígéretes jeleket. alonso vissza a 2016-os posztjára, mcmillan felépül + FA vagy draft elején LB. C pouncey most végigtolt egy évet, tán el tudnánk passzolni. irányító kérdésre nem tudok dűlőre jutni. tannehill-t sose tudtam tekinteni vezérnek, azonban tény, hogy stabilitást adott évekig, mindenesetre egy ígéretes tehetség kell mögé (moore-t én már elengedném) - akár draftoltként. én benne lennék josh allen-ben is, hisz biztos, hogy tannehill a kezdő, addig meg tanulhat allen 1 évet.
nem látom a playoff-ot ezzel a csapattal és a jövőben csak még jobban elássuk magunkat a szerződésekkel. egy nagy csattanás lesz a vége, hogy kirugják a reszimet, hogy kezdődjék az új brigáddal az újjáépítés. szerintem vállaljuk be most (alacsony eredmény elvárásokkal), és lesz 2 évük, hogy eredmény alakítsanak (nem beszélve, hogy lenne pénz a jövőben költekezni is).
el is felejtettem. jakeem grant! ő élő példa a lehetőségekre. a szezpn vége közeledtével elkezdtóük számára megfelelően használni. folytathatnánk tehetségének kikaknázását.
nektek mi a véleményetek, csajok?
Szerkesztette: Ventura
több mint 6 éve
Bakerrel lesz meeting.Szerintem Baker jelentené a megoldást Miamiba. NCAA meccsei alapján elég karizmatikus, vezéregyéniség, aki sosem adja fel. A statjai nem rosszak, pl. Allennél, Rosennél is sokkal pontosabb. Ráadásul Landry aláírta a taget, és maradni fog, tehát lenne is megbízható célpontja. Jó lenne tudni hogy mi volt/lesz a találkozón, és mennyire szimpatikus Mayfield itt Miamiban.
Amadeus
Mondjuk én személy szerint jobban örülnék, ha 1/2-be elhoznánk Mayfieldet/Barkelyt. Mindkettő egy szörnyeteg, és meghatározó lehet a játékuk, akár hol is landolnak.
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 6 éve
érdemes beleolvasni, miként vélekednek korábbi dolphins sztárok a 'landry dráma' ügyében.dailydolphin.blog.palmbeachpost.com/2018/03/06/travesty-and-trepidation-past-present-miami-dolphins-sweating-out-jarvis-landry-drama/
több mint 6 éve
Ha van olyan csapat ami elég hülye hozzá hogy első számú elkapónak gondolja Landryt akkor már 3an lesznek Landryvel meg az ügynökével. Na azok megadják érte amit egy no1 WR-ert meg kell adni.Így aztán sokat fognak kapni érte.Amennyire tudom Landryt erősen el akarják tradelni...hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Na de ki fog menni emiatt?
Robert Quinn DE a Ramsből a fedélzeten, elvileg valami középső körös pickért. Tipik Tannebaum gyerek, a sérülés pipa.
Összességében nem rossz lépés, Quinn 4-3-ban volt hogy 19(!) sackig jutott. Csak az nem ma volt.
Geeri
Pouncey, Landry, Suh?
Bazzani
Tomcsik
Amadeus
Egyenlőre egyikőjük sem fog menni. Valószínűleg Timmons és Julius Thomas fog lelépni végre.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Ha már itt tartunk pont velünk pletykálnak egy Landry tradet, de remélem hogy nem igaz....Így aztán sokat fognak kapni érte.Amennyire tudom Landryt erősen el akarják tradelni...hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Na de ki fog menni emiatt?
Geeri
Pouncey, Landry, Suh?
Bazzani
Tomcsik
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Így aztán sokat fognak kapni érte.Amennyire tudom Landryt erősen el akarják tradelni...hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Na de ki fog menni emiatt?
Geeri
Pouncey, Landry, Suh?
Bazzani
Tomcsik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Amennyire tudom Landryt erősen el akarják tradelni...hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Na de ki fog menni emiatt?
Geeri
Pouncey, Landry, Suh?
Bazzani
több mint 6 éve
hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Na de ki fog menni emiatt?
Geeri
Pouncey, Landry, Suh?
több mint 6 éve
hoppá! Elkezdődött az off season aktív része!Robert Quinn DE a Ramsből a fedélzeten, elvileg valami középső körös pickért. Tipik Tannebaum gyerek, a sérülés pipa.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Nagyon pletykálják Suh elengedését.Egyetlen értelme az lenne hogy akkor Tannenbaum még több pénzt verhetne el olyanokra akik cserébe még csak nem is kiemelkedően jók a posztjukon.
Állítólag júniusban lenne értelme anyagilag.
Bazzani
Sok értelme nem volt Suh elé letenni ezt a szerződést anno ha annak ellenére, hogy kiválóan játszik kihátrál belőle a csapat.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Nagyon pletykálják Suh elengedését.Állítólag júniusban lenne értelme anyagilag.
több mint 6 éve
Papíron itt az a logika, hogy így Landry házalhat más csapatoknál, kiderül bárki adna-e neki éves átlagban 14-15M fizut. Ha valaki igen, akkor a kérdés az, hogy emellé adna-e egy kb. negyedik körtLandry megkapta a franchise taget.Senki sem fogja elvinni. Tudja az osszes csapat, hogy a Miami nem akarja megtartani es el fogja engedni. Nem mellesleg kapna valamelyik allat GM-tol egy zsiros szerzodest, amiert a Dolphins jovore kapna harmaidk vagy negyedik koros kompenzacios picket. Na, ez az, aminel tobbet egyebkent akkor sem kapna most, hogyha sikerule osszehozni egy trade-et.
Ha ekkora cap hittel akarják itt játszatni akkor valakinek megint elmentek otthonról.
Nem mondom hogy a bajainkat egy kiadós költekezés az FA piacon oldaná meg, de mondjuk Hayes itt tartására kellene pénzt találni, mert Wake öreg, Branch drágán átlagos, Harris pedig ugyan nem játszott rosszul de olyan nagyon jól sem hogy kezdőként számolhassunk vele. Ezzel a 15M caphittel jelenleg ~7M mínuszban vagyunk.
Nagyon remélem hogy valakinek eladjuk.
Geeri
Sot, szerintem ennyit sem adna senki jelenleg Landryert. Ugyhogy nem latom ebben a lepesben a planet.
Stez
Ha nem, akkor a Phins megadja neki a 10-11M fizut, floridaban nincs adó és ezzel meccseli más csapatok 12-14M fizetését.
Landry pedig aláír 3-4 évre, kap ~20-25M garantáltat és örül mert ezen felül ilyen játékkal bezsebel majdnem annyit évente mint Edelman komplett egész évi fizuja.
Gyakorlatilag még így is két jobb slot WR fizetését viszi haza csak ezúttal hosszútávon.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Landry megkapta a franchise taget.16.05 lesz az a 15 milla. Csak Antonio Brown és Dez Bryant idei cap hitje lesz nagyobb. Egyértelmű hogy kapni akartok érte valamit ezért toltátok rá a taget...
Ha ekkora cap hittel akarják itt játszatni akkor valakinek megint elmentek otthonról.
Nem mondom hogy a bajainkat egy kiadós költekezés az FA piacon oldaná meg, de mondjuk Hayes itt tartására kellene pénzt találni, mert Wake öreg, Branch drágán átlagos, Harris pedig ugyan nem játszott rosszul de olyan nagyon jól sem hogy kezdőként számolhassunk vele. Ezzel a 15M caphittel jelenleg ~7M mínuszban vagyunk.
Geeri
több mint 6 éve
Landry megkapta a franchise taget.Senki sem fogja elvinni. Tudja az osszes csapat, hogy a Miami nem akarja megtartani es el fogja engedni. Nem mellesleg kapna valamelyik allat GM-tol egy zsiros szerzodest, amiert a Dolphins jovore kapna harmaidk vagy negyedik koros kompenzacios picket. Na, ez az, aminel tobbet egyebkent akkor sem kapna most, hogyha sikerule osszehozni egy trade-et.
Geeri
Sot, szerintem ennyit sem adna senki jelenleg Landryert. Ugyhogy nem latom ebben a lepesben a planet.