Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
HahahahahahahaaaaaaMég Hópihe is megzakkant
Bzmeg, Dolphins, bzmeg...
Paradoxon_MIA
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
HahahahahahahaaaaaaBzmeg, Dolphins, bzmeg...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Fales meg jott Moore cserejenek. Ha a fal igy folytatja kezdhet is egy ket héten belül.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Breaking: Maxwell kivagvawww.youtube.com/watch?v=fFb_NPQApDo
Felkeszul jovore: Pouncey
Adirotor
több mint 7 éve
Breaking: Maxwell kivagvaFelkeszul jovore: Pouncey
több mint 7 éve
Sorozatban 12 olyan meccset nyertunk meg amin 1 labdabirtoklas volt a kulonbseg a vegen.Persze hogy számít. 😊 8 meccsre tiltották el ha jól emlékszem, szóval még 2 hetet biztosan kihagy.
Cutler meg 2-3 het pihi, én szemely szerint ennek orulok.
Akit varok a csapatba az TJ. McDonald, Allen elegge elveszett sajnos.
Nem tudom melyik meccsen terhet vissza
Szamit az hogy az 1. Het volt a bye week?
Adirotor
több mint 7 éve
Sorozatban 12 olyan meccset nyertunk meg amin 1 labdabirtoklas volt a kulonbseg a vegen.Cutler meg 2-3 het pihi, én szemely szerint ennek orulok.
Akit varok a csapatba az TJ. McDonald, Allen elegge elveszett sajnos.
Nem tudom melyik meccsen terhet vissza
Szamit az hogy az 1. Het volt a bye week?
több mint 7 éve
Valaki tud nekem segíteni abban hol tudnám letölteni a tegnapi Jets elleni meccset? Eredményt nem tudok, ezért azt ne írjatok. Előre is köszi.Pm
danyly
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Valaki tud nekem segíteni abban hol tudnám letölteni a tegnapi Jets elleni meccset? Eredményt nem tudok, ezért azt ne írjatok. Előre is köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Ez is egy példa arra hogy a remény hal meg utoljára! 😀
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Grat nektek, kegyetlenül kihasználtátok az összes hülye hibánkat, a második félidőben meg sokkal jobbak voltatok. Megérdemelt W 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Now it's clear why Gase thought that Foerster had the talent to build up a massive line. magyarul nem adja ki
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Adam Schefter@AdamScheftermár megint?
Dolphins likely to hire Dave DeGuglielmo as new offensive line coach to replace Chris Foerster, sources tell @JeffDarlington.
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter@AdamSchefterDolphins likely to hire Dave DeGuglielmo as new offensive line coach to replace Chris Foerster, sources tell @JeffDarlington.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 913
Az megvan, hogy Chris Foerster OL-edző állítólag nem fizetett egy kurvának, aki bosszúból felpakolt a netre egy videót, amin a faszi konkrétan csapat meeting előtt közvetlenül feltol három csík kokaint? x-Dmekkora porszívót tolhatott az emberünk a meeting alatt.
PÉLDAKÉP!
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Munkaidőben tolni! MaxiriszpektEzért is Cutler a hibás.
twitter.com/BSO/status/917255855325642752
füligjimmy
több mint 7 éve
Munkaidőben tolni! Maxiriszpekttwitter.com/BSO/status/917255855325642752
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
több mint 7 éve
Belehalok a nevetésbe mennyire hülye seggfejek vannak 😀 😀 😀 Egy ribancnak ilyen szöveget, akit nem fizet ki. Parádés ha tényleg true story 😀
több mint 7 éve
Az megvan, hogy Chris Foerster OL-edző állítólag nem fizetett egy kurvának, aki bosszúból felpakolt a netre egy videót, amin a faszi konkrétan csapat meeting előtt közvetlenül feltol három csík kokaint? x-DLet's roll the tape!
PÉLDAKÉP!
Stez
twitter.com/OllieConnolly/status/917230071831781376
Biztos nagyon jól kijött Tunsillal. 😊
több mint 7 éve
Az évi 2-3 millából (állítólag ennyit keresett) nem tudta kifizetni 😊Hát ha én edzeném ezt a falat, itt nem állnék meg. 😀 kivágják oszt' jólvan.Az megvan, hogy Chris Foerster OL-edző állítólag nem fizetett egy kurvának, aki bosszúból felpakolt a netre egy videót, amin a faszi konkrétan csapat meeting előtt közvetlenül feltol három csík kokaint? x-DLehet a falunk is kapott azokbol a csikokbol.
PÉLDAKÉP!
Stez
Adirotor
Csabee13
több mint 7 éve
Hát ha én edzeném ezt a falat, itt nem állnék meg. 😀 kivágják oszt' jólvan.Az megvan, hogy Chris Foerster OL-edző állítólag nem fizetett egy kurvának, aki bosszúból felpakolt a netre egy videót, amin a faszi konkrétan csapat meeting előtt közvetlenül feltol három csík kokaint? x-DLehet a falunk is kapott azokbol a csikokbol.
PÉLDAKÉP!
Stez
Adirotor
több mint 7 éve
Az megvan, hogy Chris Foerster OL-edző állítólag nem fizetett egy kurvának, aki bosszúból felpakolt a netre egy videót, amin a faszi konkrétan csapat meeting előtt közvetlenül feltol három csík kokaint? x-DLehet a falunk is kapott azokbol a csikokbol.
PÉLDAKÉP!
Stez
több mint 7 éve
Az megvan, hogy Chris Foerster OL-edző állítólag nem fizetett egy kurvának, aki bosszúból felpakolt a netre egy videót, amin a faszi konkrétan csapat meeting előtt közvetlenül feltol három csík kokaint? x-DPÉLDAKÉP!