Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Remélem ma Moore sok lehetőséget kap.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Mondjuk összetöretni tényleg nem sok értelme lett volna, az embert meg így is elvonta azért. Nekem a tavalyi New York-i meccs ugrott most be róla, amikor valahogy Brady kikeveredett Blount elé „utat törni”. Nyilván semmit nem csinált kb, egy picit azért zavarta a védőket, akiknek megköszönhetjük azóta is, hogy nem ásták el ott helyben 😀Szvsz Cutler teljesítményén akkor se tűnne semmi változás, ha nyakig gipszben is nyomná a meccset - max a talpig fehér lenne feltűnő a zöld mez helyett, de azt meg a fű/műfű úgyis megoldja seperc alatt 😀
Szóval a csapat szurkolójaként lehet, hogy nem baj, ha az irányítónak inkább azt mondják, hogy ezt csinálja, minthogy feleslegesen töressék össze egy ilyen wildcat-játéknál
Wyatt
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk összetöretni tényleg nem sok értelme lett volna, az embert meg így is elvonta azért. Nekem a tavalyi New York-i meccs ugrott most be róla, amikor valahogy Brady kikeveredett Blount elé „utat törni”. Nyilván semmit nem csinált kb, egy picit azért zavarta a védőket, akiknek megköszönhetjük azóta is, hogy nem ásták el ott helyben 😀 Szóval a csapat szurkolójaként lehet, hogy nem baj, ha az irányítónak inkább azt mondják, hogy ezt csinálja, minthogy feleslegesen töressék össze egy ilyen wildcat-játéknál
több mint 7 éve
Remélem ez felhúzta a PFF értékelését is!Valami a fejekben nem stimmel, de nagyon!pedig a játékosok tökéletesen betartják az edzői utasításokat!
RunRickyRun
twitter.com/JamesWalkerNFL/status/915664724913737728
baggio
több mint 7 éve
Valami a fejekben nem stimmel, de nagyon!pedig a játékosok tökéletesen betartják az edzői utasításokat!
RunRickyRun
twitter.com/JamesWalkerNFL/status/915664724913737728
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Főleg a bevonulás! Tüzijáték zászlók és felrobbant a stadion! 😊Bárcsak TD lett volna!"monnyonle"Hát igen! Nagyon el voltam keseredve az eredmény miatt, egy pici sebtapasz volt az Nfl hangulat, a meccs előtti színes forgatag, a nfl shop és a 84 ezer ember teremtette légkör. Azért az nagy élmény, bár már volt benne részem.
Részvétem annak aki kint volt.
Csabee13
Sajnáltam hogy pontot sem tudtunk szerezni, és én sem érzem azt hogy a játékosokkal baj lenne és mégsem stimmel valami. Valami a fejekben nem stimmel, de nagyon!
Ja és az int-et tök közelröl sikerült rögzitenem a telommal! 😀
RunRickyRun
A mecs előtt azok a zászlók nagyon jók voltak, még képernyőn keresztül is óriási volt a hangulat.
Geeri
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Bárcsak TD lett volna!"monnyonle"Hát igen! Nagyon el voltam keseredve az eredmény miatt, egy pici sebtapasz volt az Nfl hangulat, a meccs előtti színes forgatag, a nfl shop és a 84 ezer ember teremtette légkör. Azért az nagy élmény, bár már volt benne részem.
Csabee13
Sajnáltam hogy pontot sem tudtunk szerezni, és én sem érzem azt hogy a játékosokkal baj lenne és mégsem stimmel valami. Valami a fejekben nem stimmel, de nagyon!
RunRickyRun
A mecs előtt azok a zászlók nagyon jók voltak, még képernyőn keresztül is óriási volt a hangulat.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
"monnyonle"Hát igen! Nagyon el voltam keseredve az eredmény miatt, egy pici sebtapasz volt az Nfl hangulat, a meccs előtti színes forgatag, a nfl shop és a 84 ezer ember teremtette légkör. Azért az nagy élmény, bár már volt benne részem.
Csabee13
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Kerozin
128
Nem tudtam nézni a meccset, de az eredményt látva valószínűleg nem is fogom pótolni. Az összefoglaló is elég.Viszont!
3 fajta vereség van:
- a "semmi sem jön össze", amikor egyszerűen nincs szerencséd, nem úgy pattan a labda, Fortuna istenasszonya a másik csapat kezét fogja: ekkor szétvet az ideg, de megnyugszol utána, mert van ilyen
- amikor simán szar vagy: sajnos itt a feszültség tartósabb,mert nem lesz búfelejtő győzelem a közeljövőben, s előre látod, hogy a következő meccsen is a fallosz rosszabbik végén leszel. Vannak, aki szerint a mostani Dolphins ilyen. Pedig meggyőződésem (s ebben a hitemben senki nem tud megingatni):
- a csapat szimplán nem akar nyerni. Nem, nem vagyunk szarok: az nem bénaság, hogy ha nem megy valami 20-szor, akkor megpróbálom 21. alkalommal is. Az nem bénaság, hogy Thomas, mikor látta, hogy INT lesz a dobásból TD helyett, meg sem próbálta megakadályozni a védőt az elkapásban. az nem bénaság, ha védőként rendszeresen lemaradsz az emberedről, de az edzők továbbra is felküldenek ugyanazzal az utasítással (semmi csere vagy legalább is védelmi rendszer korrekció)
Én továbbra is szurkolok a csapatnak, s képes leszek leülni a következő héten meccset nézni a győzelem reményében, de (és ez a harmadik típusú vereség előnye), nem leszek ideges a vereség kapcsán, hisz a csapat akarta...
Szerkesztette: Kerozin
több mint 7 éve
Csak ki kell rúgni Billy Turnert meg Dallas Thomast és minden meg fog oldódni! Viccen kívül: Hagyjuk már ezt a zone blockingot a picsába. Sok értelme van amikor a blitzer elszalad a szabadon álló tackle mellett...
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Erről a meccsről sincs sok értelme beszélni. Úgy látom egyre lejjebb süllyedünk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
öööötwitter.com/RapSheet/status/914543815729532929
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
magyar idő szerint mikor keződik a londoni meccs?15.30
Ventura
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
magyar idő szerint mikor keződik a londoni meccs?
több mint 7 éve
Elvileg és sorrendileg most jónak kell lennie 😊 NYG - sux, OAK - OK, NYJ - sux. De a tegnapit látva - még szerencse, hogy nem vihetsz be semmi szúrószerszámot 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Nagyon remélem hogy Londonra össze kapják magukat mert egy ilyen meccs és tökön szúrom magam a helyszínen! 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Ez nem tudom mi volt...Ha Cutler nem tud megdobni üres célpontokat, akkor jöjjön Moore. A mai teljesítménye minősíthetetlen.
Gase is fejvakarós, igazán lehetett volna a támadó oldalon is cserélni, hátha valaki be tudja indítani a szekeret.
A vedelemben bezzeg Maxwell leült, a helyére jott Vernert meg leszopatták PS szintű elkapók.
Godchaux ha nem cserelik le háromszor megy lesre.
Charlws Harris a snapek 40%ban pályán van, de észre se venni.
Valami nagyon nem stimmelt, de mar a Chargers ellen is döcögött a játék. Most kiderül mekkora edző Gase. Nehéz meccsek jönnek és londoni út.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Erre a meccsre kár is szavakat fecsérelni. Persze az illetékeseknek elemezni kell ezerrel mi volt ez a hulladék játék.
több mint 7 éve
telibebaszott betyár kurva minden.
több mint 7 éve
Cody Parkey was named the AFC Special Teams Player of the Week.Nem is csodálkozom. 😊
RunRickyRun
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Cody Parkey was named the AFC Special Teams Player of the Week.
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Timmons is jó vétel volt. Így bukta a garantáltja nagy részét is (de lehet én értelmeztem rosszul). Max. 4 hétre lehet eltiltani csapatszinten, de lehet ki is lesz vágva.
több mint 7 éve
befosok gyerekek, ennyi nehézséget. s még csak most kezdtük a játékot.itt pont a mentális nehézségekről van egy cikk, amin keresztül mentünk az elmúlt időszakban:
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-sp-dolphins-kelly-column-20170920-story.html