Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Dolphins inactives: #4 QB Luke Falk
#9 QB David Fales
#11 WR DeVante Parker
#31 CB Cornell Armstrong
#33 RB Kalen Ballage
#74 T Zach Sterup
#89 TE Gavin Escobar
Titans inactive :
RT Jack Conklin
LB Harold Landry
LB Rashaan Evans
S Kendrick Lewis
TE Anthony Firkser
OL Aaron Stinnie
WR Cameron Batson
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Megragadtad a lényeget. #&@Nem akarok vészmadárkodni, de akkor sem értettem Ajayi el-trade-ét (direkt írtam ilyen csúnyán), de most sem. Egy future back-et engedtünk el. Plusz a többi.Az hagyján, hogy az milyen csúnya, de a feature back elírása még rosszabb 😀
Azon gondolkodtam mostanában, hogy szerintem a Browns-nak jobb idénye lesz mint nekünk. Pedig szeretem ezt a csapatot, de az FO egy rakás sz... (bár Cleveland-ban is az).
danyly
Btw, Ajayi alighanem az Eaglesnél sem marad a szezon végén, vissza lehet majd hozni ingyé 😀
Wyatt
Jogos elírtam, javítva, nem figyeltem. Előfordul.
Egyelőre Parker ma esti játéka kétséges. A többiek pénteken teljes edzésmunkát végeztek - már akik bajlódtak valami nyavalyával (Gore, Sitton, Osweiler, Larssen és Grant).
Másik oldalon valószínű nem játszik Jack Conklin, Rashaan Evans és Harold Landry.
Meglátjuk mi lesz.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Nem akarok vészmadárkodni, de akkor sem értettem Ajayi el-trade-ét (direkt írtam ilyen csúnyán), de most sem. Egy future back-et engedtünk el. Plusz a többi.Az hagyján, hogy az milyen csúnya, de a feature back elírása még rosszabb 😀
Azon gondolkodtam mostanában, hogy szerintem a Browns-nak jobb idénye lesz mint nekünk. Pedig szeretem ezt a csapatot, de az FO egy rakás sz... (bár Cleveland-ban is az).
danyly
Btw, Ajayi alighanem az Eaglesnél sem marad a szezon végén, vissza lehet majd hozni ingyé 😀

több mint 7 éve
Nem akarok vészmadárkodni, de akkor sem értettem Ajayi el-trade-ét (direkt írtam ilyen csúnyán), de most sem. Egy feature back-et engedtünk el. Plusz a többi.Azon gondolkodtam mostanában, hogy szerintem a Browns-nak jobb idénye lesz mint nekünk. Pedig szeretem ezt a csapatot, de az FO egy rakás sz... (bár Cleveland-ban is az).
Szerkesztette: danyly
több mint 7 éve
The Miami Dolphins today announced they have signed center Travis Swanson.Sokáig tartott az itt tartózkodása. 😕
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Na, legalább te 😊 FK-n mennyire leszel/lesz aktivitás? Regeljek oda vagy itt megy a móka? Meccskövetés?szerintem akárhol is teszed meg a regisztrációt az FK fórum link ide fog irányítani.
Paradoxon_MIA
holnap mérkőzés :- )
és ahogy látom, csak egyszer lesz esti meccs (vayis itt hajnali)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 7 éve
MarQueis Gray Achilles-szakadás -> IR.
Gesicki time.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
The Miami Dolphins today announced they have signed center Travis Swanson.
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Az Asiata, Lipett cut csak engem lepett meg? 😮Lipetten én is felhúztam a szemöldököm
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Az Asiata, Lipett cut csak engem lepett meg? 😮
több mint 7 éve
53 rosterwww.thephinsider.com/2018/9/1/17808530/miami-dolphins-roster-cuts-2018-53-man-roster
több mint 7 éve
kikúsztam amerikánóba erre a nyárra dolgozni. ugy volt, hogy miami-ba is mefordulok, s álmom valóra válhat - még ha preseason mérkőzés is, azonban végül nem adatott meg. itt leszek és anyázni fogom brady-t továbbra is. a fórum-os dologból az lett amit egyszer hónapok óta felvetettem: fúzió az FK-val. nincs probléma, látható volt, hogy leáldozóban, s előbb utóbb ugyis bezárná kapuit. jelenelg eme fórum az FK és a bowl.hu eyüttses, mig elkészül az új.Na, legalább te 😊 FK-n mennyire leszel/lesz aktivitás? Regeljek oda vagy itt megy a móka? Meccskövetés?
várom a a szezont, mint minden évben. lesz miért: gesicki, baker, mcmillan, fitzpatrick, drake. meg úgy kompletten az egész.
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Jött egy komoly rivális Tannehillnek.twitter.com/AdamSchefter/status/1036298058047401984
több mint 7 éve
kikúsztam amerikánóba erre a nyárra dolgozni. ugy volt, hogy miami-ba is mefordulok, s álmom valóra válhat - még ha preseason mérkőzés is, azonban végül nem adatott meg. itt leszek és anyázni fogom brady-t továbbra is. a fórum-os dologból az lett amit egyszer hónapok óta felvetettem: fúzió az FK-val. nincs probléma, látható volt, hogy leáldozóban, s előbb utóbb ugyis bezárná kapuit. jelenelg eme fórum az FK és a bowl.hu eyüttses, mig elkészül az új. várom a a szezont, mint minden évben. lesz miért: gesicki, baker, mcmillan, fitzpatrick, drake. meg úgy kompletten az egész.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Ja nem a forum miatt, ha nem a csapat miatt. Nem a két meccs miatt, hanem az egész offseason-t tekintve.Én csak csendes szemlélője leszek a meccseknek ezen az éven, betelt a pohár! Azért mindig benézek ide ki mit ír! 😉 Talán egy őrületes szezon kezdés meghozná sokak kedvét újra!mármint a fórumok szempontjából vagy a csapat két meccsen mutatott teljesítményét tekintve?
RunRickyRun
Ez a fórumb*sz*k*d*s nekem is eléggé betette a kaput. Nagyon élveztem, hogy legalább volt hol örülni/anyázni/reménykedni néhány hasonszőrűvel. Most meg a fene tudja, ki merre az amúgy sem százezres Dolphins táborból...
Paradoxon_MIA
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Én csak csendes szemlélője leszek a meccseknek ezen az éven, betelt a pohár! Azért mindig benézek ide ki mit ír! 😉 Talán egy őrületes szezon kezdés meghozná sokak kedvét újra!mármint a fórumok szempontjából vagy a csapat két meccsen mutatott teljesítményét tekintve?
RunRickyRun
Ez a fórumb*sz*k*d*s nekem is eléggé betette a kaput. Nagyon élveztem, hogy legalább volt hol örülni/anyázni/reménykedni néhány hasonszőrűvel. Most meg a fene tudja, ki merre az amúgy sem százezres Dolphins táborból...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Én csak csendes szemlélője leszek a meccseknek ezen az éven, betelt a pohár! Azért mindig benézek ide ki mit ír! 😉 Talán egy őrületes szezon kezdés meghozná sokak kedvét újra!
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Magyar fórum csak ez van, vagy rosszul tudom? Az eredménykövetőkben talán lesznek azért még alkalmi drukkerek...Hát én csak itt létezem 😀 😀 legfeljebb olyan leszünk mint régen a Bills topic... De ha van valami bejáratott hely privátban megoszthatod.Oke, akkor hova regeljek be?Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Lassan beindul a szezon - mi a dontes? Itt vagy mashol es ha mashol, akkor hol? 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Paradoxon_MIA
Csabee13
En nem tudok, csak ugye itt a forum szakadasnal volt valami FuzovelKifele oldal meg vmi harmadik opcio...
Ketten eleg sivar lesz a moka itt 😕
Paradoxon_MIA
Viszont van itt valaki, aki normális/értelmes külföldi fórumon is megszokott fordulni?
több mint 7 éve
Hát én csak itt létezem 😀 😀 legfeljebb olyan leszünk mint régen a Bills topic... De ha van valami bejáratott hely privátban megoszthatod.Oke, akkor hova regeljek be?Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Lassan beindul a szezon - mi a dontes? Itt vagy mashol es ha mashol, akkor hol? 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Paradoxon_MIA
Csabee13
En nem tudok, csak ugye itt a forum szakadasnal volt valami FuzovelKifele oldal meg vmi harmadik opcio...
Ketten eleg sivar lesz a moka itt 😕
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Hát én csak itt létezem 😀 😀 legfeljebb olyan leszünk mint régen a Bills topic... De ha van valami bejáratott hely privátban megoszthatod.Oke, akkor hova regeljek be?Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Oke, akkor hova regeljek be?Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Sziasztok!Hát szerintem sokan nem maradtunk akik benéznek ide 😊
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Sziasztok!Lassan beindul a szezon - mi a dontes? Itt vagy mashol es ha mashol, akkor hol? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Csak engem keserít el, hogy mekkora cancer lett Landry nekünk? Gusztustalan ahogy üzenget vissza, meg Tannehill-t fikázza. Miko Grimes magasságokba akar emelkedni vagy mi? Tök jó, hogy jobb irányítók vannak a Browns-nál, tök jó hogy övék a legjobb WR corps a ligában.. csak lépjen már túl rajtunk könyörgöm.. megkapta a pénzt, figyelmet amire mindig is vágyott hagyja már Miamit..Nem egy profi hozzáállás, az tuti. De majd kiváncsi vagyok az arcára, amikor az új csapat hozza az a formáját, és örül, ha annyi TD-je lesz a csapatnak, mint neki tavaly nálunk 😊
Csabee13
Az ilyen hozzáállás nekem nem nagyon szimpatikus, és szerintem ezzel nem lesz sokkal népszerűbb.
Ha már Grimes - ő is elment a szomszédba, de vannak kétségeim, hogy mennyire lépett előre (nem feltétlen anyagilag gondolom)...
Believe In Your 'Fins!