Bowldog Hálaadást!

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem Timmons már nem lesz a pályán phins mezben...
Kár érte

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
Anthonyt/2015-ös első körös/ elvitétek tőlünk, egy 2018-as draft pickért.
Fattyu
5. kört adtunk érte.

Timmomst pedig határozatlan ideig eltiltotta a csapat.
Geeri
Sok szerencsét vele! Az első évben nem volt rossz, a védelmünkhöz képest, de azutàn nem tudtuk használni! Megoszlóak a vélemények, hogy az Ő vagy a stàb hibàja, de asszem mindkettő!!

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
Fattyu
Fattyu
Valahogy nem lepne meg ha idén vagy jövőre a pro bowlon látnám.

több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Fattyu
5. kört adtunk érte.

Timmomst pedig határozatlan ideig eltiltotta a csapat.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920

több mint 7 éve
A londoni meccsre tudok két jegyet, ha valakit érdekel!!

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Timmonssal mi a franc van, lehet már tudni valamit?
Szesze
Ennyit. (Nagyjából semmit.)
 www.thephinsider.com/2017/9/18/16326966/miami-dolphins-lawrence-timmons-awol-charger-jets-next-week-question-marks
tomi-tomi
Elég vad ez a sztori..

www.thephinsider.com/2017/9/18/16328500/miami-dolphins-linebacker-lawrence-missing-persons-report-tmz
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Honnan tudnám letölteni a mecset? Nem tudom a végeredményt. Szeretném megnézni. Sport-org-én, rurtracker-en nem találtam. tenyardtorrent lehet nem is vagyok regelve, oda nem engedett be.
Előre is köszi.
Privátban írjatok. Köszi.
danyly
 www.youtube.com/watch?v=VZGJpkXZ_kU

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Honnan tudnám letölteni a mecset? Nem tudom a végeredményt. Szeretném megnézni. Sport-org-én, rurtracker-en nem találtam. tenyardtorrent lehet nem is vagyok regelve, oda nem engedett be.
Előre is köszi.
Privátban írjatok. Köszi.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szesze
Ennyit. (Nagyjából semmit.)
 www.thephinsider.com/2017/9/18/16326966/miami-dolphins-lawrence-timmons-awol-charger-jets-next-week-question-marks

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
egyébként grat a győzelemhez, bár kellett hozzá szerencse is
több mint 7 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
A védelem tényleg erőteljesen idény eleji formát nyújtott, s tényleg kellett a mázlifaktor is a győzelemhez.
De ha a támadók nem sérülnek le (ezt most minden létező felületen lekopogom), akkor kifejezetten pofásnak ígérkeznek: A rövid passzok/futások eredményesek (a LAC ilyen szempontból jó mérce, mert ha nem is elit a védelem, de azért jól muzsikálnak), s mindkét téren benne van a nagy játék is, mert Ajayi és Cutler is képes rá. Tetszik ez a sokoldalúság, hogy az ellenfélnek több opcióra is figyelnie kell. Jók a skillplayerek, jó a fal, nagyon lelkes vagyok az egységet illetően 😊
több mint 7 éve
Nehéz szülés volt.. .
Nagyon látszik, hogy Burke átvariálta a védelmi sémát, mert egyébként nem tudom mire vélni ezt a szintű bizonytalanságot, meg ezeket a biztonsági hívásokat. A corner játék kritikán aluli volt tegnap, így lehet ez is az oka volt annak, hogy a két safety komolyan vette a posztja elnevezését, és nem volt olyan játék, hogy ne mélyen várják mi lesz a vége. Így nem nyeltünk be óriási játékokat, de hogy tucatnyi olyat, hogy egy keresztbe futás után tiszta 20 yardos passzok mehettek, ráadásul sokszor a snap után egyből tiszta célponttal Rivers előtt. Emiatt a nyomás is csak ritkán tudott odaérni.

Legalább a futás ellen szépet játszott a védelem, és az összetákolt LB sor. Oliver hosszú futásánál pedig egyértelműen a CB, Xavien Howard volt a ludas. Ha megnézitek a visszajátszást (nfl.com) lehet látni ahogy a DE lezárja kifelé a pályát, Alonsoék befelé nem engedik, Howardnak simán fel kellett volna lépni és megcsinálni a szerelést, de ehelyett ha rajta múlna még most is a WR-el futna egy tiszta, első szándékból indított futójátéknál. Érdemes nézni Maxwell mennyivel hamarabb lereagálja hogy mi van, pedig nem is felé megy a játék.

Szerencsére a Jets jön, remélhetőleg nem jövőhétre szívják fel magukat.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Na igy forro fejjel: ezt a végén jól bemákoltuk.
több mint 7 éve
Azért ez a Timmons lelépett és senki nem mond semmit, hogy hol van dolog elég gáz.. Csapat állítólag tudja hol, és miért van távol, és nem letartóztatás vagy ilyesmi van a dolog mögött.. Állítólag valamin nagyon berágott de senki nem mond semmit.. jól kezdődik ez is, megint egyetlen LB maradt Alonso..
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
hogy a halál húzza a f*ra. most látom: nem elig, hogy most látunk először meccset, de csak 22-kor kezdi. #fájdalom

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Kezdődik a szezon! Nagyon remélem, hogy győzelemmel. Igazi erőmérő lesz ez a meccs:

- Ingram és Bosa a liga egyik, ha nem a legjobb pass rusher duója. Meglátjuk mire elég az O-line, és milyen franchise LT Tunsil.

- Keenan Allen egészséges, és így egy igazi playmaker, bármelyik CB is áll vele szembe nehéz dolga lesz.

- Melvin Gordon egy nehezen szerelhető RB, kiderül tud-e szerelni az LB egység.

- Antonio Gates az egyetemen kosárlabdázott még aggastyán korában is a liga egyik legjobb TE-je, mivel tavaly többször a TE játékkal égette a védelmünket az ellenfél, ezért most fontos lenne ezt megakadályozni. Papíron Rashad Jones szabadabban játszhat idén, ez reményt jelenthet ebből a szempontból.

- Új arcok a speciális egységben, bizonyítaniuk kell.

Végül pedig egy beharangozó:

www.first-down.hu/szubjektiv/ki-a-vizbol-delfinek/

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Na ma megérkeztek a London meccs jegyek! yeah 😀 😀 😀
RunRickyRun
Apropo jegyek
Ross a RockHard-ba at akarta tenni a londoni meccset, de a liga nem engedte.
Adirotor
Most? Ha fizeti a repjegyet Miamiba London helyett, mehetünk! 😀 (Nameg koszt, kvártély!!)

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
RunRickyRun
Apropo jegyek
Ross a RockHard-ba at akarta tenni a londoni meccset, de a liga nem engedte.
több mint 7 éve
Minden esetre Ross nagy arc volt, hogy az összes játékos és edző családját is elvitte egy különgéppel Kaliforniába.
több mint 7 éve
Nálunk szinte szerepet sem kapott (bár én láttam benne valamit; korábban le is írtam, hogy nem értem mit (nem) terveznek ezzel a sráccal), a Pats-ben meg rögtön az első éles meccsén tol 3 TD-ét.

Miamiban tényleg sok téren töketlen az edzői stáb (bár már egy kicsit fejlődtünk; 2013-ban draftoltuk Gillislee-t).
danyly
Hát azért 3.0ypc nem annyira metál... a goal line szitukat szépen bevitte de a fal és a FB is szépen dolgozott előtte. Ellenben a két 4. próbálkozás nem lett meg. Nem mondom, hogy sz.r.. de mikor elengedtük azért volt egy Miller, Ajayi is rosteren, ő meg még csiszolatlanabb volt, mint most. (Damien Williams megoldja amire nekünk a 3. számú futó kell és a csávó 3x annyit keres mint a miénk)
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nálunk szinte szerepet sem kapott (bár én láttam benne valamit; korábban le is írtam, hogy nem értem mit (nem) terveznek ezzel a sráccal), a Pats-ben meg rögtön az első éles meccsén tol 3 TD-ét.

Miamiban tényleg sok téren töketlen az edzői stáb (bár már egy kicsit fejlődtünk; 2013-ban draftoltuk Gillislee-t).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Egyébként ha a hurrikán 5-ös erősséggel telibe kapja a stadiont akkor ott a 11. héten sem lesz játszadozás.
Geeri
Irma:  www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=dA5qYrboTUE
Tegnap 300+ km/h volt...brutál

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Remek szezon, az NFL ismét megmutatta mennyire számít nekik a játékosok egészsége, és az egyenlő feltételek.
Geeri
Bár nem olvastam bővebben a hír óta, de feltételezem, hogy első körben beszéltek és egyeztettek a 2 tulajjal, hiszen ez az ő milliárdos üzletük.
Chargers LT
Olyan hírt nem olvastam, hogy a csapatok tiltakoztak volna egy semleges helyszín ellen, olyat viszont többet is hogy nem szerettek volta bye week nélküli szezont.
Egyébként ha a hurrikán 5-ös erősséggel telibe kapja a stadiont akkor ott a 11. héten sem lesz játszadozás.

Mindig jövőre!