Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Remek szezon, az NFL ismét megmutatta mennyire számít nekik a játékosok egészsége, és az egyenlő feltételek.Bár nem olvastam bővebben a hír óta, de feltételezem, hogy első körben beszéltek és egyeztettek a 2 tulajjal, hiszen ez az ő milliárdos üzletük.
Geeri
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Remek szezon, az NFL ismét megmutatta mennyire számít nekik a játékosok egészsége, és az egyenlő feltételek.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
bobi0092
4 356
galuska @galuskahulud 18 p BREAKING! Irma elintézte, vasárnap 19 órakor a Tennessee Titans - Oakland Raiders meccset toljuk a Sport2-n #nflhuA 11. héten lesz. Szopó, hogy így gyakorlatilag nem lesz byeweek, viszont Cutlernek több ideje van összeszokni a srácokkal.Ez szívás szerintem...és a sport tv vajon mit ad helyette
gabokocka
Chargers LT
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
És milyen értékes 😊De ott új a fű 😀Szóval Irma elintézte, hogy vasárnap ne legyen a Hard Rockban meccs.. Még nem tudják hogy elhalasztják vagy máshol rendezik meg. Lehet Orlando pl.Még éjszaka nem volt döntés róla. Most olvasom, hogy még a Heinz Field is felmerült mint lehetőség, de nem tudom ez mennyire lehet opció. Ennyi erővel egy csomó helyszínen megrendezhetnék.
Csabee13
Klaci79
Chargers LT
De már mindegy...elhalasztották..majd a 11. héten mehet a buli
több mint 7 éve
Kár volt felspanolnom magam, hogy végre kezdődik a szezon... 😀 most nézhetek másik meccset. Reméljük azért nem csinál uszodát a stadionból, ez van.A 11. héten lesz. Szopó, hogy így gyakorlatilag nem lesz byeweek, viszont Cutlernek több ideje van összeszokni a srácokkal.Ez szívás szerintem...és a sport tv vajon mit ad helyette
gabokocka
Chargers LT
Btw szerintem jövő héten leginkább humanitárius tevékenység lesz ha beüt az a vihar Davie-be, nem edzés.
több mint 7 éve
A 11. héten lesz. Szopó, hogy így gyakorlatilag nem lesz byeweek, viszont Cutlernek több ideje van összeszokni a srácokkal.Ez szívás szerintem...és a sport tv vajon mit ad helyette
gabokocka
több mint 7 éve
A 11. héten lesz. Szopó, hogy így gyakorlatilag nem lesz byeweek, viszont Cutlernek több ideje van összeszokni a srácokkal.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
De ott új a fű 😀Szóval Irma elintézte, hogy vasárnap ne legyen a Hard Rockban meccs.. Még nem tudják hogy elhalasztják vagy máshol rendezik meg. Lehet Orlando pl.Még éjszaka nem volt döntés róla. Most olvasom, hogy még a Heinz Field is felmerült mint lehetőség, de nem tudom ez mennyire lehet opció. Ennyi erővel egy csomó helyszínen megrendezhetnék.
Csabee13
Klaci79
több mint 7 éve
ha kínába el tudják vinni a meccseket, akkor országon belül nem?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Szóval Irma elintézte, hogy vasárnap ne legyen a Hard Rockban meccs.. Még nem tudják hogy elhalasztják vagy máshol rendezik meg. Lehet Orlando pl.Még éjszaka nem volt döntés róla. Most olvasom, hogy még a Heinz Field is felmerült mint lehetőség, de nem tudom ez mennyire lehet opció. Ennyi erővel egy csomó helyszínen megrendezhetnék.
Csabee13
több mint 7 éve
Pont tavaly nyert nekünk egy meccset... csak akkor még a barnáknál nyomta 😊 3/6 abból egy miss az OT-ban.Bakker kirugtuk Andrew Franks kickert is a punter után! 😮Parkey nem újonc, már 2014 óta profi
Két ujjonc kezd majd ezeken a posztokon 2017 szezonban.
RunRickyRun
Höri
több mint 7 éve
Bakker kirugtuk Andrew Franks kickert is a punter után! 😮Parkey nem újonc, már 2014 óta profi
Két ujjonc kezd majd ezeken a posztokon 2017 szezonban.
RunRickyRun
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Bakker kirugtuk Andrew Franks kickert is a punter után! 😮oké. javitva.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Érthető mondjuk, Doughty ott van PS-ban. Ha beüt a sz.r akkor meg bármikor leigazolható ha nem csapnak le rá.. Ami szintén nem túl sanszos.A kerti törpe nagyon rám akar cáfolni 😊Hat, nem kerult be...
Kíváncsi leszek Fales ezek után bekerülhet e az 53-ba... PS neki már nincs.
Csabee13
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
A kerti törpe nagyon rám akar cáfolni 😊Hat, nem kerult be...
Kíváncsi leszek Fales ezek után bekerülhet e az 53-ba... PS neki már nincs.
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
T.J. Hosszabbított 4 évet. Igaz, hogy várnunk kell a 9. hétig legalább, hogy élesben is lássuk 😊 ki mit gondol? Azért a Jones - McDonald kettős nem hangzik rosszul.
több mint 7 éve
Dolphins release Matt Darr, keeping rookie punter Matt Haack.Érdekes, pedig Darr nem a rossz punterek közé tartozott. Persze ez nem az a poszt ahol egetrengető dolgok fognak történni a játék során (persze vannak kivételek, de minimális a kockázat).
RunRickyRun
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Dolphins release Matt Darr, keeping rookie punter Matt Haack.
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
A kerti törpe nagyon rám akar cáfolni 😊 Kíváncsi leszek Fales ezek után bekerülhet e az 53-ba... PS neki már nincs.
több mint 7 éve
Ollé azt hittem, hogy a Bears topikban vagyok. Így akkor tárgytalan! 😀Srácok, ti mennyi esélyt láttok a tampa ellen? Tudom még korai a kérdés, de még csak nem rég kezdtem el követni a csapatotokat, és sportfogadás szempontjából is érdekelne.65-35% Tampa
hpeter93
Bazzani
több mint 7 éve
Srácok, ti mennyi esélyt láttok a tampa ellen? Tudom még korai a kérdés, de még csak nem rég kezdtem el követni a csapatotokat, és sportfogadás szempontjából is érdekelne.65-35% Tampa
hpeter93
több mint 7 éve
landry, ajayi, grant. nagyon csípem őket. olyan bohókás figurák. nagyon szeretem a játékstílusukat. grant meg szélen játszva jobb opsön. bízok benne, hogy lesz pár évet nálunk (landryvel és ajayivel egyetemben)ű
www.youtube.com/watch?v=HcQp89plEQc