Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ezt a meccset kárt volt a tv-ben adni. Így valószínűleg több Phins meccs nem is lesz a SportTv-én. 😊

Teljesen semmitmondó támadás és védekezés. Kb. nagyrészben a Pats ellen idegenben kukák vagyunk. Ránkerőltetik az ő akaratukat és mi semmi ellenválaszt nem tudunk adni. Teljesen leblokkolunk, fogalmunk sincs mi lenne a jó fegyver.

Nem baj, sok megnyerhető meccs lesz még.
Bár az OL miatt tovább aggódnék. Nem tudom most Swanson a csapatnál van-e még és bevethető, mert akkor ő mehet OC-be. Bár ő sem életbiztosítás.
danyly
Ő adta a fumble-nél a snapet, amit megszerzett Van Noy
Wyatt
Látszik, hogy nem néztem végig a meccset. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezt a meccset kárt volt a tv-ben adni. Így valószínűleg több Phins meccs nem is lesz a SportTv-én. 😊

Teljesen semmitmondó támadás és védekezés. Kb. nagyrészben a Pats ellen idegenben kukák vagyunk. Ránkerőltetik az ő akaratukat és mi semmi ellenválaszt nem tudunk adni. Teljesen leblokkolunk, fogalmunk sincs mi lenne a jó fegyver.

Bár az OL miatt tovább aggódnék. Nem tudom most Swanson a csapatnál van-e még és bevethető, mert akkor ő mehet OC-be. Bár ő sem életbiztosítás.
danyly
Ő adta a fumble-nél a snapet, amit megszerzett Van Noy

több mint 7 éve

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Kilgore out... Na az OL maradéka is tovább gyengül..
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 405 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jövőhéten vagy bucira verünk benneteket vagy 4-0 lesz a mérlegetek...
ThundersNFL
Na bumm 50% bejött, de Miami tuti zacsi lesz...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Hu, b+ ez mi a joelet volt most?!
Ertem en, h a Pets otthon kemeny, de amit muvelt a csapat az semmivel nem magyarazhatoan szegyenletes volt.
Paradoxon_MIA
😀 hát jól pofán vertek az tény.. de mertél volna fogadni egy 3-1 -es kezdésre?

Ne legyen igazam de szerintem ez a szezon 8-8. Kis szerencsével wild card ha becsúszik még 1-2 W.
több mint 7 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Hu, b+ ez mi a joelet volt most?!
Ertem en, h a Pets otthon kemeny, de amit muvelt a csapat az semmivel nem magyarazhatoan szegyenletes volt.

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Seven interceptions in his past eight games – most by any NFL cornerback in that time span.

twitter.com/PFF_RyanSmith/status/1045104654818967554

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 7 éve
Bar nagyon jot tenne a lelkemnek a Pets-pofozas es a 4-0 kezdes, de szerintem erre nem tul nagy az esely. Az eddigi meccsinken is bukdacsoltunk, a Pets meg nem az a banda, aki a benasagot nem torolja meg.
A 3-0 inkabb az ellenfeleken mult, mint rajtunk (nem akarom csokkenteni a csapat erofesziteseit es eredmenyeit), es a Pets azert megiscsak a Pets, raadasul idegenben.

De termeszetesen irany a 4-0! 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Irány a perfect season! 😊 Viccet félre téve kb. az utolsó 4 percben veszítette el a raiders a meccset.
Wilsonban nagyon pozitivan csalódtam, nem vártam sokat tőle szezon előtt és valahogy nagyon bele illik a passzjátékunkba. Wilson, stills, grant nagyon odaver sebességben és ez rendre meg is hozza az eredményt.
Kiváncsi vagyok meddig fogunk eljutni!
Ja és a trükkös játék nagyon baró volt! 😉

Ha a gyengélkedö pats-et el tudnánk kapni az nagy dolog lenne, de rendre inlyenkor szoktunk pofára esni!

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
 index.hu/sport/amerikaifutball/2018/09/24/miami_dolphins_trukkos_jatek_oakland_raiders_ellen/

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xfs63l8ij9ndxehx1tqe
Hayes tore ACL while avoiding putting weight on QB
Dolphins DE William Hayes suffered a torn ACL, the team confirmed Monday. Coach Adam Gase said the pass rusher was injured while trying to avoid putting his body weight on Derek Carr.

Ez nagyon nem hiányzott 😕

Szerkesztette: Paradoxon_MIA

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
ThundersNFL
Ehhez nem kellett nagy jostehetseg 😉

En a 4-0ra szavazok - de csak mert Pets-et verni jooooooo 😀

Amugy szerintem Palpatine nem engedi meg, hogy 1-3 legyetek

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A szoros győzelem már nem játszik? 😊

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 405 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
3-0😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
CsJan
1-2 a tobbi nepseg 😀
Most mentsuk le a kepet, sose lesz tobbet ilyen...

Amugy oszinten, ki uszta meg ezeket infarktus nelkul es ki volt magabiztos a gyozelemben akarmelyik meccsen a harombol?

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
frani Miami Dolphins 81
Uraim!
Ez a csapat kell nekünk.
több mint 7 éve
CsJan Miami Dolphins 3
3-0😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 7 éve
Nem akartam belekontárkodni az eredménykövetőbe, mert csak a 2. félidőt tudtam nézni. Olyannak tűntem volna, hogy csak akkor jön amikor nyerünk, nyerésre állunk.

Jó volt ez, csak a szokásos Miami kabaré. Tanny futásai meglepték a Jets-et. Régen is hozzányúltunk ehhez a fegyverhez, most is bejött. Futás is jól ment. Gore nem fiatal, de még mindig lehet rá számítani. A futás elleni def is jó volt megint.

Ilyen kezdésre nem számítottam, de sok van még hátra.

több mint 7 éve
Jó volt és hosszú volt ez a Titans elleni meccs. Nem is emlékszem mikor néztem ilyen sokáig egy Phins meccset. Soha. 😊

Biztatóak voltak az offense hívások, bár sokszor azt éreztem belemennek a bizonytalanba, a nagy dobásokba. Tanny a sérülése előtti dolgokat hozta: vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz elképzeléseket akart megvalósítani. Nincs is ezzel baj addig, amíg nincs INT veszély. Sajnos volt.

Branch tényleg csúnyán "szerelt", ezt az NHL-bel is min. 1 meccs eltiltással szankcionálják.

A futás elég jól ment, és a fal is sokszor szépen működött. Csak így tovább.

A Jets most kemény menet lesz, annak fényében is. hogy a nyitó meccsen egy rookie QB-val szépen arattak.

több mint 7 éve
gici, mán megin kezdődik a komédia 😀😀😀:

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Josh Sitton szezonjának vége.
több mint 7 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
A jets meccs azért nem lesz leányálom, most sok minden kiderül majd.

Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
én ma hajnalban potoltam a mérkőzést. nagyon más az offense, még ha van bukdácsolás is. speed speed speed mindenhol. öröm látni.

több mint 7 éve
Gyoztunk es nulla mozgas? Ejejejejej 😊

Rendhagyo egy meccs volt, Grant Jol tolta, Jones #20 meg egy terminator...

Believe In Your 'Fins!