Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát, nem tudom.beszt opsön, hogy hozzuk és verseny a kezdő pozisönért
Az utóbbi időben Cutler mindent megtett a cut-ért és nekem Moore jobb opciónak tűnik. Kb. egy szint JC-vel, de most ismét reflektorfénybe kerülhet és ismeri a rendszert is elég rendesen.
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
pahynor21
197
Cutty miatt, es egy kicsit Gase miatt is, iden szurkolok nektek is.
több mint 7 éve
Epp, hogy nem utolso pillanatos beugro. Szinte egy teljes TC-je lenne osszeszokni az elkapokkal.Kellemes meglepetés lehet Cutler. Kíváncsian várom mi sül ebből majd ki, egyáltalán nem biztos, hogy vele gyengébbek lesztek.'hill idősebb edisönje. gase-el egy évet töltött, s akkor karrierje legjobbját nyujtotta. jelenlegi hátránya az lenne, hogy utolsó pillanatos beugró.
cikesz
Ventura
több mint 7 éve
ez nem igaz, Cutler a legjobbját a Martz-érában nyújtotta de az tény hogy Gase-zel is jól megértették egymást.Kellemes meglepetés lehet Cutler. Kíváncsian várom mi sül ebből majd ki, egyáltalán nem biztos, hogy vele gyengébbek lesztek.'hill idősebb edisönje. gase-el egy évet töltött, s akkor karrierje legjobbját nyujtotta. jelenlegi hátránya az lenne, hogy utolsó pillanatos beugró.
cikesz
Ventura
Nagyon szurkolok hogy idekerüljön hozzátok és megmutassa hogy mit is tud ő valójában ha normálisan rá van szabva a playbook. Az biztos hogy a jelenlegi opciókból ő a legjobb választás, lehet hogy most nincs akkora motivációja a játékra már de ha megérzi a bizalmat és működik körülötte a csapat akkor biztos ő is sokkal jobb lesz mint a bearses évei végén (ahol ez mind nem volt meg).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Hát, nem tudom.Az utóbbi időben Cutler mindent megtett a cut-ért és nekem Moore jobb opciónak tűnik. Kb. egy szint JC-vel, de most ismét reflektorfénybe kerülhet és ismeri a rendszert is elég rendesen.
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Kellemes meglepetés lehet Cutler. Kíváncsian várom mi sül ebből majd ki, egyáltalán nem biztos, hogy vele gyengébbek lesztek.'hill idősebb edisönje. gase-el egy évet töltött, s akkor karrierje legjobbját nyujtotta. jelenlegi hátránya az lenne, hogy utolsó pillanatos beugró.
cikesz
több mint 7 éve
cikesz
590
Kellemes meglepetés lehet Cutler. Kíváncsian várom mi sül ebből majd ki, egyáltalán nem biztos, hogy vele gyengébbek lesztek.
több mint 7 éve
állítólag leigazoltuk cutlert 1 év 13 millióért. cutler 4x-es mr olimpia, és 3x-os arnold classic győztes. hát meglátjuk.reméljük nem reccsen be.Szerkesztette: Ventura
több mint 7 éve
Egy érdekes írás:www.sandiegouniontribune.com/sports/profootballdoc/sd-sp-pfd-tannehill-should-have-surgery-0804-story,amp.html
több mint 7 éve
Kiszivárgott egy kép Adam Gase telefonjáról 😊Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
A hírek szerint Cutler még játszana is nálunk, ha megfizetik 😊 Ha ez a kettő opció, akkor sokkal inkább Jay, bár ő is elég inkonzisztens és brutál balfék néha, de Kaep nekem sose volt szimpatikus (se így, se úgy).
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
'hill: ha ennyi hónap regeneráció után ennyitől megreccsent, akkor néhány hét pihentetéssel is ugyanúgy ott lesz a levegőben. az ésszerű az lenne, hogy műtét.Na igen csak MM-nak normális zseb kell ahonnan dobálhat.. ha nyomást tudnak rá tenni akkor baj lehet, mert túlságosan szereti bevállalni az 50-50 szitukat is.. Kicsit Henne típus.. egy egy Marinot idéző drive után képes akkora intet dobni hogy a fotelből csak azt kérdezed ezt most miért? Ha a futójátékunk megy akkor MM rendben lesz és egy korrekt szezont hozhat, ha döcög a futás akkor ő is. Feltehetően ő a legjobb opciónk ha Tannehill kidől, de Cutlert még el tudom képzelni szerették egymást Gase-el. Colin-t nem szeretném és nem a térdelős tüntetés miatt, egyszerűen nekem ő egy Tebow 1.5 k.rva nagy baggage -el.
moore: ha moore bizalmat kap, akkor rendes felkészülési ideje van, hogy na már most ő lesz a kezdő néhány hét múlva a szezon nyitón. egyébként előnyére válik, hogy agresszív a stílusa, erős a karja, s ezt gase is megjegyezte.
mindentől függetlenül hozni, kell egy vésztartalék cserét, kire rá lehet bizni a csapatot végszükségben.
Ventura
több mint 7 éve
'hill: ha ennyi hónap regeneráció után ennyitől megreccsent, akkor néhány hét pihentetéssel is ugyanúgy ott lesz a levegőben. az ésszerű az lenne, hogy műtét.moore: ha moore bizalmat kap, akkor rendes felkészülési ideje van, hogy na már most ő lesz a kezdő néhány hét múlva a szezon nyitón. egyébként előnyére válik, hogy agresszív a stílusa, erős a karja, s ezt gase is megjegyezte.
mindentől függetlenül hozni, kell egy vésztartalék cserét, kire rá lehet bizni a csapatot végszükségben.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Honnan jött ez a tuti season ending dolog? A nem pletyka kategóriába sorolható források mind arról írnak, hogy rohadtul nem dőlt még el mi lesz vele, de a műtét is egy opció. Napok múlva derül csak ki elvileg. Gondolom meglátogatja Dr. Andrewst stb..Csabee13Igen, várnak még további véleményekre a térdével kapcsolatban. Schefter szerint 6-8 hetet pihentetheti a térdés és reménykedik, hogy rendbe jön (ez esetben ima h mikor esik össze hasonlóan), vagy műtét és szezon vége.
Mondjuk én ezt nem értem:
One source said Thursday that, because Tannehill did not repair his partially torn ACL during the offseason, his knee was "a ticking time bomb that was going to go off at any time."
több mint 7 éve
Honnan jött ez a tuti season ending dolog? A nem pletyka kategóriába sorolható források mind arról írnak, hogy rohadtul nem dőlt még el mi lesz vele, de a műtét is egy opció. Napok múlva derül csak ki elvileg. Gondolom meglátogatja Dr. Andrewst stb..ESPN-es Adam Schefter és Jeff Darlington hozta le, hogy a Dolphins komolyan tart attól, hogy idénre ennyi volt.
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/barry-jackson/article165290417.htmlTannehil kapcsán jó hír, de úgy fest Larsen torn biceps... kezdő LG poszt eddig az övé lett volnami? mi a fasz: ilyet én még nem láttam. ez már több mint nevetséges ez a sérüléshullám. a bredy meg ki nem pusztulllna. verjem.
Csabee13
remélem timmons is megreccsen a napokban, úgy hogy vagy 10 éve nem igen volt sérült.
Ventura
Csabee13
Ha ma nem mondják azt, hogy tud játszani az első héten, akkor max abban lehet reménykedni, hogy a szezon második felére visszatér konzervatív terápia hatására. Ott egyből megcsinálták az MRI-t, mára megszakértik, ha játszhat ki fog derülni, ha nem akkor napokig gondolkodhatnak arra hogy miként kezeljék.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Honnan jött ez a tuti season ending dolog? A nem pletyka kategóriába sorolható források mind arról írnak, hogy rohadtul nem dőlt még el mi lesz vele, de a műtét is egy opció. Napok múlva derül csak ki elvileg. Gondolom meglátogatja Dr. Andrewst stb..www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/barry-jackson/article165290417.htmlTannehil kapcsán jó hír, de úgy fest Larsen torn biceps... kezdő LG poszt eddig az övé lett volnami? mi a fasz: ilyet én még nem láttam. ez már több mint nevetséges ez a sérüléshullám. a bredy meg ki nem pusztulllna. verjem.
Csabee13
remélem timmons is megreccsen a napokban, úgy hogy vagy 10 éve nem igen volt sérült.
Ventura
több mint 7 éve
Matt Moorenál nem kell jobb opciót. Sztem sok helyen megállná kezdőként a helyét csak soha nem kapta meg igazán az esélyt, laikusként nem értem miért. Ahányszor beállt mindig lehetett számítani rá.
több mint 7 éve
Ha Cutlert ide merik hozni, azonnal eladom a Londoni jegyemet!!!Fú ha ezt megtudják akkor tuti nem igazolják le!
RunRickyRun
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ha Cutlert ide merik hozni, azonnal eladom a Londoni jegyemet!!!Aztán miért? Mondj jobb opciót
RunRickyRun
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Ha Cutlert ide merik hozni, azonnal eladom a Londoni jegyemet!!!
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Tannehill megy a kés alá, lehet ezt kellett volna mar Decemberben, mert ugyanúgy nem látjuk jövőre, csak most egy heges szart foltozgatnak, akkor meg olyanra lehetett volna csinálni mint új korában.Ez innentő tartok tőle a karrierjére is rámegy a Mimai meg nem várhat rá örökké pláne ennyi pénzért.... Nagyon sajnálom mert csípem, reméljük lesz még belőle vmi....
Mondjuk ez a gondolatmenetem feltételezi, hogy a korábbi sérülés a mostani oka, de akkor az érthetetlen, hogy ezt a térd instabilitást hogy nem sikerült észrevenni? Simán futás közben száll el a térde, mindenféle extrém terhelés nélkül.
Na mindegy, majd jövőre.
Geeri
több mint 7 éve
Tannehill megy a kés alá, lehet ezt kellett volna mar Decemberben, mert ugyanúgy nem látjuk jövőre, csak most egy heges szart foltozgatnak, akkor meg olyanra lehetett volna csinálni mint új korában. Mondjuk ez a gondolatmenetem feltételezi, hogy a korábbi sérülés a mostani oka, de akkor az érthetetlen, hogy ezt a térd instabilitást hogy nem sikerült észrevenni? Simán futás közben száll el a térde, mindenféle extrém terhelés nélkül.
Na mindegy, majd jövőre.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Tannehil kapcsán jó hír, de úgy fest Larsen torn biceps... kezdő LG poszt eddig az övé lett volnami? mi a fasz: ilyet én még nem láttam. ez már több mint nevetséges ez a sérüléshullám. a bredy meg ki nem pusztulllna. verjem.
Csabee13
Szerkesztette: Ventura
több mint 7 éve
Tannehil kapcsán jó hír, de úgy fest Larsen torn biceps... kezdő LG poszt eddig az övé lett volna