Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk MM lehet jobb döntés mint Kaep vagy Cutler....
több mint 7 éve
egyik sem. humoros megjegyzés kínomban.imént olvastam. mikor megláttam, őszintén mondom, hogy elkezdtem nevetni.Ezt most olvastad vagy tippelted? Utóbbi esetben ugyancsak egy rugóra jár az agyad az NFL-es hírszerkesztőkkel 😀
elmondom mi lesz., hozzuk cutlert vagy kapernikket és elmasirozunk az AFC döntőig.
**michael jackson popcorn gif**
Ventura
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Schefter:MRI revealed no tears in Ryan Tannehill's knee, per @JeffDarlington. Doctors must now discuss options with team in how to handle injury.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nem lesz rá szükség...egyelőre...állítólag nem súlyos a sérülés:imént olvastam. mikor megláttam, őszintén mondom, hogy elkezdtem nevetni.Beki már válaszolt is a kérdésedre...a sok 'hurrá' élmény után természetes, hogy bebaszik valami, és természetesen egy kulcsember. inkább számítsunk még ilyenekre, és nem ér csalódás. who is the nekszt?Ez komoly hogy Ajayi kidőlt???Hát agyrázkódás után nem szoktak nagyon ügyködni..
RunRickyRun
Csabee13
Ventura
ParadSEC
elmondom mi lesz., hozzuk cutlert vagy kapernikket és elmasirozunk az AFC döntőig.
Ventura
profootballtalk.nbcsports.com/2017/08/03/report-ryan-tannehill-has-no-structural-damage-to-knee/
több mint 7 éve
imént olvastam. mikor megláttam, őszintén mondom, hogy elkezdtem nevetni.Ezt most olvastad vagy tippelted? Utóbbi esetben ugyancsak egy rugóra jár az agyad az NFL-es hírszerkesztőkkel 😀
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
imént olvastam. mikor megláttam, őszintén mondom, hogy elkezdtem nevetni.Beki már válaszolt is a kérdésedre...a sok 'hurrá' élmény után természetes, hogy bebaszik valami, és természetesen egy kulcsember. inkább számítsunk még ilyenekre, és nem ér csalódás. who is the nekszt?Ez komoly hogy Ajayi kidőlt???Hát agyrázkódás után nem szoktak nagyon ügyködni..
RunRickyRun
Csabee13
Ventura
ParadSEC
Szerkesztette: Ventura
több mint 7 éve
GamePass megújítással valaki foglalkozott már? Nekem nem auto-renew és nem bírok előfizetni az új szezonra. A support még nem válaszolt...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
És még csak el se kezdődött a szezon 😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Dolphins QB Ryan Tannehill leaves practice with non-contact knee injuryVan videó is róla...nem néz ki jól:
twitter.com/JeffDarlington/status/893147596876906496
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Beki már válaszolt is a kérdésedre...a sok 'hurrá' élmény után természetes, hogy bebaszik valami, és természetesen egy kulcsember. inkább számítsunk még ilyenekre, és nem ér csalódás. who is the nekszt?Ez komoly hogy Ajayi kidőlt???Hát agyrázkódás után nem szoktak nagyon ügyködni..
RunRickyRun
Csabee13
Ventura
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Dolphins QB Ryan Tannehill left practice on Thursday after he suffered a non-contact leg injury.According to Armando Salguero, Tannehill scrambled outside the pocket and went down on the sideline. After trainers took a look at him, Tannehill walked off the field gingerly.
Remélhetőleg nem folytatódik a ligaszerte tomboló sérüléshullám...
több mint 7 éve
a sok 'hurrá' élmény után természetes, hogy bebaszik valami, és természetesen egy kulcsember. inkább számítsunk még ilyenekre, és nem ér csalódás. who is the nekszt?Ez komoly hogy Ajayi kidőlt???Hát agyrázkódás után nem szoktak nagyon ügyködni..
RunRickyRun
Csabee13
több mint 7 éve
Ez komoly hogy Ajayi kidőlt???Hát agyrázkódás után nem szoktak nagyon ügyködni..
RunRickyRun
több mint 7 éve
Nem, ez egy normál 7. körös pick volt, ez megerősítették a beat writerek is.Branden Albert mai visszavonulása miatt a Dolphins visszaküldte a 7. körös picket amit tölünk kaptatok. Classy.Szerintem ez kondicionális 7. kör volt mindkét esetben, ergo ha nem kerül rosterre valamelyik szotyi, akkor automatikusan visszamegy – legalábbis ezt szokták kötni ilyen nagy dealeknél. De a Dolphinsnak már a fizuja miatt is megérte, hogy elment 😀
twitter.com/AdamHBeasley/status/892062683524157440
iktriad
Wyatt
twitter.com/ryanohalloran/status/892034294486585344
Ez még a pick visszaadása előttről való.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Branden Albert mai visszavonulása miatt a Dolphins visszaküldte a 7. körös picket amit tölünk kaptatok. Classy.Szerintem ez kondicionális 7. kör volt mindkét esetben, ergo ha nem kerül rosterre valamelyik szotyi, akkor automatikusan visszamegy – legalábbis ezt szokták kötni ilyen nagy dealeknél. De a Dolphinsnak már a fizuja miatt is megérte, hogy elment 😀
twitter.com/AdamHBeasley/status/892062683524157440
iktriad
több mint 7 éve
Branden Albert mai visszavonulása miatt a Dolphins visszaküldte a 7. körös picket amit tölünk kaptatok. Classy. twitter.com/AdamHBeasley/status/892062683524157440
több mint 7 éve
Az egy kicsit valóban megcsúszott 😀Kezdodik a TC, csak van akinek mar nem: ... /quote]még 3 napot várhattál volna, és meg van a 2 hónap hozzászólás nélkül 😊
Geeri
másrészt ennyi ideje várok/várunk arra, hogy folytasd a draft bemutatót. hosszúra csikeredett a 'coming soon' 😀
Ventura
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Kezdodik a TC, csak van akinek mar nem: ... /quote]még 3 napot várhattál volna, és meg van a 2 hónap hozzászólás nélkül 😊
Geeri
másrészt ennyi ideje várok/várunk arra, hogy folytasd a draft bemutatót. hosszúra csikeredett a 'coming soon' 😀
több mint 7 éve
Kezdodik a TC, csak van akinek mar nem:Koa Misi IR, valószínűleg vissza is vonul. A nyaki csigolyák nincsennek abban az állapotban, hogy engedjék játszani.
A helyere Alteraun Verner CB erkezett, McCainnel fog versenyezni nickel CB posztért.
Pouncey viszont bizakodó, 16+ meccsben gondolkodik, legyen úgy!
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Sziasztok, bocs a zavarásért. 😀 Annyi lenne csak a kérésem, hogy ha valaki tud eladó londoni meccsjegyekről, kérem, szóljon...
Kettőt szeretnék szerezni valahonnan.
Előre is köszönöm.
Természetesen Dolphins-Saints... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
(geeri megmentetted a topikot)matt burke, az új DC-k is megszólalt a médiának először a januári kinevezése óta és terveiről is beszélt (még ha többnyire nem is változik nagyot vance joseph védelméhez képest )
www.miamiherald.com/sports/mlb/miami-marlins/article149051239.html
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article149048739.html
“Our plan for all those guys [Linebackers] is to literally cross train them. And to try to get the most and find out what the best fit is and honestly it may be week to week. I don’t know. It may be this week Raekwon fits better for us in this position and Lawrence is out here. Or maybe there’s a better option to match Kiko up with somebody we feel good about.”
több mint 7 éve
Érnie kellett nálam ennek a draftnak, abban az értelemben hogy elsőre nem igazán tetszett a csapat stratégiája. Mint láttátok Harrisért sem vagyok oda, én jobban örültem volna ha élünk a lehetőséggel és elfogadjuk a trade ajánlatokat, hiszen az azért látszik, hogy egy extra 2. napos játékos elfért volna még, ahogyan alakultak a dolgok az alapján azt mondanám hogy a safety sorba. Aztán kicsit beleástam magam a részletekbe, nem csak a játékosokkal, hanem a csapattal kapcsolatban is, mert ezek a választások arról is szólnak, hogy mit várhatunk Burke védelmétől. A mai penzum:
1 (22) Charles Harris, Edge, Missouri
Hihetetlenül gyorsan reagálja le a snapet, gyakorlatilag a játéka ebből él: A tackle az első pillanattól kezdve hátrányban van, Harris pedig tudja hogyan használja ezt ki. Jó hatékonysággal képes a tackle mozgására a legjobb mozdulatsorral reagálni, és siettetni a passzt. Kitűnő spin move birtokosa, de kívülről is képes megverni a falembert. Annak ellenére hogy a combine számai alapján átlagos sebességgel, robbanékonysággal rendelkezik a játékán egyetemi szinten ez nem hagy nyomot. Ennek az oka két dologban keresendő: Harris intelligenciája, és a tény hogy egy átlagosan atletikus EDGE játékos is jóval atletikusabb mint bármelyik OT.
Harris első lépése akkora előny amit nehéz a tacklenek jól kompenzálnia, Harris észreveszi a hibát, és ha a tackle kifelé kompenzál túl akkor befelé a spin moveal veri át ellenfelét, ha befelé akkor egyszerűen körbefutja. Ezért nincs más a pass rush repertoárjában, egyszerűen nem volt rá szüksége.
Erőtlensége a gyengesége. Nem igazán képes futás ellen leválni a blokkról, és megcsinálni a szerelést. Egyenes vonalban már sokszor a tackle van előnyben, ha meg tudja ragadni akkor NFL szinten a leggyengébb ellenfele is könnyen erősebb lehet mint ő. Egyetlen esélye ha a snap pillanatában berobban a backfieldre és ott csinálja meg a szerelést, vagy téríti el a játék irányát.
A Burke dosszié:
Harrist sokan féltik a 4-3-tól, mondván nem lesz helye, hiába gyors az első lépése ha azzal a tackle karjaiba szalad bele, ahonnan nem fog tudni leválni. Burke mestere Jim Schwartz. Jim Schwartz védelme pedig arról szól hogyan lehet a 4-3-as rendszerbe átvinni a 3-4 előnyeit. A rendszer szimbóluma és alappilére a Wide-9 felállás. Lényege, hogy a két DE szélesen, az OT külső vállához, ráadásul a QB-re irányuló szögben állnak fel. Tökéletes pozíció arra hogy kívülről megverjék a tacklet, illetve ha az ezt kompenzálná akkor van terület befelé indulni, hiszen a távolság elvágja annak a lehetőségét hogy a guard besegítsen. Azt hiszem látszik miért gondolom, hogy ebbe a rendszerbe draftoltuk Harrist.
A futás ellen nem feltétlenül fontos hogy övék legyen a szerelés, de az nagyon fontos hogy befelé szorítsák a játékot, vagy ha az mégis kifelé megy tovább akkor lassítsák azt.
Mindeközben a két DT is egyszerű feladatot kap, egy lyukért felelősek csupán. Nem kell gondolkozni (már Vance Joseph is ezt hangsúlyozta, és gyakorlatilag ebben definiálta védelmét az ezt megelőző, Coyle féle okoskodással szemben), csak játszani kell. Ha feléjük megy a futás akkor azt meg kell fogni, ha nem akkor pedig a backfielden megjelenve meg kell akadályozni, hogy az RB vissza tudjon vágni. Azt hiszem kiderült, hogy a játékot az LB sornak kell befejezni. A Phins pedig volt olyan kedves hogy McMillan kiválasztásával megadta a lehetőséget, hogy a következő posztban megnézzük részletesebben az ő szerepüket is.
Coming soon:
2 (54) Raekwon McMillan, LB, Ohio State
3 (97) Cordrea Tankersley, CB, Clemson
5 (164) (from Philadelphia via Tennessee) Isaac Asiata, G, Utah
5 (178) Davon Godchaux, DI, LSU
6 (194) (from Philadelphia) Vincent Taylor, DI, Oklahoma State
7 (237) (from Tampa Bay) Isaiah Ford, WR, Virginia Tech
Mindig jövőre!