Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
biztosan sokakban felmerülne a kérdés, hogy ez tampering-e vagy sem.
Geeri
Hát Packers drukker legyek ha értem az egész rendszert.
Eddig abban a tudatban voltam, hogy egy bizonyos határidőig tárgyalni sem lehet játékosokkal erre itt már az egészségügyi vizitek meg a tradek is megvannak.
Már abban sem vagyok biztos, hogy pár FA játékos nem e írt alá valahová.
Nevetséges így az egész.
Bazzani
Az a helyzet, hogy nem FA egyikük sem, csapat engedélyével tárgyalnak. Ebből kifolyólag nem tampering szerintem.
Csabee13
Ilyen alapon minden trade tárgyalás szabályos a SB után.
Ez eddig marhára nem így volt.
Nem is jelentettek be semmit az FA kezdete előtt.

több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Geeri
Eddig abban a tudatban voltam, hogy egy bizonyos határidőig tárgyalni sem lehet játékosokkal erre itt már az egészségügyi vizitek meg a tradek is megvannak.
Nevetséges így az egész.
Bazzani
Az a helyzet, hogy nem FA egyikük sem, csapat engedélyével tárgyalnak. Ebből kifolyólag nem tampering szerintem.
több mint 9 éve
Geeri
Nevetséges így az egész.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha mindenki átmegy az egészségügyi teszteken, akkor Juliusért kapunk idei 7. körös picket, és ti kaptok Albertért egy 2018-as 7. köröst.
 twitter.com/AlbertBreer/status/833827019465043968

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Albert már nálunk vizitált és megállapodott a Jagsszel, szóval a trade részéről rendben van, most már nálatok pattog a labda.

Viszont ez a forrás azt írja, hogy NEM Julius jönne érte cserébe, hanem csak egy jövő évi késői körös kondíciós pick!
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133827814.html
iktriad
hát az kb lófasz. Mondjuk a semminél jobb.
Ebből az is következik, hogy megtartjátok Thomast ezzel a fizuval?

Más: Odrick cutolva, jöhetne hozzánk vissza. Érdekes lenne, Albert szotyiért távozása után biztosan sokakban felmerülne a kérdés, hogy ez tampering-e vagy sem.
Geeri
Thomas jön, csak nem ALbert, hanem egy idei hátsó körös pick ellenében a hírek szerint
 twitter.com/ArmandoSalguero/status/833800080805212161?ref_src=twsrc%5Etfw
Mi szintén picket adunk, 2018-as hátsó köröst Albertért.
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Albert már nálunk vizitált és megállapodott a Jagsszel, szóval a trade részéről rendben van, most már nálatok pattog a labda.

Viszont ez a forrás azt írja, hogy NEM Julius jönne érte cserébe, hanem csak egy jövő évi késői körös kondíciós pick!
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133827814.html
iktriad
hát az kb lófasz. Mondjuk a semminél jobb.
Ebből az is következik, hogy megtartjátok Thomast ezzel a fizuval?

Más: Odrick cutolva, jöhetne hozzánk vissza. Érdekes lenne, Albert szotyiért távozása után biztosan sokakban felmerülne a kérdés, hogy ez tampering-e vagy sem.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Úgy tűnik már csak a "mikor" az egyedüli kérdés a Thomas-Albert trade kapcsán.
 twitter.com/AllbrightNFL/status/833474873083174913
iktriad
Az FA piac nyitása előtt trade-elni sem lehet.*Bazzani
*Hivatalosan.
több mint 9 éve
iktriad
Az FA piac nyitása előtt trade-elni sem lehet.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Julius Thomas érkezőben, Bradon Albert trávozóban,
 twitter.com/SSMiamiDolphins/status/833425184111595521?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
wake-el hosszabbítva a következő két évre
Ventura
Minden egyes dollárt megérdemel.. Jó üzenet a csapat felé.
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
wake-el hosszabbítva a következő két évre

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Btw Albertet nem tettük ki 😊
Csabee13
Mennek velünk a tárgyalások a Miami Herald szerint egy esetleges traderől. Julius Thomas jöhet érte cserébe.
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133322754.html
iktriad
Gase - JT reunion az nem lenne rossz. Arra mit ti erőltettetek vele itt lesz más, ő pedig futkoshatja a vertikálisabb routjait , azok miatt lett belőle valaki.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Csabee13
Mennek velünk a tárgyalások a Miami Herald szerint egy esetleges traderől. Julius Thomas jöhet érte cserébe.
 www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133322754.html
több mint 9 éve
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Várható döntések. Albert elküldése kb. Tunsil draftolásakor eldőlt + a Mitchell és M. Williams elküldése sem meglepő.
Beindult a gépezet. Ezzel majdnem 20 millió $ megtakarítottunk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Mindharom jo dontes, par hete ecseteltem is h miert
Asbee: szar volt a szezonban, es kva sokba kerulne
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DT Earl Mitchell és DE Mario Williams is repül.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ahogy olvasom kirakjátok Albertet. Képes lehet még korrekt szinten teljesíteni vagy csak Tunsil miatt teszitek ki?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Hello!

Sikerült jegyeket venni, akik akartak?
Paradoxon_MIA
valahova be tudok társulni?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 9 éve
:/
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/02/12/former-dolphins-lb-quentin-moses-dies-in-a-house-fire/
Coolearie
RIP
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
:/
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/02/12/former-dolphins-lb-quentin-moses-dies-in-a-house-fire/
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Úgy néz ki nekem is sikerült 2 jegyet megcsipni. Igaz nem pont oda ahol szerettem volna de mindegy csak ott legyen az ember! 😊
RunRickyRun
Gratz!
Jó móka, bárhol is leszel 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Úgy néz ki nekem is sikerült 2 jegyet megcsipni. Igaz nem pont oda ahol szerettem volna de mindegy csak ott legyen az ember! 😊

Miami Dolphins Fan