NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article124234719.htmlPhinsider-en, de közben írták, hogy még nem vágtuk ki. Csak ki fogjuk Március körül, mert akkor kevesebb a dead money mint most lenne.Nagyon helyesen kivagtuk Mario Williamst, semmit nem mutatott a szezonban.Ezt a hírt hol találtad?
2M halott penz.
De sporoltunk nagyon fontos 8,5M-t.
Adirotor
Gondnok
Adirotor
több mint 8 éve
Phinsider-en, de közben írták, hogy még nem vágtuk ki. Csak ki fogjuk Március körül, mert akkor kevesebb a dead money mint most lenne.Nagyon helyesen kivagtuk Mario Williamst, semmit nem mutatott a szezonban.Ezt a hírt hol találtad?
2M halott penz.
Adirotor
Gondnok
több mint 8 éve
Nagyon helyesen kivagtuk Mario Williamst, semmit nem mutatott a szezonban.Ezt a hírt hol találtad?
2M halott penz.
Adirotor
Gondnok
több mint 8 éve
www.facebook.com/MiamiDolphins/videos/10154408502209611/Rizzi a végén!!! 😀 😀 😀 😀
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Az a jó mud bowl. Kegyetlen egy meccs volt, onnan egy kimosatlan saras fehér Jason Taylor mez mit ér majd amint remélhetőleg idén bevonul a Hall of Fame-be! 😊Nagyon félek ettől a meccstől, mert a Steelers most makk egészséges, mi meg gyengélkedünk rendesen. Fontos lenne lent tartani a támadósorukat a pályáról, nagyon kell egy jó O-line Ajayinak, ha ez nincs meg én adnék lehetőséget Drakenek, ő talán második szándékból meg tud iramodni ahogy azt a Bills ellen tette.
Igaz idén nem mennek a screen játékok, de az adna teret Ajayinak ahol aztán felgyorsulva senki meg nem állítaná.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Nem is gondolunk kozos PO nezesre 8 eb bojt utan?
több mint 8 éve
nekem nincs a d meghajtómon ilyen pdf 😥Bocs. 😊
ano92
18453-presscdn-0-55.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2017/01/NFL-Stats-Week-18-at-Pittsburgh-Steelers-1.pdf
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
nekem nincs a d meghajtómon ilyen pdf 😥
több mint 8 éve
Úgy látom Tannynak nem megy ez idén már!
több mint 8 éve
Kis alapszakasz statisztika:Ugye 10-6-os (győzelem-vereség) arányban zártuk a szezont. Az 51. szezon után 22. alkalommal fordul elő, hogy 10+ győzelmi szezont tudhatunk magunk mögött.
Korábban 10-6-al négyszer zártunk (’79-akkor a Div. Round-ban a Pittsburgh-el találkoztunk; a legendás Terry Bradshaw vezetésével már az első negyedben 20-0 volt oda; a vége ismert sajnos; ’94, ’98 és 2003).
A franchise történetében 18. alkalommal fordul elő az, hogy egy alapszakasz szezonon belül kettő darab, 3 vagy több győztes meccs széria sikerül (értem úgy, hogy az idei szezonban pl.: nyertünk a 6-12. hét között – bár közte volt egy bye week -, és nyertünk a 14-16. hét között is). Ez sikerült többet között ’79-ben és ’85-ben is (ezeket csak a Steelers-el valo PO találkozásunk-találkozások miatt emelem ki, mint hasonlóság), illetve legutóbb 2013-ban.
A Dolphins történetében 7. alkalommal sikerült az, hogy az utolsó 11 meccsen 9 győzelem jött össze (9-2-es vagy jobb mutatóval az utolsó 11 meccsen). 1972-ben is sikerült amikor először találkoztunk a Steelers-el a PO-ban. Legutóbb ez 2008-ban jött össze (akkor is PO-t ünnepeltünk).
Új franchise rekordot állítottunk fel az idei szezonban azzal, hogy 8-2-es a győzelem/vereség mutatónk sikerült abban a vonatkozásban, hogy 7 vagy kevesebb ponttal nyertünk a győztes meccseinket (a kivételek között van a Pittsburgh is, mivel őket 15 ponttal vertük; a másik a Jets idegenben).
Egyébként a Steelers a 4. legkevesebb pontot „gyűjtötte” ellenünk idén (a Rams 10, a Seahawks 12, a Jets (idegenben) 13 pontot szerzett ellenünk). És ezek közül csak a Seattle-től kaptunk ki az 1. fordulóban.
68 játékost próbáltunk ki az idény során, mellyel holtversenyben az 5. legtöbb játékost kipróbáló csapat lettünk. Az első a Jets (75), 2. a Bears (71), 3. a Cards (70) és 4. a 49ers (70). Mit mondjak nem túl sikeres csapat egyik sem napjainkban (senkit sem megsértve), bár a sérülések is közrejátszottak ebben a mutatóban.
A Dolphins 181 különböző offense sémát (felállást; különböző játékosok alkalmazása ) alkalmazott az alapszakasz során, ez a 2. legkevesebb az egész ligában (a legkevesebbet a Giants alkalmazta 149 sémával). A legtöbb variációt a Baltimore alkalmazta 460 (!) különböző lineup offense kombinációval.
Defense lineup variációkban viszont a 7. legtöbb kombinációt vonultattuk fel (422).
A Dolphins offense 4 különböző kategóriában lett Top10-es mutatójú csapat: yards per play (7.), passing yards per play (6.), rushing yards per game (9.) és rushing yards per play (8.).
A Phins védelme 4. lett az NFL-ben a third-down szituációk kivédekezésében.
A speciális egység is kitett magáért idén: 5. lettek kickoff return average, 8. kickoff return average against és 10. punt return average against mutatókban.
Egyéni mutatók:
Michael Thomas végzett az élen az ST egyéni szerelések terén (16) a ligában, míg totál ST tackle listán szintén az élen végzett (19), holtversenyben a new englandi Nate Ebner-el.
Kiko Alonso holtversenyben az első helyen végzett a megszerzett fumble-ok listáján (4). A másik versenyző a Houston Texans linebacker Whitney Mercilus.
Cameron Wake három különböző védő mutatóban is Top10-es számokat ért el: sacks (holtversenyben 6.; 11.5 sacks), QB hits (holtversenyben 6.; 24) és kiharcolt fumble (FF) (holtversenyben 3.; 5).
Ryan Tannehill 8. helyen végzett a QB között az average gain per pass mutatóban (7.70); Jarvis Landry holtversenyben 7. az elkapások terén (94), és 10. az elkapott yardok terén (1136 y); Kenny Stills holtversenyben 6. helyen végzett a TD elkapások terén (9), és 3. lett az elkapások/yards terén (17.29 y); Jay Ajayi 4. lett a futott yardok tekintetében a ligában (1272 y) és 7. lett a futott yardok átlagában (4.89 y).
Matt Darr holtversenyben 7. lett azzal, hogy 32 darab puntja is a 20-ason belül landolt. Andrew Franks pedig 4. lett a net kickoff átlag mutatóban (44.27 y ).
Egyéb statok (és a többi csapat számára is érdekes lehet):
18453-presscdn-0-55.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2017/01/NFL-Stats-Week-18-at-Pittsburgh-Steelers-1.pdf
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Pedig ez lenne nekik az igazi, hosszabb tavon kiturni TB-t a csoportbol. Nekunk meg remalom. Amugy nagyon jo meccs beharangozo lett az alma.Bradynek 20 sec is sok kezébe adni a labdát ha arról van szó 😊Ez igaz. Csak azért már álomban is sok lenne, hogy vasárnapig kivágjuk Bradyt és a Steelers meg leigazolja. 😀
dande
tomi-tomi
több mint 8 éve
Ja bocs én csak azt néztem, hogy egy Pats fan kötözködött (ahogy szokta 😉) s hirtelen arra gondoltam, hogy a Patsel játszanak és nem a Steelersl. De az állítás igaz Benre is pláne kiegészülve egy másik Bennel és egy Brownnal 😀 😛Bradynek 20 sec is sok kezébe adni a labdát ha arról van szó 😊Ez igaz. Csak azért már álomban is sok lenne, hogy vasárnapig kivágjuk Bradyt és a Steelers meg leigazolja. 😀
dande
tomi-tomi
Mindenkinek mea culpa 😊
több mint 8 éve
Hallottál valamit? 😀Bradynek 20 sec is sok kezébe adni a labdát ha arról van szó 😊Ez igaz. Csak azért már álomban is sok lenne, hogy vasárnapig kivágjuk Bradyt és a Steelers meg leigazolja. 😀
dande
tomi-tomi
több mint 8 éve
Bradynek 20 sec is sok kezébe adni a labdát ha arról van szó 😊Ez igaz. Csak azért már álomban is sok lenne, hogy vasárnapig kivágjuk Bradyt és a Steelers meg leigazolja. 😀
dande
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Bradynek 20 sec is sok kezébe adni a labdát ha arról van szó 😊
több mint 8 éve
Mert tökös a csapat, azért!gyerekek, megálmodtam a meccsünk végét.Egy perc sincs hátra. Vezettek? És rúgtok egy onside-ot?
ha emlékeim nem csalnak kevesebb volt mint 1 perc a mérkőzésből, az állás 22-20 volt a miami javára. egy kockázatos onside kick-et próbáltunk be, és sikerült ismét megszerezni, bár sokat pattogott a labda a kezekben. nyertünk.
Ventura
Miért?
zinedine5
Vazze, ha így volt az álom, akkor így volt! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
gyerekek, megálmodtam a meccsünk végét.Egy perc sincs hátra. Vezettek? És rúgtok egy onside-ot?
ha emlékeim nem csalnak kevesebb volt mint 1 perc a mérkőzésből, az állás 22-20 volt a miami javára. egy kockázatos onside kick-et próbáltunk be, és sikerült ismét megszerezni, bár sokat pattogott a labda a kezekben. nyertünk.
Ventura
Miért?
több mint 8 éve
gyerekek, megálmodtam a meccsünk végét.ha emlékeim nem csalnak kevesebb volt mint 1 perc a mérkőzésből, az állás 22-20 volt a miami javára. egy kockázatos onside kick-et próbáltunk be, és sikerült ismét megszerezni, bár sokat pattogott a labda a kezekben. nyertünk.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Erről beszélek 😊 :Régen találkoztunk a Steelers-el a PO-ban (85-ben utoljára; akkor nyertünk). Összesen 3x játszottunk az utószezonban ('79-kikaptunk és '72-nyertünk). Régen voltak már ezek.Emlékszel akkor Antonio Brown 1,5 cm-es kilépéséra az utolsó pillanatban....azért az komoly kis havas meccs volt 😀
Az utolsó két egymás elleni meccsünket mi nyertük (a mostani szezonban otthon és az a felejthetetlen hideg, havas idegenbeli győzelem 2013-ban).
Utoljára a Steelers a Heinz Fielden 2007-ben nyert ellenünk. Az a csodálatos 1-15-ös szezonunk volt (3-0 (!) nyert a Pitts; izgalmas meccs volt 😊 ).
Az összesített mérlegünk 13-13. Ideje előzni. 😊
Csak egy kis rövid történelem, a meccs elé.
danyly
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=SyiprZJ-5ac#t=119.761
több mint 8 éve
én már mentem volna haza....nem hittem a szememnek a nagy kivetítő előtt....és jobb is volt, mert hamar lehűtöttek....tényleg nem sokon múlt...tavaly elnéztek valahol a zebrák egy hasonlótEmlékszel akkor Antonio Brown 1,5 cm-es kilépéséra az utolsó pillanatban....azért az komoly kis havas meccs volt 😀Na akkor majdnem beleb@sztam a távirányítót a tévébe. Először nem láttam a sárgát, azt hittem megcsináltátok.
Klaci79
Jó lenne most is valami hasonló végjáték 😉
nasheem
több mint 8 éve
Utoljára a Steelers a Heinz Fielden 2007-ben nyert ellenünk. Az a csodálatos 1-15-ös szezonunk volt (3-0 (!) nyert a Pitts; izgalmas meccs volt 😊 )."joey porter visszatér a heinz fieldre" - szólt akkor 2007-ben az nfl.hu mérkőzés beharangozó cikk címe, amit nem leltem meg. az összefoglalót igen:
danyly
bowl.one/miami-pittsburgh-osszefoglalo
a kis nokia 3110 classic telefonommal gubbasztottam a tévé előtt órákon át, és az 1.3 megapixpeles kamerájával felvettem az egész meccset. hát igen, életem első miami mérkőzését meg akartam örökíteni.
www.youtube.com/watch?v=x7DTNEa2E7w
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Emlékszel akkor Antonio Brown 1,5 cm-es kilépéséra az utolsó pillanatban....azért az komoly kis havas meccs volt 😀Na akkor majdnem beleb@sztam a távirányítót a tévébe. Először nem láttam a sárgát, azt hittem megcsináltátok.
Klaci79
Jó lenne most is valami hasonló végjáték 😉
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Régen találkoztunk a Steelers-el a PO-ban (85-ben utoljára; akkor nyertünk). Összesen 3x játszottunk az utószezonban ('79-kikaptunk és '72-nyertünk). Régen voltak már ezek.Emlékszel akkor Antonio Brown 1,5 cm-es kilépéséra az utolsó pillanatban....azért az komoly kis havas meccs volt 😀
Az utolsó két egymás elleni meccsünket mi nyertük (a mostani szezonban otthon és az a felejthetetlen hideg, havas idegenbeli győzelem 2013-ban).
Utoljára a Steelers a Heinz Fielden 2007-ben nyert ellenünk. Az a csodálatos 1-15-ös szezonunk volt (3-0 (!) nyert a Pitts; izgalmas meccs volt 😊 ).
danyly
több mint 8 éve
Bocs, hogy némi fáziskéséssel beledumálok, de én pont Landry (és kicsit Joseph) miatt szurkolok majd nektek.Régen találkoztunk a Steelers-el a PO-ban (85-ben utoljára; akkor nyertünk). Összesen 3x játszottunk az utószezonban ('79-kikaptunk és '72-nyertünk). Régen voltak már ezek.
Oké, a Vasas ellen bárkinek szívesen szurkolnék, de ha ütitek őket, akkor is maradok nálatok. SBre fel! 😉
nasheem
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Bocs, hogy némi fáziskéséssel beledumálok, de én pont Landry (és kicsit Joseph) miatt szurkolok majd nektek. Oké, a Vasas ellen bárkinek szívesen szurkolnék, de ha ütitek őket, akkor is maradok nálatok. SBre fel! 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."