Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊1 hetet kell várni, hogy újra lássuk sokat szidott kedvenceinket.
Paradoxon_MIA
i miss you 😕
több mint 8 éve
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Ird meg PM-ben miről van szóAzért roppant hálás lennék 😊Ha kint jarok esetleg hozhatok."Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
Janek
Csabee13
több mint 8 éve
Azért roppant hálás lennék 😊Ha kint jarok esetleg hozhatok."Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
Janek
több mint 8 éve
Ha kint jarok esetleg hozhatok."Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
több mint 8 éve
Ilyen alapon te is inkább legyél KfC mezben/pólóban, az is piros, stb... 😀Vigyazzal, mivel jatszol!
Paradoxon_MIA
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Ilyen alapon te is inkább legyél KfC mezben/pólóban, az is piros, stb... 😀Csabee13Valoban. Pedig gondoltam elhozom, ugyis megyek Magyarorszagra november kozepen. Inkabb akkor vegyel egy alap mezt, es irasd ala Csonka "dingdong" Bandival.
ulpianus
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Csabee13Valoban. Pedig gondoltam elhozom, ugyis megyek Magyarorszagra november kozepen. Inkabb akkor vegyel egy alap mezt, es irasd ala Csonka "dingdong" Bandival.
több mint 8 éve
Igen a kosárnál ír egy szállítási költséget, aztán a checkoutnál, már nem lehet országot váltani, csak US. 😕Sajnos csak US 😊 különben megoldottam volna már.En most megneztem (Angliaban elek), es nekem kiirta, hogy van shipping koltseg, de sztem engedne rendelni dedikalt Csonka mezt, vagy barmit. Aztan lehet megsem, mert nem fizettem ki.
Csabee13
ulpianus
több mint 8 éve
Sajnos csak US 😊 különben megoldottam volna már.En most megneztem (Angliaban elek), es nekem kiirta, hogy van shipping koltseg, de sztem engedne rendelni dedikalt Csonka mezt, vagy barmit. Aztan lehet megsem, mert nem fizettem ki.
Csabee13
több mint 8 éve
Sajnos csak US 😊 különben megoldottam volna már.Angliában lakik kint jóbarátom, ha onnan megoldható szólj és egyeztetünk 😊"Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Angliában lakik kint jóbarátom, ha onnan megoldható szólj és egyeztetünk 😊"Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
"Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
"Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yard
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Az en velemenyem (O fal serules nelkul "fingers crossed") 9-7
Persze ha megserul a falbol akarki akkor vegunk van.
Es akkor ott van az az uttso heti NE ami addigra nekik mar valszeg mindegy lesz, es igy talan behuzhatnank.
9 nov. 06 NYJ @ MIA W
10 nov. 13 MIA @ SD L
11 nov. 20 MIA @ LA W
12 nov. 27 SF @ MIA W
13 dec. 04 MIA @ BAL
W
14 dec. 11 ARI @ MIA L
15 dec. 17 MIA @ NYJ W
16 dec. 24 MIA @ BUF W
17 jan. 01 NE @ MIA L
több mint 8 éve
az "the nfl's next superstar" cím még jelenleg erős, de bizzunk a legjobbakban!Nekem evekre visszamenoleg o volt a kedvenc prospectem a futok kozt. Szoval nagyon elfogult vagyok vele, azt elismerem. Remeljuk sok hasonlo titulus lesz a neve mellett.
Ventura
több mint 8 éve
az örök 'jövőre már biztos jobb lesz, voltak bíztató teljesítmények idén' híve vagyok idénre (azaz 6-10 / 7-9 / 8-8). a szeptember hónapból indultam ki.
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
7-9Ventura.Én optimista vagyok, de szerintem max 0-ra jövünk ki és akkor már nagyot mertem álmodni 😊
Szerinted mik az eselyeink erre a szezonra?
Szokasos 8-8 vagy egy 9-7 esetleg 10-6 meglehetne?
Adirotor
Paradoxon_MIA
9 nov. 06 NYJ @ MIA W
10 nov. 13 MIA @ SD L
11 nov. 20 MIA @ LA W
12 nov. 27 SF @ MIA W
13 dec. 04 MIA @ BAL L
14 dec. 11 ARI @ MIA L
15 dec. 17 MIA @ NYJ W
16 dec. 24 MIA @ BUF L
17 jan. 01 NE @ MIA L
Hajrá mindenki konkretizáljuk 😊
több mint 8 éve
Ventura.Én optimista vagyok, de szerintem max 0-ra jövünk ki és akkor már nagyot mertem álmodni 😊
Szerinted mik az eselyeink erre a szezonra?
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Ventura. Szerinted mik az eselyeink erre a szezonra?
több mint 8 éve
inkább beszélgessünk tovább a pozitivumokról. annak szellemisége járja át a következő két hétben a topikot. ajayi az első futójátékos 2006 óta (ladainian tomlinson) aki két egymást követő héten is AFC offensive player of the week címmel büszkélkedhet.
alább a 'london kid' története. az "the nfl's next superstar" cím még jelenleg erős, de bizzunk a legjobbakban!
welcometoperfectville.com/2016/10/25/jay-ajayi/
több mint 8 éve
Nem meglepő módon a két egymás utáni 200 yardos meccsért megkapta erre a hétre is az AFC Offensive Player of the Week díjat. Liverpool Fc
több mint 8 éve
De ez a QB draft xd ez valami hihetetlen. Valakinek otlete hogy a nagyobb oldalakon miert irnak ekkora baromsagokat?2 oka tud lenni:
Adirotor
1. Mivel a QB a legnépszerűbb poszt minél többet igyekeznek benyomni az 1. körbe, ráadásul aztán ha tényleg lesz belőle vki, mondhatja a delikvens, hogy én már októberben megmondtam h 1. körös lesz.
2. Nincsenek maximálisan képben a needekkel.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...