Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Egyetértek. Túl törékeny "dicsőség" és túl nagy az elvárás, de aki látta a Rams elleni meccset, annak túl vérmes reményei nem lehetnek 😀Tudom, pünkösdi királyság, de 10. vagyunk az NFL Power Rankings-en 😊nem szimpatizálok vele. ha meg vereséget szenvedünk, jön az, hogy túl vagyunk értékelve. most itt volt a rams elleni 54 perc.
Paradoxon_MIA
how the rájátszás:
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dream-big-here-s-how-the-dolphins-win-the-afc-east-20161123-story.html
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Tudom, pünkösdi királyság, de 10. vagyunk az NFL Power Rankings-en 😊nem szimpatizálok vele. ha meg vereséget szenvedünk, jön az, hogy túl vagyunk értékelve. most itt volt a rams elleni 54 perc.
Paradoxon_MIA
how the rájátszás:
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-dream-big-here-s-how-the-dolphins-win-the-afc-east-20161123-story.html
több mint 8 éve
PFF szerint a 24. legjobb corner az evben.Az utobbi meccseken tenyleg nem volt veszes 😀 de azert erdekes szamomra
24. Byron Maxwell, Miami Dolphins, 79.6
Byron Maxwell at one point this season was playing poorly enough to get benched by the Miami Dolphins, but since his return, he has been a different player, even making PFF’s Team of the Week, showing some of the ability he displayed in Seattle that made the Eagles pay such big money for his services not that long ago. Maxwell has an interception and seven pass breakups to his name, and six games this season in which he surrendered fewer than 35 receiving yards.
több mint 8 éve
jupííí, a titkos nukleáris fegyverünk, dion jordan (2013 nfl draft, 1/3), aki csütörtökön visszatérhet az edzésekhez. 2014 decembere óta nem látott pályát.
több mint 8 éve
Tudom, pünkösdi királyság, de 10. vagyunk az NFL Power Rankings-en 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Újabb ex-jaguár érkezett, hátha ő is úgy beválik, mint Andre Branchtwitter.com/mike_e_kaye/status/800909847315222528
több mint 8 éve
Úgy látom megint "infarktus" meccset játszottunk (mint eddig). De sajna nem láttam és nem találom sehol letöltésre a meccset (pedig megnéztem jó pár oldalt).Sztem csak az uttso 6 percet nezd meg xd
Tudna valaki adni linket (főleg torrent lenne jó)? PM-ben is lehet írni.
Előre is köszi.
danyly
több mint 8 éve
Úgy látom megint "infarktus" meccset játszottunk (mint eddig). De sajna nem láttam és nem találom sehol letöltésre a meccset (pedig megnéztem jó pár oldalt).Tudna valaki adni linket (főleg torrent lenne jó)? PM-ben is lehet írni.
Előre is köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Aztamocskos...Csapatmunka a javából, ahogy Landryt beküzdötték az end zoneba, az valami zseniális volt. Azt mintha Fisher torkán tolták volna le, hogy ennyit ér a szakma bajuszfejű.
A következő driveban meg Parker miket szedett fel, illetve az a T'hill rakéta Landrynek...
Ez az a meccs hogy fabatkát sem adtam volna rá hogy győzünk, főleg annak tudatában hogy a KC betlizett. De valahogy mégis megcsináltuk!
Remélhetőleg Tunsil visszatér, és a 49ers nem,viszi vissza a W-t! 😀
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
hogy nyertünk? 6:38-al a vége előtt, még 10-0 volt az állás a los angeles javára.Ezt híjják clutch offense-nek, nem? 😊
Punt, Punt, Punt, Punt, Punt, Punt, Punt, Interception, Punt, Punt, Punt, TD, TD
Ventura
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
hogy nyertünk? 6:38-al a vége előtt, még 10-0 volt az állás a los angeles javára.Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Interception
Punt
Punt
Punt
TD
TD
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
postimg.org/image/qvw81ojyl/NFL.com 😀 😀 ők sem adtak ezért sokat. Előre be is írták, hogy kikaptunk LOL
Szerkesztette: Csabee13
több mint 8 éve
uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/51429d1b7e07dba33cf4be333fb55d3d.jpg
több mint 8 éve
Hat most igy friss aggyal 😀Minden heten kikeszit a csapat
A meccstopikba is irtam hogy az elso 54 perc eletem legrosszab 54 perce volt.
Legyen az uttso 6 a legjobb.
Es igy lett, minden osszeallt😀
Kerdem en. Miert nem lehet igy jatszani vegig? 😀
Azert meg par dolog.
Nagy akaraterorol tesznek ezek a szoros gyozelmek/forditasok tanubizonysagot.
DE azert nem acelos (kiveve steelers hehe 😛. ) csapatok ellen sikerult nyernunk mostanaban.
Kozuluk senkinek sincs pozitiv merlege.
Es ez nem feltetlen a keret erosseget hatarozzak meg.
Inkabb azt hogy a zaszlokkal elbalfaszkodjuk a meccseket.
Nemtudom erre hogy lehetne megoldast talalni.
Azt is latjuk, hogy egy ilyen O-linenal egyszeruen hatalmas szerencse kell akarmilyen meccs megyneresehez.
Most Tunsil is kiszallt, nem tudom azota hogy van :/ de jo lenne nem egy
Young-Urbik-Steen-Bushrod-James "fallal" kiallni mondjuk 2 het mulva a Baltimore ellen.
Hat igy ennyi 😀 most boldogan lefekszem.
Ti is irjatok gondolataitok 😀
több mint 8 éve
Pouncey ugye újra csípő probléma, de Steen bevethető állapotban van ha úgy kívánja a sors. De egyelőre Gase nem mondott semmi biztosan azzal kapcsolatban, hogy a kezdő center játszik-e vagy nem. Ez majd kb. vasárnap derül ki. Szerencsére az edzéseken és az edző táborban sokat gyakoroltak az OL tagok különböző pozíciókban, így Tunsil LT kezdése sem meglepetés számba megy (menne). A Chargers ellen is át lett pozicionálva a rookie LT-be (az első félidőben), mert Albert idő előtt lesérült. Nem szokatlan neki a pozíció + a jövőben úgy is ő lesz a kezdő LT. Utána Urbik lett az LG. Tehát lehet pótolni csak ki tudja milyen minőséggel.
Egész héten LT poszton gyakorolt Tunsil, így tudatosan készítik fel, de korábban sem volt idegen tőle a pozíció. Persze Urbik és Steen nem életbiztosítás, de most ebből a depht-ből kell dolgozni. Első 5 meccsen kaptunk 17 sacks-et, utána a következő 4 meccsen 3-at. Tanny is rögtön pontosabb volt. Jól beállt a fal, remélem ez most nem okoz bomlást az egységben.
LB részlegben Jenkins térde nem túl biztató, így lehet Hewitt lesz a kezdő, Paysinger meg sub down-ban fog játszani.
DL-ben Mario Williams nem edzett a héten, nagyon kérdéses a játéka (boka sérülés). Valószínű Fede lesz aktív. A Wake-Branch páros jó rotáció lehet a Rams ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
albert mellett pouncey is megreccsent, csütörtökön már nem edzett. ugyanaz a csipő sérülés hátráltatja, mint ami miatt távol volt az alapszakasz első heteiben.Steen egeszseges legalabb?
Ventura
több mint 8 éve
albert mellett pouncey is megreccsent, csütörtökön már nem edzett. ugyanaz a csipő sérülés hátráltatja, mint ami miatt távol volt az alapszakasz első heteiben.
több mint 8 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/11/17/nfl_isaiah_pead_amputalas/😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Nem túl jó hír: Albert nem játszik vasárnap a Rams ellennem hogy vasárnap, de 2-3 hétre szól a távolléte. tunsil élesben gyakorolhat jövőbeli(?) posztján.
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Nem túl jó hír: Albert nem játszik vasárnap a Rams ellen
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Nagyon jó erőben tért vissza, duzzadt az önbizalomtól és láthatóan feküdtek neki a playek. Sokat segített az LB soron is, nagyon jól együtt tudnak játszani. Nem hiába lett idehozva (run stop DL-nek).A mostani meccsen az offensel es a defensel sem volt kulonosebb bajom.Azért Bobby katasztrófa volt... látszott is, hogy utaznak rá. Howard nagyon hiányzik. Kiesése előtt nagyon ment neki, kíváncsi leszek ha visszajön változik e a kép.
A birok ugyan igen el akartak csalni, de mi sem voltunk kutyak a rengeteg zaszloval.
Ertem hogy erre kepes ez a CB corp, meg tul is teljesitettek az INT-ekkel, de nagyon ki kene kuszobolni ezt. Mert lehet h a Rams meg a 49ers ellen bele fog ferni az ilyen (talan meg ott sem) de arizona, baltimore ellen tuti nem. Es akkot ugye PO remeny se lesz :/
Adirotor
danylySzegény Grant nagyon összetört a fumble után. De sajnos várható volt, mert nagyon erőltette a visszahordást, nagyon bizonyítani akar. Azzal nincs is baj amíg ugye a fix 25yd-os kezdőből rendre nem csinál 10-et mert akkor is elindul, ha nincs értelme. Kordában kell tartani és nagyon jó kis visszahordó lehet. Ellenben sajnos (ne legyen igazam) azért a méretei NFL szinten másra nem nagyon teszik alkalmassá, hiába ég a tűz.
Philbin csapata volt. Szerintem volt év, hogy a legjobbak voltunk büntetések terén, talán még olyan meccs is volt, hogy egyáltalán nem dobtak ránk. Mondjuk visszagondolva a Hard Knocksra és a korai nyilatkozataira, mikor Brandon is repült, az volt a mantrája hogy profi csapatot akar, gépies hibátlan játékot. Csak ugye épp élet nem volt a csapatban, elűzött mindenkit aki kicsit kilógott a sorból. El tudtok képzelni abban a csapatban egy ilyen Landry féle őrjöngést, táncolást stb. amit most csinálnak a srácok?
Első éve Gase-nek, fiatal, a csapaton is érződik. Néha már már bohém a kép amit mutatunk. A sok büntit idővel majd kinövi a csapat, kialakul az egyensúly. (remélem)
Dany mit gondolsz Mitchell -ről? Azért volt pár jó megmozdulása ott a DL-en, mégsem kuka a pali?
Csabee13
A PFF-nél a legjobb védőnek választották a Chargers ellen a Phinsben (3 run stop, 3 QB hurried, 4 tackle, 2 TFL és mindez 31 snaps alatt). Gase is nagyon meg volt elégedve vele. Egy sérülés után (könyök) nem könnyű visszatérni főleg, hogy már az idény felénél (kicsit tovább) járunk. Nehéz felvenni újra a ritmust, de Mitchell friss lábakkal mozgott és izgatottam várta mikor mehet vissza újra pályára.
Ahogy megállította Gordont 2&goal-nál az 1 yardos vonalon? Az valami fenomenális vol (6 yard-ot tolt vissza + magával vitte Slauson-t is, és szinte a hátán a centerrel vitte véghez a tackle). Mindenkit meglepett Mitchell játéka, főleg hogy ilyen jó formában tért vissza és tényleg együtt élt a játékkal. Remélem Mario Williams sérülése sem komoly, mert ő is kell a rotációba.
Jövőre FA, de szerintem van még benne 1-2 jó év. De persze ki tudja mennyire vetik vissza a sérülések. Ez a 3. idénye nálunk és eddig 16 kezdő meccse volt. Szerintem még várjunk azzal a kijelentéssel, hogy marad és jó lesz (de akár azzal is, hogy 1 meccs volt és még vissza kell játszania magát a csapatba). Mindenesetre Suh és Phillips mögött tökéletes rotáció, és amíg a ők a nyomást gyakorolják, addig Mitchell futás ellen nagyon jó fegyver lehet. Ha Alonso is folytatja a jó szezonját + Jenkins is észhez térne, akkor a run stop defense is javulni fog.
több mint 8 éve
Persze, mint írtam ne legyen igazam. A tehetségét nem vitatom.. De amikor egy átlag CB 20cm-el magasabb, akkor azért jogos a fenntartás. Egy Danny Woodhead kaliber is lehet akár, persze ez benne van. Ugyanakkor hogy blokkol meg egy Maxwell vagy Howard-ot vagy Reshad Jonest? Sajnos meg vannak a korlátai ezen kár vitatkozni. LOS mögül lehet effektív, meg találhatnak ki neki játékokat. Úgy legyen de erre azért van egy Landry, Williams, Drake-ünk.Mellette szóljon hogy brutálisan olvassa a blokkolat, azért azt lehet látni hogy nem egyszer megy bele olyan lyukba hogy nem hiszed el hogy ott van, de ő még átér. És ahhoz képest hogy kicsi nem mindig viszi le az első szerelés, sőt.Nem ugyanaz. Grant még Grimes-hoz képest is kicsi. 10cm 6-7kg -al cirka. Bradynek a méreteivel semmi gond, csak nem egy olimpikon atléta. Zach-et meg LB-nek tartották alacsonynak. Grantet nem egy posztra tartják kicsinek, hanem az NFL-hez és azért ez nagy eltérés. Ahol elhoztuk ott megtérülhet, de nem látok rá sok esélyt, hogy valaha kinövi (de gonosz vagyok 😊 ) a special teamet.Ellenben sajnos (ne legyen igazam) azért a méretei NFL szinten másra nem nagyon teszik alkalmassá, hiába ég a tűz.zach thomas
Csabee13
és vannak példák a leértékelés ellen (tom brady - 6. kör, stb.)
Ventura
Csabee13
Szerintem simán elképzelhető hogy idővel támadó oldalon egy igazi, jó értelemben vett gadget player legyen aki screenekbol, end aroundokbol hozza a yardokat, és egy dink-and-dunk stílusú gameplan esetén is benne van annak az esélye hogy lábon meghosszabítja a passzt jó pár yarddal.
Geeri
több mint 8 éve
Mellette szóljon hogy brutálisan olvassa a blokkolat, azért azt lehet látni hogy nem egyszer megy bele olyan lyukba hogy nem hiszed el hogy ott van, de ő még átér. És ahhoz képest hogy kicsi nem mindig viszi le az első szerelés, sőt.Nem ugyanaz. Grant még Grimes-hoz képest is kicsi. 10cm 6-7kg -al cirka. Bradynek a méreteivel semmi gond, csak nem egy olimpikon atléta. Zach-et meg LB-nek tartották alacsonynak. Grantet nem egy posztra tartják kicsinek, hanem az NFL-hez és azért ez nagy eltérés. Ahol elhoztuk ott megtérülhet, de nem látok rá sok esélyt, hogy valaha kinövi (de gonosz vagyok 😊 ) a special teamet.Ellenben sajnos (ne legyen igazam) azért a méretei NFL szinten másra nem nagyon teszik alkalmassá, hiába ég a tűz.zach thomas
Csabee13
Ventura
Csabee13
Szerintem simán elképzelhető hogy idővel támadó oldalon egy igazi, jó értelemben vett gadget player legyen aki screenekbol, end aroundokbol hozza a yardokat, és egy dink-and-dunk stílusú gameplan esetén is benne van annak az esélye hogy lábon meghosszabítja a passzt jó pár yarddal.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Nem ugyanaz. Grant még Grimes-hoz képest is kicsi. 10cm 6-7kg -al cirka. Bradynek a méreteivel semmi gond, csak nem egy olimpikon atléta. Zach-et meg LB-nek tartották alacsonynak. Grantet nem egy posztra tartják kicsinek, hanem az NFL-hez és azért ez nagy eltérés. Ahol elhoztuk ott megtérülhet, de nem látok rá sok esélyt, hogy valaha kinövi (de gonosz vagyok 😊 ) a special teamet.Ellenben sajnos (ne legyen igazam) azért a méretei NFL szinten másra nem nagyon teszik alkalmassá, hiába ég a tűz.zach thomas
Csabee13
Ventura