NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Miami
964
Nem vagyok tisztában vele de jobb nem volt?
több mint 7 éve
Leigazoltuk TJ Yates-t mint Moore-backup
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Egy Phins - Jets meccsen nincs ilyen megfontolás... vérre megy ha 1-14-el áll bármelyik csapat akkor is SB feeling 😊Igen, ilyen szempontbol jo nekunk. Csak hat meg akkor os kerdes hogy 10-6 al bejutunk-e (lasd ti tavaly)Moore ide vagy oda, sok fiatal jatszik majd a vedelemben nalunk, meg igy is sokkal jobbak az eselyeitek, foleg h ti PO-ert harcoltok.Ez Akkor nem súlyos 3-4 hét?Sztem a PO realis nala
Miami
Verni kell a Jets, Billst nincs mese
Adirotor
Pont jokor jon nektek h a BUF szetesoben, nalunk is inkabb mar azt nezik h ki akar jovore itt jatszani, hat a Pats mas teszta mar.
Beki
Adirotor
több mint 7 éve
Igen, ilyen szempontbol jo nekunk. Csak hat meg akkor os kerdes hogy 10-6 al bejutunk-e (lasd ti tavaly)Moore ide vagy oda, sok fiatal jatszik majd a vedelemben nalunk, meg igy is sokkal jobbak az eselyeitek, foleg h ti PO-ert harcoltok.Ez Akkor nem súlyos 3-4 hét?Sztem a PO realis nala
Miami
Adirotor
Pont jokor jon nektek h a BUF szetesoben, nalunk is inkabb mar azt nezik h ki akar jovore itt jatszani, hat a Pats mas teszta mar.
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Moore ide vagy oda, sok fiatal jatszik majd a vedelemben nalunk, meg igy is sokkal jobbak az eselyeitek, foleg h ti PO-ert harcoltok.Ez Akkor nem súlyos 3-4 hét?Sztem a PO realis nala
Miami
Adirotor
több mint 7 éve
Kerozin
128
... és a patriótákat hazai pályán, mert csak!Ez Akkor nem súlyos 3-4 hét?Sztem a PO realis nala
Miami
Adirotor
S a csapat idei teljesítményét jól jellemzi, hogy az egyetlen fantasy csapatom, mely full dolphins játékosokból áll, négy győzelmet szerzett a szezonban! Olyan büszke vagyok rájuk 😀
több mint 7 éve
Ez Akkor nem súlyos 3-4 hét?Sztem a PO realis nala
Miami
több mint 7 éve
és még most is szerencséje volt. hihetetlen.Valaki leirja pontosan most miatt helyzet tanny val?Megnyult a terdszalagja
Miami
Adirotor
több mint 7 éve
Miami
964
Ez Akkor nem súlyos 3-4 hét?
több mint 7 éve
Valaki leirja pontosan most miatt helyzet tanny val?Megnyult a terdszalagja
Miami
több mint 7 éve
Miami
964
Valaki leirja pontosan most miatt helyzet tanny val?
több mint 7 éve
Playoffra vissza is terhet akar.
több mint 7 éve
PFF: "Dolphins are thrilled; they believed Tannehill's ACL was torn. ACL/MCL sprain only. Big surprise for them."Es ez mit jelent?
twitter.com/nashmax73/status/808366841110396929
Ventura
Hany honap? 😀
több mint 7 éve
MM szerintem az egyik legjobb backup QB nemcsak most de hosszú ideje a ligában. Okosan játszatva meg fogja tudni oldani amit kell.
több mint 7 éve
PFF: "Dolphins are thrilled; they believed Tannehill's ACL was torn. ACL/MCL sprain only. Big surprise for them."5perce sírva röhögök ezen a képen 😀
Ventura
több mint 7 éve
PFF: "Dolphins are thrilled; they believed Tannehill's ACL was torn. ACL/MCL sprain only. Big surprise for them."21mp 😀
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, Matt Moore > TannehillAz ellenfeleknek biztosan
mustaine
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
PFF: "Dolphins are thrilled; they believed Tannehill's ACL was torn. ACL/MCL sprain only. Big surprise for them."twitter.com/nashmax73/status/808366841110396929
több mint 7 éve
Jelen állás szerint Tanny "csak" ACL/MCL ficammal küzd, nincs szükség műtétre
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, Matt Moore > Tannehill
több mint 7 éve
Innentől kezdve Ajayin van a vilag szeme.Jo lenne ha Pouncey visszajönne, es osszeallna a fal vegre: tudna segiteni a futasokat. Sajnos arra szorulunk mar.
Moore tenyleg egy atlag QB most megmutathatja mire kepes.
Az is jo volna ha Howard visszaterne, mert a vedelem is nagyon fog kellenni mostmar.
több mint 7 éve
Sajna nem tudtam végignézni a meccset (újra felvételről). De ennél nagyobb érvágást, hogy Tanny kidőlt. Erre nem számítottam.
A győzelem az oké, de ez így nem szépen néz ki.
De tényleg csoda, hogy eddig bírta sérülés nélkül.
Moore-al nincs semmi bajom, jó kis backup QB, de kevés a játékideje és ki tudja milyen formában van. Reméljük a legjobbakat.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Leginkább az a kérdés lassan, hogy szeptemberben játszani fog-e..Minden majd MRI után fog kiderülni, de ha "csak" ACL, akkor pár nap és műtét, jövő szeptemberre meg már emlékezni se fog erre az estére...
Csabee13
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 914
4 év után jött el az az idő, mikor is a liga legtöbbet sackelt irányítója (2012) megreccsent úgy, hogy a következő meccsen nem fog kezdeni. mindenesetre gratulálok, hogy eddig kibirta!Sikerült összetöretni szerencsétlent...
#manofsteel
nbcprofootballtalk.files.wordpress.com/2016/12/ap16346750769133-e1481494246837.jpg
Ventura
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
4 év után jött el az az idő, mikor is a liga legtöbbet sackelt irányítója (2012) megreccsent úgy, hogy a következő meccsen nem fog kezdeni. mindenesetre gratulálok, hogy eddig kibirta!#manofsteel
nbcprofootballtalk.files.wordpress.com/2016/12/ap16346750769133-e1481494246837.jpg