NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
gedam
5 914
sztem félreérted, egy szóval sem írtam, hogy véletlen vagy érdemtelen. nagyon is megérdemeltétek.Akárcsak a Boltimór mikor SB-t nyert, végül is csak egy 4. és 29-re voltatok a kieséstől amit Rice véletlenül megfutott mert mindenki hasra esett előtte... meg egy véletlen hosszú elkapás utolsó kísérletnél ha jól emlékszem a Colts ellen stb........most nem azért, de a pecc meg sem izzadt volna ez ellen a középalja buffalo ellen. a piccbörg kivételével meg tényleg csak pocsolya ellenfeleket vertetek meg, az erősebbektől rendre szívtatok. nem bántásból, de én is csak egy üzembiztos középcsapatnak látom a miamit, jó sorsolással.Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Holott azert 34 pontot feltettunk a tablara szoval sztem ezek csak kifogasok
Adirotor
Ha ilyen meccset pl egy Pets nyomna, tuti szentté avatnák őket, mert milyen fszagyerekek... Hagyjuk már - győztünk és ez számít! Ráadásul alig volt zászló, hova fújtak nekünk!? 😀
Paradoxon_MIA
gedam
De most tényleg, nem bírjátok ki némelyek, hogy ne menjetek be más topicjába és megmondjátok a frankót. keserítve azok örömét... hihetetlenen
dande
nekünk ugyanezzel a sorsolással, mint a tietek, qb sérüléssel 8-7-ünk, 7-8-unk lenne.
tehát ha megkérdezed mit gondolok az én csapatomról, akkor elmondom, hogy a mienk egy "üzembizonytalan" középcsapat, amelyik képes lehet egy-egy bravúrra, de ki is kaphat egy gyengétől is akár.
több mint 7 éve
Gratulálok srácok,a győzelmet nem kell magyarázni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Van gond gond a szovegertelmezessel, ugy erzem. Nem a Pets-el tettem egy szintre az erossegunket, hanem azt irtam, hogy ha ezt a menetelest egy kevesbe beskatulyazott, "divatosabb" csapat muveli, akkor nem a fanyalgastol meg "szerencsejuk van" hangok nyikorognanak, (igen, te is ebbe a halmazba tartozol), hanem elismero nyilatkozatok erkeznenek.most nem azért, de a pecc meg sem izzadt volna ez ellen a középalja buffalo ellen. a piccbörg kivételével meg tényleg csak pocsolya ellenfeleket vertetek meg, az erősebbektől rendre szívtatok. nem bántásból, de én is csak egy üzembiztos középcsapatnak látom a miamit, jó sorsolással.Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Adirotor
Ha ilyen meccset pl egy Pets nyomna, tuti szentté avatnák őket, mert milyen fszagyerekek... Hagyjuk már - győztünk és ez számít! Ráadásul alig volt zászló, hova fújtak nekünk!? 😀
Paradoxon_MIA
gedam
Btw nem erdekel, mert csak annak van szerencseje, aki tesz is erte, valamint boven biztato jelek vannak a csapatnal, megha be se jutunk a PO-ba - de szerintem te ezt biztosan tudod, hiszen tisztaban vagy a csapat mindennapi torteneseivel es kepben vagy.
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Akárcsak a Boltimór mikor SB-t nyert, végül is csak egy 4. és 29-re voltatok a kieséstől amit Rice véletlenül megfutott mert mindenki hasra esett előtte... meg egy véletlen hosszú elkapás utolsó kísérletnél ha jól emlékszem a Colts ellen stb........most nem azért, de a pecc meg sem izzadt volna ez ellen a középalja buffalo ellen. a piccbörg kivételével meg tényleg csak pocsolya ellenfeleket vertetek meg, az erősebbektől rendre szívtatok. nem bántásból, de én is csak egy üzembiztos középcsapatnak látom a miamit, jó sorsolással.Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Adirotor
Paradoxon_MIA
gedam
De most tényleg, nem bírjátok ki némelyek, hogy ne menjetek be más topicjába és megmondjátok a frankót. keserítve azok örömét... hihetetlenen
több mint 7 éve
gedam
5 914
most nem azért, de a pecc meg sem izzadt volna ez ellen a középalja buffalo ellen. a piccbörg kivételével meg tényleg csak pocsolya ellenfeleket vertetek meg, az erősebbektől rendre szívtatok. nem bántásból, de én is csak egy üzembiztos középcsapatnak látom a miamit, jó sorsolással.Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Adirotor
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
btw a Gamepass-s műsorokban "as a Christmass miracle"-ként van aposztrofálva a győzelem 😀Hogy ezt a csodát mire értik, nem tudom, de nem érdekel: 10-5 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Holott azert 34 pontot feltettunk a tablara szoval sztem ezek csak kifogasok
Szerkesztette: Adirotor
több mint 7 éve
drék kiválóan helyettesíti, és williams is tud ám villantani. egyszer végre remek RB-ink vannak.Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?Nem súlyos. A bal vállára esett (estek). Rendben lesz szerintem a köv. meccsre is, bár nem biztos hogy erőltetni fogjuk a játékát.
Mr.Breaker
danyly
Szerkesztette: Ventura
több mint 7 éve
Szép laszti, szép meccset is kaptál mellé!Nem értem Ajayit hova eröltettük, akár térdelni is lehetett volna hogy menjen az óra, remélem nem lesz súlyos.
A fal ma összeállt azért, de az is látszik hogy ma a futóink sokkal türelmesebben futottak. Pont ezért is gondoltam titkon ma Drake-re mint lehetséges meglepetésemberre, mert ő sokkal inkább kivár, többet kockáztat néha, de elég ha egyszer bejön. Ma bejött, gyönyörű játékot mutatott be a rookie.
Holnap meg lehet a playoff! 😊
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Feleségemtől kapott karácsonyi ajándék:Gratz 😊
😊
danyly
Gondolom, rongyosra szorongattad most a Billz ellen 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Szóval érdekes lesz. De még a Pats-et meg kell verni. 😊ahh, fene se tudja érdemes e bejutnunk a PO-ba. mindannyian tudjuk, hogy nem állunk kész erre, persze nyilván csábító a siker. igy is magasra tettük a lécet: jövőre, ha nem érünk el hasonlót (nem beszélve a negatív méárlegről), akkor a sok köcsög majd mondja - persze már most tudom, hogy én is szitkozodom jövőre, ha nem leszünk sikeresek (az idei győzelmi mámortól) 😀😀😀
danyly
több mint 7 éve
Feleségemtől kapott karácsonyi ajándék:www.kephost.com/images/2016/12/24/miami-20161224_2007430a89f.jpg
😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Kerozin
128
S ráadásul előnyben is leszünk a rájátszásban: míg ott hirtelen kell pótolnia az ellenfélnek a kieső kezdőket, addig mi már be is járattuk a cseresorunkatHa ezzel is bejutunk... 😀meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
Kerozin
xD de azon kivul jok vagyunk
Adirotor
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?Nem súlyos. A bal vállára esett (estek). Rendben lesz szerintem a köv. meccsre is, bár nem biztos hogy erőltetni fogjuk a játékát.
Mr.Breaker
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?
több mint 7 éve
Ilyenkor bírom a nagyokos "szakértőket": a Miami nem jut be a PO-ba!Nesze nektek.
Bocsánat nem bírtam kihagyni.
több mint 7 éve
Kemény lesz azért, de kb. kit érdekel? 😊A 2008-as PO-ba jutást sem felejtem el (inkább az akkori Ravens elleni meccset felejteném el).
Csak az a baj ezer sebből vérzünk. Ma kb. egyik oldalon sem volt védelem (bár ez képletes, mert azért volt bőven TFL és sack az oldalunkról). Ezen mindenképpen javítani kell. A fal Pouncey nélkül ingatag (bár most volt bőven futás). Ajayi nagy fegyver lehet a PO-ban is.
R. Jones nagyon hiányzik, bár ez sokszor nem látszik, sokszor jól pótolják a fiatalok. De akkor is kellene a játéka.
Szóval érdekes lesz. De még a Pats-et meg kell verni. 😊
Szerkesztette: danyly
több mint 7 éve
Ha ezzel is bejutunk... 😀meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
Kerozin
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
Kerozin
több mint 7 éve
Kerozin
128
8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
több mint 7 éve
8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5
több mint 7 éve
Szerintetek ma mit kapunk a fenyő alá? Egy méretes zakót vagy sikerül legyűrni a mumust ezúttal? 😊Ez most kérdés volt? 😊
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Szerintetek ma mit kapunk a fenyő alá? Egy méretes zakót vagy sikerül legyűrni a mumust ezúttal? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Hú, szívem szerint mennék, de a január közepei jegyvásárlás gyanúsan rámborítaná a költségvetést így karácsony után.. (mondjuk ha karácsony előtt vehetek jegyet akkor lehet inkább költöttem volna erre mint lehetséges ajándék is akár, khm khm NFL marketing osztály).45 font a legolcsóbb, erre még jön kezelési+szállítási költség, ezt szorozd be 370-400 forinttal (ki ttudja, mennyi lesz akkor, plusz a fizetéskor nem a középárfolyamot számolja a rendszer, kb 5-10 forinttal magasabbat). Viszonyítás: a 68 fontos jegy tavaly kb. 420-as font árfolyamnál kb. 33e Ft volt mindennel.
Egyébként milyen áron van kb egy olyan jegy amin ha nem is szabadszemmel de legalább a kivetítőről még élvezetes a meccs? (nekem a 10colos tableten a közepesen jó minűségű stream már élvezhető[főleg ha azt látom benne hogy megvertük a Bills-t 😀])
Geeri
a 68fontért az alábbi helyeken ültünk és elégedettek voltunk a látvánnyal. a 45 font már eléggé tablet-feeling 😀
Block 134 és 139
Row: 20 és 27
Seat: 10 és 146
btw: 2008 óta mindig január-február a jegyvásárlás, kivéve a majdnem-lockout évét, amikor szept-ben lehetett venni 😉 (2007-et nem tudom, akkor csak később értesültem róla).
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!