NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 7 éve
gedam 5 914
Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/
Holott azert 34 pontot feltettunk a tablara szoval sztem ezek csak kifogasok
Adirotor
Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Ha ilyen meccset pl egy Pets nyomna, tuti szentté avatnák őket, mert milyen fszagyerekek... Hagyjuk már - győztünk és ez számít! Ráadásul alig volt zászló, hova fújtak nekünk!? 😀
Paradoxon_MIA
most nem azért, de a pecc meg sem izzadt volna ez ellen a középalja buffalo ellen. a piccbörg kivételével meg tényleg csak pocsolya ellenfeleket vertetek meg, az erősebbektől rendre szívtatok. nem bántásból, de én is csak egy üzembiztos középcsapatnak látom a miamit, jó sorsolással.
gedam
Akárcsak a Boltimór mikor SB-t nyert, végül is csak egy 4. és 29-re voltatok a kieséstől amit Rice véletlenül megfutott mert mindenki hasra esett előtte... meg egy véletlen hosszú elkapás utolsó kísérletnél ha jól emlékszem a Colts ellen stb........

De most tényleg, nem bírjátok ki némelyek, hogy ne menjetek be más topicjába és megmondjátok a frankót. keserítve azok örömét... hihetetlenen
dande
sztem félreérted, egy szóval sem írtam, hogy véletlen vagy érdemtelen. nagyon is megérdemeltétek.
nekünk ugyanezzel a sorsolással, mint a tietek, qb sérüléssel 8-7-ünk, 7-8-unk lenne.
tehát ha megkérdezed mit gondolok az én csapatomról, akkor elmondom, hogy a mienk egy "üzembizonytalan" középcsapat, amelyik képes lehet egy-egy bravúrra, de ki is kaphat egy gyengétől is akár.
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Gratulálok srácok,a győzelmet nem kell magyarázni.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/
Adirotor
Ha ilyen meccset pl egy Pets nyomna, tuti szentté avatnák őket, mert milyen fszagyerekek... Hagyjuk már - győztünk és ez számít! Ráadásul alig volt zászló, hova fújtak nekünk!? 😀
Paradoxon_MIA
most nem azért, de a pecc meg sem izzadt volna ez ellen a középalja buffalo ellen. a piccbörg kivételével meg tényleg csak pocsolya ellenfeleket vertetek meg, az erősebbektől rendre szívtatok. nem bántásból, de én is csak egy üzembiztos középcsapatnak látom a miamit, jó sorsolással.
gedam
Van gond gond a szovegertelmezessel, ugy erzem. Nem a Pets-el tettem egy szintre az erossegunket, hanem azt irtam, hogy ha ezt a menetelest egy kevesbe beskatulyazott, "divatosabb" csapat muveli, akkor nem a fanyalgastol meg "szerencsejuk van" hangok nyikorognanak, (igen, te is ebbe a halmazba tartozol), hanem elismero nyilatkozatok erkeznenek.

Btw nem erdekel, mert csak annak van szerencseje, aki tesz is erte, valamint boven biztato jelek vannak a csapatnal, megha be se jutunk a PO-ba - de szerintem te ezt biztosan tudod, hiszen tisztaban vagy a csapat mindennapi torteneseivel es kepben vagy.

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Adirotor
Paradoxon_MIA
gedam
Akárcsak a Boltimór mikor SB-t nyert, végül is csak egy 4. és 29-re voltatok a kieséstől amit Rice véletlenül megfutott mert mindenki hasra esett előtte... meg egy véletlen hosszú elkapás utolsó kísérletnél ha jól emlékszem a Colts ellen stb........

De most tényleg, nem bírjátok ki némelyek, hogy ne menjetek be más topicjába és megmondjátok a frankót. keserítve azok örömét... hihetetlenen
több mint 7 éve
gedam 5 914
Adirotor
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
btw a Gamepass-s műsorokban "as a Christmass miracle"-ként van aposztrofálva a győzelem 😀
Hogy ezt a csodát mire értik, nem tudom, de nem érdekel: 10-5 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Adirotor

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton

Szerkesztette: Adirotor
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?
Mr.Breaker
Nem súlyos. A bal vállára esett (estek). Rendben lesz szerintem a köv. meccsre is, bár nem biztos hogy erőltetni fogjuk a játékát.
danyly
drék kiválóan helyettesíti, és williams is tud ám villantani. egyszer végre remek RB-ink vannak.

Szerkesztette: Ventura

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Szép laszti, szép meccset is kaptál mellé!

Nem értem Ajayit hova eröltettük, akár térdelni is lehetett volna hogy menjen az óra, remélem nem lesz súlyos.

A fal ma összeállt azért, de az is látszik hogy ma a futóink sokkal türelmesebben futottak. Pont ezért is gondoltam titkon ma Drake-re mint lehetséges meglepetésemberre, mert ő sokkal inkább kivár, többet kockáztat néha, de elég ha egyszer bejön. Ma bejött, gyönyörű játékot mutatott be a rookie.

Holnap meg lehet a playoff! 😊

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Feleségemtől kapott karácsonyi ajándék:

😊
danyly
Gratz 😊

Gondolom, rongyosra szorongattad most a Billz ellen 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Szóval érdekes lesz. De még a Pats-et meg kell verni. 😊
danyly
ahh, fene se tudja érdemes e bejutnunk a PO-ba. mindannyian tudjuk, hogy nem állunk kész erre, persze nyilván csábító a siker. igy is magasra tettük a lécet: jövőre, ha nem érünk el hasonlót (nem beszélve a negatív méárlegről), akkor a sok köcsög majd mondja - persze már most tudom, hogy én is szitkozodom jövőre, ha nem leszünk sikeresek (az idei győzelmi mámortól) 😀😀😀

több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Feleségemtől kapott karácsonyi ajándék:
 www.kephost.com/images/2016/12/24/miami-20161224_2007430a89f.jpg

😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5
Ventura
Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Kerozin
meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk
xD de azon kivul jok vagyunk
Adirotor
Ha ezzel is bejutunk... 😀
Paradoxon_MIA
S ráadásul előnyben is leszünk a rájátszásban: míg ott hirtelen kell pótolnia az ellenfélnek a kieső kezdőket, addig mi már be is járattuk a cseresorunkat
több mint 7 éve
Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?
Mr.Breaker
Nem súlyos. A bal vállára esett (estek). Rendben lesz szerintem a köv. meccsre is, bár nem biztos hogy erőltetni fogjuk a játékát.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 903
több mint 7 éve
Ilyenkor bírom a nagyokos "szakértőket": a Miami nem jut be a PO-ba!
Nesze nektek.

Bocsánat nem bírtam kihagyni.

több mint 7 éve
Kemény lesz azért, de kb. kit érdekel? 😊
A 2008-as PO-ba jutást sem felejtem el (inkább az akkori Ravens elleni meccset felejteném el).

Csak az a baj ezer sebből vérzünk. Ma kb. egyik oldalon sem volt védelem (bár ez képletes, mert azért volt bőven TFL és sack az oldalunkról). Ezen mindenképpen javítani kell. A fal Pouncey nélkül ingatag (bár most volt bőven futás). Ajayi nagy fegyver lehet a PO-ban is.
R. Jones nagyon hiányzik, bár ez sokszor nem látszik, sokszor jól pótolják a fiatalok. De akkor is kellene a játéka.

Szóval érdekes lesz. De még a Pats-et meg kell verni. 😊

Szerkesztette: danyly

több mint 7 éve
Ventura
Kerozin
Adirotor
Ha ezzel is bejutunk... 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ventura
Kerozin
több mint 7 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
Ventura
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Szerintetek ma mit kapunk a fenyő alá? Egy méretes zakót vagy sikerül legyűrni a mumust ezúttal? 😊
Paradoxon_MIA
Ez most kérdés volt? 😊

több mint 7 éve
Szerintetek ma mit kapunk a fenyő alá? Egy méretes zakót vagy sikerül legyűrni a mumust ezúttal? 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Hú, szívem szerint mennék, de a január közepei jegyvásárlás gyanúsan rámborítaná a költségvetést így karácsony után.. (mondjuk ha karácsony előtt vehetek jegyet akkor lehet inkább költöttem volna erre mint lehetséges ajándék is akár, khm khm NFL marketing osztály).

Egyébként milyen áron van kb egy olyan jegy amin ha nem is szabadszemmel de legalább a kivetítőről még élvezetes a meccs? (nekem a 10colos tableten a közepesen jó minűségű stream már élvezhető[főleg ha azt látom benne hogy megvertük a Bills-t 😀])
Geeri
45 font a legolcsóbb, erre még jön kezelési+szállítási költség, ezt szorozd be 370-400 forinttal (ki ttudja, mennyi lesz akkor, plusz a fizetéskor nem a középárfolyamot számolja a rendszer, kb 5-10 forinttal magasabbat). Viszonyítás: a 68 fontos jegy tavaly kb. 420-as font árfolyamnál kb. 33e Ft volt mindennel.

a 68fontért az alábbi helyeken ültünk és elégedettek voltunk a látvánnyal. a 45 font már eléggé tablet-feeling 😀
Block 134 és 139
Row: 20 és 27
Seat: 10 és 146

btw: 2008 óta mindig január-február a jegyvásárlás, kivéve a majdnem-lockout évét, amikor szept-ben lehetett venni 😉 (2007-et nem tudom, akkor csak később értesültem róla).

Szerkesztette: Paradoxon_MIA

Believe In Your 'Fins!