NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Megvan Ajayi-nak és Landry-nek is az 1000 y.
Grat.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Gase zseniális challenge hívásai is élményszámba mentek. És hozzátéve jogosak is voltak.

Viszont negatívum a center játék. Urbik katasztrófa középen. Guard poszton még csak-csak elmegy backup szintnek, de a tegnapi (mai) játéka nagyon gyenge volt. Volt, hogy a labda elindításának pillanatában már elment mellette a védő. Az Jets játékosok simán fellökték vagy egyszerűen eltakarították az útból. Fizikálisan is gyenge (van benne súly, de nem megfelelően kezeli), a blokkjai vérszegények, második szinten csak kereste a blokkolandó személyt.

Én úgy láttam Steen ott volt a pálya szélén. Akkor miért nem ő játszott? Nem jött teljesen rendbe? Vagy rosszul láttam?

Ha Pouncey továbbra is ennyit lesz sérült, el kell gondolkozni a pótlásán. Jövőre a cap hit majd 9 millió $, a dead money pedig 5 millió $ (bár ez az összeg 2018-ra 2 millió $ csökken). Steen mondjuk nem tűnik elveszett embernek, így mindenképpen meg kell tartani. Mindenesetre tuti kell még egy normális backup center. Bár Brendel-el nem tudom hányadának állunk.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
kicsit OFF kérdés azokhoz, akik használnak MS Edge-et és van gamePass-uk: még megnéztem a meccset reggel, majd azóta nem indul el a közvetítés, fekete marad az ablak: valaki találkozott már ezzel?
Szétbsz az ideg, mert a Firefox meg 5-10 percenként flash-crash-el...

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Felvételről megnéztem a Jets elleni meccset. Nyögvenyelősen kezdtünk, meg is ijedtem (gyenge offense play hívások, 0 futás, 3 kísérlet lezavarva fél perc alatt, a védelem folyamatosan megette a beugratásokat stb.), de szerencsére a pressure ment ezerrel. Azt gondoltam, így nagyon gyorsan elfárad a defense, de szerencsére nem így lett. Inkább a Jets offense nullázódott le.

Megint történelmi meccs lett ez: 4 TD passz Moore-tól (karrier rekord egy meccsen). Utoljára a legendás Dan Marino tolt a Jets ellen ennyi TD passzt ('93-ban azt hiszem). Wake karrier első INT + a meccsen volt sack-je és FF is. Utoljára 2009-ben nyertünk egy idényen belül back-to-back a Jets ellen. Éppen itt volt az ideje.

Petty lezúzása meg nekem fájt, így gondolom nem kis csomagot kapott. De ne is csodálkozzunk, ha egy Wake-Suh páros robban rád. Jobbulást a srácnak.

Aikens újabb extra ST játékot mutatott be. Most éppen egy blokkolt punt return TD sikerült neki.

Landry tényleg egy ritka nagy bunkó tud lenni, van arc is hozzá. Nem szidom, nem utálom, de néha tényleg idegesítő. Bár ez az ellen felhúzására kiváló fegyver.

És ami a legfontosabb: pozitív szezonnal zárunk ebben az idényben! Hatalmas fegyvertény, főleg, hogy még van két meccs. Csoportmeccsek. Van tűz a fiúkban, és ezt nagyon jó látni.
Pedig az év nagyon gyengén kezdődött. Gondoltam össze kell szokni a stábnak, játékosoknak, pótolni a kiesett embereket. Erre a Steelers ellen elkezdődött valami ami most is tart. Utolsó 9 meccsből 8-at nyertünk (csak a Ravens rondított bele)! Ilyet leírni a Phins esetében szinte csoda.

Mondja azt valaki, hogy kutyaütő csapat vagyunk. Már sokszor olvastam, hogy "ilyen, meg olyan" csapat a Miami, de pozitívat nem sokszor. Nagyon lenéznek minket. Tudnék még erről írni, de csak utálat övezne...
De lehet ez nekünk a jó, és nem vesznek komolyan. A vége pedig az lesz, hogy mi nyerünk. 😊

Azon is elgondolkoztam, hogy a Broncos-nak ki kell kapnia, hogy legyen (nagyobb) esélyünk a PO-ra. És pont a Pats ellen. Bár Brady negatív mutatóval áll a Denver ellen, így stat szerint (is) lehet esélye a Vadlovaknak.

De egy a lényeg: sok ilyen jó kis meccset mint a mostani Jets elleni.

Szerkesztette: danyly

több mint 7 éve
Szégyen szemre azért kell szurkolnunk, hogy a Pats nyerjen és behúzza a csoportot... azért ez tragikus nekem.
Csabee13
Aterzem a fajdalmad, en is meghasonlottam ettol a gondolattol.

Ugy tunik, megis muteni kell Tanny terdet 😕
Paradoxon_MIA
De Moore egy dobas kivetelevel ugyes volt igy elsore 😀
Adirotor
Ahhoz képest, hogy több, mint 4 éve lépett utoljára kezdőként pályára és játszott végig egyedül egy meccset, tagadhatatlanul 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Szégyen szemre azért kell szurkolnunk, hogy a Pats nyerjen és behúzza a csoportot... azért ez tragikus nekem.
Csabee13

Paradoxon_MIA
De Moore egy dobas kivetelevel ugyes volt igy elsore 😀
több mint 7 éve
Csabee13

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
btw ha Landry picit fegyelmezettebb lenne - nagyon kemény a srác, ma is blokkolt mint az állat és tud is, ha olyanja van, de időnként ritka butabü ntiket szed össze, mert nem bírja ki, hogy ne legyen nagy az arca
Paradoxon_MIA
LSU special

több mint 7 éve
btw ha Landry picit fegyelmezettebb lenne - nagyon kemény a srác, ma is blokkolt mint az állat és tud is, ha olyanja van, de időnként ritka butabü ntiket szed össze, mert nem bírja ki, hogy ne legyen nagy az arca

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Nezem a hajnali meccset
Hat sracok Xavien Howard konkretan leszedi a palyarol Brandon Marshallt
Es Lipett is hatalmasat jatszik

Egyre inkabb a Jenkins fele weak side LB a legnagyobb needunk a D-be
Adirotor
Nekem csak az unalmasabb és eredménytelenebb része jutott (Q4), de soha rosszabbat 😊 Már tuti, hogy pozitív a mérleg, még ha a PO nem túl reális remény/esély is jelenleg
Jó lenne, ha ez a lendület jövőre is megmaradna - még akkor is, ha a PO idén is nélkülünk indul el

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Nezem a hajnali meccset
Hat sracok Xavien Howard konkretan leszedi a palyarol Brandon Marshallt
Es Lipett is hatalmasat jatszik

Egyre inkabb a Jenkins fele weak side LB a legnagyobb needunk a D-be
több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/15643624_10154339068094611_692205246142742528_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=qeCXvOBv4GoQ7kNvgF1UjLg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AnUQG7HfoUOVXJUGrw78rMF&oh=00_AYCXB-0F5OwUDIUwGdyDKvtCOVytC7zNWGubvmsUSEdj0Q&oe=674C5A8B
160.107 Aufrufe · 6.257 Reaktionen | Rivalry game. | By Miami Dolphins | Facebook
Rivalry game.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Howard ha aktív is nem lesz kezdő szerintem. Lippet nem annyira rossz hogy megérje lecserélni egy éppen felépült játékosra, ráadásul ezzel az önbizalmát is haza lehetne vágni.
Geeri
játszott négy meccsen kb. tapasztalatlan lippetthez képest, de mindenképpen jól jön a játéka.
Ventura
Mé' Lippett hány meccsen volt kezdő? 😊 10?

Idén már Lippett-é a meló amíg tartja a szintet 😊 de jövő TC-ben nagy harc lesz. Azért Howard durván jó volt azon a 4 meccsen. Ráadásul Maxwell is magára talált. Be be rotálják, plusz esetleg ST meló, bizonyos package-k jöhetnek szóba. Meg jó lenne nem eltörni, mert tehetséges 😊
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Howard ha aktív is nem lesz kezdő szerintem. Lippet nem annyira rossz hogy megérje lecserélni egy éppen felépült játékosra, ráadásul ezzel az önbizalmát is haza lehetne vágni.
Geeri
játszott négy meccsen kb. tapasztalatlan lippetthez képest, de mindenképpen jól jön a játéka.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Kiko állapotáról mit tudni?
Janek
Volt egy ujj törése, aztán meghúzta a combhajlítóját. A Jets ellen már valószínűleg vissza fog térni.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Kiko állapotáról mit tudni?

több mint 7 éve
howard játszik a new york jets ellen (*_(*_*)_*)

több mint 7 éve
Hópihe Miami Dolphins 6
Szeretném küldeni a The Beatles : Let it be c. számát, mindenkinek aki szereti 😀

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap3000000757068/Predicting-remaining-games-for-Broncos-Dolphins-Ravens?icampaign=nflcom-cs-homepage-videoswap_generic_nfl
több mint 7 éve
a csoportmeccsek elébe (bills, jets, patriots) néhány statisztika; illetve playoff ide, playoff oda, a felmutatott jelenlegi eredmény nem volt elvárás. elértünk egy kiváló eredményt már első évben új edzőkkel és hiányos csapattal - főleg a védelemben. a szezon első meccsei meg is mutatták, hogy újrakezdés van, de azután történt valami...

"- Wake actually had his best game of the season, per PFF, grading out at 90.1. He recorded two QB hurries, two QB hits and a sack. Did I mention he also had a forced fumble? He was the top graded overall 4-3 defensive end for the week and for the season ranks third overall and first in pass rushing grade.
- Suh, meanwhile, had a season-high six QB hurries against the Cardinals. His grade of 85.8 was good for second best at the NT/DT position in Week 14 and he ranks as the second best at his position for the season, trailing only the Aaron Donald of the Los Angeles Rams.
Branch and Jones each added a pair of pressures, with Branch racking up a sack as well. - Branch has 5.5 sacks for the season and two in the last three games. Branch also had a forced fumble.
- Hull, making his first career start, otherwise struggled filling in for the injured Kiko Alonso, particularly in pass coverage where he allowed four of five passes thrown his way to be caught for 39 yards. Hull did play 70 snaps and that was huge for a team missing starter Alonso. Both Hull and Spencer Paysinger led the team with eight tackles each.
- Safety Bacarri Rambo had his best game of the season, per PFF, allowing only one catch for nine yards and intercepting the only other target thrown his way on the afternoon. His run defense continues to be the biggest weakness in his game, and as has struggled with missed tackles each of the last two games.
- CB Byron Maxwell had another solid game in pass coverage, allowing only three of seven passes thrown his way to be caught for 34 yards. He has not allowed more than 42 yards in any game since Week 3 against Cleveland and has been a top 10 cornerback in the league the second half of the season. Maxwell’s 15 passes defensed this season are the most by a Dolphins cornerback since 2008 and are only six short of the team record established by Patrick Surtain in 2000.
- Salguero thought here: I have to tell you, I was wrong about the Dolphins ability to match up with Larry Fitzgerald. I thought it impossible for the Dolphins to cover the 6-3 future Hall of Fame candidate with Bobby McCain or Michael Thomas or anyone, really. Well, defensive coordinator Vance Joseph figured it out. He mixed coverages and defenders -- sometimes even letting Byron Maxwell cover him. The result? The Dolphins held Fitzgerald to 12 yards on three catches. Indeed, those three catches came on nine targets so that was good. The fact this was Fitzgerald’s least productive game since he accounted for only two yards against Seattle in 2012 was simply outstanding work by the scheme, the coordinator and the players.
- RB Jay Ajayi struggled with wet conditions and poor offensive line run blocking, as he picked up more yards after contact (56) than he did total on the ground (48). Yes, Ajayi had some rushes for negative yardage to account for the statistic. He forced four more missed tackles on the afternoon and now leads all NFL running backs with 48 forced missed tackles for the season. Despite the effort, Ajayi’s grade of 67.9 was his worst in the last two months.
- RT Ja'Wuan James was the standout player on the Miami offense in Week 14. His 83.2 overall grade was tops on the team and ranked third for all tackles for the week. He graded out well in both pass protection and run blocking and did not allow a QB hurry all afternoon after allowing six against Baltimore the week before. He has not allowed a QB hurry in two of the last three games after allowing at least one in each of the first seven games of the season.
- Center Anthony Steen was the lowest-graded player on the Miami offense against Arizona. He struggled in pass protection, allowing two QB hurries, and had two penalties that halted Miami drives. The Dolphins finally shut down starting center Mike Pouncey for the season on Tuesday, so Steen must raise his level of play to help the Dolphins continue their playoff push."

Szerkesztette: Ventura

több mint 7 éve
Ez a sprain is szakadás csak nem teljes... És mivel nem tudjuk hogy mennyire súlyos ezért azt sem lehet megmondani hogy mikor jöhet vissza Tanny.

Yates NYERT PO meccset, ha Moore kidől akkor inkább ő legyen a csere mint egy hetedik körös rookie.

Pouncey csípője olyan szinten krónikus probléma hogy nem az a csoda szerintem már ha nem játszik hanem az ha igen. A pótlásán gondolkozni kell, és szerintem azon is hogy mikor jön el a cut és a visszavonulás ideje...

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Pouncey viszont out a szezonra..
Csabee13
Az nem jo :/ 0-24 serult az a csavo 8~mill fizuert
több mint 7 éve
Pouncey viszont out a szezonra..
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Nem vagyok tisztában vele de jobb nem volt?
Miami
Yates játszott látott már nfl meccset testközelből, nem is eggyet. Nála jobbat ezen időszakban az utcáról kit, honnan? C'mon maaan...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Miami Miami Dolphins 964
Tannehill 17 héten visszatérthet? Olvastam valami ilyet! Ebből mi a valószerü?