NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hú, szívem szerint mennék, de a január közepei jegyvásárlás gyanúsan rámborítaná a költségvetést így karácsony után.. (mondjuk ha karácsony előtt vehetek jegyet akkor lehet inkább költöttem volna erre mint lehetséges ajándék is akár, khm khm NFL marketing osztály).

Egyébként milyen áron van kb egy olyan jegy amin ha nem is szabadszemmel de legalább a kivetítőről még élvezetes a meccs? (nekem a 10colos tableten a közepesen jó minűségű stream már élvezhető[főleg ha azt látom benne hogy megvertük a Bills-t 😀])

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Hogy a viharba ne! Nem voltam még kint, de megyünk szervezhetjük közösen. Nálam már fixnek tűnik, hogy jön pár barát. (Már ha végre sikerül jegyet vennem...)
Szóval benne vagyok közös szervezésben, de szerintem csak jövőre lesz jegyárusítás.
Csabee13
csaba és spancicái
adirotror
ventura
?

persze, majd visszatérünk erre januárban. mennyit kalkuláljak, hogy dobáljam össze a hónapok alatt a szemetet, 200 rúpia?
(mármint csaba féle londoni TRIPperrel együtt)
Ventura
Hááát, ez sok mindentől függ. 2015-ben a 70 font környéki jegy kb. 30e FT-re jött ki az akkori árfolyammal, kezelési költséggel, stb.
Szállás: kb. 50 font / éjszaka - de ez kompromisszumokkal mehet lejjebb, igényekkel feljebb 😉
Repjegy: mi a RyanAirt preferáljuk, a jegyárra már nem nagyon emlékszem, de vhol 30-50e magasságában lehetett. Költőpénz kell, mert nem olcsó város (pl. tömegközlekedés, kaja átszámolva jóval több, mint itthon)

Szerkesztette: Paradoxon_MIA

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Hogy a viharba ne! Nem voltam még kint, de megyünk szervezhetjük közösen. Nálam már fixnek tűnik, hogy jön pár barát. (Már ha végre sikerül jegyet vennem...)
Szóval benne vagyok közös szervezésben, de szerintem csak jövőre lesz jegyárusítás.
Csabee13
csaba és spancicái
adirotror
ventura
?

persze, majd visszatérünk erre januárban. mennyit kalkuláljak, hogy dobáljam össze a hónapok alatt a szemetet, 200 rúpia?
(mármint csaba féle londoni TRIPperrel együtt)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 7 éve
lurkók, a londoni mérkőzéssel mi a helyzet?
(mármint a csoportosulásra gondolok)
Ventura
Nekem allna meg 😀 nem tudom mikor kezdodik az ertekesites viszont
Adirotor
gondolom be lehetne csatlakozni egy tapasztalt nézőhöz, aki már volt kint. csaba?
Ventura

De ha minden igaz még a meccs időpontja sem fix 😊 El nem lopnak, angolul értek, beszélek.. pár napos kirándulás keretében gondoltuk mi. Amíg kiderül mikor is lesz a meccs meg a jegyárusítás, addig találd ki milyen performancal kerülhetünk képernyőre 😀

Csabee13
A standard kategóriás jegyek kb. január közepe-vége az eddigiek alapján, repjegy kb fél évvel előtte vehető. Jegyben tudok segíteni, akkor én mindig kiveszek egy délelőttöt és intézem - csak előre egyeztessünk, hogy kinek mi az igény/összeghatár. A procedúra erősen lutri-alapú, de ha nem 3-4-5 külön-külön ár-lokáció verziók vannak, akkor nem egy nagy ördöngősség 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Ventura
Adirotor
gondolom be lehetne csatlakozni egy tapasztalt nézőhöz, aki már volt kint. csaba?
Ventura

De ha minden igaz még a meccs időpontja sem fix 😊 El nem lopnak, angolul értek, beszélek.. pár napos kirándulás keretében gondoltuk mi. Amíg kiderül mikor is lesz a meccs meg a jegyárusítás, addig találd ki milyen performancal kerülhetünk képernyőre 😀

több mint 7 éve
Repjegy/szállás ügyben szívesen segítünk, csak nekünk a gyerek miatt kicsit más programok/ütemtervek vannak, mint amikor még 2-en/4-en mentünk, így oda már nem biztos, hogy mi leszünk a megfelelő partnerek 😉
Paradoxon_MIA
nem, nem neked/nektek címeztem, csak válaszoltam, hanem azoknak akik egyedülállóak. nyilván nem ronditok bele a családi üzelmekbe 😀 mindenesetre köszönöm a felajánlott segítséget, mindenképp éálni fogok a tanács kéréssel.

több mint 7 éve
Elvileg mi is tervezzük, hogy megyünk, csak nálunk a fiam is jön (4 lesz akkor; 2014-215 volt már kint 😀) és emiatt nekünk kicsit "kötött" a program/érkezés 😊
De bármiben szívesen segítek, hét meccsen már voltunk kint, egy-két tippet adhatunk...
Paradoxon_MIA
elég hobbit vagyok, és leginkább csatlakoznék valakihez/valakikhez, vagy közösen szervezéshez.
gondolom sokan vannak úgy mint én, hogy egyedül nem mernének elindulni (és inkább lemondanak róla), épp ezért akarnám ezt a dolgot erőltetni. legvégső esetben egyedül, de ahoz úgy érzem nagy löket kéne most 😀
Ventura
Repjegy/szállás ügyben szívesen segítünk, csak nekünk a gyerek miatt kicsit más programok/ütemtervek vannak, mint amikor még 2-en/4-en mentünk, így oda már nem biztos, hogy mi leszünk a megfelelő partnerek 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Elvileg mi is tervezzük, hogy megyünk, csak nálunk a fiam is jön (4 lesz akkor; 2014-215 volt már kint 😀) és emiatt nekünk kicsit "kötött" a program/érkezés 😊
De bármiben szívesen segítek, hét meccsen már voltunk kint, egy-két tippet adhatunk...
Paradoxon_MIA
elég hobbit vagyok, és leginkább csatlakoznék valakihez/valakikhez, vagy közösen szervezéshez.
gondolom sokan vannak úgy mint én, hogy egyedül nem mernének elindulni (és inkább lemondanak róla), épp ezért akarnám ezt a dolgot erőltetni. legvégső esetben egyedül, de ahoz úgy érzem nagy löket kéne most 😀

Szerkesztette: Ventura

több mint 7 éve
MIAMI DOLPHINS
Miami clinches a playoff berth:
1) MIA win + DEN loss or tie
2) MIA tie + BAL loss + DEN loss + HOU loss or tie
3) MIA tie + BAL loss + DEN loss + TEN loss or tie

Hajrá Chiefs 😊 és ha nem gyűrjük le a Bills-t nem is kell az a playoff.
Csabee13
Rex Ryan miatt is muszáj nyerni!!
Főleg hogy elérte azt a kultúrát a csapatnál ahol a tokelutott CB Landry kiutesere utalgat az Aron Williams esetert cserébe. Utolsó féreg ez a sexy rexy, az is marad.

Robey-Coleman made it clear that the Bills would be getting their payback on Landry this week. “That's a situation that's not going to be dealt with 'til Saturday. The game is going to put that in our hands. I mean, we all know that he gets the ball a lot. The game's going to put us in position to make those type of plays on him.”
Geeri
Az ilyen nyilatkozatokra a ligának egyből kéne reagálni, kezdve a HC-vel, aki mélyen elítélné a dolgot...

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ventura
Adirotor
Ventura

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ventura
Adirotor

Szerkesztette: Ventura

több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ventura
több mint 7 éve

több mint 7 éve
MIAMI DOLPHINS

Csabee13
Rex Ryan miatt is muszáj nyerni!!
Főleg hogy elérte azt a kultúrát a csapatnál ahol a tokelutott CB Landry kiutesere utalgat az Aron Williams esetert cserébe. Utolsó féreg ez a sexy rexy, az is marad.

Robey-Coleman made it clear that the Bills would be getting their payback on Landry this week. “That's a situation that's not going to be dealt with 'til Saturday. The game is going to put that in our hands. I mean, we all know that he gets the ball a lot. The game's going to put us in position to make those type of plays on him.”

Szerkesztette: Geeri

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Wake es Suh pro bowler.
Geeri
Bryce Petty lájkolja ezt... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Moore az AFC legjobb tamadoja lett a heten 😀 nem rossz kezdes
több mint 7 éve
MIAMI DOLPHINS

több mint 7 éve
Wake es Suh pro bowler.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Na akkor ott vagyunk december végén ahol szoktunk lenni... 😊

Két meccs van hátra, és a kezünkben van a sorsunk:

Ha nyerünk a Bills ellen és a Denver kikap a Chiefs ellen akkor zsebben a 6.hely.

Még a Chiefs is utolérhető, hiszen egy meccsel vannak előttünk, de a tie breaker nekünk kedvez.

Ezzel az is biztos hogy amíg a Pats az utolsó héten már valószínűleg tét nélkül játszik, mi csak nyerhetünk a mérkőzésen. Nem is keveset, hiszen az 5.hellyel a Texans/Titans jönne szembe, míg a 6.-al a nagy mumus Ravens/ a Steelers a januári fagyban.
Geeri
Nagyjából 😉

Idén senki nem várt PO-t, mégis ott vagyunk, ráadásul pozitív mérleggel zárjuk már biztosan. A Pets csak akkor nem küzd full erőből, ha mindent bebiztosítanak, amit elképzelnek, mert a tavalyit kicst elszámították magukat, nem is jártak jól 😀
Nekem kicsit kérdőjeles mindkét meccs és sok csillagnak kell együtt állnia, hogy bejussunk - ettől függetlenül: Go Phins!
Paradoxon_MIA
Hát nem tudom ki hogy van vele 😊 de azért nagyon könnyen átsiklunk a tény felett hogy 8 évet vártunk erre a mérlegre... 0.500 felett a csapat. PO who cares 😀 69W-74L kellett végignéznem 😊 ideje, hogy forduljon a tendencia...
több mint 7 éve

Ha nyerünk a Bills ellen és a Denver kikap a Chiefs ellen akkor zsebben a 6.hely.

Még a Chiefs is utolérhető, hiszen egy meccsel vannak előttünk, de a tie breaker nekünk kedvez.

Ezzel az is biztos hogy amíg a Pats az utolsó héten már valószínűleg tét nélkül játszik, mi csak nyerhetünk a mérkőzésen. Nem is keveset, hiszen az 5.hellyel a Texans/Titans jönne szembe, míg a 6.-al a nagy mumus Ravens/ a Steelers a januári fagyban.
Geeri
Nagyjából 😉

Idén senki nem várt PO-t, mégis ott vagyunk, ráadásul pozitív mérleggel zárjuk már biztosan. A Pets csak akkor nem küzd full erőből, ha mindent bebiztosítanak, amit elképzelnek, mert a tavalyit kicst elszámították magukat, nem is jártak jól 😀
Nekem kicsit kérdőjeles mindkét meccs és sok csillagnak kell együtt állnia, hogy bejussunk - ettől függetlenül: Go Phins!

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Akárhogy is végződik ez a szezon látni a fejlődést Évek óta nem
volt pozitív mérlegünk, és nem a szerencsének köszönhetőek a győzelmek, mert nem egy meccs volt amit sokkal hamarabb eldőnthettünk volt! A sors igazságtalansága lenne ha ne lennénk ott a Playoffban! Ott pedig minden megtőrténhet! Lippett játéka nagyon tetszik és Maxwell is kezd felnőni a feladathoz! Alonso Brutális , azon kéne javítani hogy a Labdaszerzéből több pontot kéne csinálni! Megtudja mondani hogy mennyi Int fogtunk és mennyi a Turnover mutatonk?
Miami
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2024 NFL Offense Total Team Stat Leaders - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Find a list of the Offense Total team stat leaders for the 2024 NFL Regular Season.

+5 a TO-mutatótok, ez holtversenyben a 8. legjobb a ligában, 16 INT-et szereztetek eddig.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Bar verzik a szivem az eredmeny miatt (pets-den) de egy tizedessel nagyobb a PO szereples eselye 😉
Paradoxon_MIA
Es a kansas is kikapott
Szoval ha a denver megis nyerne kansasben akkor isvan meg esely ha kikap az uttso heten is a Chiefs 😀
több mint 7 éve
Miami Miami Dolphins 964
Akárhogy is végződik ez a szezon látni a fejlődést Évek óta nem
volt pozitív mérlegünk, és nem a szerencsének köszönhetőek a győzelmek, mert nem egy meccs volt amit sokkal hamarabb eldőnthettünk volt! A sors igazságtalansága lenne ha ne lennénk ott a Playoffban! Ott pedig minden megtőrténhet! Lippett játéka nagyon tetszik és Maxwell is kezd felnőni a feladathoz! Alonso Brutális , azon kéne javítani hogy a Labdaszerzéből több pontot kéne csinálni! Megtudja mondani hogy mennyi Int fogtunk és mennyi a Turnover mutatonk?
több mint 7 éve
Bar verzik a szivem az eredmeny miatt (pets-den) de egy tizedessel nagyobb a PO szereples eselye 😉

Believe In Your 'Fins!