NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Utoljára a Steelers a Heinz Fielden 2007-ben nyert ellenünk. Az a csodálatos 1-15-ös szezonunk volt (3-0 (!) nyert a Pitts; izgalmas meccs volt 😊 )."joey porter visszatér a heinz fieldre" - szólt akkor 2007-ben az nfl.hu mérkőzés beharangozó cikk címe, amit nem leltem meg. az összefoglalót igen:
danyly
bowl.one/miami-pittsburgh-osszefoglalo
a kis nokia 3110 classic telefonommal gubbasztottam a tévé előtt órákon át, és az 1.3 megapixpeles kamerájával felvettem az egész meccset. hát igen, életem első miami mérkőzését meg akartam örökíteni.
www.youtube.com/watch?v=x7DTNEa2E7w
több mint 7 éve
Emlékszel akkor Antonio Brown 1,5 cm-es kilépéséra az utolsó pillanatban....azért az komoly kis havas meccs volt 😀Na akkor majdnem beleb@sztam a távirányítót a tévébe. Először nem láttam a sárgát, azt hittem megcsináltátok.
Klaci79
Jó lenne most is valami hasonló végjáték 😉
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Régen találkoztunk a Steelers-el a PO-ban (85-ben utoljára; akkor nyertünk). Összesen 3x játszottunk az utószezonban ('79-kikaptunk és '72-nyertünk). Régen voltak már ezek.Emlékszel akkor Antonio Brown 1,5 cm-es kilépéséra az utolsó pillanatban....azért az komoly kis havas meccs volt 😀
Az utolsó két egymás elleni meccsünket mi nyertük (a mostani szezonban otthon és az a felejthetetlen hideg, havas idegenbeli győzelem 2013-ban).
Utoljára a Steelers a Heinz Fielden 2007-ben nyert ellenünk. Az a csodálatos 1-15-ös szezonunk volt (3-0 (!) nyert a Pitts; izgalmas meccs volt 😊 ).
Az összesített mérlegünk 13-13. Ideje előzni. 😊
Csak egy kis rövid történelem, a meccs elé.
danyly
több mint 7 éve
Bocs, hogy némi fáziskéséssel beledumálok, de én pont Landry (és kicsit Joseph) miatt szurkolok majd nektek.Régen találkoztunk a Steelers-el a PO-ban (85-ben utoljára; akkor nyertünk). Összesen 3x játszottunk az utószezonban ('79-kikaptunk és '72-nyertünk). Régen voltak már ezek.
Oké, a Vasas ellen bárkinek szívesen szurkolnék, de ha ütitek őket, akkor is maradok nálatok. SBre fel! 😉
nasheem
Az utolsó két egymás elleni meccsünket mi nyertük (a mostani szezonban otthon és az a felejthetetlen hideg, havas idegenbeli győzelem 2013-ban).
Utoljára a Steelers a Heinz Fielden 2007-ben nyert ellenünk. Az a csodálatos 1-15-ös szezonunk volt (3-0 (!) nyert a Pitts; izgalmas meccs volt 😊 ).
Az összesített mérlegünk 13-13. Ideje előzni. 😊
Csak egy kis rövid történelem, a meccs elé.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Bocs, hogy némi fáziskéséssel beledumálok, de én pont Landry (és kicsit Joseph) miatt szurkolok majd nektek. Oké, a Vasas ellen bárkinek szívesen szurkolnék, de ha ütitek őket, akkor is maradok nálatok. SBre fel! 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Vance Joseph meg elég népszerű lett a halpiacon.Most jött ide nagyon remélem, hogy nem engedjük el (meg neki is lesz esze). Persze ha nagy pénzt + pozíciót + beleszólást kínálnak és adnak neki, el fog gondolkozni.
Csabee13
De most kezdtük el az új stábbal, jó az irány, nagyon remélem nem fog elmenni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Vance Joseph meg elég népszerű lett a halpiacon.De h miert az csoda
Csabee13
több mint 7 éve
Vance Joseph meg elég népszerű lett a halpiacon.Niggör.
Csabee13
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Vance Joseph meg elég népszerű lett a halpiacon.
több mint 7 éve
Nagyon helyesen kivagtuk Mario Williamst, semmit nem mutatott a szezonban.2M halott penz.
De sporoltunk nagyon fontos 8,5M-t.
több mint 7 éve
Oké, kell némi pozitív őrület, ami hajtja, és alapvetően bírom, mert blokkol, mint állat, nekimegy mindenkinek, de sorra gyűjteni a a 15y-os büntetéseket szimplán fegyelmezetlenségből,s ebből elég nagy előny(öke)t adni az ellenfélnek nem annyira fér bele egy olyan csapatnak, mint mi. Egy Pets megtehetné, mert nem számít nekik, Tomika összehajigálja pillanatok alatt. De mi, akik épp hogy kezdenénk kitörni a középszer/középsz@r csapatok közül és végre elérünk valamit, ez ön-tökön-lövés.Landry egy barom, ezek a 15 yardos fegyelmezetlenségek kuvva sokba fognak kerülni.Nekem mindig az volt az érzésem, hogy Landry képes pozitív energiákat mozgósítani a többiekben és megalkuvás nélkül küzd a győzelemért.
Paradoxon_MIA
Szerintem érdemes elolvasni ezt a cikket:
theringer.com/nfl-playoffs-miami-dolphins-jarvis-landry-rambo-afca16c06a6d#.yyjf2cw2i
tomi-tomi
Nagyon bírom Landry-t, de rühellem a buta, szükségtelen hülyeségeit - pláne, ha büntetésben többet szed össze egy meccsen, mint elkapásból 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Landry egy barom, ezek a 15 yardos fegyelmezetlenségek kuvva sokba fognak kerülni.Nekem mindig az volt az érzésem, hogy Landry képes pozitív energiákat mozgósítani a többiekben és megalkuvás nélkül küzd a győzelemért.
Paradoxon_MIA
Szerintem érdemes elolvasni ezt a cikket:
theringer.com/nfl-playoffs-miami-dolphins-jarvis-landry-rambo-afca16c06a6d#.yyjf2cw2i
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Nem tudom, nekem valahogy nem tűnt a csapat túl koncentráltnak és győzni akarónak, hoztuk az év eleji formánkat, amiből az 1-4 jött össze. Landry egy barom, ezek a 15 yardos fegyelmezetlenségek kuvva sokba fognak kerülni.És amúgy is, jópár ostoba büntetést szedtünk össze 😕Alakul ( 😊 ):
Most jött egy hír, hogy Tanny talán játszik a hétvégén - vegyesek az érzéseim ezt illetően. Ha 100%-as, akkot biztos összeszokottabb a csapattal, mint Moore, de érdemes-e kockáztatni egy esetleges nagyobb sérülést...
Paradoxon_MIA
www.kephost.com/images/2017/01/02/Tanny-Cz6s7csWIAAd0ug.jpg
több mint 7 éve
Csak a miheztartás végett (nem lehet elégszer ismételni 😊 ):www.kephost.com/images/2017/01/02/PO-C0k4sXbXEAEYhgS.jpg
több mint 7 éve
Nem tudom, nekem valahogy nem tűnt a csapat túl koncentráltnak és győzni akarónak, hoztuk az év eleji formánkat, amiből az 1-4 jött össze. Landry egy barom, ezek a 15 yardos fegyelmezetlenségek kuvva sokba fognak kerülni.És amúgy is, jópár ostoba büntetést szedtünk össze 😕Most jött egy hír, hogy Tanny talán játszik a hétvégén - vegyesek az érzéseim ezt illetően. Ha 100%-as, akkot biztos összeszokottabb a csapattal, mint Moore, de érdemes-e kockáztatni egy esetleges nagyobb sérülést...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Hát srácok, nagyon sajnálom a tegnapit, mert a végeredmény nem tükrözi a mutatott játékot.Ugyanúgy csinaltuk ezt a meccset is mint az összes többit a szezonban. 1 félidő: nulla. és a félidő után az elemzéssel mi voltunk jobbak a labda mindkét oldalán. már majdnem bevittük a TD-t (27-21 lett volna), de williams ezt egyszerűen elbaszta.
A SB várományos ellen nem voltunk teljesen elveszve és én ezt pozitívan értékelem.
Jöhet a Steelers, őket meg már elvertük egyszer. Bizakodó vagyok, mert a 2. negyed végétől egy potens csapatot láttam, ilyen szempontból megmondom őszíntén: rosszabbra számítottam.
több mint 7 éve
www.kephost.com/images/2017/01/01/17.ford-C1GUR0eW8AALrZf.jpg
több mint 7 éve
Leonte Carroo inactive again today. Rashawn Scott active again today.
több mint 7 éve
www.kephost.com/images/2017/01/01/17.ford.-C08yNBbXUAABTD2.jpg
több mint 7 éve
NFL Network's Ian Rapoport reports Dolphins DC Vance Joseph is a candidate for Denver's head coach job.Komoly hírek. Érdekes is lenne.
több mint 7 éve
Miami
964
BÚÉK és Super Bowlt nekünk
több mint 7 éve
Megvan az első hosszabbítás 1 évre : Sam Young (T) - 1M-t fog keresni. Korrekt hosszabbitas.Ha egy üzlet beindul: profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/29/marqueis-gray-announces-extension-with-dolphins/
Maradt 13 xD: Sims, Williams, Paysinger, J. Jenkins, Denney, Alonso, D. Butler, M. Hull, Bushrod, Steen, M Thomas, A. Branch, Rambo
Ő Ki az a játékos akit levehetünk IR röl! Mert ha jol tudom van ilyen lehetőség!Talán Cameron-t, a többiek szarul vannak.
Miami
Adirotor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Megvan az első hosszabbítás 1 évre : Sam Young (T) - 1M-t fog keresni. Korrekt hosszabbitas.Maradt 13 xD: Sims, Williams, Paysinger, J. Jenkins, Denney, Alonso, D. Butler, M. Hull, Bushrod, Steen, M Thomas, A. Branch, Rambo
Ő Ki az a játékos akit levehetünk IR röl! Mert ha jol tudom van ilyen lehetőség!Talán Cameron-t, a többiek szarul vannak.
Miami
Szerkesztette: Adirotor
több mint 7 éve
Miami
964
Ő Ki az a játékos akit levehetünk IR röl! Mert ha jol tudom van ilyen lehetőség!
több mint 7 éve
london kid harmadjára nyeri meg az AFC legjobb támadójátékosa díjat idén (harmadik játékos a csapat történetében aki egyazon szezonban háromszor is megkapta legalább).egyébként egymást követő héten miami játékos birtokolja eme címet: múlt héten matt moore kapta.