NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Annyiban igaza van hogy BB-t kb.agyon kell verni és még akkor sem lehetsz benne biztos hogy megvan a sack. Sőt, nem tudsz rajta akkorát ütni, hogy a következő alkalommal magát féltse és ne a passzt dobja el az utolsó pillanatban.Talan most nem akart megbantani senkit 😀Ajvé Miami... már megint te?meg rossz vert szulMi bízzunk a legjobbakban! Lehet nekünk is szerencsénk nem? Mondjuk ide lehet az kevés lesz! Sportszerűtlennek tűnik de ki kéne ütni Big Bent,és akkor talán! De Tényleg nagyon lehoz minket mindenki!Ez nem csak annak tűnik 😉
Miami
Klaci79
no
Csabee13
Sztem csak arra gondol h Landry Jones ellen tobb eselyunk volna
Adirotor
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Talan most nem akart megbantani senkit 😀Ajvé Miami... már megint te?meg rossz vert szulMi bízzunk a legjobbakban! Lehet nekünk is szerencsénk nem? Mondjuk ide lehet az kevés lesz! Sportszerűtlennek tűnik de ki kéne ütni Big Bent,és akkor talán! De Tényleg nagyon lehoz minket mindenki!Ez nem csak annak tűnik 😉
Miami
Klaci79
no
Csabee13
Sztem csak arra gondol h Landry Jones ellen tobb eselyunk volna
több mint 7 éve
Ajvé Miami... már megint te?meg rossz vert szulMi bízzunk a legjobbakban! Lehet nekünk is szerencsénk nem? Mondjuk ide lehet az kevés lesz! Sportszerűtlennek tűnik de ki kéne ütni Big Bent,és akkor talán! De Tényleg nagyon lehoz minket mindenki!Ez nem csak annak tűnik 😉
Miami
Klaci79
no
több mint 7 éve
no
7 305
meg rossz vert szulMi bízzunk a legjobbakban! Lehet nekünk is szerencsénk nem? Mondjuk ide lehet az kevés lesz! Sportszerűtlennek tűnik de ki kéne ütni Big Bent,és akkor talán! De Tényleg nagyon lehoz minket mindenki!Ez nem csak annak tűnik 😉
Miami
Klaci79
több mint 7 éve
sport 2 a holnapi miami-pittsburgh meccshez:Sajnos, a Sport2-n is eléggé középszerű, sok esetben dilettáns, szűk látókörű kommentátorok vannak, akiket én hallgatni nem bírok.
"... de a masik oldalon szupersztarok vannak" (itt a steelers-re gondoltak).
Hat eleg szomoru, hogy a győzelem-vereseg mutato es az évek ota tartó kozepszeuseg ennyire lekicsinyit. Wake, suh, jones, Landry, parker, stills, albert, pouncey, ajayi.
Csak kellemetlen volt hallani es latni a felvezetőben.
Ventura
Úgyhogy, nézem inkább a GP-t, mert azon az oldalon szupersztárok vannak a közvetítői székekben 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Mi bízzunk a legjobbakban! Lehet nekünk is szerencsénk nem? Mondjuk ide lehet az kevés lesz! Sportszerűtlennek tűnik de ki kéne ütni Big Bent,és akkor talán! De Tényleg nagyon lehoz minket mindenki!Ez nem csak annak tűnik 😉
Miami
több mint 7 éve
Miami
964
Mi bízzunk a legjobbakban! Lehet nekünk is szerencsénk nem? Mondjuk ide lehet az kevés lesz! Sportszerűtlennek tűnik de ki kéne ütni Big Bent,és akkor talán! De Tényleg nagyon lehoz minket mindenki!
több mint 7 éve
sport 2 a holnapi miami-pittsburgh meccshez:"... de a masik oldalon szupersztarok vannak" (itt a steelers-re gondoltak).
Hat eleg szomoru, hogy a győzelem-vereseg mutato es az évek ota tartó kozepszeuseg ennyire lekicsinyit. Wake, suh, jones, Landry, parker, stills, albert, pouncey, ajayi.
Csak kellemetlen volt hallani es latni a felvezetőben.
több mint 7 éve
Mondjuk úgy h ha szar a passzjáték, lehet tömni a boxot és úgy nehezebb futni.De én a futó pozícióra gondoltam nem a FLEX-re.Az viszont továbbra is adom, hogy David Johnson. 15 meccsen 2000+ yard, gyengélkedő irányítóval, közepes támadófallal, sorozatban 15, legalább 100 összyardos meccsel, és csak a sérülése után szakadt meg a széria.Idén csak egy van neki, az nem sokA szőrszálhasogató versenyen dobogós lennél.. pontosan tudod, hogy a szezonra gondolt.
Wyatt
Csabee13
Wyatt
Nekünk sem volt jobb a futásblokkunk egyébként, bár hogy a QB hogy függ össze egy futó teljesítményével, azt nem értem.
Adirotor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
De én a futó pozícióra gondoltam nem a FLEX-re.Az viszont továbbra is adom, hogy David Johnson. 15 meccsen 2000+ yard, gyengélkedő irányítóval, közepes támadófallal, sorozatban 15, legalább 100 összyardos meccsel, és csak a sérülése után szakadt meg a széria.Idén csak egy van neki, az nem sokA szőrszálhasogató versenyen dobogós lennél.. pontosan tudod, hogy a szezonra gondolt.
Wyatt
Csabee13
Wyatt
Nekünk sem volt jobb a futásblokkunk egyébként, bár hogy a QB hogy függ össze egy futó teljesítményével, azt nem értem.
több mint 7 éve
Szerintem sem Ajayi volt a legjobb. Nem elég konzisztens.. De lehet belőle sztár futó.Az viszont továbbra is adom, hogy David Johnson. 15 meccsen 2000+ yard, gyengélkedő irányítóval, közepes támadófallal, sorozatban 15, legalább 100 összyardos meccsel, és csak a sérülése után szakadt meg a széria.Idén csak egy van neki, az nem sokA szőrszálhasogató versenyen dobogós lennél.. pontosan tudod, hogy a szezonra gondolt.
Wyatt
Csabee13
Ettől persze még Ajayi is marha jó volt. De nem ez volt a kérdés 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Az viszont továbbra is adom, hogy David Johnson. 15 meccsen 2000+ yard, gyengélkedő irányítóval, közepes támadófallal, sorozatban 15, legalább 100 összyardos meccsel, és csak a sérülése után szakadt meg a széria. Ja, és volt 20 TD-je is, melleslegIdén csak egy van neki, az nem sokA szőrszálhasogató versenyen dobogós lennél.. pontosan tudod, hogy a szezonra gondolt.
Wyatt
Csabee13
Ettől persze még Ajayi is marha jó volt. De nem ez volt a kérdés 😊
Szerkesztette: Wyatt
több mint 7 éve
Idén csak egy van neki, az nem sokA szőrszálhasogató versenyen dobogós lennél.. pontosan tudod, hogy a szezonra gondolt.
Wyatt
több mint 7 éve
Idén mondjuk Crowell www.nfl.com/stats/weeklyleaders?week=17&season=2016Vagy Blount, mert neki van a legtobb TD-je es mint tudjuk az hatarozza meg hogy ki a legjobb.
A szezonban David Johnson
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Idén mondjuk Crowell www.nfl.com/stats/weeklyleaders?week=17&season=2016A szezonban David Johnson
több mint 7 éve
na ki a legjobb a futók között idén? 😀
több mint 7 éve
Landry-t kétszer büntették egy TD celebrationért 😊 nevetséges... btw magának kereste.
több mint 7 éve
a végéről vedd ki a zárójeletmiami offense elemzés steelers szemmelA linket nem nyitja meg nekem :/
( www.steelersdepot.com/2017/01/film-room-dolphins-offensive-scouting-report-2/)
Ventura
Ja es ugye Tannyrol se feledkezzunk meg, hiaba hallom h Moore ugyanolyan jo, azert sztem ez egy kicsit tulzas.
Adirotor
(azért raktam oda, mert megjelenítené, és nem akarom, hogy széthúzza az oldalt)
több mint 7 éve
A linket nem nyitja meg nekem :/féloff: zseniális ez a sig 😀
empty taxiOffensebol "csak " Pouncey meg ugye Cameron de o nem is volt jo.az pont elég arra, amit láthatunk, hogy nem tud kiteljesedni. már a LOS-nél szerelik. ennek ellenére a legveszélyesebbnek mondom, és amiért az egyik kedvenc játékosom (játék stílus, személyiség):
Adirotor
"Miami Dolphins running back Jay Ajayi led the NFL this season in yards per carry after contact at 3.5 and broken tackles at 58.
He led the NFL with 1,155 yards in the last 11 games."
11-nél többször próbálták sikertelenül szerelni, mint az utána következő játékost! és akkor képzeljétek el, ha kap még jobban blokkolni tudó falat.
miami offense elemzés steelers szemmel
( www.steelersdepot.com/2017/01/film-room-dolphins-offensive-scouting-report-2/)
Ventura
Ja es ugye Tannyrol se feledkezzunk meg, hiaba hallom h Moore ugyanolyan jo, azert sztem ez egy kicsit tulzas.
több mint 7 éve
féloff: zseniális ez a sig 😀
empty taxi
Offensebol "csak " Pouncey meg ugye Cameron de o nem is volt jo.az pont elég arra, amit láthatunk, hogy nem tud kiteljesedni. már a LOS-nél szerelik. ennek ellenére a legveszélyesebbnek mondom, és amiért az egyik kedvenc játékosom (játék stílus, személyiség):
Adirotor
"Miami Dolphins running back Jay Ajayi led the NFL this season in yards per carry after contact at 3.5 and broken tackles at 58.
He led the NFL with 1,155 yards in the last 11 games."
11-nél többször próbálták sikertelenül szerelni, mint az utána következő játékost! és akkor képzeljétek el, ha kap még jobban blokkolni tudó falat.
miami offense elemzés steelers szemmel
Szerkesztette: Ventura
több mint 7 éve
nem látom győzelem esélyét..rengeteg a sérült, kihullott kezdők.féloff: zseniális ez a sig 😀
Ventura
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
nem látom győzelem esélyét..rengeteg a sérült, kihullott kezdők.A vedelmunkbol konkretan hianyzik 4 kezdő.
Ventura
A secondaryből 3. (Jones, Quddus, Maxwell)
Ez nem tul jo elojel pont a steelers ellen.
Es ugye Misi egesz evben nem volt.
Offensebol "csak " Pouncey meg ugye Cameron de o nem is volt jo.
több mint 7 éve
nem látom győzelem esélyét..rengeteg a sérült, kihullott kezdők.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Kicsit előretekintve a jövőbe. Nem lennék meglepve, ha Clint Hurtt csatlakozna az edzői stábhoz a tavasz folyamán valamilyen pozícióba. Bears DL edző volt 2014-ben, OLB edző az elmúlt két szezonban. Igazából mindkét helyen igencsak jó és eredményes munkát végzett. 2014-ben Stephen Paea karrier évet futott a fal közepén, Willie Young 10+ sackes jáékossá vált.. Fox alatt átkerült OLB coachnak, s sikeresen végrehajtotta Young és Houston posztváltását, valamint Floyd is rengeteget lépett előre a szezon folyamán. Tavaly már Gase próbálta elhozni DL edzőnek, de a Bears megvétózta. Most lejár a szerződése és nem hosszabbítja meg Chicagoban, holott ajánlatot kapott. Azt nem mondom, hogy készen áll egy koordinátori pozícióra, de ha Joseph kap valahol főállást, akkor nem zárnám ki ennek lehetőségét sem.