NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
ervinator
1 703
Pedig most ti jöttök a sorban, nálatok még nem járt 😀Állítólag ha Joseph HC lesz, akkor vagy Will Burke LB-edző lesz előléptetve vagy jön a 3-4 Wade Phillips-szel vagy Rex Ryannel az élén.távozz tőlem sátán
empty taxi
meg persze a liga leggyengébb LB corpjának az edzője legyen a koordinátor ezek a hírek röhejszámba mennek
Adirotor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
jövőre 6-ik legnehezebb sorsolás a mienk. nem kéne valami no-name, eredményt felmutatni nem tudó embert rakni védelmi koordinátornak.
több mint 7 éve
Állítólag ha Joseph HC lesz, akkor vagy Will Burke LB-edző lesz előléptetve vagy jön a 3-4 Wade Phillips-szel vagy Rex Ryannel az élén.távozz tőlem sátán
empty taxi
meg persze a liga leggyengébb LB corpjának az edzője legyen a koordinátor ezek a hírek röhejszámba mennek
Szerkesztette: Adirotor
több mint 7 éve
Állítólag ha Joseph HC lesz, akkor vagy Will Burke LB-edző lesz előléptetve vagy jön a 3-4 Wade Phillips-szel vagy Rex Ryannel az élén.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
vissza kell hoznotok Incognitot. 😀
több mint 7 éve
Es hova rakod James-t, aki eleg jo szezont hozott RT-ben?Csak most más szelek fújnak. Akkoriban leértékelte volna magát.És ha Albert menne guardnak? Tunsil meg LT?Albert a Chiefsben kijelentette, o egy LOT, nem ROT, nem Guard. Mar reg ott is rajottek, hogy kepessegei ROT posztra predesztinaljak, lehetne az egyik legjobb. Nem lajkolta.
ano92
ulpianus
Ilyen teljesítménnyel és sérülési tendenciaval ha lejár a szerződése nem fog kelleni LT-nek nagy pénzért sehová. De egy kiemelkedő játékkal RT poszton még akaszthatna egy rendes fizut, vagy elhitethetné hogy tudna ő még a vak oldalon is tündökölni.
Geeri
Albertet ki kell tenni helyere Tunsil es elhozni a Dallasbol Learyt G-nek.
A masik G-t meg hát Pass Blockban nem volt veszes Bushrod, de amit a futas "segiteseben" muvelt az vallalhatatlan.
több mint 7 éve
Serulese volt epp eleg a Chiefsben is. Evente 2-3.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Csak most más szelek fújnak. Akkoriban leértékelte volna magát.És ha Albert menne guardnak? Tunsil meg LT?Albert a Chiefsben kijelentette, o egy LOT, nem ROT, nem Guard. Mar reg ott is rajottek, hogy kepessegei ROT posztra predesztinaljak, lehetne az egyik legjobb. Nem lajkolta.
ano92
ulpianus
Ilyen teljesítménnyel és sérülési tendenciaval ha lejár a szerződése nem fog kelleni LT-nek nagy pénzért sehová. De egy kiemelkedő játékkal RT poszton még akaszthatna egy rendes fizut, vagy elhitethetné hogy tudna ő még a vak oldalon is tündökölni.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
akkó nem éli ha meg kell baszódni hát meg kell baszódni lájfsztájlt.
több mint 7 éve
És ha Albert menne guardnak? Tunsil meg LT?Albert a Chiefsben kijelentette, o egy LOT, nem ROT, nem Guard. Mar reg ott is rajottek, hogy kepessegei ROT posztra predesztinaljak, lehetne az egyik legjobb. Nem lajkolta.
ano92
több mint 7 éve
De kb. ennek (ezért) is lett hozva a draftról. Nincs ezzel baj, csak akkor megint értelmes guard után kell kutatni. Lehet, hogy nem idén (de inkább), de jövőre 1000 %.Rams ellen az öltözőben tették a helyére a csuklóját.. aztán befejezte úgy a meccset. Szezon elején is sérült volt.En egyebkent Albertet is kivagnam ahogy van. Amit ma is muvelt az valami rettenet volt. Es egesz evben is langyos teljesitmenyt nyujtott.bocsi h belehuhogok.. szegély Albertnek ez mélypont szezon volt az értékelését nézve.. nem tudom sérülés vagy mi hátráltatta?
Jovore 10M keresne 7,5M lehetne sporolni rajta.
Vele es Mario kivagasaval mar 55M lenne a sapkankban, azzal lehetne dolgozni.
Tunsilt betennem LT-be az igazi posztjara es hoznek egy jo Guardot FA-rol. Pl: Zeitler, Leary.
Lang, Norwell es Warford is FA lesz de oket sztem visszaigazoljak.
Adirotor
Josszi
www.foxsports.com/nfl/branden-albert-player-injuries
Tunsil sem guardnak lett draftolva.. idén vagy jövőre kijátssza Albertet a helyéről.
Csabee13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Jó ez a kis táblázat. Honnan lehet ilyet szerválni? 😊En egyebkent Albertet is kivagnam ahogy van. Amit ma is muvelt az valami rettenet volt. Es egesz evben is langyos teljesitmenyt nyujtott.bocsi h belehuhogok.. szegély Albertnek ez mélypont szezon volt az értékelését nézve.. nem tudom sérülés vagy mi hátráltatta?
Tunsilt betennem LT-be az igazi posztjara es hoznek egy jo Guardot FA-rol. Pl: Zeitler, Leary.
Adirotor
Josszi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Rams ellen az öltözőben tették a helyére a csuklóját.. aztán befejezte úgy a meccset. Szezon elején is sérült volt.En egyebkent Albertet is kivagnam ahogy van. Amit ma is muvelt az valami rettenet volt. Es egesz evben is langyos teljesitmenyt nyujtott.bocsi h belehuhogok.. szegély Albertnek ez mélypont szezon volt az értékelését nézve.. nem tudom sérülés vagy mi hátráltatta?
Adirotor
Josszi
www.foxsports.com/nfl/branden-albert-player-injuries
Tunsil sem guardnak lett draftolva.. idén vagy jövőre kijátssza Albertet a helyéről.
több mint 7 éve
Volt serult is, de szerintem elmult az ido feletteEn egyebkent Albertet is kivagnam ahogy van. Amit ma is muvelt az valami rettenet volt. Es egesz evben is langyos teljesitmenyt nyujtott.bocsi h belehuhogok.. szegély Albertnek ez mélypont szezon volt az értékelését nézve.. nem tudom sérülés vagy mi hátráltatta?
Adirotor
Josszi
több mint 7 éve
Josszi
3 369
En egyebkent Albertet is kivagnam ahogy van. Amit ma is muvelt az valami rettenet volt. Es egesz evben is langyos teljesitmenyt nyujtott.bocsi h belehuhogok.. szegély Albertnek ez mélypont szezon volt az értékelését nézve.. nem tudom sérülés vagy mi hátráltatta?
Adirotor
The Amazing Racoon
több mint 7 éve
Ugyanakkor az idei után mindenképpen reális cél és elvárás a csapat felé szerintem. Ennek a szezonnak úgy ment neki a csapat, hogy talán, szerencsével meglehet. Köv. szezonra már azért magabiztosabban kellene készülni. Igaz a sorsolásunk az horror.Btw a playoff nekünk jövőre lesz legközelebb 😉Aztat barki mondhassa.
Csabee13
A pecc rutinbol viszi a csoportot, a Jetsons ès a Bolenysz viszont barmikor kepes egy szezonra, ahol elerik a delfinek szintjet. Ès persze kepesek balfaszkodni is barmikor.
Tovabbra is a vadkartya realis, 2 jo merlegu csapat viszont akadhat.
ulpianus
több mint 7 éve
Btw a playoff nekünk jövőre lesz legközelebb 😉Aztat barki mondhassa.
Csabee13
A pecc rutinbol viszi a csoportot, a Jetsons ès a Bolenysz viszont barmikor kepes egy szezonra, ahol elerik a delfinek szintjet. Ès persze kepesek balfaszkodni is barmikor.
Tovabbra is a vadkartya realis, 2 jo merlegu csapat viszont akadhat.
több mint 7 éve
Btw a playoff nekünk jövőre lesz legközelebb 😉Annak hívod aminek akarod..Koszonom!
Csabee13
Vicceltem am. mindenesetre a Miami sztem nagyszeru szezont zart. A SB nem volt realis cel, amit lehetett, azt elertek. Nem jovore, hanem iden.
ulpianus
több mint 7 éve
no
7 305
Igerem utoljara irok ide 😊 Drukkoltam nektek, de nem neztem, mert ugy voltam vele megnezem ha erdemes. Eddig ugy olvasom, nem fogom. Ezen a meccsen ugyan a papirforma eredmeny szuletett, de a vereseg megemesztese utan jo lesz a hangulatotok. Megkaptatok az AFC egyik legbalanszosabb csapatat sztarokkal teletuzdelve akik talan a legegeszsegesebbek ezen az agon, de mar csak a QB2-BB parharc athidalhatatlan lett volna, nem beszelve a tobbi aprosag egyuttes hatasa ami mind ellenetek szolt. Az AFC ritka gyenge volt iden, de ez nem minositi azokat akik bejutottak a PO-ba es akarhogy van ti voltatok az 5. legerosebb csapat es csak a megkezdett uton kell maradni es egy kis szerencsevel, tapasztalatokkal felvertezve jovore jobb lehet.
több mint 7 éve
En egyebkent Albertet is kivagnam ahogy van. Amit ma is muvelt az valami rettenet volt. Es egesz evben is langyos teljesitmenyt nyujtott.Jovore 10M keresne 7,5M lehetne sporolni rajta.
több mint 7 éve
Annak hívod aminek akarod..Koszonom!
Csabee13
Vicceltem am. mindenesetre a Miami sztem nagyszeru szezont zart. A SB nem volt realis cel, amit lehetett, azt elertek. Nem jovore, hanem iden.
több mint 7 éve
Annak hívod aminek akarod.. amit mondani akart azon nem változtat. 5. héten még bottom 5 team voltunk most meg PO vereség felett búslakodunk.Most megint el lesz konyvelve hogy lemostak minket, kozbe Moore sikeresen elfumblezett 14 pontot :/Vagyis lemostak titeket. 😛
A vedelem kula volt valoban, de 4 kezdo kiesesevel ez nem is csoda
Adirotor
ulpianus
Jövőre!
több mint 7 éve
Most megint el lesz konyvelve hogy lemostak minket, kozbe Moore sikeresen elfumblezett 14 pontot :/Vagyis lemostak titeket. 😛
A vedelem kula volt valoban, de 4 kezdo kiesesevel ez nem is csoda
Adirotor
több mint 7 éve
Akkor is kell LB ha Misi felépül. Nem tudni mit fog ő is produkálni. Kell a mélyítés és a fiatalítás ezen a vonalon is. Jones oké, hogy egyik legjobb S, de akkor is kell oda is az új ember.Hat igen a Safety jatek nagyon hianyzott.Jók vagyunk mi így is. A sérülések nélkül simán partiban lettünk volna. De sajnos a sérüléseknek nem lehet parancsolni.Ezért ha Reshad Jones ott karistol a LOS környékén más a leányzó fekvése 😊 kezdődhet az offseason
Én örültem a szezonnak, de ide nagyon kell a brutál futás elleni LB (kettő is) + DB részleg erősítése. Plusz OL mélyítése.
Ott leszünk a PO-ban jövőre is. Meglássátok.
danyly
Csabee13
Amugy dany a ket OLB-re gondolsz vagy Alonso helyere?
Am Misi is visszajon jovore
Adirotor
De amennyire ismerem a Phins gondolkodást, majd megint DL embert húzunk magasan.