NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
421
54
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Hello!Sikerült jegyeket venni, akik akartak?
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
lurkók, oké hogy lófasz sincs nekünk, de már január is elmúlt. mi a helyzet az őszi londoni mérkőzéssel. valaki azt mondta januáérban rá kell markolni a jegyekre.Hello!
Ventura
Aktualizálták a dátumot, október 1 a meccsnap. Ha regisztráltál az NFLUK.com-on előzetesen jegyelőjegyzésre, akkor az alábbi a helyzet:
"You can purchase individual game tickets for both Wembley games with Premium tickets on sale now via ticketmaster.co.uk/NFL in an exclusive presale to those who have registered their interest in tickets for either of the Wembley games. The presale will continue with all other price categories at 10am GMT on Thursday 2nd February. Any remaining tickets will then go on sale to anyone who hasn't joined the Registry of Interest at 10am GMT on Tuesday, February 7."
Amúgy február 7-én 10 GMT órától (azaz 11 itthon) lehet venni jegyeket, amíg a készlet tart a "normál" usereknek.Előtte javasolt beregisztrálni a ticketmaster oldalra (www.ticketmaster.co.uk), mert a jegyvásárlás eléggé gyors döntéseket kíván 😊
további info:
www.nfluk.com/news/internationalseries/article-1/Pre-Sale-window-open-for-2017-Wembley-Games/d2dd9f01-fa46-4ab7-99d5-761386aa8eea
Itt van térkép is, ezt érdemes kinyomtatni, hogy amikor a lottó kidobja a lehetséges helyet a jegyhez, akkor tudj dönteni, hogy jó vagy nem jó. Ha egyből be tudsz indulni 11-kor, akkor az elején még aránylag gyorsabb a procedúra, de 20-30 perccel később már simán lehet 15-20 perc is, mire jegyet "talál/sorsol" a rendszer.
Jegyárak:
Category 2 £83 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 3 £75 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 4 £73 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 5 £55 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 6 £50 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 7 £45 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 8 £40 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Category 9 £38 On sale 2/2/17 at 10am On sale 2/2/17 at 10am
Ehhez még azért bőven jön mindenféle kezelési költség meg nem túl baráti áron váltják a fontot sem, illetve bankkártya is illik a tranzakcióhoz.
Ha valaki szeretne még több infót, akár privtban is szívesen segítek, de nekem egy lakásvásárlás közbejött, 99.9%, hogy nem fér bele idén a meccs...
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
lurkók, oké hogy lófasz sincs nekünk, de már január is elmúlt. mi a helyzet az őszi londoni mérkőzéssel. valaki azt mondta januáérban rá kell markolni a jegyekre.
több mint 7 éve
a megüresedett LB edzői posztra (+ assistant HC) érkezett frank bush a LA rams-től, ahol az elmúlt 4 évben tevékenykedett.Mondjuk az a 20 pont nem kevés, Akeem Ayers meg már ment a levesbe. De ennél ami idén volt csak jobb lehet az LB sor teljesítménye.
"In 2009, the Texans established new franchise bests for fewest points allowed per game (20.8) and yards allowed per game (324.9) with Bush serving as defensive coordinator."
"During his time as an assistant with the Rams, Titans, Texans, Cardinals and Broncos, Bush helped young linebackers like Karlos Dansby, DeMeco Ryans, Brian Cushing, Colin McCarthy, Akeem Ayers and Alec Ogletree thrive as NFL starter"
Ventura
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
a megüresedett LB edzői posztra (+ assistant HC) érkezett frank bush a LA rams-től, ahol az elmúlt 4 évben tevékenykedett. "In 2009, the Texans established new franchise bests for fewest points allowed per game (20.8) and yards allowed per game (324.9) with Bush serving as defensive coordinator."
"During his time as an assistant with the Rams, Titans, Texans, Cardinals and Broncos, Bush helped young linebackers like Karlos Dansby, DeMeco Ryans, Brian Cushing, Colin McCarthy, Akeem Ayers and Alec Ogletree thrive as NFL starter"
több mint 7 éve
PFF rangsorolta a front seven-eket.www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-defensive-front-sevens-this-season/?utm_content=buffer74770&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
12. Miami Dolphins
Top overall grade: DT Ndamukong Suh, 87.2
Lowest overall grade: DE Andre Branch, 56.4
Few teams recorded pressure with four-down linemen quite like the Dolphins in 2016. They pressured quarterbacks on 38.4 percent of their dropbacks, the fourth-best rate in the league, even though they were 22nd in blitz rate. That didn’t look like it would be the case after Cameron Wake’s 2015 season ended with a torn Achilles, however. His comeback was nothing short of miraculous, as even at 34 years old, he played as if he never got hurt in the first place. His 14.1 pass-rushing productivity mark was third-best in the NFL.[/i]
több mint 7 éve
egyébként állítom, hogy egy offseason alatt is hoztuk volna a 3-4-es wade phillips rendszerrel minimum ezt (de inkább valamivel jobb) eredménytEz részükről elég vékony indok azok után hogy tavaly lecseréltük az edzői stáb nagy részét 😀Burke a DC:http://www.profootballweekly.com/2017/01/12/miami-dolphins-promote-lb-coach-matt-burke-to-defensive-coordinator/aub5tn1/ugye ő azért lett DC, mert maradna a séma, ismeri a játékosokat, stb.
empty taxi
régóta körülbelül az utolsó harmadba tartozik a védelmünk (ritkán egy egy kiemelkedőbb évben átcsúsztunk a második harmadba). nos a kérdés felvetődik bennem, hogy ha lett volna lehetőségünk rámarkolni philippsre és a 3-4-es rendszerére, miért nem abba fektetünk 2-3 évet (építkezés) - kb. neve jóformán garancia a sikeres védelemre, míg szerintem az idei évhez hasonlóan 2-3 év múlva is hasonló eredménnyel marad a mostani 4-3-as védelmünk.
Ventura
Ha ismeri őket rég óta és csak ennyit tudott kihozni, az pont hogy nem előny kéne legyen, hanem hátrány...
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Ez részükről elég vékony indok azok után hogy tavaly lecseréltük az edzői stáb nagy részét 😀Burke a DC:http://www.profootballweekly.com/2017/01/12/miami-dolphins-promote-lb-coach-matt-burke-to-defensive-coordinator/aub5tn1/ugye ő azért lett DC, mert maradna a séma, ismeri a játékosokat, stb.
empty taxi
régóta körülbelül az utolsó harmadba tartozik a védelmünk (ritkán egy egy kiemelkedőbb évben átcsúsztunk a második harmadba). nos a kérdés felvetődik bennem, hogy ha lett volna lehetőségünk rámarkolni philippsre és a 3-4-es rendszerére, miért nem abba fektetünk 2-3 évet (építkezés) - kb. neve jóformán garancia a sikeres védelemre, míg szerintem az idei évhez hasonlóan 2-3 év múlva is hasonló eredménnyel marad a mostani 4-3-as védelmünk.
Ventura
Ha ismeri őket rég óta és csak ennyit tudott kihozni, az pont hogy nem előny kéne legyen, hanem hátrány...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Burke a DC:http://www.profootballweekly.com/2017/01/12/miami-dolphins-promote-lb-coach-matt-burke-to-defensive-coordinator/aub5tn1/ugye ő azért lett DC, mert maradna a séma, ismeri a játékosokat, stb.
empty taxi
több mint 7 éve
A statisztika csak a gyengéknek való, emberekkel dolgozunk, nem számokkal 😀 De a jó hír: innen már csak fejlődni lehet.Állítólag ha Joseph HC lesz, akkor vagy Will Burke LB-edző lesz előléptetve vagy jön a 3-4 Wade Phillips-szel vagy Rex Ryannel az élén.távozz tőlem sátán
empty taxi
meg persze a liga leggyengébb LB corpjának az edzője legyen a koordinátor ezek a hírek röhejszámba mennek
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Burke a DC:http://www.profootballweekly.com/2017/01/12/miami-dolphins-promote-lb-coach-matt-burke-to-defensive-coordinator/aub5tn1/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Azon a meccsen jo volt de a tobbi meccsnek a nagy reszen eltunt teljesen a palyarol :/Meg azon is gondolkodtam hogy Albert es Williams mellett kitennenk Mitchellt is aki futas ellen semmit nem rakott le az asztalra (egy ilyen fajta jatekosbol meg van mar 1 Phillips joval kevesebbert).Olvasd el amit írtam korábban ide a fórumban:
Es helyette jonne valaki aki a futast tudna fogni
Ezen a harmason majdnem 20 milliot lehetne sporolni.
Ezzel a sapkank valahol 65M korul lenne.
Nem rossz kilatasok.
Viszont ez a folyamatos fizetesi sapka emeles szerintem idiotasag, lassan mar nem lesz FA mert siman visszaigazolja mindenki a sajat jatekosaiit. Szerintem nem no aranyosan a fizetes es a sapkaval :/
Adirotor
A PFF-nél a legjobb védőnek választották a Chargers ellen a Phinsben (3 run stop, 3 QB hurried, 4 tackle, 2 TFL és mindez 31 snaps alatt). Gase is nagyon meg volt elégedve vele. Egy sérülés után (könyök) nem könnyű visszatérni főleg, hogy már az idény felénél (kicsit tovább) járunk. Nehéz felvenni újra a ritmust, de Mitchell friss lábakkal mozgott és izgatottam várta mikor mehet vissza újra pályára.
Ahogy megállította Gordont 2&goal-nál az 1 yardos vonalon? Az valami fenomenális vol (6 yard-ot tolt vissza + magával vitte Slauson-t is, és szinte a hátán a centerrel vitte véghez a tackle). Mindenkit meglepett Mitchell játéka, főleg hogy ilyen jó formában tért vissza és tényleg együtt élt a játékkal. Remélem Mario Williams sérülése sem komoly, mert ő is kell a rotációba.
+ nézd meg a Chargers elleni meccset. Lehet csak egy meccs és ebből nagy következtetést ne vonjunk le, de olyat ne írjunk már ami nem igaz.
Persze így is nagy valószínűséggel ki lesz téve, de nem azért mert olyan gyenge volt futás ellen.
danyly
Ja es a run gradeje PFF-nel 39.2 a szezonban
Szerkesztette: Adirotor
több mint 7 éve
Meg azon is gondolkodtam hogy Albert es Williams mellett kitennenk Mitchellt is aki futas ellen semmit nem rakott le az asztalra (egy ilyen fajta jatekosbol meg van mar 1 Phillips joval kevesebbert).Olvasd el amit írtam korábban ide a fórumban:
Es helyette jonne valaki aki a futast tudna fogni
Nem rossz kilatasok.
Viszont ez a folyamatos fizetesi sapka emeles szerintem idiotasag, lassan mar nem lesz FA mert siman visszaigazolja mindenki a sajat jatekosaiit. Szerintem nem no aranyosan a fizetes es a sapkaval :/
Adirotor
A PFF-nél a legjobb védőnek választották a Chargers ellen a Phinsben (3 run stop, 3 QB hurried, 4 tackle, 2 TFL és mindez 31 snaps alatt). Gase is nagyon meg volt elégedve vele. Egy sérülés után (könyök) nem könnyű visszatérni főleg, hogy már az idény felénél (kicsit tovább) járunk. Nehéz felvenni újra a ritmust, de Mitchell friss lábakkal mozgott és izgatottam várta mikor mehet vissza újra pályára.
Ahogy megállította Gordont 2&goal-nál az 1 yardos vonalon? Az valami fenomenális vol (6 yard-ot tolt vissza + magával vitte Slauson-t is, és szinte a hátán a centerrel vitte véghez a tackle). Mindenkit meglepett Mitchell játéka, főleg hogy ilyen jó formában tért vissza és tényleg együtt élt a játékkal. Remélem Mario Williams sérülése sem komoly, mert ő is kell a rotációba.
+ nézd meg a Chargers elleni meccset. Lehet csak egy meccs és ebből nagy következtetést ne vonjunk le, de olyat ne írjunk már ami nem igaz.
Persze így is nagy valószínűséggel ki lesz téve, de nem azért mert olyan gyenge volt futás ellen.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Jospeh hulye lett volna nem Denverbe menni, ott a védelemben van emberanyag, ha valóban jó akkor kihozhat belőlük már jövőre egy szép szezont, feltéve hogy a támadó oldalon sikerül rendbe tenni a szezon végére szétesni látszó dolgokat.Gaseben ha nem is bízok 100%ban, de kellemes kíváncsisággal várom kit fog hozni maga mellé. Én szerintem a 3-4 sem ördögtől való dolog, onnantól kezdve hogy a LB sort újra kell éleszteni szinte mindegy hogy milyen stílusban tesszük meg.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Ha-ha. Sok szerencsét Denver.Igazából még sok konzekvenciát le sem tudtam vonni Joseph-ről, erre 1 év után el is megy. Baromi nagy pénzt + befolyást ajánlottak. Biztos túl sok magaslati levegőt szívtak be. 😊
Mindegy, de most kereshetünk egy másik DC-ét. Na ez lesz itt a jó kérdés. Most per-pill fogalmam sincs ki lehet, vagy ki lehet egyáltalán jó. Majd megnézzük.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Tudja valaki hogy mikor lehet jegyeket venni a londoni meccsre? Valamikor januárban szokott lenni ha jól rémlik!?
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
na ez elkelt a józsefvárosi piacon. jobban értékelnék egy nevesebb, vagy feltörekvőnek tűnő edzőt. clint hurtt (chicago bears, LB edző) és miami konneksönről nincs hír, de fenntartja lehetőségét a média adam gase miatt. azonban ez elviekben séma váltással is járna (3-4), és pont ez az amit még nem kéne a nyakunkba venni (sérültek, új játékosok beépítése a csapatba). matt burke házon belüli LB edző) az első számú jelölt. cincinattiben is együtt dolgozott vance josephel.
burke 2014-ben csatlakozott a bengalshoz, előtte a detroit csapatában tevékenykedett, ahol 2013-ban a csapat 6-ik volt a futás elleni védekezésben (kiemlkedően teljesített a két linebacker, stephan tulloch és deandre levy). a lions LB egysége vezette a csapatot total tackle statisztikát tekintve 2012-ben.
hamarosan kiderül ki lesz a befutó DC-nek.
több mint 7 éve
Ugy tunik, a Broncos tenyleg es erosen vinni akarja V. Joseph-et, mint HC. Erdekes dontes, minden szempontbol. Es bar lehet, osszerazta a tarsasagot, az eredmenyei alapjan nem ertem ezt a nagy hype-ot...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Meg azon is gondolkodtam hogy Albert es Williams mellett kitennenk Mitchellt is aki futas ellen semmit nem rakott le az asztalra (egy ilyen fajta jatekosbol meg van mar 1 Phillips joval kevesebbert).Es helyette jonne valaki aki a futast tudna fogni
Nem rossz kilatasok.
Szerkesztette: Adirotor
több mint 7 éve
Bevallom nem tudom, de szerintem annyira nem. Plusz, ha még emelkedik is a cap, akkor pláne jó. S nincs senki lényeges, akivel szerződést kéne hosszabbítani. Sőt állítólag Barwin még paycut ellenére is maradna, ami jelentős segítség lenne.Én kezdőnek szánnám 😀, csak néztem hogy ti capben rosszul álltok nem?Meglepődnék és szomorú lennék ha Wist nem hoznánk vissza, dephnek mindenképp jó, de még kezdőbe is elmegy.Hat atneztem a keretet. nem keves kezdot kene talalni.Hogy még pontosabb legyek nekem valahogy így nézne ki egy jó offseason.
1 TE, 2OG, 1DE es minimum 1 de lehet h 2 OLB-t is.
Fel van adva a lecke.
Adirotor
A szabadügynököket próbáltam úgy nézni, hogy ki az akit nagy valószínűséggel nem igazol vissza a csapata.
FA:
- LG: Ronald Leary
- RG: Stefen Wisniewski
- DE: Jabaal Sheard (bár őt lehet h megtartja a NE)
Draft(1., 2. kör):
- OLB: Zach Cunningham
- TE: Evan Engram
Valaki, vélemény?
Adirotor
dande
Adirotor
több mint 7 éve
Én kezdőnek szánnám 😀, csak néztem hogy ti capben rosszul álltok nem?Meglepődnék és szomorú lennék ha Wist nem hoznánk vissza, dephnek mindenképp jó, de még kezdőbe is elmegy.Hat atneztem a keretet. nem keves kezdot kene talalni.Hogy még pontosabb legyek nekem valahogy így nézne ki egy jó offseason.
Fel van adva a lecke.
Adirotor
A szabadügynököket próbáltam úgy nézni, hogy ki az akit nagy valószínűséggel nem igazol vissza a csapata.
FA:
Draft(1., 2. kör):
Valaki, vélemény?
Adirotor
dande
több mint 7 éve
Meglepődnék és szomorú lennék ha Wist nem hoznánk vissza, dephnek mindenképp jó, de még kezdőbe is elmegy.Hat atneztem a keretet. nem keves kezdot kene talalni.Hogy még pontosabb legyek nekem valahogy így nézne ki egy jó offseason.
Fel van adva a lecke.
Adirotor
FA:
Draft(1., 2. kör):
Valaki, vélemény?
Adirotor
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Hat atneztem a keretet. nem keves kezdot kene talalni.Hogy még pontosabb legyek nekem valahogy így nézne ki egy jó offseason.
Fel van adva a lecke.
Adirotor
FA:
Draft(1., 2. kör):
Valaki, vélemény?
több mint 7 éve
Hat atneztem a keretet. nem keves kezdot kene talalni.1 TE, 2OG, 1DE es minimum 1 de lehet h 2 OLB-t is.
Fel van adva a lecke.