NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
102
9
2:15, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
A londoni meccsre tudok két jegyet, ha valakit érdekel!!
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Elég vad ez a sztori..Timmonssal mi a franc van, lehet már tudni valamit?Ennyit. (Nagyjából semmit.)
Szesze
www.thephinsider.com/2017/9/18/16326966/miami-dolphins-lawrence-timmons-awol-charger-jets-next-week-question-marks
tomi-tomi
www.thephinsider.com/2017/9/18/16328500/miami-dolphins-linebacker-lawrence-missing-persons-report-tmz
több mint 8 éve
Honnan tudnám letölteni a mecset? Nem tudom a végeredményt. Szeretném megnézni. Sport-org-én, rurtracker-en nem találtam. tenyardtorrent lehet nem is vagyok regelve, oda nem engedett be.www.youtube.com/watch?v=VZGJpkXZ_kU
Előre is köszi.
Privátban írjatok. Köszi.
danyly
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Honnan tudnám letölteni a mecset? Nem tudom a végeredményt. Szeretném megnézni. Sport-org-én, rurtracker-en nem találtam. tenyardtorrent lehet nem is vagyok regelve, oda nem engedett be. Előre is köszi.
Privátban írjatok. Köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Timmonssal mi a franc van, lehet már tudni valamit?Ennyit. (Nagyjából semmit.)
Szesze
www.thephinsider.com/2017/9/18/16326966/miami-dolphins-lawrence-timmons-awol-charger-jets-next-week-question-marks
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Timmonssal mi a franc van, lehet már tudni valamit?egyébként grat a győzelemhez, bár kellett hozzá szerencse is
több mint 8 éve
A védelem tényleg erőteljesen idény eleji formát nyújtott, s tényleg kellett a mázlifaktor is a győzelemhez.De ha a támadók nem sérülnek le (ezt most minden létező felületen lekopogom), akkor kifejezetten pofásnak ígérkeznek: A rövid passzok/futások eredményesek (a LAC ilyen szempontból jó mérce, mert ha nem is elit a védelem, de azért jól muzsikálnak), s mindkét téren benne van a nagy játék is, mert Ajayi és Cutler is képes rá. Tetszik ez a sokoldalúság, hogy az ellenfélnek több opcióra is figyelnie kell. Jók a skillplayerek, jó a fal, nagyon lelkes vagyok az egységet illetően 😊
több mint 8 éve
Nehéz szülés volt.. .Nagyon látszik, hogy Burke átvariálta a védelmi sémát, mert egyébként nem tudom mire vélni ezt a szintű bizonytalanságot, meg ezeket a biztonsági hívásokat. A corner játék kritikán aluli volt tegnap, így lehet ez is az oka volt annak, hogy a két safety komolyan vette a posztja elnevezését, és nem volt olyan játék, hogy ne mélyen várják mi lesz a vége. Így nem nyeltünk be óriási játékokat, de hogy tucatnyi olyat, hogy egy keresztbe futás után tiszta 20 yardos passzok mehettek, ráadásul sokszor a snap után egyből tiszta célponttal Rivers előtt. Emiatt a nyomás is csak ritkán tudott odaérni.
Legalább a futás ellen szépet játszott a védelem, és az összetákolt LB sor. Oliver hosszú futásánál pedig egyértelműen a CB, Xavien Howard volt a ludas. Ha megnézitek a visszajátszást (nfl.com) lehet látni ahogy a DE lezárja kifelé a pályát, Alonsoék befelé nem engedik, Howardnak simán fel kellett volna lépni és megcsinálni a szerelést, de ehelyett ha rajta múlna még most is a WR-el futna egy tiszta, első szándékból indított futójátéknál. Érdemes nézni Maxwell mennyivel hamarabb lereagálja hogy mi van, pedig nem is felé megy a játék.
Szerencsére a Jets jön, remélhetőleg nem jövőhétre szívják fel magukat.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Na igy forro fejjel: ezt a végén jól bemákoltuk.
több mint 8 éve
Azért ez a Timmons lelépett és senki nem mond semmit, hogy hol van dolog elég gáz.. Csapat állítólag tudja hol, és miért van távol, és nem letartóztatás vagy ilyesmi van a dolog mögött.. Állítólag valamin nagyon berágott de senki nem mond semmit.. jól kezdődik ez is, megint egyetlen LB maradt Alonso..
több mint 8 éve
hogy a halál húzza a f*ra. most látom: nem elig, hogy most látunk először meccset, de csak 22-kor kezdi. #fájdalom
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Kezdődik a szezon! Nagyon remélem, hogy győzelemmel. Igazi erőmérő lesz ez a meccs:- Ingram és Bosa a liga egyik, ha nem a legjobb pass rusher duója. Meglátjuk mire elég az O-line, és milyen franchise LT Tunsil.
- Keenan Allen egészséges, és így egy igazi playmaker, bármelyik CB is áll vele szembe nehéz dolga lesz.
- Melvin Gordon egy nehezen szerelhető RB, kiderül tud-e szerelni az LB egység.
- Antonio Gates
- Új arcok a speciális egységben, bizonyítaniuk kell.
Végül pedig egy beharangozó:
www.first-down.hu/szubjektiv/ki-a-vizbol-delfinek/
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Most? Ha fizeti a repjegyet Miamiba London helyett, mehetünk! 😀 (Nameg koszt, kvártély!!)Na ma megérkeztek a London meccs jegyek! yeah 😀 😀 😀Apropo jegyek
RunRickyRun
Ross a RockHard-ba at akarta tenni a londoni meccset, de a liga nem engedte.
Adirotor
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Na ma megérkeztek a London meccs jegyek! yeah 😀 😀 😀Apropo jegyek
RunRickyRun
Ross a RockHard-ba at akarta tenni a londoni meccset, de a liga nem engedte.
több mint 8 éve
Minden esetre Ross nagy arc volt, hogy az összes játékos és edző családját is elvitte egy különgéppel Kaliforniába.
több mint 8 éve
Nálunk szinte szerepet sem kapott (bár én láttam benne valamit; korábban le is írtam, hogy nem értem mit (nem) terveznek ezzel a sráccal), a Pats-ben meg rögtön az első éles meccsén tol 3 TD-ét.Hát azért 3.0ypc nem annyira metál... a goal line szitukat szépen bevitte de a fal és a FB is szépen dolgozott előtte. Ellenben a két 4. próbálkozás nem lett meg. Nem mondom, hogy sz.r.. de mikor elengedtük azért volt egy Miller, Ajayi is rosteren, ő meg még csiszolatlanabb volt, mint most. (Damien Williams megoldja amire nekünk a 3. számú futó kell és a csávó 3x annyit keres mint a miénk)
Miamiban tényleg sok téren töketlen az edzői stáb (bár már egy kicsit fejlődtünk; 2013-ban draftoltuk Gillislee-t).
danyly
több mint 8 éve
Nálunk szinte szerepet sem kapott (bár én láttam benne valamit; korábban le is írtam, hogy nem értem mit (nem) terveznek ezzel a sráccal), a Pats-ben meg rögtön az első éles meccsén tol 3 TD-ét. Miamiban tényleg sok téren töketlen az edzői stáb (bár már egy kicsit fejlődtünk; 2013-ban draftoltuk Gillislee-t).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Na ma megérkeztek a London meccs jegyek! yeah 😀 😀 😀
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Egyébként ha a hurrikán 5-ös erősséggel telibe kapja a stadiont akkor ott a 11. héten sem lesz játszadozás.Irma: www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=dA5qYrboTUE
Geeri
Tegnap 300+ km/h volt...brutál
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Olyan hírt nem olvastam, hogy a csapatok tiltakoztak volna egy semleges helyszín ellen, olyat viszont többet is hogy nem szerettek volta bye week nélküli szezont.Remek szezon, az NFL ismét megmutatta mennyire számít nekik a játékosok egészsége, és az egyenlő feltételek.Bár nem olvastam bővebben a hír óta, de feltételezem, hogy első körben beszéltek és egyeztettek a 2 tulajjal, hiszen ez az ő milliárdos üzletük.
Geeri
Chargers LT
Egyébként ha a hurrikán 5-ös erősséggel telibe kapja a stadiont akkor ott a 11. héten sem lesz játszadozás.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Remek szezon, az NFL ismét megmutatta mennyire számít nekik a játékosok egészsége, és az egyenlő feltételek.Bár nem olvastam bővebben a hír óta, de feltételezem, hogy első körben beszéltek és egyeztettek a 2 tulajjal, hiszen ez az ő milliárdos üzletük.
Geeri
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Remek szezon, az NFL ismét megmutatta mennyire számít nekik a játékosok egészsége, és az egyenlő feltételek.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
galuska @galuskahulud 18 p BREAKING! Irma elintézte, vasárnap 19 órakor a Tennessee Titans - Oakland Raiders meccset toljuk a Sport2-n #nflhuA 11. héten lesz. Szopó, hogy így gyakorlatilag nem lesz byeweek, viszont Cutlernek több ideje van összeszokni a srácokkal.Ez szívás szerintem...és a sport tv vajon mit ad helyette
gabokocka
Chargers LT
több mint 8 éve
És milyen értékes 😊De ott új a fű 😀Szóval Irma elintézte, hogy vasárnap ne legyen a Hard Rockban meccs.. Még nem tudják hogy elhalasztják vagy máshol rendezik meg. Lehet Orlando pl.Még éjszaka nem volt döntés róla. Most olvasom, hogy még a Heinz Field is felmerült mint lehetőség, de nem tudom ez mennyire lehet opció. Ennyi erővel egy csomó helyszínen megrendezhetnék.
Csabee13
Klaci79
Chargers LT
De már mindegy...elhalasztották..majd a 11. héten mehet a buli