Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Landry-ért első kört kértetek, az kicsit sok lett volna bárkinek is. De ha nagyon balhé van, akkor jöhet hozzánk Ő is, nem bánnám.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Gratulálok ennek az idióta vezetésnek. Eladjuk az egyik értékes játékosunkat. Legközelebb ki jön? Tanny, Landry, Szánalmas az egész. A magyarázatokat nem tudtam még elolvasni, de különösen nagyot úgysem csalódok a semmitmondó nyilatkozatoktól. Biztos ez a hülye Tannenbaum ötlötte ki az egészet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
twitter.com/MikeTanier/status/925358519741829120Cutlerrel nem ez a baj, hanem hogy öreg és már nem bízik abban hogy erőből meg tudja dobni a nagy passzokat. Vagy amikor bízik benne akkor annak nincs jó vége.
Tony Adams
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
O lett volna az egyik utolso ember, akire gondoltam volna, mint trade opcio. Mint amikor gereblyere lep az ember...Pedig lehetett sejteni. Gase elmondta, hogy a futónak is kell blokkolni, be kell érni a 4-5 yarddal. Meg tudom nem linkeltem be, de Jets meccs után voltak arról hírek, hogy Ajayi kiakadt hogy nem kapott több lehetőséget és "csak" valami 20 körüli futása volt.
Nem latom a koncepciot, ami tavaly meg korvonalaiban megvolt. Nem latom, hogy Case-re felnezne a csapat es tuzbe menne erte...
meglatjuk, de a tavaly utan csuf lesz...
Paradoxon_MIA
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
O lett volna az egyik utolso ember, akire gondoltam volna, mint trade opcio. Mint amikor gereblyere lep az ember...Csak az nem mindegy, hogy tökön vagy pofán talál a gereblye....
Nem latom a koncepciot, ami tavaly meg korvonalaiban megvolt. Nem latom, hogy Case-re felnezne a csapat es tuzbe menne erte...
Paradoxon_MIA
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
O lett volna az egyik utolso ember, akire gondoltam volna, mint trade opcio. Mint amikor gereblyere lep az ember... Nem latom a koncepciot, ami tavaly meg korvonalaiban megvolt. Nem latom, hogy Case-re felnezne a csapat es tuzbe menne erte...
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Hinnye.. Értem hogy Ajayi volt aki nem tanulta a playbookot. Meg az is igaz hogy sokszor nem vitte el a 4-5 yardot mert neki 10+ kellett. De!
Azzal hogy eltradeled egy SB esélyes csapatba mit üzensz? Hogy itt Miamiban vannak elveink amik semmire nem jók, de ha nem követed őket, ám azért jó játékos vagy akkor kerülhet még gyűrű is az ujjadra.
Gase nagyon bele fog bukni abba hogy Cutler és Thomas sérthetetlenek, mindenki másban meg csak a hibát látja, de az erősségeikre nem épít.
Szerkesztette: Geeri
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Jó hír is legyen...állítólag Kiko Alonso nem kap eltíltást
több mint 8 éve
Es elvileg aruljuk Landryt isChip kellyt látta valaki mostanában?
Adirotor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
"A lot of people were comparing Coach Gase to Coach Don Shula. Well, when Shula got tired of someone who did not cooperate with him, they quickly got into his doghouse and were traded. That is what happened to Pro Bowl S Doug Swift and several others. Remember Sammie Smith ... the man who fumbled away games at the goalline."Értem én, hogy az Öreg így szokta.. na de Ő azért komoly eredményeket is szállított 😀
eddigi áldozet byron maxwell, london kid. ki a következő?
Ventura
több mint 8 éve
"A lot of people were comparing Coach Gase to Coach Don Shula. Well, when Shula got tired of someone who did not cooperate with him, they quickly got into his doghouse and were traded. That is what happened to Pro Bowl S Doug Swift and several others. Remember Sammie Smith ... the man who fumbled away games at the goalline."eddigi áldozet byron maxwell, london kid. ki a következő?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Aztán itt most ki fog futni? 😀Tannenbaum, a dühös szurkolók elől 😀
dugo93

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mi a rákos gici!!!!!!!!???? a jókurvanaáytomk. csicskagyászjön Drake és odab@sz 😊
de befosunk, ha tavalyihoz hasonló feláldozás után támadunk fel
Ventura
több mint 8 éve
Es elvileg aruljuk Landryt is
több mint 8 éve
Oke, ez mar sok nekem.
több mint 8 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀4. kör? 😀 😀
Landry-t is remélem elbartelezzük valami feltételes pickért 2020-ban.
több mint 8 éve
mi a rákos gici!!!!!!!!???? a jókurvanaáytomk. csicskagyászde befosunk, ha tavalyihoz hasonló feláldozás után támadunk fel
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 8 éve
Itt se kell messzire menni, hogy hülyéket találjon az ember.Ajayi ennyiért ajándék.
több mint 8 éve
Ajayi... but why?Ők az inverz Jets/Bills ők nem preseason hanem szezon közben tankolnak 😀
winston

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ajayi... but why?
több mint 8 éve
ezt is érdemes elolvasni. vajon valóban igaza van e gase-nek?Gase's five angriest quotes - and what it all means
www.sun-sentinel.com/sports/dave-hyde-blog/fl-sp-hyde5-gase-angry-20171028-story.html
több mint 8 éve
Hihetetlen. Még a takarítónő is UDFA meg csere cseréje volt a Ravensben, de nem tudunk egy pontot összekaparni. Szégyen.ahhoz képest ócsárolja a játékosokat
Gase majd ezt is kivideózza. Csak tudnám minek. Mert semmit nem változtat, hétről hétre ugyanazt játszuk, csak vannak olyan csapatok akik képesek ezt alulmúlni. .....
Geeri
www.dailydolphin.blog.palmbeachpost.com/2017/10/27/what-miami-dolphins-adam-gase-said-friday/
Szerkesztette: Ventura