NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
226
33
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 7 éve
biztosan sokakban felmerülne a kérdés, hogy ez tampering-e vagy sem.Hát Packers drukker legyek ha értem az egész rendszert.
Geeri
Eddig abban a tudatban voltam, hogy egy bizonyos határidőig tárgyalni sem lehet játékosokkal erre itt már az egészségügyi vizitek meg a tradek is megvannak.
Már abban sem vagyok biztos, hogy pár FA játékos nem e írt alá valahová.
Nevetséges így az egész.
több mint 7 éve
Ha mindenki átmegy az egészségügyi teszteken, akkor Juliusért kapunk idei 7. körös picket, és ti kaptok Albertért egy 2018-as 7. köröst.twitter.com/AlbertBreer/status/833827019465043968
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Thomas jön, csak nem ALbert, hanem egy idei hátsó körös pick ellenében a hírek szerintAlbert már nálunk vizitált és megállapodott a Jagsszel, szóval a trade részéről rendben van, most már nálatok pattog a labda.hát az kb lófasz. Mondjuk a semminél jobb.
Viszont ez a forrás azt írja, hogy NEM Julius jönne érte cserébe, hanem csak egy jövő évi késői körös kondíciós pick!
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133827814.html
iktriad
Ebből az is következik, hogy megtartjátok Thomast ezzel a fizuval?
Más: Odrick cutolva, jöhetne hozzánk vissza. Érdekes lenne, Albert szotyiért távozása után biztosan sokakban felmerülne a kérdés, hogy ez tampering-e vagy sem.
Geeri
twitter.com/ArmandoSalguero/status/833800080805212161?ref_src=twsrc%5Etfw
Mi szintén picket adunk, 2018-as hátsó köröst Albertért.
több mint 7 éve
Albert már nálunk vizitált és megállapodott a Jagsszel, szóval a trade részéről rendben van, most már nálatok pattog a labda.hát az kb lófasz. Mondjuk a semminél jobb.
Viszont ez a forrás azt írja, hogy NEM Julius jönne érte cserébe, hanem csak egy jövő évi késői körös kondíciós pick!
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133827814.html
iktriad
Ebből az is következik, hogy megtartjátok Thomast ezzel a fizuval?
Más: Odrick cutolva, jöhetne hozzánk vissza. Érdekes lenne, Albert szotyiért távozása után biztosan sokakban felmerülne a kérdés, hogy ez tampering-e vagy sem.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Albert már nálunk vizitált és megállapodott a Jagsszel, szóval a trade részéről rendben van, most már nálatok pattog a labda. Viszont ez a forrás azt írja, hogy NEM Julius jönne érte cserébe, hanem csak egy jövő évi késői körös kondíciós pick!
több mint 7 éve
*Hivatalosan.Úgy tűnik már csak a "mikor" az egyedüli kérdés a Thomas-Albert trade kapcsán.Az FA piac nyitása előtt trade-elni sem lehet.*Bazzani
twitter.com/AllbrightNFL/status/833474873083174913
iktriad
több mint 7 éve
Úgy tűnik már csak a "mikor" az egyedüli kérdés a Thomas-Albert trade kapcsán.Az FA piac nyitása előtt trade-elni sem lehet.
twitter.com/AllbrightNFL/status/833474873083174913
iktriad
több mint 7 éve
Úgy tűnik már csak a "mikor" az egyedüli kérdés a Thomas-Albert trade kapcsán. twitter.com/AllbrightNFL/status/833474873083174913
több mint 7 éve
Julius Thomas érkezőben, Bradon Albert trávozóban, twitter.com/SSMiamiDolphins/status/833425184111595521?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 7 éve
wake-el hosszabbítva a következő két évreMinden egyes dollárt megérdemel.. Jó üzenet a csapat felé.
Ventura
több mint 7 éve
wake-el hosszabbítva a következő két évre
több mint 7 éve
Gase - JT reunion az nem lenne rossz. Arra mit ti erőltettetek vele itt lesz más, ő pedig futkoshatja a vertikálisabb routjait , azok miatt lett belőle valaki.Btw Albertet nem tettük ki 😊Mennek velünk a tárgyalások a Miami Herald szerint egy esetleges traderől. Julius Thomas jöhet érte cserébe.
Csabee13
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133322754.html
iktriad
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Btw Albertet nem tettük ki 😊Mennek velünk a tárgyalások a Miami Herald szerint egy esetleges traderől. Julius Thomas jöhet érte cserébe.
Csabee13
www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/armando-salguero/article133322754.html
több mint 7 éve
Btw Albertet nem tettük ki 😊
több mint 7 éve
Várható döntések. Albert elküldése kb. Tunsil draftolásakor eldőlt + a Mitchell és M. Williams elküldése sem meglepő.Beindult a gépezet. Ezzel majdnem 20 millió $ megtakarítottunk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Mindharom jo dontes, par hete ecseteltem is h miert Asbee: szar volt a szezonban, es kva sokba kerulne
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
DT Earl Mitchell és DE Mario Williams is repül.
több mint 7 éve
Ahogy olvasom kirakjátok Albertet. Képes lehet még korrekt szinten teljesíteni vagy csak Tunsil miatt teszitek ki?
több mint 7 éve
Hello!valahova be tudok társulni?
Sikerült jegyeket venni, akik akartak?
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
:/RIP
profootballtalk.nbcsports.com/2017/02/12/former-dolphins-lb-quentin-moses-dies-in-a-house-fire/
Coolearie
több mint 7 éve
Úgy néz ki nekem is sikerült 2 jegyet megcsipni. Igaz nem pont oda ahol szerettem volna de mindegy csak ott legyen az ember! 😊Gratz!
RunRickyRun
Jó móka, bárhol is leszel 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
RunRickyRun
776
Úgy néz ki nekem is sikerült 2 jegyet megcsipni. Igaz nem pont oda ahol szerettem volna de mindegy csak ott legyen az ember! 😊
Miami Dolphins Fan
több mint 7 éve
Mi meccsremenős években úgy intéztük, hogy nem a hasunkat süttettük, hanem ősszel mentünk nyaralni 😊 London 5-6 nap, plusz sógornőmék Párizsban laknak, akkor már oda is átvonatoztunk pár napra 😊Hello!drága nyaralás vs. londoni meccs párharcát a nyaralás nyerte 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Hello!drága nyaralás vs. londoni meccs párharcát a nyaralás nyerte 😊
Paradoxon_MIA