Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Ettől a jó nekünk, hogy kidőlt a legjobb játékosunk dologtól a bullshit detectorom kiakadt 😊 😊akkor leszek pipa ha landry nem marad meg nálunk.
Csabee13
több mint 8 éve
Loss of Reshad Jones might be good for the DolphinsEttől a jó nekünk, hogy kidőlt a legjobb játékosunk dologtól a bullshit detectorom kiakadt 😊 😊
phinphanatic.com/2016/10/21/loss-reshad-jones-might-good-dolphins/
vitathatatlanok a védelemben tett erőfeszítései, teljesítménye. más oldaláról nézve közeleg a 30-hoz, jövőre lejár a szerződése, illetve fenyő úrék is gondolkozhatnak azokon a szerződéseken (pl. suh, tannehill).Ventura
több mint 8 éve
Loss of Reshad Jones might be good for the DolphinsAztán majd Gilislee egészen a VIP szektorig elfut 300 yard után hogy lepacsizzon Tannebaummal.. :'D
phinphanatic.com/2016/10/21/loss-reshad-jones-might-good-dolphins/
vitathatatlanok a védelemben tett erőfeszítései, teljesítménye. más oldaláról nézve közeleg a 30-hoz, jövőre lejár a szerződése, illetve fenyő úrék is gondolkozhatnak azokon a szerződéseken (pl. suh, tannehill).
A szezont bombaformában kezdő Bills-futó, LeSean McCoy kihagyja csapata hétvégi meccsét térdsérülés miatt, de a hírek szerint akár négyhetes kihagyás is várhat a játékosra.akkor nem tudom melyik az igaz hír. kihagyja, game-tim decision, tegnap edzett, meglátjuk, stb.
RunRickyRun
Ventura
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Loss of Reshad Jones might be good for the Dolphinsphinphanatic.com/2016/10/21/loss-reshad-jones-might-good-dolphins/
vitathatatlanok a védelemben tett erőfeszítései, teljesítménye. más oldaláról nézve közeleg a 30-hoz, jövőre lejár a szerződése, illetve fenyő úrék is gondolkozhatnak azokon a szerződéseken (pl. suh, tannehill).
A szezont bombaformában kezdő Bills-futó, LeSean McCoy kihagyja csapata hétvégi meccsét térdsérülés miatt, de a hírek szerint akár négyhetes kihagyás is várhat a játékosra.akkor nem tudom melyik az igaz hír. kihagyja, game-tim decision, tegnap edzett, meglátjuk, stb.
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
A szezont bombaformában kezdő Bills-futó, LeSean McCoy kihagyja csapata hétvégi meccsét térdsérülés miatt, de a hírek szerint akár négyhetes kihagyás is várhat a játékosra.
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Aikens tavaly nagyon gyenge volt, én eldobom az agyam ha ő kezd Thomas helyett.De Michael "Bradiölő" Thomas is mehet FS-be és Isa Abdul SS-nek ami az eredeti posztja.jesuski lesz helyette?Aikens állitólag.
Janek
DM13
Janek
Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
De Michael "Bradiölő" Thomas is mehet FS-be és Isa Abdul SS-nek ami az eredeti posztja.jesuski lesz helyette?Aikens állitólag.
Janek
DM13
Janek
több mint 8 éve
jesuski lesz helyette?Aikens állitólag.
Janek
DM13
több mint 8 éve
Mar irtam eredmenykovetobe is hogy most bemakolunk par meccset serulesek miatt, es megint elerunk egy 8-8 at majd kihuzzuk fournettet aki az igazan jo vedelmek ellen egy nagy 0 es jol elbasszuk megint.Ian Rapoport ✔ @RapSheetNapokban konzultálnak más orvosokkal azzal kapcsolatban hogy valóban IR-re menjen-e. Szerintem az idei szezon nem arra van hogy eredményt érjünk el, szóval az egészség fontosabb, menjen csak pihenni.
One of the stars on that #Dolphins defense that held down the #Steelers, losing Reshad Jones (rotator cuff) for the season would be crushing
Nesze b+ erről ennyit.
Csabee13
Geeri
Ahelyett hogy Myles Garretre ramennenk es megvan a DE-nk ~ 10 evre
több mint 8 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheetNapokban konzultálnak más orvosokkal azzal kapcsolatban hogy valóban IR-re menjen-e. Szerintem az idei szezon nem arra van hogy eredményt érjünk el, szóval az egészség fontosabb, menjen csak pihenni.
One of the stars on that #Dolphins defense that held down the #Steelers, losing Reshad Jones (rotator cuff) for the season would be crushing
Nesze b+ erről ennyit.
Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
a sok meseszép jelenet mellett elfelejtődik, de darr-nak is volt egy csodálatos puntja a félpályárólwww.dailydolphin.blog.palmbeachpost.com/2016/10/18/the-big-play-dolphins-pull-off-most-beautiful-punt-youve-ever-seen
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
ajayi ezt lelte a szekrényénéltöbb mint 8 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheetOne of the stars on that #Dolphins defense that held down the #Steelers, losing Reshad Jones (rotator cuff) for the season would be crushing
Nesze b+ erről ennyit.
több mint 8 éve
szeretem az ősztWilson is kapott a lábára Suh-tól. Meccset nem hagyott ki de megsérült.
2014 szeptember 28 - derek carr
2015 december 27 - matt hasselback
2015 november 15 - sam bradford
2015 októüber 18 - marcus mariota
2016 szeptember 18 - jimmy garoppolo
2016 október 16 - ben roethlisberger
Ventura
több mint 8 éve
szeretem az őszt2014 szeptember 28 - derek carr
2015 december 27 - matt hasselback
2015 november 15 - sam bradford
2015 októüber 18 - marcus mariota
2016 szeptember 18 - jimmy garoppolo
2016 október 16 - ben roethlisberger
több mint 8 éve
Brown jó matchup volt Maxwell számára, nem a slantekkel akarta megverni hanem 1-1ben a lasztiért.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Azért vett ki időnként embereket, de ezt a közvetítés alatt is mondták ha jól rémlik, hogy feltöltsék őket folyadékkal. Nem véletlen volt a rókaparádé.Atyagatya! MI történt!!!! 😀hát ja. ezt már lehet elemezgetni. az OL-ben gase cserélgette az embereket és a posztokat is. ez mennyire játszhatott közre a teljesítményben? antonio brown-on maxwell volt, és láttuk milyen hatékonysággal. nem hittem a szememnek.
RunRickyRun
london úr végre kiteljesedhetett: 25 ciplésből 204 yard, amelyből 148-at contact után szerzett.
Ventura
Maxwell vs Antonio Brown: 8 target/ 4 elkapás/ 29yard, 4 leütött passzHa ez a tényleges 1v1 elleni teljesítmény az elég jól mutat. Mondjuk benne van, hogy BB nem tudott beleállni a dobásokba. Meccs egyik utolsó jelenete pont az volt, hogy Maxwell-hez odalép Gase, és megpaskolja a sisakot, megdicséri, megöleli. Azzal a stílussal, hogy erről van szó b+. 😀
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Maxwell vs Antonio Brown: 8 target/ 4 elkapás/ 29yard, 4 leütött passz
több mint 8 éve
Atyagatya! MI történt!!!! 😀hát ja. ezt már lehet elemezgetni. az OL-ben gase cserélgette az embereket és a posztokat is. ez mennyire játszhatott közre a teljesítményben? antonio brown-on maxwell volt, és láttuk milyen hatékonysággal. nem hittem a szememnek.
RunRickyRun
london úr végre kiteljesedhetett: 25 ciplésből 204 yard, amelyből 148-at contact után szerzett.
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
Felejthetetlen meccs volt amit legutóbb játszottunk a Steelers ellen. Idegenben, nem nekünk kedvező időjárásban és akkor is a Pitts volt az esélyesebb.Clay kiszabadulása Polamalu karmai közül és persze Brown kilépése a pályáról a rendes játékidő letelte után.
Vagy a 2010-es meccs Miamiban, amikor Big Ben fumble volt és nem adták meg a chellenge-et, pedig jogos volt. Utána pedig jöhetett a Steelers FG, amit bevágtak. Így ők nyertek 23-22-re.
Szóval jó és izgalmas meccseket szoktunk játszani egymással. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ma. Persze az előjelek nem túl jók.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Sziasztok,Tavaly komplett nézőtér, pálya csere stb.. Idén meg a tető került fel.
mostanában nem nagyon foglalkoztam a Dolphinsal és most a Steelers meccs előtt látom, hogy a Miami stadion fölé tető került, ez most az offseasonban történt vagy jobban le vagyok maradva? 😀
Slim_Shady313
több mint 8 éve
Sziasztok,mostanában nem nagyon foglalkoztam a Dolphinsal és most a Steelers meccs előtt látom, hogy a Miami stadion fölé tető került, ez most az offseasonban történt vagy jobban le vagyok maradva? 😀