Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Ettől a jó nekünk, hogy kidőlt a legjobb játékosunk dologtól a bullshit detectorom kiakadt 😊 😊
Csabee13
akkor leszek pipa ha landry nem marad meg nálunk.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Loss of Reshad Jones might be good for the Dolphins
 phinphanatic.com/2016/10/21/loss-reshad-jones-might-good-dolphins/
vitathatatlanok a védelemben tett erőfeszítései, teljesítménye. más oldaláról nézve közeleg a 30-hoz, jövőre lejár a szerződése, illetve fenyő úrék is gondolkozhatnak azokon a szerződéseken (pl. suh, tannehill).Ventura
Ettől a jó nekünk, hogy kidőlt a legjobb játékosunk dologtól a bullshit detectorom kiakadt 😊 😊
több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
vitathatatlanok a védelemben tett erőfeszítései, teljesítménye. más oldaláról nézve közeleg a 30-hoz, jövőre lejár a szerződése, illetve fenyő úrék is gondolkozhatnak azokon a szerződéseken (pl. suh, tannehill).

A szezont bombaformában kezdő Bills-futó, LeSean McCoy kihagyja csapata hétvégi meccsét térdsérülés miatt, de a hírek szerint akár négyhetes kihagyás is várhat a játékosra.
RunRickyRun
akkor nem tudom melyik az igaz hír. kihagyja, game-tim decision, tegnap edzett, meglátjuk, stb.
Ventura
Aztán majd Gilislee egészen a VIP szektorig elfut 300 yard után hogy lepacsizzon Tannebaummal.. :'D

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
vitathatatlanok a védelemben tett erőfeszítései, teljesítménye. más oldaláról nézve közeleg a 30-hoz, jövőre lejár a szerződése, illetve fenyő úrék is gondolkozhatnak azokon a szerződéseken (pl. suh, tannehill).

A szezont bombaformában kezdő Bills-futó, LeSean McCoy kihagyja csapata hétvégi meccsét térdsérülés miatt, de a hírek szerint akár négyhetes kihagyás is várhat a játékosra.
RunRickyRun
akkor nem tudom melyik az igaz hír. kihagyja, game-tim decision, tegnap edzett, meglátjuk, stb.

több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
ki lesz helyette?
Janek
Aikens állitólag.
DM13
jesus
Janek
De Michael "Bradiölő" Thomas is mehet FS-be és Isa Abdul SS-nek ami az eredeti posztja.
Csabee13
Aikens tavaly nagyon gyenge volt, én eldobom az agyam ha ő kezd Thomas helyett.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
ki lesz helyette?
Janek
Aikens állitólag.
DM13
jesus
Janek
De Michael "Bradiölő" Thomas is mehet FS-be és Isa Abdul SS-nek ami az eredeti posztja.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
ki lesz helyette?
Janek
Aikens állitólag.
DM13
jesus

több mint 8 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
ki lesz helyette?
Janek
Aikens állitólag.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
ki lesz helyette?

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ian Rapoport ✔ @RapSheet
One of the stars on that #Dolphins defense that held down the #Steelers, losing Reshad Jones (rotator cuff) for the season would be crushing

Nesze b+ erről ennyit.
Csabee13
Napokban konzultálnak más orvosokkal azzal kapcsolatban hogy valóban IR-re menjen-e. Szerintem az idei szezon nem arra van hogy eredményt érjünk el, szóval az egészség fontosabb, menjen csak pihenni.
Geeri
Mar irtam eredmenykovetobe is hogy most bemakolunk par meccset serulesek miatt, es megint elerunk egy 8-8 at majd kihuzzuk fournettet aki az igazan jo vedelmek ellen egy nagy 0 es jol elbasszuk megint.
Ahelyett hogy Myles Garretre ramennenk es megvan a DE-nk ~ 10 evre
több mint 8 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheet
One of the stars on that #Dolphins defense that held down the #Steelers, losing Reshad Jones (rotator cuff) for the season would be crushing

Nesze b+ erről ennyit.
Csabee13
Napokban konzultálnak más orvosokkal azzal kapcsolatban hogy valóban IR-re menjen-e. Szerintem az idei szezon nem arra van hogy eredményt érjünk el, szóval az egészség fontosabb, menjen csak pihenni.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
a sok meseszép jelenet mellett elfelejtődik, de darr-nak is volt egy csodálatos puntja a félpályáról
www.dailydolphin.blog.palmbeachpost.com/2016/10/18/the-big-play-dolphins-pull-off-most-beautiful-punt-youve-ever-seen

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
ajayi ezt lelte a szekrényénél

több mint 8 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheet

Nesze b+ erről ennyit.
több mint 8 éve
szeretem az őszt

2014 szeptember 28 - derek carr
2015 december 27 - matt hasselback
2015 november 15 - sam bradford
2015 októüber 18 - marcus mariota
2016 szeptember 18 - jimmy garoppolo
2016 október 16 - ben roethlisberger
Ventura
Wilson is kapott a lábára Suh-tól. Meccset nem hagyott ki de megsérült.
több mint 8 éve
szeretem az őszt

2014 szeptember 28 - derek carr
2015 december 27 - matt hasselback
2015 november 15 - sam bradford
2015 októüber 18 - marcus mariota
2016 szeptember 18 - jimmy garoppolo
2016 október 16 - ben roethlisberger

több mint 8 éve
Brown jó matchup volt Maxwell számára, nem a slantekkel akarta megverni hanem 1-1ben a lasztiért.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Atyagatya! MI történt!!!! 😀
RunRickyRun
hát ja. ezt már lehet elemezgetni. az OL-ben gase cserélgette az embereket és a posztokat is. ez mennyire játszhatott közre a teljesítményben? antonio brown-on maxwell volt, és láttuk milyen hatékonysággal. nem hittem a szememnek.
london úr végre kiteljesedhetett: 25 ciplésből 204 yard, amelyből 148-at contact után szerzett.
Ventura
Azért vett ki időnként embereket, de ezt a közvetítés alatt is mondták ha jól rémlik, hogy feltöltsék őket folyadékkal. Nem véletlen volt a rókaparádé.

Maxwell vs Antonio Brown: 8 target/ 4 elkapás/ 29yard, 4 leütött passz
braxa88
Ha ez a tényleges 1v1 elleni teljesítmény az elég jól mutat. Mondjuk benne van, hogy BB nem tudott beleállni a dobásokba. Meccs egyik utolsó jelenete pont az volt, hogy Maxwell-hez odalép Gase, és megpaskolja a sisakot, megdicséri, megöleli. Azzal a stílussal, hogy erről van szó b+. 😀
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Maxwell vs Antonio Brown: 8 target/ 4 elkapás/ 29yard, 4 leütött passz
több mint 8 éve
RunRickyRun
hát ja. ezt már lehet elemezgetni. az OL-ben gase cserélgette az embereket és a posztokat is. ez mennyire játszhatott közre a teljesítményben? antonio brown-on maxwell volt, és láttuk milyen hatékonysággal. nem hittem a szememnek.
london úr végre kiteljesedhetett: 25 ciplésből 204 yard, amelyből 148-at contact után szerzett.

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Felejthetetlen meccs volt amit legutóbb játszottunk a Steelers ellen. Idegenben, nem nekünk kedvező időjárásban és akkor is a Pitts volt az esélyesebb.
Clay kiszabadulása Polamalu karmai közül és persze Brown kilépése a pályáról a rendes játékidő letelte után.

Vagy a 2010-es meccs Miamiban, amikor Big Ben fumble volt és nem adták meg a chellenge-et, pedig jogos volt. Utána pedig jöhetett a Steelers FG, amit bevágtak. Így ők nyertek 23-22-re.

Szóval jó és izgalmas meccseket szoktunk játszani egymással. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ma. Persze az előjelek nem túl jók.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Sziasztok,

mostanában nem nagyon foglalkoztam a Dolphinsal és most a Steelers meccs előtt látom, hogy a Miami stadion fölé tető került, ez most az offseasonban történt vagy jobban le vagyok maradva? 😀
Slim_Shady313
Tavaly komplett nézőtér, pálya csere stb.. Idén meg a tető került fel.
több mint 8 éve
Slim_Shady313 Pittsburgh Steelers 44
Sziasztok,

mostanában nem nagyon foglalkoztam a Dolphinsal és most a Steelers meccs előtt látom, hogy a Miami stadion fölé tető került, ez most az offseasonban történt vagy jobban le vagyok maradva? 😀