Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Gondolom Gase is ugy látja ilyen kvalitású játékosokat bárhol talál. Most jöhetnek a névtelen újoncok és lehet bizonyitani! Sosem lehet tudni kit talál meg az ember így aki nem kapott lehetőséget eddig sehol.
A legrosszabb esetben meg rágyúrunk a 1/1-re. 😉
Mondjuk engem még Juwan James is aggaszt mert valami katasztrófa ezen az éven. 😕 Nem ezt vártuk tőle amikor első körben ledraftoltuk. Azthittük megvan oldva a Tackle poszt vele végérvényesen, aztán lehet tovább épiteni a csapatot más pozíciokban.

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Igazából én csak annak örülök, hogy Gase tökös.. egyszerű az üzenet, ha nem teljesítesz viszlát.. ha képtelen vagy kiszorítani valakit a kezdőből aki szar.. ez van, viszlát.
Csabee13
nálam a bizalom teljesen megvan gase felé. nem az ő emberei. mondjuk érdekes lesz néhány nap alatt embereket találni és felkészíteni a meccsre (nem beszélve, hogy a pittsburgh ellen játszunk). kell a változás, és ez a viselkedés óriási meglepetés számunkra.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Pead is kuka. Chimdi Chekwa in..
több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Végül is, innen sokkal lejjebb már nem juthatunk, a vérfrissítés csak javíthat - meg talán a sok alibiző most összekapja magát, ha látja, itt bizony lapát lesz, ha úgy alakul.

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Mondjuk az kemény hogy a rosteren lévő 9 OL-ből 2-t plusz a PS-ben lévő egyetlen OL kutyaütőt kivágták egyetlen nap.
Csabee13
Látod én már előre tudtam, hogy kivagjak 😀😀
Adirotor
Igazából én csak annak örülök, hogy Gase tökös.. egyszerű az üzenet, ha nem teljesítesz viszlát.. ha képtelen vagy kiszorítani valakit a kezdőből aki szar.. ez van, viszlát. A röhej tényleg az, hogy nem fognak hiányozni ennyi sérülttel a csapatban sem.
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Mondjuk az kemény hogy a rosteren lévő 9 OL-ből 2-t plusz a PS-ben lévő egyetlen OL kutyaütőt kivágták egyetlen nap.
Csabee13
Látod én már előre tudtam, hogy kivagjak 😀😀
több mint 8 éve
The team has released offensive linemen Billy Turner, Dallas Thomas and Jamil Douglas, the Palm Beach Post reported on Tuesday. Journeyman swing lineman Sam Young was signed in a related transaction.

Végre.. ez volt az a pont amikor nem lehet azt mondani, de hát nincs más... ennyit egy utcáról beesett PS-ből elcsábított, illetve FA ként igazolt játékos is le tud tenni az asztalra. Trade sem lepne meg. Sőt..

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Közben gazoljuk a rostert...végre.
DM13
Vegreee 😀 a ket hulye balfaszt OG-t kirugtak (Turner, Thomas)
Es a kerdes? Ki jon a helyukre xd
több mint 8 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Közben gazoljuk a rostert...végre.

több mint 8 éve
CUT:
Maxwell- ezt nem hiszem h kell magyaraznom
Dead cap: 5M

Mario Williams: ha gyengusz lesz akkor 2M ert el lehet kuldeni

Igazabol rajtuk kivul nem fizettunk tul senkit aki szar, egyelore csak nincsenek meg a megfelelo jatekosaink.
Kozbe latom h Benwikeret leigazoltuk , arra is kivancsi vagyok 😀

Free agents:
RB: Pead, D.Williams, A. Foster
Igazabol Williams maradhat ugyis RFA lesz. Pead nem kell.
Fosterrel igazabol probalkozhatunk, csak ne legyen benne sok a garantalt.

WR,TE: Stills, Cameron, Sims, Gray, Jones
Stills es Cameron 1,5 M alatt maradhat sztem.
Sims 1M alatt.
A masik kettot nem is ismerem.

O-line: Steen, D.Thomas,
J. Bushrod

Steen egesz jo csere center o ERFA lesz, mindenkepp meg kene tartani.
Bushrod 1M korul maradhat akar.
Thomast a budos kva eletbe nem akarom tobbet a csapatban latni, mehet amerre lat.

D-line: Chris Jones,Jason Jones, Warmsley, Branch

J. Jones 2M korul maradjon.
Branch 1,5M korul maradhat.
C.Jones 1M alatt.
Warmsleyt nem ismerem.

LB: Alonso, Jenkins, Hull, Paysinger, Butler

Alonso, Jenkins nem kerdes h meg kell tartani.
Butler egesz jo volt a mostani meccsen majd meglatjuk.
Hull, Paysinger 1M korul maradhatnak.

DB: Culliver, M. Thomas

Cullivert nem lattuk meg, kiderul majd h teljesit.
Thomas eleg kevesert maradhatna is akar.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem az tök világos,hogy ez a keret nagyon gyenge még ha mindenki egyben van akkor is.
És ez a GM sara nem a cordinátoroké.
A draftjaik siralmasak FA piacon is meredek húzások....

több mint 8 éve
En is egyebkent azt gondolom, hogy tannenbaumtol meg kene valni, mert rontja itt a levegot.
Adirotor
rendre nem jó emberek vannak a legfelső vezetésben. parcells volt a jó néhány éve, de ő sem GM szerepet töltött be.

ha már a csapat nem szóraskoztat, szórakoztassuk magunkat egy jövő évi csapat kialakításában. itt vannak a szerződések. kik maradjanak, kiktávozzanak?
 overthecap.com/salary-cap/miami-dolphins/

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ha jól emlékszem prof. Bennett nyilatkozta Tannehillről, hogy egy a legatletikusabb (fehér) playa akit látott. ezek alapján nekem picit fura, hogy ennyire nem tud menekülni. oké, kell hozzá ösztön is, de akár szándékosan tervezett játékokkal is lehetne segíteni a falon. nem feltétlen QB futások, de több shotgun, esetleg option-ök, 2 sec-es dobások.
persze ezzel mindenki tisztában van, hogy így lehetne segíteni a falon és Tannehill-en is, de az se egy értelmes hozzáállás, hogy szar a fal, előbb utóbb meghal így is úgy is, aztán jövőre javítunk a protection-ön...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
GM cserevel kene kezdeni nem a qb a gond
Janek
Előbb Tannenbaumot kitakarítani a magas posztjáról.
Beki
Effektíve ő a GM. Grier egy bábú..Csabee13
Pontosan (ha jól tudom VP posztot tölt be Mike T perpill), ezért is írtam h először tőle szabaduljatok meg, mert addig nem lesz előrelépés, aztán utána átvilágítani a többi gondot.
több mint 8 éve
Csabee13
Egyreszt a serulesek hatalmas problemak szamunkra mert az elso emberek utan kb 0 normalis depth van a masodik vonalunkban.

Offense.
Ehhez hozzajonnek a nagy nulla guardok. Es ezt minden csapat tudja: szetnyomnak belulrol hiaba nez ki jol az albert-pouncey-james tengely papiron.
Ehhez meg most jonnek a serulesek is, tehat seahawksi magassagokban van jelenleg a falunk.

Tannehill egy top 15 (pocket) qb. O nem fog tudni menekulni ergo meg kell vedeni.
De oke serulesek. Miert nem keszitenek quick release playeket gase-ek. Egszeruen hihetetlen, hogy meg se probalja: pedig stills, parker , es foleg landry nagyon gyors elkapok, siman meg lehetne oldani. Ez a jatek nem olyan mint a gurulos foci, ha felkuldod a sztarjatekosokat attol meg nem fogjak megoldani megfelelo gameplan nelkul.
De a vicc h a miami nincsen eleresztve sztarjatekosokkal xd

Magyarul mar ha tegyuk fel minden jatekosunk egeszseges akkor is kell:
2 OG
1 TE
1RB.

Defense.

Nyaljuk a yardokat rendesen ez teny.
DE: en nem latom olyan szornyunek ezt az egyseget.
Annyit kell palyan lenniuk hogy elfaradnak a vegere.

Maxwell egy kalap szar. Jovore el kell kuldeni 3 misi halott penz elleneben.

Linebacker sorban ugyanaz igaz mint a tobbi egysegben: jenkins-alonso-misi utan 0 minosegi depth van.
Veluk nekem nincs problemam, amennyiben egeszsegesek.

A runD konkretan Suh-bol es Jones bol all.
Wake es Mario egesz jol nyomnak, de rajuk mar nem lehet tervezni, ahogy Jones ra se.

Ha mindenki egeszseges a kezdobol akkor itt kell:
2DE
1DT
2CB

Ez osszeadva 9! Kezdot jelent es akkor meg nem beszeltunk a potens cserejatekosokrol , a capben pedig nem allunk valami fenyesen.

Ahhoz, hogy Gase rendszere mukodjon, legalabb egy normalis o-line kene.
De ne mondja nekem senki azt, hogy gase nem szar HC , ha egy ilyen problemara mar 5 hete nem tud megoldast talalni, holott azt meg mi is tudjuk😒 .

En is egyebkent azt gondolom, hogy tannenbaumtol meg kene valni, mert rontja itt a levegot. (Pl: maxwellert tradeltunk pedig tudtuk hogy szar, Korai korben nem hoztunk OG-t stb.)

Ez olyan sok problema , hogy en nem latok kiutat ebbol mostansag sajnos :/
több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Moore? Na hagyjuk már a hülyeséget. Nem is tudom hogy melyik meccsen állt be idén(lehet hogy pre meccs volt még?!) és elsőre úgy lezúzták hogy sérült lett, hisz ha nincs fal és nem védi senki akkor nincs miről beszélni!

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Én valahogy éreztem hogy Gase meg fog bukni HC-ként. Nem teljesen az ő sara, meg adjunk még időt neki, de ez a Miami nagyon szétesett erre az idényre...
Tomcsik
mert miért bukott meg? 5 meccs alapján nem jelentheted ezt úgy ki, hogy a csapat szar építésért évek óta más felel. És más sara. Amilyen lyukak vannak Miamiban, max csak egy tapasztalt igazán jó edzővel lehetne feledtetni.
ano92
Ezt így kimondani, hogy meg fog bukni azért tényleg korai. Az más kérdés, hogy nem túl biztató a helyzet, és valóban nem látni, hogy tudna valamit kezdeni a legégetőbb problémákkal. Az OL futás blokkolásban és passz blokkolásban is tragédia. Jó az is igaz, hogy James practice team szinvonalat sem hoz idén, Pouncey most tért vissza és Albert, Tunsil pedig kidőlt. Ha teljesen nem is, de gameplannel, és megfelelő playhívással ezt valamennyire lehetne kozmetikázni. Ellenben blokkolatlan emberek szó szerint gyalázzák Tannehillt a földbe vagy handoff előtt már ott a védő a futón. TE játék 0. Futás 0. ennyire egydimenziósan még egy elit irányító is szenvedne nem csak #17.

Én sokkal inkább Vance Joseph-ben csalódtam nagyot. Amekkora feltörekvő coachnak mondták, hogy 2évre jön és tuti HC lesz akkora császár... gané' LB sorral Wide9 -t nyomatunk.. a tavalyi év legnagyobb gondját a futás elleni védekezést egyáltalán nem sikerült megoldani sőt látványosan rosszabb lett. Amikor egy drive-on belül rendszeresen 8-9 yardot átlagolnak ellenünk futásonként, úgy hogy 8 emberrel védekezzük a futást akkor nagyon nagy a baj.

Neki is mentségére legyen mondva, hogy nincs elkényeztetve. Maxwell rémes, Lippet még nem kész (kitudja valaha lehet e több, mint egy jó backup), Howard sérült, Bobby???. Jones egy állat.. Isa Abdul a franc se tudja.. dereng tőle egy két befejezetlen szerelés. Misinek kinéz egy career ending, Jenkins úgy fest one year wonder, Kiko legalább biztató. A DL meg.. Mario már nem szuper, Wake csak pass playekre jön fel, kímélik a nyuggert. A rotációban a többiek max. középszerűek. Suh nem tudom meddig tud motivált maradni, a többiek so-so.

Most jutunk oda, hogy az elmúlt évek "majdnem ott vagyunk" reménye szertefoszlik.. cseszett kiábrándító ilyen rossz meccseket nézni.
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 014
Én valahogy éreztem hogy Gase meg fog bukni HC-ként. Nem teljesen az ő sara, meg adjunk még időt neki, de ez a Miami nagyon szétesett erre az idényre...
Tomcsik
mert miért bukott meg? 5 meccs alapján nem jelentheted ezt úgy ki, hogy a csapat szar építésért évek óta más felel. És más sara. Amilyen lyukak vannak Miamiban, max csak egy tapasztalt igazán jó edzővel lehetne feledtetni.
ano92
Látom a szöveg 2. részét nem sikerült elolvasni/értelmezni...Írtam is hogy nem minden az ő sara és adjunk neki időt. Nekem volt egy megérzésem hogy ő is beáll a Gus féle edzők sorába. Jó kordinátor, de a HC poszt nem biztos hogy bejön neki. A megérzésem továbbra is ez, amin ez az 5 meccs eddig nem változtatott... Persze ettől még lehet hogy remek HC lesz egyszer...

több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tomcsik

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 014

több mint 8 éve
Janek
Beki
Effektíve ő a GM. Grier egy bábú..

jójó, csak így tovább a csapat háza táján: lehet, hogy misi karrier-vég sérülése van.

"Misi could have to undergo spinal fusion surgery, like Peyton Manning, for his neck injury, NFL Network Insider Ian Rapoport reported per a source informed of the situation. Rapoport added that the Dolphins' linebacker will monitor his neck for up to six months before deciding whether to have the surgery, while the injury itself could be career-ending."
Ventura
Hát ha így megy tovább.. ebből komplett rebuild lesz.

Szerkesztette: Csabee13
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Janek
több mint 8 éve
jójó, csak így tovább a csapat háza táján: lehet, hogy misi karrier-vég sérülése van.

"Misi could have to undergo spinal fusion surgery, like Peyton Manning, for his neck injury, NFL Network Insider Ian Rapoport reported per a source informed of the situation. Rapoport added that the Dolphins' linebacker will monitor his neck for up to six months before deciding whether to have the surgery, while the injury itself could be career-ending."

több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nehez ugy futni meg passzolni. Hogy a fal mas csapatoknal ps tag sem lenne.

több mint 8 éve
Azt ugye tudjátok, hogy a Steelers és a Bills ennél durvább lesz? 😊 optimista vagyok... 4-12

Ééés Koa Misi IR.. csodás. Ő legalább futás ellen jó.

Szerkesztette: Csabee13