Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
btw a Gamepass-s műsorokban "as a Christmass miracle"-ként van aposztrofálva a győzelem 😀Hogy ezt a csodát mire értik, nem tudom, de nem érdekel: 10-5 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Perszepersze. A szerencse is csak a jók mellé áll 😀
Holott azert 34 pontot feltettunk a tablara szoval sztem ezek csak kifogasok
Adirotor
Ha ilyen meccset pl egy Pets nyomna, tuti szentté avatnák őket, mert milyen fszagyerekek... Hagyjuk már - győztünk és ez számít! Ráadásul alig volt zászló, hova fújtak nekünk!? 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Mindenhonnan azt hallom hogy szerencsesek vagyunk, nekunk fujnak, csak a gyenge ellenfelek ellen nyerunk, es mit keresnenk mi a PO-ban es mar nem tudok orulni a gyozelemnek annyira :/Holott azert 34 pontot feltettunk a tablara szoval sztem ezek csak kifogasok
Szerkesztette: Adirotor
több mint 8 éve
drék kiválóan helyettesíti, és williams is tud ám villantani. egyszer végre remek RB-ink vannak.Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?Nem súlyos. A bal vállára esett (estek). Rendben lesz szerintem a köv. meccsre is, bár nem biztos hogy erőltetni fogjuk a játékát.
Mr.Breaker
danyly
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Szép laszti, szép meccset is kaptál mellé!Nem értem Ajayit hova eröltettük, akár térdelni is lehetett volna hogy menjen az óra, remélem nem lesz súlyos.
A fal ma összeállt azért, de az is látszik hogy ma a futóink sokkal türelmesebben futottak. Pont ezért is gondoltam titkon ma Drake-re mint lehetséges meglepetésemberre, mert ő sokkal inkább kivár, többet kockáztat néha, de elég ha egyszer bejön. Ma bejött, gyönyörű játékot mutatott be a rookie.
Holnap meg lehet a playoff! 😊
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Feleségemtől kapott karácsonyi ajándék:Gratz 😊
😊
danyly
Gondolom, rongyosra szorongattad most a Billz ellen 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Szóval érdekes lesz. De még a Pats-et meg kell verni. 😊ahh, fene se tudja érdemes e bejutnunk a PO-ba. mindannyian tudjuk, hogy nem állunk kész erre, persze nyilván csábító a siker. igy is magasra tettük a lécet: jövőre, ha nem érünk el hasonlót (nem beszélve a negatív méárlegről), akkor a sok köcsög majd mondja - persze már most tudom, hogy én is szitkozodom jövőre, ha nem leszünk sikeresek (az idei győzelmi mámortól) 😀😀😀
danyly
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 8 éve
Feleségemtől kapott karácsonyi ajándék:www.kephost.com/images/2016/12/24/miami-20161224_2007430a89f.jpg
😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
S ráadásul előnyben is leszünk a rájátszásban: míg ott hirtelen kell pótolnia az ellenfélnek a kieső kezdőket, addig mi már be is járattuk a cseresorunkatHa ezzel is bejutunk... 😀meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
Kerozin
xD de azon kivul jok vagyunk
Adirotor
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?Nem súlyos. A bal vállára esett (estek). Rendben lesz szerintem a köv. meccsre is, bár nem biztos hogy erőltetni fogjuk a játékát.
Mr.Breaker
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 933
Ajayi mennyire rottyant meg,nem láttam a sérülését.Súlyos,vagy 2-3 hetes pihenős?
több mint 8 éve
Ilyenkor bírom a nagyokos "szakértőket": a Miami nem jut be a PO-ba!Nesze nektek.
Bocsánat nem bírtam kihagyni.
több mint 8 éve
Kemény lesz azért, de kb. kit érdekel? 😊A 2008-as PO-ba jutást sem felejtem el (inkább az akkori Ravens elleni meccset felejteném el).
Csak az a baj ezer sebből vérzünk. Ma kb. egyik oldalon sem volt védelem (bár ez képletes, mert azért volt bőven TFL és sack az oldalunkról). Ezen mindenképpen javítani kell. A fal Pouncey nélkül ingatag (bár most volt bőven futás). Ajayi nagy fegyver lehet a PO-ban is.
R. Jones nagyon hiányzik, bár ez sokszor nem látszik, sokszor jól pótolják a fiatalok. De akkor is kellene a játéka.
Szóval érdekes lesz. De még a Pats-et meg kell verni. 😊
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Ha ezzel is bejutunk... 😀meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
Kerozin
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
meg kezdő QB-nk,RB-nk,C-nk, Safety-nk8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
Kerozin
több mint 8 éve
8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5Csak kár, hogy idegrendszerünk nem marad a végére 😊
Ventura
több mint 8 éve
8 évet vártunk ilyen eredményekre: 10-5
több mint 8 éve
Szerintetek ma mit kapunk a fenyő alá? Egy méretes zakót vagy sikerül legyűrni a mumust ezúttal? 😊Ez most kérdés volt? 😊
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Szerintetek ma mit kapunk a fenyő alá? Egy méretes zakót vagy sikerül legyűrni a mumust ezúttal? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Hú, szívem szerint mennék, de a január közepei jegyvásárlás gyanúsan rámborítaná a költségvetést így karácsony után.. (mondjuk ha karácsony előtt vehetek jegyet akkor lehet inkább költöttem volna erre mint lehetséges ajándék is akár, khm khm NFL marketing osztály).45 font a legolcsóbb, erre még jön kezelési+szállítási költség, ezt szorozd be 370-400 forinttal (ki ttudja, mennyi lesz akkor, plusz a fizetéskor nem a középárfolyamot számolja a rendszer, kb 5-10 forinttal magasabbat). Viszonyítás: a 68 fontos jegy tavaly kb. 420-as font árfolyamnál kb. 33e Ft volt mindennel.
Egyébként milyen áron van kb egy olyan jegy amin ha nem is szabadszemmel de legalább a kivetítőről még élvezetes a meccs? (nekem a 10colos tableten a közepesen jó minűségű stream már élvezhető[főleg ha azt látom benne hogy megvertük a Bills-t 😀])
Geeri
a 68fontért az alábbi helyeken ültünk és elégedettek voltunk a látvánnyal. a 45 font már eléggé tablet-feeling 😀
Block 134 és 139
Row: 20 és 27
Seat: 10 és 146
btw: 2008 óta mindig január-február a jegyvásárlás, kivéve a majdnem-lockout évét, amikor szept-ben lehetett venni 😉 (2007-et nem tudom, akkor csak később értesültem róla).
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Hú, szívem szerint mennék, de a január közepei jegyvásárlás gyanúsan rámborítaná a költségvetést így karácsony után.. (mondjuk ha karácsony előtt vehetek jegyet akkor lehet inkább költöttem volna erre mint lehetséges ajándék is akár, khm khm NFL marketing osztály).Egyébként milyen áron van kb egy olyan jegy amin ha nem is szabadszemmel de legalább a kivetítőről még élvezetes a meccs? (nekem a 10colos tableten a közepesen jó minűségű stream már élvezhető[főleg ha azt látom benne hogy megvertük a Bills-t 😀])
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Hááát, ez sok mindentől függ. 2015-ben a 70 font környéki jegy kb. 30e FT-re jött ki az akkori árfolyammal, kezelési költséggel, stb.Hogy a viharba ne! Nem voltam még kint, de megyünk szervezhetjük közösen. Nálam már fixnek tűnik, hogy jön pár barát. (Már ha végre sikerül jegyet vennem...)csaba és spancicái
Szóval benne vagyok közös szervezésben, de szerintem csak jövőre lesz jegyárusítás.
Csabee13
adirotror
ventura
?
persze, majd visszatérünk erre januárban. mennyit kalkuláljak, hogy dobáljam össze a hónapok alatt a szemetet, 200 rúpia?
(mármint csaba féle londoni TRIPperrel együtt)
Ventura
Szállás: kb. 50 font / éjszaka - de ez kompromisszumokkal mehet lejjebb, igényekkel feljebb 😉
Repjegy: mi a RyanAirt preferáljuk, a jegyárra már nem nagyon emlékszem, de vhol 30-50e magasságában lehetett. Költőpénz kell, mert nem olcsó város (pl. tömegközlekedés, kaja átszámolva jóval több, mint itthon)
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Hogy a viharba ne! Nem voltam még kint, de megyünk szervezhetjük közösen. Nálam már fixnek tűnik, hogy jön pár barát. (Már ha végre sikerül jegyet vennem...)csaba és spancicái
Szóval benne vagyok közös szervezésben, de szerintem csak jövőre lesz jegyárusítás.
Csabee13
adirotror
ventura
?
persze, majd visszatérünk erre januárban. mennyit kalkuláljak, hogy dobáljam össze a hónapok alatt a szemetet, 200 rúpia?
(mármint csaba féle londoni TRIPperrel együtt)
több mint 9 éve
A standard kategóriás jegyek kb. január közepe-vége az eddigiek alapján, repjegy kb fél évvel előtte vehető. Jegyben tudok segíteni, akkor én mindig kiveszek egy délelőttöt és intézem - csak előre egyeztessünk, hogy kinek mi az igény/összeghatár. A procedúra erősen lutri-alapú, de ha nem 3-4-5 külön-külön ár-lokáció verziók vannak, akkor nem egy nagy ördöngősség 😉Hogy a viharba ne! Nem voltam még kint, de megyünk szervezhetjük közösen. Nálam már fixnek tűnik, hogy jön pár barát. (Már ha végre sikerül jegyet vennem...)gondolom be lehetne csatlakozni egy tapasztalt nézőhöz, aki már volt kint. csaba?lurkók, a londoni mérkőzéssel mi a helyzet?Nekem allna meg 😀 nem tudom mikor kezdodik az ertekesites viszont
(mármint a csoportosulásra gondolok)
Ventura
Adirotor
Ventura
De ha minden igaz még a meccs időpontja sem fix 😊 El nem lopnak, angolul értek, beszélek.. pár napos kirándulás keretében gondoltuk mi. Amíg kiderül mikor is lesz a meccs meg a jegyárusítás, addig találd ki milyen performancal kerülhetünk képernyőre 😀
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Hogy a viharba ne! Nem voltam még kint, de megyünk szervezhetjük közösen. Nálam már fixnek tűnik, hogy jön pár barát. (Már ha végre sikerül jegyet vennem...)gondolom be lehetne csatlakozni egy tapasztalt nézőhöz, aki már volt kint. csaba?lurkók, a londoni mérkőzéssel mi a helyzet?Nekem allna meg 😀 nem tudom mikor kezdodik az ertekesites viszont
(mármint a csoportosulásra gondolok)
Ventura
Adirotor
Ventura
De ha minden igaz még a meccs időpontja sem fix 😊 El nem lopnak, angolul értek, beszélek.. pár napos kirándulás keretében gondoltuk mi. Amíg kiderül mikor is lesz a meccs meg a jegyárusítás, addig találd ki milyen performancal kerülhetünk képernyőre 😀