Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
 kepfeltoltes.hu/161009/5.heti-IR-CuMNoZVWEAA7m9V_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jobbnál, jobb a helyzet:
Starting CBs for Miami on Sunday will be Tony Lippett and Byron Maxwell.

Mi lesz itt ma este. Horror.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
:- D :- D :- D
"The Dolphins’ No. 29 run defense faces the Titans’ fourth-ranked run offense"

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
A héten már edzett Foster, Pouncey, Misi. Valszeg játszanak is.

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Xavien reccs... nem tudni még mekkora a gáz.
Csabee13
erről tudni már többet?
Janek
Nem edz, de ma amúgy sem volt ma edzés. Nagy a titkolózás..

"The coach said team doctors have been examining the rookie but others might be looking at him later on.

Gase gave no certainty that Howard is missing the game against the Tennessee Titans Sunday. He also gave no certainty Howard would be available to play."

Mindenesetre úgy fest Maxwell visszakerül a kezdőbe emiatt.
Csabee13
az nem túl biztató.
Janek
Head Coach Adam Gase said Friday that Howard had surgery on his right knee to repair meniscus damage sustained during practice earlier this week. While Gase didn’t give a timetable as to when Howard could return, it’s clear it will be a matter of weeks, not days.

Howard had surgery on the same knee after being injured on the last day of the June minicamp, although Gase said the injuries were not related.
több mint 8 éve
"Robert Molnar grew up in Southwest Florida and has spent his entire life living in the same city. A major sports fan, Robert has followed almost every major sports his entire life. He is a supporter of English Premier League side Southampton FC and Major League Soccer Franchise Orlando City. Robert also follows the Minnesota Timberwolves NBA team and NHL's Chicago Blackhawks. His true loves however, remain the Miami Dolphins and the Boston Red Sox. Robert is currently pursuing his Bachelors in Communications online at Southern New Hampshire University and is continuing to hone his writing ability."

"Robert Molnar is a professional sports writer. He has written for two of the Internets biggest blog networks in FanSided and SB Nation as well as having written for the Cape Coral Daily Breeze. Besides currently writing for FanSided.com, Robert is also interning with the ECHL's Florida Everblades, writing post game recaps for all away games and select home games"

itt eléred. írj a kicsiny közösségünkről is :- )
1.) molnar1010[kukaCcC]gmail[punkt]com
2.) RMolnar1010 (twitter)

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egy magyar (származású?) srác írogat ezen az oldalon. Én speciel nem ismerem (ismertem):
 cover32.com/2016/10/05/miami-dolphins-defensive-player-watch-week-five/

Valaki vágja?
danyly
kérdezd meg twitteren, hogy beszél-e magyarul. Én is így csináltam Fejedelemmel meg Vargával.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Robert is a life long Miami Dolphins fan, having now begun to write about his beloved team. Robert also enjoy soccer, hockey and baseball and is currently majoring in communications at Southern New Hampshire University.
empty taxi
Én is olvastam a neve alatti kis történetet. Nem erre voltam kíváncsi.
Ki ismeri az oldalt, a személyt (persze nem személyesen), írásait?
danyly
A cover32 maga nem egy színvonaltalan site abból a szemszögből h pletykákkal nemigen foglalkoznak.
Ugyanakkor a mély, rajzolgatós elemzések sem feltétlen gyakoriak.
Most egy jelenlegi egyetemista srác azért még nem olyan nagy név a football mediában, hogy sarkos véleményt várj róla bárkitől szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Robert is a life long Miami Dolphins fan, having now begun to write about his beloved team. Robert also enjoy soccer, hockey and baseball and is currently majoring in communications at Southern New Hampshire University.
empty taxi
Én is olvastam a neve alatti kis történetet. Nem erre voltam kíváncsi.
Ki ismeri az oldalt, a személyt (persze nem személyesen), írásait?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egy magyar (származású?) srác írogat ezen az oldalon. Én speciel nem ismerem (ismertem):
 cover32.com/2016/10/05/miami-dolphins-defensive-player-watch-week-five/

Valaki vágja?

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Csabee13
erről tudni már többet?
Janek

"The coach said team doctors have been examining the rookie but others might be looking at him later on.

Gase gave no certainty that Howard is missing the game against the Tennessee Titans Sunday. He also gave no certainty Howard would be available to play."

Csabee13
az nem túl biztató.

több mint 8 éve
De legalább van egy kis élet. 😊 😊

több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Csabee13
erről tudni már többet?
Janek

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdekes dolog ez. Nálunk vhol pont azt elemezték, hogy Wentz milyen gyorsan szabadul a labdától még akkor is, ha több elkapót kell felmérnie és nem lenne szükség rá. 2 max 3 sec alatt eldobja jó helyre. Ehhez persze az is, kell, hogy legyenek gyorsan tisztán lévő elkapók, és kell egyfajta biztonságérzet, hogy egyébként jó a fal (nálunk jelenleg jó, még meg is kávézhat egyébként mögötte), arra nem kell koncentrálni feltétlenül, hogy elkapják, mert tudja, megvédik, "elég" a dobás kivitelezésére koncentrálnia. Talán van ennek mentális szerepe..Mondjuk 3 meccs kicsi minta, 13 meccs már bővebb képet adhat erről.

Tény, itt szegény Ryanak 1 másodperce sincs. Meg az sem segíti a fejlődését, hogy neki is lassan több OC-ja QB coach stb van, mint néhány csapatnak győzelme az utóbbi idényekben. Talán ahhoz az évhez kéne visszanyúlni amikor ment neki. S abból meríteni. Mert a tehetsége neki is meglenne, csak hát....
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Amúgy most mindentől függetlenül: nagyon kiváncsi lennék rá, hogy pl. egy Brédi vagy Rodgers, esteleg Wilson mit tudna nyújtani a jelenlegi falunk mögött. Mennyi sack, mennyi TO, stb "jönne össze" nekik.
Paradoxon_MIA
Wilsonnak szarabb fala van mint nekunk, de ugye o tudnmenekulni.
bradynek se sokkal jobb a fala csak belichick/az OC ki tudta talalni a quick release playeket
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
jézusom. mintha 'miami' nevezetű felhasználót olvasnám
Ventura
Ez nekem is eszembe jutott, hogy az a név már nagyon elhasználódott, csinált egy újabbat - csak a helyesírás itt azért sokkal jobb.

Tudom, ez is személyeskedő hozzászólás, de sajnos, ezeket a sorokat nem lehet objektívan feldolgozni...
Paradoxon_MIA
Nekem is ugyaneeeez ugrott beeee 😀 uristeeen
Akkor mem vagyok hulye
több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Amúgy most mindentől függetlenül: nagyon kiváncsi lennék rá, hogy pl. egy Brédi vagy Rodgers, esteleg Wilson mit tudna nyújtani a jelenlegi falunk mögött. Mennyi sack, mennyi TO, stb "jönne össze" nekik.

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Ventura
Ez nekem is eszembe jutott, hogy az a név már nagyon elhasználódott, csinált egy újabbat - csak a helyesírás itt azért sokkal jobb.

Tudom, ez is személyeskedő hozzászólás, de sajnos, ezeket a sorokat nem lehet objektívan feldolgozni...

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Csabee13
erről tudni már többet?

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Gondnok Miami Dolphins Miami Hurricanes 9
Tannehillel beljebb vagyunk mint a drafton a lutrival ,egy Flacco szintet o is hoz.
De o nem Wilson h megrngedhessuk magunknak ezt a "falat".
Elkapokkal sztem semmi baj nincs Landry elit, Parker nagyon jo. Csak stills szar helyette Caroo jo lenne
Jovore meg elhozzuk McCaffreyt 😀
Adirotor
Idén 17,75 pontot szereztünk átlagban meccsenként. Landry 1 TD, tavaly 16 meccsen 4 TD...
Parker 1 TD, tavaly 14 meccsen 3 TD... Azért nálam ez messze van az elittől, meg a nagyon jótól
Gondnok
keményebb vagy mint a pff értékelő rendszere. : D 1100 yard fölött kapkodott el tavaly Landry. És most lőtted magad tökön, mert mindezt egy általad liga bottomnak titulált QB-tól. Aki egy ligabottom fal mögött dobált, ligabottom wr-knek ezekszerint.
ano92
Ismét csak köszönöm a személyeskedő hozzászólást. Valóban nagyon romantikus az 1157 elkapott yard, csak a 4 TD-t keveselltem...nem kéne?

Gondnok
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tannehillel beljebb vagyunk mint a drafton a lutrival ,egy Flacco szintet o is hoz.
De o nem Wilson h megrngedhessuk magunknak ezt a "falat".
Elkapokkal sztem semmi baj nincs Landry elit, Parker nagyon jo. Csak stills szar helyette Caroo jo lenne
Jovore meg elhozzuk McCaffreyt 😀
Adirotor
Idén 17,75 pontot szereztünk átlagban meccsenként. Landry 1 TD, tavaly 16 meccsen 4 TD...
Parker 1 TD, tavaly 14 meccsen 3 TD... Azért nálam ez messze van az elittől, meg a nagyon jótól
Gondnok
keményebb vagy mint a pff értékelő rendszere. : D 1100 yard fölött kapkodott el tavaly Landry. És most lőtted magad tökön, mert mindezt egy általad liga bottomnak titulált QB-tól. Aki egy ligabottom fal mögött dobált, ligabottom wr-knek ezekszerint.

több mint 8 éve
Köszönöm a sok hozzáértő írást, most már értem, hogy miért kellett a csapatnak az elmúlt években rengeteg pénzt és draftcetlit áldozni a falakra
Gondnok
Mert tannenbaum egy nyomorek, es nem tud normalis falembert draftolni
több mint 8 éve
Gondnok Miami Dolphins Miami Hurricanes 9
Köszönöm a sok hozzáértő írást, most már értem, hogy miért kellett a csapatnak az elmúlt években rengeteg pénzt és draftcetlit áldozni a falakra

Gondnok
több mint 8 éve
Meg kéne már végre érteni, hogy egy OL, vagy egy DL ember nem tesz pontokat a táblára.
Gondnok
óriási 😀
braxa88
Xddd sztem is
De szegenyt minek leosztani 😀