NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Morális győzelem? 😊

több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Két morális győzelem után egy valóságos, még ha ronda is.
A Browns nagyon szétszedte a csapatot, edzőjük munkát dicsérte a tegnapi játék. Köszönjük meg a kickernek!

Nálunk ez az off man baszakodas komikus két cula nagy CB-vel. Úgy hogy elvileg ha valami akkor Pass rush az errősségünk, de ezt is lábon lőjük azzal hogy harmadik számú irányítók dobálják minden különösebb megerőltetés nélkül a 4-8 yardos passzokat. Ez egyszerűen nem normális hogy a CB-k általában top3ban vannak szerelések terén.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
a mérkőzés izgalmas volt, de... a ligautolsó cleveland ellen? hú. a védelem nagyon nagyon gyatra, és meg fogjuk szenvedni miattuk a szezont. egyéneket nézve van tehetség, de egységként nézve ez nem igazán mutatja magát. sok benyelt futás, sok benyelt passz.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Húúúúúú, b+ ez volt az a meccs, amire sima győzelmet tippeltem, erre meg... Néha a hajam téptem, hogy mit művelnek.
Nagy gondok vannak itt a fejekben. De legalább Drake meghálálta a bizalmat, bár a végén Ajayi odabökött a TD-vel.

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Cincy ellenit csütörtökön nem tudom meg merjem e nézni.

Rengeteg hiba, nincs futójáték, nincs futás védekezés.. Nagy mákunk volt.. 3kihagyott FG a brownsnál.
több mint 8 éve
Drake lesz a kezdő, Ajayi valszeg big back, Williams meg akkor fog jönni ha blokkolni is kellhet.
Geeri
Ayaji lassan össze kell, hogy kapja magát, ha akar valamit (és képesség is van hozzá), mert úgy látszik, edzőbácsi nem sz.rozik 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Dolphins inactive lista:

kepfeltoltes.hu/160925/3.h_t-inactive-CtNa6odUIAEt_ND_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Butler bevethető lesz LB poszton, RB állományból még Pead is játszani fog. Ayajit nem kell túl erőltetni szerinte sem. Azért az mindent elmond, hogy Tanny futotta eddig a legtöbb yardot, megelőzve az összes futót! Foster cut és jön Rice. 😊

Kíváncsi leszek a futó játékra mindkét oldalon. A Barnák fala nem rossz + Crowell is állat. Valamint a mi futás védekezésünk egy nagy nulla. Nálunk is kezd összeállni az OL, pl. a Pats ellen már nem volt sack allowed.

Remélem Carroo is többet lesz használva, mert a Pats ellen összesen 3 támadó snap-at volt fenn. Wake még kevesebbet volt a pályán mint az első héten (16 snaps), míg Fede 13 snaps-et töltött a védelemben. Wake gondolom ilyen third down szituációs pass rusher formációkat kap. Most Fede inactive, így más lehetőség következnek.

Sok jó nevű hiányzója van a Browns-nak is. Nem lesz Haden(Tramon Williams pótolja), Corey Coleman (helyette Andrew Hawkins lesz), McCown (helyette az újonc Kessler kezd), a rookie, és eddig igen jól játszó DL Carl Nassib, és a center Erving.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Drake lesz a kezdő, Ajayi valszeg big back, Williams meg akkor fog jönni ha blokkolni is kellhet.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Én se. Van olyan területe az életnek, ahol működik ez a megoldás, de a Dolphins sajnos, nem ide tartozik 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
philbin még ayaji-t erőltetné. gase, drék kezibe lövi a gyeplőt a cleveland ellen.
Ventura
Hát, Foster és Ayaji nem annyira jött be, "rosszabb-már-nem-lehet" elv lép életbe 😊 És inkább már az elején kezdje el keverni a kártyát, mint ragaszkodni és reménykedni...
Paradoxon_MIA
sosem értettem az erőltetést. lásd daniel thomas esete (évek)

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
philbin még ayaji-t erőltetné. gase, drék kezibe lövi a gyeplőt a cleveland ellen.
Ventura
Hát, Foster és Ayaji nem annyira jött be, "rosszabb-már-nem-lehet" elv lép életbe 😊 És inkább már az elején kezdje el keverni a kártyát, mint ragaszkodni és reménykedni...

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
drake/pead time

több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Adam Gase tells reporters that RB Arian Foster is out for Sunday.
Dolphins starting DE Jason Jones sidelined by ankle injury .

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
A 48-as védőn simán holding. Csak kb 3-4 éve az ilyenek jórészét nem fújják be, konteogyanúm hogy a QB-k védelme miatt.
Ez szerintem a sport szégyene teszem hozzá, amikor egy objektíven megítélhető momentumot kedvük szerint büntetnek a zebrák.
Geeri
Köszi, de nekem úgy tűnik a kettő ugyanaz, kis különbséggel és azt nem értem mi alapján van eldöntve, hogy mi a lényeges szempont.

És Sorry hogy itt kérdeztem, de az első az pont Dolphins meccsről volt, és nem tudom hol máshol kellene kérdezni.
13.Rulez
Van erre topik 😊
 bowl.one/forum/nfl-altalanos-temak/nfl-kerdesek

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
13.Rulez 25
A 48-as védőn simán holding. Csak kb 3-4 éve az ilyenek jórészét nem fújják be, konteogyanúm hogy a QB-k védelme miatt.
Ez szerintem a sport szégyene teszem hozzá, amikor egy objektíven megítélhető momentumot kedvük szerint büntetnek a zebrák.
Geeri
Köszi, de nekem úgy tűnik a kettő ugyanaz, kis különbséggel és azt nem értem mi alapján van eldöntve, hogy mi a lényeges szempont.

És Sorry hogy itt kérdeztem, de az első az pont Dolphins meccsről volt, és nem tudom hol máshol kellene kérdezni.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem egyáltalán nem simán holding. Látni kellene a felvételt, mikor engedi el a védőt a támadó. Rendkívül sok ilyen eset van, ami nagyon a határon mozog, fél pillanatig a nyakánál tartja vissza a falember a védőt, de még időben elengedi, így nem is repül zászló.

Itt meg ugye egy kiragadott pillanatot látunk, ahol valóban szabálytalanul fog a falember, de nálam kérdés, meddig tette mindezt. Lehet, hogy rögtön a következő képkockánál már el is engedte a védőt, ezeket pedig manapság már gyakrabban engedik el, mint dobnak rá zászlót. De ez is egy olyan dolog, amit szerintem zebra válogatja, kinél mi a sok.

Mindenesetre az biztos, nagyon a határon mozog.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
13.Rulez 25
de ne a Dolphins topikból csináljunk "elemezzük a be nem fújt pats szabálytalanságokat" topicot. Minden meccsen van be nem fújt holding és még egy rakás fault.
Csabee13
Szabályról volt szó amiket nem értek pontosan, nem pedig csapatról. Ha neked ez jött le akkor a te készülékedben van a hiba.

Szerkesztette: 13.Rulez
több mint 8 éve

Na de Dolphins téma:

Az a gáz hogy itt van nekünk Kiko Alonso, aki úgy tűnik fél szerelni, egyszerűen szemtől szemben nem megy neki a futónak, mindig valami kis szögből próbálkozik. Mellette meg ott van Misi aki csak előre tud menni.
Akkor kérdem én Joseph DC urat, hogy miért nem cserélnek ők helyet? Mert ebben a wide 9 sémában az összes LB sznte ott van a két DE között,tehát középről lateralisan nem kellene játszani, Alonso a szélén meg jobb lehetne coverageban is. Mondjuk az off-man parádé után én semmin nem lepődöm meg.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Köszi a válaszokat. Így már világos.
Itt a kép amikor még a QB kezében a labda. A 11-es már vetődik, de nehezen hihető hogy ezt egy bíró meg tudja állapítani.
(kép)
 i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/block%202_zps1ogau5ni.png

Illetve akkor már érdeklődnék a hozzáértőknél Holding-ról is, mert az sem teljesen tiszta az alapján amit látok.
Tavalyi NE - DEN rájátszás meccsen történt, hogy a két Denver védőt (56-os és 48-as) fogták a NE falemberei, és hogy mindkettő szabályos-e.
(kép1 és 2)
 i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/NE-DEN%201_zpsdsytba7b.png
 i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/NE-DEN%202_zpsfi4jifkq.png
13.Rulez
Kellő tisztelettel 😊 minden offense nélkül, de ne a Dolphins topikból csináljunk "elemezzük a be nem fújt pats szabálytalanságokat" topicot. Minden meccsen van be nem fújt holding és még egy rakás fault. Van hogy 12 emberrel is lemegy a play és csak másnap veszik észre stb..
több mint 8 éve
13.Rulez 25
Köszi a válaszokat. Így már világos.
Itt a kép amikor még a QB kezében a labda. A 11-es már vetődik, de nehezen hihető hogy ezt egy bíró meg tudja állapítani.
(kép)
 i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/block%202_zps1ogau5ni.png

Illetve akkor már érdeklődnék a hozzáértőknél Holding-ról is, mert az sem teljesen tiszta az alapján amit látok.
Tavalyi NE - DEN rájátszás meccsen történt, hogy a két Denver védőt (56-os és 48-as) fogták a NE falemberei, és hogy mindkettő szabályos-e.
(kép1 és 2)
 i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/NE-DEN%201_zpsdsytba7b.png
 i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/NE-DEN%202_zpsfi4jifkq.png
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szabállyal kapcsolatban érdeklődnék, és azért itt mert gondolom az összes New England szurkoló szerint látatlanban is szabályos.
13.Rulez
Ez a fajta blokkolás szabályos. Csak az a kérdés, hogy blokkolás a passz előtt megkezdődött-e vagy sem, mert passz előtt elkapó nem blokkolhat. A képen már repül a labda, úgyhogy valószínűleg szabályos a play. (A 100%-hoz olyan kép kéne amikor éppen eldobja a QB a labdát.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
a chop blockhoz nem ket ember kell? az egyik megtamasztja alul, mig a masik uti felul, es vica versa
a kep szerintem egy cut blockot mutat ami nem szabalytalan.
Pari
De, két ember kell.
Az egyik blokkolja a védőt, a másik meg térd alatt próbálja kiütni.

A cut block is a térd környékére megy, annyi különbséggel, hogy ott egy támadó egy védőre vetődik, nem ketten mennek egy játékosra.

Amúgy szerintem nem kell sokat várni, hogy a cut blockot is tiltsák.
Stez
Nem tudom. Ha arra sor kerul, akkor az RB-k hogy fogjak megblokkolni a D fal ketszer akkora mamutjait!?😊
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
akkor cut block. sry a lényeg ugyanaz marad : D

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
a chop blockhoz nem ket ember kell? az egyik megtamasztja alul, mig a masik uti felul, es vica versa
a kep szerintem egy cut blockot mutat ami nem szabalytalan.
Pari
De, két ember kell.
Az egyik blokkolja a védőt, a másik meg térd alatt próbálja kiütni.

A cut block is a térd környékére megy, annyi különbséggel, hogy ott egy támadó egy védőre vetődik, nem ketten mennek egy játékosra.

Amúgy szerintem nem kell sokat várni, hogy a cut blockot is tiltsák.