Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Foster lesz a kezdő futónk a seahawk elleni első fordulóban!

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Claimeltük a Titánoktól kitett Justin Hunter WR-t. Nagyobb tehetségnek indult mint ami lett belőle. 2013-ban 2. körben hozta el a Tennessee, de nem váltotta meg a világot.

Persze kell még az elkapó a csapatba, de nem biztos, hogy sok sót eszik meg, Landry, Still és Parker mögött. Bár Parker-nek van egy combhajlító sérülése + Caroo is ismerkedik az NFL-el, így esetleg 4. számú elkapónak rövid időkre beszállhat a játékba.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
OL-ből Ulrick John is el lett küldve. Szépen takarítottuk a támadófalat is.

Szerencsétlen Daniel Thomas még hányszor rúgjuk ki és hozzuk vissza? 😊
danyly

danyly

danyly
Hát nem tudom Williams többet tett e érte... Viszont akkor Pead rosteren maradt?
Csabee13
Gondolom direkt másoltad be 3x a mondataimat. Ennyiszer lesz még cut-sign? 😊

Igen, úgy tűnik Pead még kerettag. Bár azt nem tudom, hogy harcolta ki, mert igen gyenge már évek óta.
Az írták nem volt rossz az edzéseken, és 3. számú futóként számolnának vele. Közben szenvedett egy combhajlító sérülést (2 hét szünetet írtak), így az első héten a Seattle ellen nagy valószínűséggel nem fog játszani.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan

danyly

danyly

danyly
Hát nem tudom Williams többet tett e érte... Viszont akkor Pead rosteren maradt?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
53 man roster cut:
9/3 cuts:
James Burgess, LB
Chimdi Chekwa, CB
Deandre Coleman, DT
Jamil Douglas, OL
Thomas Duarte, TE
Zac Dysert, QB
Shamiel Gary, S
Tyler Gray, LB
Chris Jones, DT
Dominique Jones, TE
Cleyon Laing, DE
Rashaan Melvin, CB
Lafayette Pitts, CB
Cedric Reed, DE
Rashawn Scott, WR
Daniel Thomas, RB
Jordan Williams, DE
Sam Young, OL

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 136 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Kiváló játékos volt. Nagyon bírtam a játékát. Jó lenne ha megint lenne ilyen játékos a keretben.
danyly
és idén lesz 10 éve már a kiváló szezonjának! sajnos én csak 2007-ben kezdtem közelebbről ismerkedni a sporttal és a csapattal; egy mérkőzést láttam abban a szezonban - a pittsburgh ellenit, így zach thomas is kimaradt az életemből. 2008 óta követem folyamatosan a meccseinket.

Szerkesztette: Ventura

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
időnként a szurkolók is kikapcsolódhatnak. pár perc elfordulás az aktuális reményektől és várakozásoktól
 www.youtube.com/watch?v=VIeVTEaxN2I
Ventura
Kiváló játékos volt. Nagyon bírtam a játékát. Jó lenne ha megint lenne ilyen játékos a keretben.

több mint 8 éve
időnként a szurkolók is kikapcsolódhatnak. pár perc elfordulás az aktuális reményektől és várakozásoktól
 www.youtube.com/watch?v=VIeVTEaxN2I

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
chris mccain-t eladtuk a józsefvárosi piacon a saints-nek egy 7-ik körért. csíptem a srácot, és mivel a védelemben kérdőjelek vannak (cserék, LB, CB), így nem igazán értékelem jelen pillanatban.
Ventura
3-4ben nagyobb jövője van szerintem, bár a wide9 miatt abban reménykedtem nálunk is maximumot,tud majd idén nyújtani. Sérülések hátráltatták, hátha a mocsári levegő helyrehozza.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
chris mccain-t eladtuk a józsefvárosi piacon a saints-nek egy 7-ik körért. csíptem a srácot, és mivel a védelemben kérdőjelek vannak (cserék, LB, CB), így nem igazán értékelem jelen pillanatban.
Ventura
Ha amúgy is cut volt a sorsa akkor tök mindegy..

Dion Jordan fene nagy visszatéréséről hallani keveset.. edz már egyáltalán?
Csabee13
The #Dolphins placed DE Dion Jordan on the reserve/non-football injury list, which puts him on the shelf for the first 6 weeks.

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Ventura
Ha amúgy is cut volt a sorsa akkor tök mindegy..

Dion Jordan fene nagy visszatéréséről hallani keveset.. edz már egyáltalán?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
"If you want to know how the Miami Dolphins stack up in the AFC East in 2016 you must first consider their recent record against those teams: the Dolphins are 8-16 (.333) against division opponents over the past four years, including a woeful 2-9 (.250) road record.

Since 2012, the Dolphins are 2-6 against the Buffalo Bills, 3-5 against the New England Patriots, and 3-5 against the New York Jets."

www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-dolphins-special-section-perkins-afc-east-20160827-story.html

több mint 8 éve
Keretszükítés: waived were wide receivers Matt Hazel and A.J. Cruz, offensive lineman Vinston Painter and cornerback Al Louis-Jean.

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Hat azert egy gyengebb kerettel Philbin ia hozott egy 8-8 at. Talan Gase mas lesz. Talan.
több mint 8 éve
Nem vagyok képben a Dolphinssal, szerintetek idén mire lehet elég a csapat? (ha tegyük fel minden jól megy, és komolyabb sérülések sem lesznek)
Zolee23
Serie B talán meglehet : D
ano92
 s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1f/cc/d6/1fccd673b845f70546015609d2e109b8.jpg

Nem vagyok képben a Dolphinssal, szerintetek idén mire lehet elég a csapat? (ha tegyük fel minden jól megy, és komolyabb sérülések sem lesznek)
Zolee23
9-7 valszeg; legjobb esetben 10-6 es aztan wild card
De elsosorban azon fog mulni h az edzoi stab milyen playbookot talal ki, meg tud e ujulni ideny kozben es Gase ki tudja e hozni a Tannehillben melyen lakozo allatot
A jatekoskeret adott a playoffhoz
Adirotor
Hát azért LB sor szerintem vékony, főleg ezzel a Wide9 felállással. A secondary nagy kérdőjel. A sack gyárat sem tudjuk még, hogy sikerült e bezárni. Foster kidől szerintem vége a futójátéknak. Wake még nem játszott, a DL-t viszi el a cap harmadát és nem látni nyomást, de legalább szétfutnak minket. Azért van még itt rengeteg dolog. Ha nem leszünk korházcsapat megküzdünk azért a 8-8 ért talán.
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Zolee23
9-7 valszeg; legjobb esetben 10-6 es aztan wild card
De elsosorban azon fog mulni h az edzoi stab milyen playbookot talal ki, meg tud e ujulni ideny kozben es Gase ki tudja e hozni a Tannehillben melyen lakozo allatot
A jatekoskeret adott a playoffhoz
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Zolee23
Serie B talán meglehet : D

Szerkesztette: ano92

több mint 8 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Pouncey -nak pedig reccs a Preseasonre... reméljük első hétre rendben lesz. Kár volt vissza állnia miután úgy kísérték le a pályáról a Dallas ellen.
Csabee13
A helyettese nem volt rossz, igaz ez a Falcons front7 nem egy félelmetes egység.

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Na ez egy jó meccs volt az Atlanta ellen!!!

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Pouncey -nak pedig reccs a Preseasonre... reméljük első hétre rendben lesz. Kár volt vissza állnia miután úgy kísérték le a pályáról a Dallas ellen.
Csabee13
Ahogy olvastam a week1-ra sem lesz rendben.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
"advanced sablon szövegek kézikönyvből" olvas : D