NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Kicsit tartok ettől a nagy LondonBoy-Hype-tól is. Szegényen nagy a teher az pakolják rá rendesen a lelki terhet, remélem, nem esik nagyot.
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Mindkét épkézláb TE ruled out vasárnap - ebben eddig se voltunk erősek, de most aztán innen segítség nem nagyon lesz.A Bills ellen sem játszott már Sims. Mondjuk edzeni már edz. Jövő hétre lehet lesz belőle valami.
Paradoxon_MIA
több mint 9 éve
Mindkét épkézláb TE ruled out vasárnap - ebben eddig se voltunk erősek, de most aztán innen segítség nem nagyon lesz.
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ha csak 4 óra 😉 Aki még nem volt, annak az előjáték is izgalmas (az árak ott is kb. ugyanazon a szintem mennek a helyszínen - bár, oda még hozhatsz hamubasült pogit az útra), plusz ugye a meccs után haza is kell jutni valahogy - és a Tube-ig + az első kajaadó lehetőségig eljutni is minimum egy óra 😊ja pontosan. meg azért ha időben bemész, akkor 4óra. Megéhezel 😊Az oké, de egy meccsen nem tömni a fejedbe hamburgert/hotdogot/fánkot unortodox viselkedés 😀 Meg körülötted úgyis tömi a fejét a tömeg, elkap a láz 😀Akkor elotte bezabalok xdEs kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Adirotor
Borbinho
Adirotor
Paradoxon_MIA
Dohányzóknak: nem lehet a stadion területén elvileg sehol sem cigizni (bár a Colts-Jaxen előttünk 2 sorral 2 srác egy spanglit tolt, de a nézők küldték el őket 😀 )
Borbinho
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
ja pontosan. meg azért ha időben bemész, akkor 4óra. Megéhezel 😊Az oké, de egy meccsen nem tömni a fejedbe hamburgert/hotdogot/fánkot unortodox viselkedés 😀 Meg körülötted úgyis tömi a fejét a tömeg, elkap a láz 😀Akkor elotte bezabalok xdEs kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Adirotor
Borbinho
Adirotor
Paradoxon_MIA
Dohányzóknak: nem lehet a stadion területén elvileg sehol sem cigizni (bár a Colts-Jaxen előttünk 2 sorral 2 srác egy spanglit tolt, de a nézők küldték el őket 😀 )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Az oké, de egy meccsen nem tömni a fejedbe hamburgert/hotdogot/fánkot unortodox viselkedés 😀 Meg körülötted úgyis tömi a fejét a tömeg, elkap a láz 😀Akkor elotte bezabalok xdEs kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Adirotor
Borbinho
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Akkor elotte bezabalok xdEs kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Adirotor
Borbinho
több mint 9 éve
Es kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Adirotor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Es kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?
több mint 9 éve
Amit mi szoktunk venni, az olyan 70 (75?) font magassága, plusz kezelési költségek. Tavaly egy jegy kb. 33e Ft volt ebben a kategóriában, de azóta a font kb. 400-ról 350-re esett 😊 alapesetben asszem 45-100 fontig terjednek, a jegyeink általában a kapu mögötti és a játékoskijáró közötti zónában voltak.Ha pontosabb info érdekel, utána nézek a szektornak, pontos árnak, stb., csak most nem vagyok otthon 😊
Ehhez jön még a vérmérséklet szerinti többletköltség, mert a kaja nem túl olcsó (egy hotdog + innivaló olyan 10 font magassága volt ködös emlékeim szerint), plusz a merchandise, amit venni akarsz 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
mennyibe kerülhet majd a jegy?(spórolás végett kérdezem)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
Hello!én már nem reménykedem... kétszer maradtam le, mert nem kaptam rá jegyet. 😊 megpróbálom jövőre is.. ha az sem jön össze akkor meg is igénylem a turista vízumot és kint nézek meg egyet.. legalább meg lesz az a Zonk mez is, ha az öreg kihúzza addig 😊Erre pedig én is beneveznék!En benne vagyok 😀vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetelEz megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Adirotor
Geeri
Ventura
Adirotor
Kerozin
Csabee13
Ha ezen múlik, egyeztetünk a jegyvásárlás előtt és igyekszem segíteni. 7 évben voltam kint, mindig sikerült korrekt helyre, időben a jövő évi is tervben van 😊
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
én már nem reménykedem... kétszer maradtam le, mert nem kaptam rá jegyet. 😊 megpróbálom jövőre is.. ha az sem jön össze akkor meg is igénylem a turista vízumot és kint nézek meg egyet.. legalább meg lesz az a Zonk mez is, ha az öreg kihúzza addig 😊Erre pedig én is beneveznék!En benne vagyok 😀vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetelEz megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Adirotor
Geeri
Ventura
Adirotor
Kerozin
több mint 9 éve
Erre pedig én is beneveznék!En benne vagyok 😀vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetelEz megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Adirotor
Geeri
Ventura
Adirotor
több mint 9 éve
Kozben A PFF-en a Cleveland-Jets mecsenCB Jamar Taylor, 88.3/100
több mint 9 éve
En benne vagyok 😀vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetelEz megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Adirotor
Geeri
Ventura
több mint 9 éve
vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetelEz megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Adirotor
Geeri
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 9 éve
Ez megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Adirotor
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Szivembol szoltal 😀Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
több mint 9 éve
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
Paradoxon_MIA
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊1 hetet kell várni, hogy újra lássuk sokat szidott kedvenceinket.
Paradoxon_MIA
i miss you 😕
több mint 9 éve
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ird meg PM-ben miről van szóAzért roppant hálás lennék 😊Ha kint jarok esetleg hozhatok."Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
Janek
Csabee13
több mint 9 éve
Azért roppant hálás lennék 😊Ha kint jarok esetleg hozhatok."Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13
Janek
több mint 9 éve
Ha kint jarok esetleg hozhatok."Az elmúlt 7-8 évben legalább nyolc tévét vertem szét, miközben a Dolphins mérkőzéseit néztem. Jó párszor beleléptem a képernyőbe, mert felhúztam magam a hülye hibákon és a fölösleges büntetéseken" - ezt a Dolphins-legenda Larry Csonka mondta, de hozzátette, hogy kellemes meglepetés volt az, amit az utóbbi két meccsen Jay Ajayitól látott, és bízik benne, hogy a futójátékos folytatni tudja a jó szereplést." - 120yardMég mindig haragszom az öregre mert innen nem lehet a webshopjából dedikált mezt venni 😀
RunRickyRun
Csabee13