NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem csak mi vagyunk szkeptikusok...
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Vajon első számúnak jön, vagy csak második lesz ha Jay nem válna be?Más stílus, szerintem kiegészítik egymást. Majd kiderül ki kap több lehetőséget, szerintem Ajayi fog, Fostertől pedig visszafogott terhelés mellett varjuk majd a kiemelkedő teljesítményt.
RunRickyRun
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Vajon első számúnak jön, vagy csak második lesz ha Jay nem válna be?
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Azt pletykálják hogy ma Foster elé pakolunk egy szerződést. Rajtunk kívül a Lions érdeklődik még.Sejtettem, hogy lesz ebből valami. 1 évre jön, és ha nem sérül le az első meccsen, még hasznosítható is lesz az idény további részében.
Geeri
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Miami
964
Jött Foster! 😀 Örülök remélem beválik!
több mint 8 éve
Wilkommen!www.nfl.com/news/story/0ap3000000675362/article/arian-foster-signs-with-miami-dolphins?campaign=fb-nf-sf31211422-sf31211422Azt pletykálják hogy ma Foster elé pakolunk egy szerződést. Rajtunk kívül a Lions érdeklődik még.remélem nem
Geeri
Ventura
de...
ThundersNFL
több mint 8 éve
Azt pletykálják hogy ma Foster elé pakolunk egy szerződést. Rajtunk kívül a Lions érdeklődik még.remélem nem
Geeri
Ventura
de...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Azt pletykálják hogy ma Foster elé pakolunk egy szerződést. Rajtunk kívül a Lions érdeklődik még.remélem nem
Geeri
több mint 8 éve
Azt pletykálják hogy ma Foster elé pakolunk egy szerződést. Rajtunk kívül a Lions érdeklődik még.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
www.qbmecca.com/ryan-tannehill-continues-underappreciated/Érdekes cikk, jó videókkal. Meglátjuk igaza van-e abban a tekintetben hogy Gase es Hill nagy dolgokra lesznek képesek.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
bizalom, reményNem volt kimagasló idénye, de márciusban már történt egy paycut (1.5 millió dolcsi faragás a baseből; bár én egy kicsit kevesellem). Így is sokat keres. De ha pápá, akkor 2 misi a dead money. Szóval sanszos.
When deciding whether he should accept a paycut this offseason or risk being released, Dolphins TE Jordan Cameron spoke with a number of people, including current Jaguars TE Julius Thomas, as James Walker of ESPN.com writes. Per Cameron, Thomas “called me immediately and said you have to play for [new Dolphins head coach Adam Gase]. I’ve had a lot of conversations about [Gase] and what he can do. It was kind of the things I heard about Coach Gase (that helped make my decision).” Gase was Thomas’ offensive coordinator in Denver, and he is well-known for having success with tight ends. In the end, of course, Cameron agreed to take the paycut.
Ventura
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
bizalom, remény When deciding whether he should accept a paycut this offseason or risk being released, Dolphins TE Jordan Cameron spoke with a number of people, including current Jaguars TE Julius Thomas, as James Walker of ESPN.com writes. Per Cameron, Thomas “called me immediately and said you have to play for [new Dolphins head coach Adam Gase]. I’ve had a lot of conversations about [Gase] and what he can do. It was kind of the things I heard about Coach Gase (that helped make my decision).” Gase was Thomas’ offensive coordinator in Denver, and he is well-known for having success with tight ends. In the end, of course, Cameron agreed to take the paycut.
több mint 8 éve
Az ügyei okán én sosem bíztam benne (eleinte persze igen). Sajnos egy igazi rossz Ireland pick.Húú, ez komoly kép. 😊Elvileg lefogyott, végigcsinált egy pszichoterápiát, nincsenek negatív minták, keményen edz. De én nem élném bele nagyon magam a dologba. Lehet meg sem éri már a keretszűkítést sem. TC 5. napján válik garantálttá 1,5m$ fizuja, lehet kib...ák.
De most komolyan: lehet vele számolni? Mert amikor játszott is felemás volt a játék identitása (ha lehet így fogalmazni). Kell az LB hozzánk az tény, de kétes a munka morálja. De gondolom rendbe teszi az új stáb (vagy legalábbis remélem).
danyly
Csabee13
több mint 8 éve
Húú, ez komoly kép. 😊Elvileg lefogyott, végigcsinált egy pszichoterápiát, nincsenek negatív minták, keményen edz. De én nem élném bele nagyon magam a dologba. Lehet meg sem éri már a keretszűkítést sem. TC 5. napján válik garantálttá 1,5m$ fizuja, lehet kib...ák.
De most komolyan: lehet vele számolni? Mert amikor játszott is felemás volt a játék identitása (ha lehet így fogalmazni). Kell az LB hozzánk az tény, de kétes a munka morálja. De gondolom rendbe teszi az új stáb (vagy legalábbis remélem).
danyly
több mint 8 éve
Húú, ez komoly kép. 😊De most komolyan: lehet vele számolni? Mert amikor játszott is felemás volt a játék identitása (ha lehet így fogalmazni). Kell az LB hozzánk az tény, de kétes a munka morálja. De gondolom rendbe teszi az új stáb (vagy legalábbis remélem).
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
i.imgur.com/lbDJxx7.pngFolyamatosan negativ teszteket adott elvileg az eltiltása során .Dion Jordan elméletileg ma jelzi visszatérési szándékát.A rehabra? 😀
Geeri
Én már nem bíznék benne, de ki tudja, lehet, a majd' másfél szerzon elég gondolkodási idő volt neki.
Paradoxon_MIA
Geeri
Jah 😊 azóta állítólag felkészült meg rendbe hozta magát, meg kutyusokat simogat rendszeresen 😊
Jöjjön csak TC-re, elrettentő példának.
Szerkesztette: Csabee13
több mint 8 éve
Folyamatosan negativ teszteket adott elvileg az eltiltása során .Dion Jordan elméletileg ma jelzi visszatérési szándékát.A rehabra? 😀
Geeri
Én már nem bíznék benne, de ki tudja, lehet, a majd' másfél szerzon elég gondolkodási idő volt neki.
Paradoxon_MIA
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Dion Jordan elméletileg ma jelzi visszatérési szándékát.Én meg ma jelezném neki, hogy merre van az ajtó kifelé.
Geeri
több mint 8 éve
Dion Jordan elméletileg ma jelzi visszatérési szándékát.A rehabra? 😀
Geeri
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Dion Jordan elméletileg ma jelzi visszatérési szándékát.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
lesz tripper dögivel(negyedik legtöbb mérdöldet tesszük meg a ligában)
több mint 8 éve
Tunsil franchise LT-nek lett draftolva. Lehet nem ott fog kezdeni, de ott fog kikötni az tuti.
több mint 8 éve
Tunsil bőven jó LG posztra, ne úgy legyen, de Albert várható sérülése miatt ugy is LT poszton fejezi be a szezont. Addig meg szokja kicsit az eltérő sebességet meg erőviszonyokat.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Zsir, legalabb a fasza feher mezunkben tolhatjuk. Ha mar mas oromunk Floridaban ugysem szokott lenni 😀