NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
húzzátok ki william jacksont 😀 legjobb cb!!!!Amúgy én nem érzem, hogy 1. kör közepe fel olyan nagy reach lenne Apple.
több mint 8 éve
Mivel nagy beszélgetések nem folynak itt, felteszem a bűvös kérdést: kit választunk 1 körben?Az én tippem Eli Apple (CB). A legégetőbb poszt, meg kell oldani minnél előbb. Van még mit tanulnia, de jó alapanyag. Rögtön bevethető. Nem szeretem a korai DB húzásokat de most muszály kockáztatni. Persze a floridai srác jobb lenne, de nem hinném, hogy benn marad.
De Geeri te sem reagáltál a draft elképzeléseimre?!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
13: R1P13Treadwell nem rossz, de szerintem ki fog menni előbb. Bár ez a WR class nem olyan mint az előző két évben, de nem számítanék elkapóra ezen a ponton. Legelső feladat a secondary megerősítése. Én személy szerint utálom az első körös CB v. S húzásokat, de lehet ez most belefér. Hargreaves nem lenne rossz (bár a magasságával nem vagyok kibékülve), de szerintem ő is kimegy előbb. Apple nem tűnik rossznak, de engem zavar, hogy nincs túl sok tapasztalata.
WR LAQUON TREADWELL
OLE MISS
Mivel VHIII kiment, de az őt követő kategóriából (Apple,Alexander,Fuller, WJII) csak Apple került kiválasztásra, ezért úgy gondoltam rizikózom. Jöhetett volna Stanley, de úgy gondolom Bushrod megfelelő depth T poszton. Treadwell simán lehetne Tannehill szeretett játszópajtása, hiszen fizikális, 50-50 labdákat szinte mindig elhozó játékos. Talán egy kicsivel kevésbé kiforrott játékos mint Parker, de szerintem jobban használható mint Stills. Gase állítólag egy zseni, adjunk a kezébe eszközöket.
42: R2P11
CB KENDALL FULLER
VIRGINIA TECH
Fullert sokan túlértékeltnek tartják, ráadásul sérülésből jön vissza. Szerintem a Joseph féle press-zone sémába pont beleillik, jól lát a pályán és agresszív. Második körben jó húzásnak tartom.
73: R3P10
G JOSHUA GARNETT
STANFORD
Elképesztően erős játékos, és mivel az ígéret az hogy idén keményedik az O-line, így maximálisan beleillik. Ennyi névből meg már csak lesz valami G poszton.
107: R4P9
ILB TYLER MATAKEVICH
TEMPLE
Nem a számai miatt került ide, hanem a játéka miatt. Elképesztő érzékkel mozog a pályán, megéri megnézni mi lesz belőle a nagyoknál. Ha más nem akkor egy jó ST játékos.
147: R5P8
RB DANIEL LASCO
CALIFORNIA
Hihetetlenül atletikus, jó kezű futó. Igazi 3rd round back. Ideális kiegészítője lehet Ajayinak.
186: R6P11
DT D.J. READER
CLEMSON
Óriás DT, rotációba mehet.
227: R7P6
S JORDAN LUCAS
PENN STATE
S depth nem árt, próba szerencse.
231: R7P10
WR DE'RUNNYA WILSON
MISSISSIPPI STATE
WR depth sem acélos, Wilson 3-UDFA besorolás között ingadozik a draftboardokon. Sebessége semmi nincs, cserébe 6-5, hosszú karokkal, ügyes kezekkel. Szerencsére a robbanékonyság fejleszthető tulajdonság. (IRL tuti nem csúszik idáig. )
Mi a vélemény?
Geeri
Más olvasatban pedig egy szintén Ohio State játékost Darron Lee írják (aki szintén redshirt sophomore). Nem túl acélos az LB poszt sem, de ott azért akad egy-kettő fiatal tehetség. Erre még várnék egy évet (mármint magas körben húzni LB).
Az RB draftolást nem értem 1. körben (max. középső körben), mert jövőre brutál lesz a draft RB terén (akár 4 db 1. körös is lehet).
Ami kell még: OL. Ezt meg lehet húzni 2. körben. Akár OT, akár OG posztra. Ifedi akár megfelelő választás is lehet. Tackle és guard pozícióban is jó lehet.
Személyes kedvencem az elkapók közül Carroo, ő jöhetne 3. körben.
4. körben esetlegesen egy RB, mondjuk Kenyan Drake (vagy Prosise). De ha lecsúszna Fackrell, akár jól jönne az LB állományba.
Az FS is javítandó egy kicsit, itt meg lehet próbálni Sean Davis-t (5.kör).
6. körben jöhet egy backup tackle, Brandon Shell.
A 7. körben meg jöhet egy DL depht Zettel (DE) személyében.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
az eagles-browns trade urán pörög az elliot draft. hát nem tudom.
több mint 8 éve
Elliott nem volt bent. Plussz jövőre az RB class állitólag minden idők legjobbja.( majd meglátjuk par ACL meg MCL szakadás után is így lesz-e..)13: R1P13Nagyon nem 😊 Eret vágok, ha első körben elkapó lesz. 3. számú elkapónak nem 1/13 -ra kell húzni. Ha első körben offense akkor a futójáték megteremtése a cél.. falember vagy RB.
WR LAQUON TREADWELL
OLE MISS
Mi a vélemény?
Geeri
Csabee13
Ha Fuller nem esik le akkor én is eret vágtam volna 😀. De benne van ez a pakliban, hogy második körre csúszik használható corner. Akkor meg reacheljek egy tacklet? Albert, James minőségben megvannak. Hoztunk pár rutinos rókát, ott van a Douglas,Thomas, Turner hármas. Vége a Philbin féle finesszes buziskodasnak, egy fizikalisabb rendszerben szerintem ki fog jönni Turner ereje, Douglasnak lett egy év rutinja, Thomas meg.. Nagy túlélő, de G poszton ha egyszerű feladata van akkor meg tudja csinalni. Amíg nem jöttek a sérülések addig nem játszott rosszul.
Amúgy persze, kérdés hogy Treadwell mit tudna segíteni. Azert kell egy speedster a pályára aki széthúzza vertikálisan a védelmet, így Stills sem csak az elkapasaival tesz hozzá.
De RZ target meg kevés van, és nem tudtam kihagyni Treadwellt, ha szerepet tudnánk neki adni, akkor sokat hozzátehetne a tamadojatekhoz.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
13: R1P13Nagyon nem 😊 Eret vágok, ha első körben elkapó lesz. 3. számú elkapónak nem 1/13 -ra kell húzni. Ha első körben offense akkor a futójáték megteremtése a cél.. falember vagy RB.
WR LAQUON TREADWELL
OLE MISS
Mi a vélemény?
Geeri
több mint 8 éve
13: R1P13 WR LAQUON TREADWELL
OLE MISS
Mivel VHIII kiment, de az őt követő kategóriából (Apple,Alexander,Fuller, WJII) csak Apple került kiválasztásra, ezért úgy gondoltam rizikózom. Jöhetett volna Stanley, de úgy gondolom Bushrod megfelelő depth T poszton. Treadwell simán lehetne Tannehill szeretett játszópajtása, hiszen fizikális, 50-50 labdákat szinte mindig elhozó játékos. Talán egy kicsivel kevésbé kiforrott játékos mint Parker, de szerintem jobban használható mint Stills. Gase állítólag egy zseni, adjunk a kezébe eszközöket.
42: R2P11
CB KENDALL FULLER
VIRGINIA TECH
Fullert sokan túlértékeltnek tartják, ráadásul sérülésből jön vissza. Szerintem a Joseph féle press-zone sémába pont beleillik, jól lát a pályán és agresszív. Második körben jó húzásnak tartom.
73: R3P10
G JOSHUA GARNETT
STANFORD
Elképesztően erős játékos, és mivel az ígéret az hogy idén keményedik az O-line, így maximálisan beleillik. Ennyi névből meg már csak lesz valami G poszton.
107: R4P9
ILB TYLER MATAKEVICH
TEMPLE
Nem a számai miatt került ide, hanem a játéka miatt. Elképesztő érzékkel mozog a pályán, megéri megnézni mi lesz belőle a nagyoknál. Ha más nem akkor egy jó ST játékos.
147: R5P8
RB DANIEL LASCO
CALIFORNIA
Hihetetlenül atletikus, jó kezű futó. Igazi 3rd round back. Ideális kiegészítője lehet Ajayinak.
186: R6P11
DT D.J. READER
CLEMSON
Óriás DT, rotációba mehet.
227: R7P6
S JORDAN LUCAS
PENN STATE
S depth nem árt, próba szerencse.
231: R7P10
WR DE'RUNNYA WILSON
MISSISSIPPI STATE
WR depth sem acélos, Wilson 3-UDFA besorolás között ingadozik a draftboardokon. Sebessége semmi nincs, cserébe 6-5, hosszú karokkal, ügyes kezekkel. Szerencsére a robbanékonyság fejleszthető tulajdonság. (IRL tuti nem csúszik idáig. )
Mi a vélemény?
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Ez csak jó lenne, korrekt.A bye week-ig (8. hét) jó kemény a menetrend. Azért a Seahawks-Pats páros kezdésnek nem rossz.egy hetet meg lehet kaliforniában töltünk : -)
danyly
san diego (nov 13) - los angeles (nov 20)
Ventura
Cserébe pedig zsinórban 5 hét itthon ha jól emlékszem.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
A bye week-ig (8. hét) jó kemény a menetrend. Azért a Seahawks-Pats páros kezdésnek nem rossz.egy hetet meg lehet kaliforniában töltünk : -)
danyly
san diego (nov 13) - los angeles (nov 20)
több mint 8 éve
A bye week-ig (8. hét) jó kemény a menetrend. Azért a Seahawks-Pats páros kezdésnek nem rossz.
több mint 8 éve
Lezajlott a bowl mock. Szerencsetlensegre en huztam miaminak. 😀1/13 Jack Conklin, OT (Michigan State)
Voltak meg bent, ilyen Ragland, meg Apple, de a fal katasztrofa. Bal oldalt kb megvagytok. Jobbra Conklin tokeletes.
2/42 Vadal Alexander, OG (LSU)
Konkretan nincs guardotok, ugyhogy lehet orulni. A legjobb guardot huztam nektek 2. korben. 😀
3/73 Kentrell Brothers, ILB (Missouri)
Senki sem tudja Kiko mire lesz kepes, ugyhogy huztam meg egy serult ilb-t.
4/107 Maurice Canady, CB (Virginia)
Minden cb tek egy nagy szar(foleg maxwell). Hal istennek Canady a legnagyobb kiraly lesz nflben. Hatalmas steal.
5/147 Kolby Listenbee, WR (TCU)
Kiraly elkapo, jobb lesz mint Landry.
6/186 Tom Hackett, P (Utah)
Az elerheto legjobb punter. Az ugysincsen.
7/227 LeShaun Sims, CB (Southern Utah)
Utah utan Southern Utahrol is kellett valaki, hogy ne unatkozzanak a sracok.
7/231 Joel Stave, QB (Wisconsin)
Iszonyat nagy kiraly lesz. Ha Miamiba kerul jovore el lehet cserelni a fenebe Tannehillt. Egy FHoF QB rol beszelunk.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Dolphins claim Ifo Expre-Olomu off waivers
több mint 8 éve
Mondom én hogy komoly futójáték lesz idén. Leszerepelt játékosok. Sőt kettő is. Szomorú.Ez komoly erősítés. Gratulálok.
danylyRB Isaiah Pead has agreed to terms with the Miami Dolphins.Sőt 😀 Daniel Thomas is visszatért. Igen az a Thomas...
Pead was drafted in the second round in 2012 but has only 19 career carries for 78 yards, all with the Rams. In Miami he'll compete with second-year pro Jay Ajayi. The Dolphins might add another running back in free agency or the draft.
RunRickyRun
Csabee13
több mint 8 éve
Ez komoly erősítés. Gratulálok.
danyly
RB Isaiah Pead has agreed to terms with the Miami Dolphins.Sőt 😀 Daniel Thomas is visszatért. Igen az a Thomas...
Pead was drafted in the second round in 2012 but has only 19 career carries for 78 yards, all with the Rams. In Miami he'll compete with second-year pro Jay Ajayi. The Dolphins might add another running back in free agency or the draft.
RunRickyRun
több mint 8 éve
Ez komoly erősítés. Gratulálok.
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
RB Isaiah Pead has agreed to terms with the Miami Dolphins.Pead was drafted in the second round in 2012 but has only 19 career carries for 78 yards, all with the Rams. In Miami he'll compete with second-year pro Jay Ajayi. The Dolphins might add another running back in free agency or the draft.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
A Foster témát én már korábban írtam. Az, hogy Ajayi megoldja azért nem teljesen tiszta, mert akkor minek kerestek volna egy kezdő futót?Gase mindenesetre bízik Ajayiban, de ő is vékonynak érzi a back osztagot. Azért D. Williamsel és Edwardsal kiegészülve tényleg nem nagy szám ez az egység. Úgy tűnik nem a draftban gondolkodnak Miamiben RB terén, hanem egy veteránt szerettek volna, de eddig mindenkiről (ezért v. azért) lecsúsztunk. Vannak még lehetőségek, de tényleg egy ilyen egy éves vén csóka jöhet számításba. Bukta lesz ez az év RB terén nálunk, ezért jövőre jöhet az első körös futó. 😊
Ajayi esetében is tudtuk (amikor kiválasztottuk), hogy vannak-voltak térd problémái, de bevállaltuk. Igazából még nem nagyon volt terhelve, majd ez az év meghozza neki a várva várt szerepet.
több mint 8 éve
Nyugodtság van, Ajayi megoldja.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Fostert vetminért simán bepróbálnám itt, egészségtől és teljesítménytől függő bonuszokkal.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Nézegettem a legjobb szabadügynőkőket!Offenzív line Jake Long Louis Vasquez! Parciális Harvin! Aldon smith! Arien Foster! EZEK KŐZÜL Van reális Esély vagy pénz és szükség rá? Nem vagyok képben a Salary cap al!Attól függ mit akarsz: börtöntölteléket vagy mindig sérültet? Lényeg, hogy sosem lesznek pályán.
Miami
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Miami
964
Nézegettem a legjobb szabadügynőkőket!Offenzív line Jake Long Louis Vasquez! Parciális Harvin! Aldon smith! Arien Foster! EZEK KŐZÜL Van reális Esély vagy pénz és szükség rá? Nem vagyok képben a Salary cap al!
több mint 8 éve
Sok helyen Ezekiel megy a Phillyhez. Szerintem CB poszton a legnagyobb a szükség, de csak Hargraves vagy Alexander akinek örülni tudnék 13.helyen. Olyan DE akinek kell idő akadni fog a második körben is. Ragland szerintem nem er első kört, csak a vetélytársai még rosszabbak ezert valaki reachelni fogja.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
lipett, maxwell, mccain. Ha maxwell jó lesz, lipett meg hoz egy fasza szintet akkor cb fronton simán megvagytok.nektek inkább og kéne. az 2. körben is simán tud jönni. Főleg 1. körben elég szép reach.
LB nyilván ILB ragland személyében azt akkor misikének nem kell bent játszania. Hát talán 1/13 on így ragland az aki egy érthető húzás lenne. De a csúszókat ugye így elsőre nem lehet tudni 😀
Azért Williams tavaly már nem volt destroy.
Tackle 1. körben aki még bent lehet (bár kevés az esély) az Conklin ugyebár.
Tehát az a kérdés, hogy FO hiányposztra akar húzni. Vagy egy kevésbé fostos poszton még jobban erősíteni. 1/13 on amúgy szerintem Elliot nem akkora nagy reach. Valaki úgy is elfogja vinni. 2. körig meg biztos nem fog csúszni.
több mint 8 éve
ezekiel elliott, mint választásunk?a miami előszeretettel használ futókat blokkolásra, elkapásra amolyan extra emberként. szimpatikus lenne ez a választás is, de úgy érzem elfecsérelnénk csak. inkább azt mondom jelenleg hogy OL / LB / CB
úgy gondolom, ha wake-suh-williams nem tud nyomást kifejteni, akkor senki más sem. ezért tartom fölöslegesen az első húzásra a DL.
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
Nem egyszerű eltalálni ki is lesz a Miami első választása:kepfeltoltes.hu/160325/N_vtelen-miami_1._k_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg