NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 739
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=nZTFD-1lX7Mnemhiába,a legendák a dolphinsnak drukkolnak.
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
Miami
964
Valaki leirná a draftolt játékosokat melyik körbe kit!
több mint 8 éve
Miami Dolphins UDFAAkil Blount, LB, FAMU
James Burgess, LB, Louisville
Ruben Carter, OL, Florida State
Ryan Di Salvo, LS, San Jose State
Tyler Gray, LB, Boise State
Gabe Hughes, TE, Florida Tech
Farrington Huguenin, DL, Kentucky
Marshall Koehn, K, Iowa
Lafayette Pitts, CB, Pitt
Rashawn Scott, WR, UM
Brandon Shippen, DB, Temple
több mint 8 éve
kettős érzésem van. egyik oldalról nem ily formában vártam a draftot (poszt, támadó oldal erősítése), másik oldalról viszont maguk a játékosok értéküket tekintve nagyszerűek. a draft - igaz a harmadik napi húzások már nem tetszenek (kivéve jakim grant) - lett volna más szükség is.senki nem gondolta, hogy ekkora CB roham lesz, hogy nem hogy az első körben, de az első 12 hely valamelyikén elviszik a 4 média favorit cornerbacket (összesen 5-öt az első körben!). persze lehet nem is CB volt az no1 a borad-unkon. viszont amennyiben a draft top 5-ös játékosa - és konszenzusan a draft legjobb játékosának van mondva - lehulliik hozzád, aki az elmúlt évekből a legkiforrottabb qb protector, és ráadásul számodra major need is, akkor sok kérdés nem maradhat megragadásával kapcsolatban. üdv a csapatban laremy tunsil! karakter problémák? ugyan már. egyrészt elhagyhatók, másrészt sok másnak nem derül ki, harmadrészt másoknak sokkal rosszabb problémái voltak/vannak. szememben egy nagy A+ -os húzás. úgy vélem, hogy majd a preseason meccseken kiderül kit érdemesebb guardban játszatni: albertet vagy tunsilt.
a második körben jött a CB húzás, xavien howard személyében. olvasgattam pár külföldi kommentet, és dobálgatták, hogy miért nem alexander mackansie (a média hype és a 0 engedett TD meghozza gyümölcsét). ez is olyan, hogy melyiket preferálja jobban a vezetőség. howard nagyobb és fizikálisabb, emelett a támadóközpontú big12 konferenciából érkezett. én személy szerint alexandert választottam volna szerintem. engem nagyon megfog a srácban égő tűz, és az, hogy hozzáállásával a csapatra is hatással lehet. emelett mióta brent grimes-t (sajnos már tampa baybe folytatja) láttam játszani, előszeretettel használom nevét, ha magasság szóba kerül egy cornerbacknél (grimes mindössze 1.78 magas). úgy látom alexander esetében a fizikai hátrányt nehezebb kiküszöbölni, mint howard esetében a technikát fejleszteni.
RB húzás nem szerepelt gondolataim között, de ha a vezetőség erőteljesen ment a támadó oldal fel pimpelésére, akkor első osztályú húzás. ajayi-ban bizalom van, de ugye miller mögött nem kapott nagy szerepet, hogy biztonsággal meg tudjuik állapitani képességét profi szinten. drake személyében egy reggie bush-t kaptam, akit nagyon szerettem. naygszerűen ki fogják egésziteni egymást ajayi-val, és akár el is csenheti idővel az no1 szerepet. nagyon várom játékát.
'hill nem a deep ball-ból kamatoztat, így jobb a possession elkapók. a WR állomány megvan (parker, landry, stills), szóval nem lett volna szükség rááldozni középső körös picket, de megtettük, így mögéjük érkezett egy ígéretes srác carroo személyében, aki elkapásaival tűnik ki, mintsem sebességével. jakim grant pedig robbanékonyságávqal és sebességével fogja széthúzni a játékot. akár a tetétleni fantom. ha nem figyelnek az ellenfél védői, akkor csak hebegnek-habognak, és annyit dörmögnek a szakálluk alatt, hogy "ha ebbe a csukába lettem volna elcsíptem volna [grant-et]".
szóval ha itt nem lesz támadás, illetve akad a játék, akkor ennél feljebb nem tudom hogy lehet kerülni. remélem a fal összeáll annyira, hogy ne mi legyünk a sack királyok (2012 óta mi engedjük a legtöbb sacket a ligában). a mérkőzés nyerés komplexebb,, védelem is szükségeltetik. bizzunk az egészésgben (alsono, maxwell, wake).
több mint 8 éve
Miami Dolphins traded cornerback Jamar Taylor to the Cleveland Browns to move up 27 spots in the seventh.Hát ez a 2 doboz marlboro esete... mondjuk egy cutnál több..
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Miami Dolphins traded cornerback Jamar Taylor to the Cleveland Browns to move up 27 spots in the seventh.
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
kicseréltünk ötből. két 6.kör és egy 7.kör a Patstől.Valakit nagyon akar a Pats. + 2 meccset is ideadhatna. 😊
Csabee13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
kicseréltünk ötből. két 6.kör és egy 7.kör a Patstől.
több mint 8 éve
Te jó ég, Tannebaum mit megy a drafton? En azt hittem egy retardált fasz lesz, erre behúzta azokat a játékosokat akiket Danylvel szerettünk volna! Bankszamlaszamom fogom legkozelebb bowlon posztolni!Igen, jók voltak a megérzéseink. 😊 Nem követtem most a 2. napot, de amikor felkeltem egy "yeees" hagyta el a számat. Jóknak tűnnek a választások, de majd kiderül.
Xavier Howard boom or bust. Ha bíznak benne akkor lelkük rajta. Úgy tűnik a magasság fontos az új vedelmunkben.
Kenyan Drake... Egyszerűen imádom nézni a játékát, kitűnő kiegészítés Ajayi mellé. Landryt se kell returnerkent daraltarni.
És aztán: Jovo evi 3-4.ert meg idei 6.ikert jott Carroo. Akit szintén komálok, harmadik körben gyönyörű választás, és tetszik hogy egy fizikális elkaposort alkottunk, Tannehill ebből ezerszer többet profitál mint rossz kezű speedsterekbol. Ja es a legjobb: A jovo evi Pick ugyis visszajön kompenzációs cetlikent.
Én annyiszor megfogadom hogy ha Dolphins akkor semmi optimizmus. De bekaphatjak, mert eddig nem lehet nem lelkesedni. Szeptember végére majd elmúlik.
Geeri
Howard-ra nem nagyon számítottam, nálam ő kicsit kimaradt a DB nézegetésekben. Prototípus méret, a pályán meg majd meglátjuk, hogy lát.
Caroo tökéletes, hála az égnek rárepült a franchise. Nagyon szeretem nézni a játékát.
Drake-et is szerettem volna itt látni, és láss csodát ő is megérkezett. Szép húzások.
Eddig 4 húzásból 3 az offense érkezett + 1 defense is fontos hiányposztra.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Te jó ég, Tannebaum mit megy a drafton? En azt hittem egy retardált fasz lesz, erre behúzta azokat a játékosokat akiket Danylvel szerettünk volna! Bankszamlaszamom fogom legkozelebb bowlon posztolni!Xavier Howard boom or bust. Ha bíznak benne akkor lelkük rajta. Úgy tűnik a magasság fontos az új vedelmunkben.
Kenyan Drake... Egyszerűen imádom nézni a játékát, kitűnő kiegészítés Ajayi mellé. Landryt se kell returnerkent daraltarni.
És aztán: Jovo evi 3-4.ert meg idei 6.ikert jott Carroo. Akit szintén komálok, harmadik körben gyönyörű választás, és tetszik hogy egy fizikális elkaposort alkottunk, Tannehill ebből ezerszer többet profitál mint rossz kezű speedsterekbol. Ja es a legjobb: A jovo evi Pick ugyis visszajön kompenzációs cetlikent.
Én annyiszor megfogadom hogy ha Dolphins akkor semmi optimizmus. De bekaphatjak, mert eddig nem lehet nem lelkesedni. Szeptember végére majd elmúlik.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Úgy látom többet dob a latban a bulvár és az élvhajhászás, mint a srác maga.Bár elég kamu szagú ez az újabb bizarr Tunsil epizód. Állítólagos allergiás reakció miatt a mai sajtótájékoztatón nem vett részt az 1. körös választottunk.
Gase pedig arról beszél, hogy még nincs eldöntve, hogy milyen poszton fog játszani (G v. T). Tannenbaum pedig elvárja, hogy jövő héten megjelenjen a rookie minicampon.
Mi lesz még itt...
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Az elmúlt 5 évben belenyomtunk az OL-be:3 első kört
1 második kört
2 harmadik kört
1 negyedik kört
És ezek tetejébe megfizettük még Albertet is. 😊 az idei draftnak pedig még nincs vége... Tényleg jó lenne már ha nem top bottom OL-ünk lenne... Ezzel 5-ből 4 első körös várható a kezdőnkbe... pfff azt nem mondhatja senki, hogy nem fektetünk be a f.s falunkba.
több mint 8 éve
Remélhetőleg sikerül megzabolázni az idei 1st rounderünket és nem még egy gyepmestert húztunk, mint három évvel ezelőtt 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Na, most mar olyan de olyan OL legyen itt!!2. körben tényleg jöhetne CB (Alexander?), de én már ezek után semmin nem lepődök meg. 3. körben meg Caroo. Jack-el nem tudom nyernénk-e. Túl negatív franchise vagyunk (lehet hülyén hangzik) mi ahhoz, hogy valami kijöjjön a srácból. De ez csak megérzés. Ragland annyira nem tetszik, meg amúgy is szerintem külső oldalra kellene valaki. 4. kör egy OLB mondjuk.
Danyly, Caroo nekem is szimpatikus, ha harmadik körre jönne azt nem bánnám.
Lehet reménykedni hogy Jack lecsúszik. Gyakorlatilag Ajayi 2.0 a srác. Ragland is megfelelne itt már, bár Matekevich ugyanaz szinte negyedik körben.
Mackansie Alexander is jöhetne simán. Fullert is elnézném.
Igazság szerint sok posztra lehetne húzni, de mindegyiken van háznál is olyan játékos aki jónak tűnt limitált szerepkörben:
CB: Lippet, McCain, (Taylor?)
LB: Hewitt,Vigil
DT: Philips
DE: Fede,McCain,Branch
OG: Mar sorolni se győzöm Tunsil húzása után.
RB: Ajayi - én ide 3.napon hoznék egy Drake, vagy Lasco nevű srácot.
WR: No én ide tuti húznék, kezdő 3 meg van, de mögöttük csak Hazel...
QB: Lehet nem lenne hülyeség Cookot behúzni.
Nem mondom hogy álom csapatunk van, de sok irányba lehet indulni a drafton, a többit meg akar házon belül megoldani.
Geeri
De az én gondolataim szerint megint meglepetés húzás lesz. Tavaly is ki számított Phillips-re a 2. körben?
több mint 8 éve
Na, most mar olyan de olyan OL legyen itt!!Danyly, Caroo nekem is szimpatikus, ha harmadik körre jönne azt nem bánnám.
Lehet reménykedni hogy Jack lecsúszik. Gyakorlatilag Ajayi 2.0 a srác. Ragland is megfelelne itt már, bár Matekevich ugyanaz szinte negyedik körben.
Mackansie Alexander is jöhetne simán. Fullert is elnézném.
Igazság szerint sok posztra lehetne húzni, de mindegyiken van háznál is olyan játékos aki jónak tűnt limitált szerepkörben:
CB: Lippet, McCain, (Taylor?)
LB: Hewitt,Vigil
DT: Philips
DE: Fede,McCain,Branch
OG: Mar sorolni se győzöm Tunsil húzása után.
RB: Ajayi - én ide 3.napon hoznék egy Drake, vagy Lasco nevű srácot.
WR: No én ide tuti húznék, kezdő 3 meg van, de mögöttük csak Hazel...
QB: Lehet nem lenne hülyeség Cookot behúzni.
Nem mondom hogy álom csapatunk van, de sok irányba lehet indulni a drafton, a többit meg akar házon belül megoldani.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Egyébként ez teljesen igaz. LG poszton akár még jó is lehet. De én akkor is húznék egy OG-ét.Tunsil meglepett, de erre ment ki a játék. Úgy tűnik nem bíznak Albertben (sokat sérült) + sok a fizu. Még kell min. egy jó guard és jól is néz ki a fal.Albert egyetemen guard volt, simán lehet h újra betolják.
danyly
empty taxi
több mint 8 éve
Tunsil meglepett, de erre ment ki a játék. Úgy tűnik nem bíznak Albertben (sokat sérült) + sok a fizu. Még kell min. egy jó guard és jól is néz ki a fal.Albert egyetemen guard volt, simán lehet h újra betolják.
danyly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Befocskolok. Nem számítottam ra, hogy a három CB-t kiviszik az első 12 helyen. Volt gondolatomban OL húzás, bár inkább mint harmadik/negyedik prioritásként, amennyiben a számunkra megfelelő embereket elviszik az orrunk elől (cb, lb). Természetesen ez is abszolút logikus és helyes húzás. Brandenburg Albert benne van a korban és sérülékeny is.
több mint 8 éve
Tunsil meglepett, de erre ment ki a játék. Úgy tűnik nem bíznak Albertben (sokat sérült) + sok a fizu. Még kell min. egy jó guard és jól is néz ki a fal.
több mint 8 éve
Grat, így utólag nem örülök annak a bongmaszkos videónak 😀
több mint 8 éve
Offensive mentalitású az új HC 😊 ezt kalkuláljátok bele.
több mint 8 éve
Mivel nagy beszélgetések nem folynak itt, felteszem a bűvös kérdést: kit választunk 1 körben?CB vagy LB-t várnék legszívesebben. akár két korai cornerback húzást is el tudok képzelni, mint 2009-ben (vonate davis 1 kör, sean smith 2. kör).
Az én tippem Eli Apple (CB). A legégetőbb poszt, meg kell oldani minnél előbb. Van még mit tanulnia, de jó alapanyag. Rögtön bevethető. Nem szeretem a korai DB húzásokat de most muszály kockáztatni. Persze a floridai srác jobb lenne, de nem hinném, hogy benn marad.
danyly