NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 9 éve
:- D"Hard Knocks Stadium. Hard Times Stadium. Hard Luck Stadium. Hard Viewing Stadium. We’re taking nominations for the traditional mocking of the stadium’s name change …"
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
We want Moore skandalas... azigen. Megérdemlik ezt a kalap szart a helyiek is azért azt kell mondjam.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
ryan tannehill 202 sackbruce smith 200 sack
u.i. adiratornak majdnem összejött a tippje: 7/6
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 9 éve
Turner LT poszton? Te Jézus Isten.a Ja'wuan James - Dallas Thomas - Anthony Steen - Billy Turner- Kraig Urbik felállás vért követel xXDna de az igazi felállás: Billy Turner-Dallas Thomas-Mike Pouncey-Jermon Bushrod-Ja'wuan James
Adirotor
Adirotor
Bushrod NFL szinten, James college szinten legalább már játszott a bal szélen. Persze ők sem jók ott, de Turnernél mindenki jobb. Szóval ez így nagyon csúnyán néz ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Szerintem meg tökmindegy h kit draftolunk amíg az edzők nem tudnak a játékhelyzetekhez alkalmazkodniNem a draft volt a lényeg, hanem az utalás az idei várható "eredményességünkre" 😉
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Szerintem meg tökmindegy h kit draftolunk amíg az edzők nem tudnak a játékhelyzetekhez alkalmazkodni
több mint 9 éve
u.i.: hogy kell szmájlikat betenni???Kettőspont-zárójel a sima, ez biztos 😊
Ventura
Amúgy a mai napon nem nagyon lesz okunk smiley-ra ahogy elnézem a sérültek sorát... 1/1-re QB-t fogunk draftolni szerintetek? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Pouncey viszont játszik 😊 őt is tegyétek a kalapba.a Ja'wuan James - Dallas Thomas - Anthony Steen - Billy Turner- Kraig Urbik felállás vért követel xXD- fej vagy írás?
Adirotor
- egyik sem, viszlát
Ventura
több mint 9 éve
a Ja'wuan James - Dallas Thomas - Anthony Steen - Billy Turner- Kraig Urbik felállás vért követel xXD- fej vagy írás?
Adirotor
- egyik sem, viszlát
több mint 9 éve
Hewitt lesz a ILB?WLB lesz
Janek
több mint 9 éve
a Ja'wuan James - Dallas Thomas - Anthony Steen - Billy Turner- Kraig Urbik felállás vért követel xXDna de az igazi felállás: Billy Turner-Dallas Thomas-Mike Pouncey-Jermon Bushrod-Ja'wuan James
Adirotor
több mint 9 éve
a Ja'wuan James - Dallas Thomas - Anthony Steen - Billy Turner- Kraig Urbik felállás vért követel xXD
több mint 9 éve
Aki úgy tervezi, hogy nézi a meccset az készítsen be sok alkoholt..."Tunsil out after suffering injury in pregame warmups"
Csabee13
hát mi ez embeeeer, nem bííírom :- D :- D :- D
(ez már cleveland-i magasságok)
u.i.: hogy kell szmájlikat betenni???
Szerkesztette: Ventura
több mint 9 éve
Aki úgy tervezi, hogy nézi a meccset az készítsen be sok alkoholt... Albert, Tunsil Out... Az OL komplett baloldala.
Misi, Jenkins Out... 3ból két kezdő LB.
Xavien Howard Out... idén a legjobb cornerünk volt eddig. Maxwell, Lipett kezdő.. say no more..
Foster, Cameron Out... még két kezdő offensből.
hát ha ebből nem lesz katasztrófa akkor emelem a kalapom Gase előtt.
Szerkesztette: Csabee13
több mint 9 éve
Murray szét fog futni, az is biztos.kepfeltoltes.hu/161009/5.heti-IR-CuMNoZVWEAA7m9V_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzerencsere nem veretes a titans elkapo sora
Jobbnál, jobb a helyzet:
Starting CBs for Miami on Sunday will be Tony Lippett and Byron Maxwell.
Mi lesz itt ma este. Horror.
danyly
Inkabb Murraytol felek
Nem tudom meg h megnezzem e a meccset 😕
Adirotor
Szerintem érdemes megnézni inden Miami meccset, mert tuti az infarktus közeli állapot. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
kepfeltoltes.hu/161009/5.heti-IR-CuMNoZVWEAA7m9V_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzerencsere nem veretes a titans elkapo sora
Jobbnál, jobb a helyzet:
danyly
Inkabb Murraytol felek
Nem tudom meg h megnezzem e a meccset 😕
több mint 9 éve
kepfeltoltes.hu/161009/5.heti-IR-CuMNoZVWEAA7m9V_www.kepfeltoltes.hu_.jpgJobbnál, jobb a helyzet:
Szerkesztette: danyly
több mint 9 éve
:- D :- D :- D"The Dolphins’ No. 29 run defense faces the Titans’ fourth-ranked run offense"
több mint 9 éve
A héten már edzett Foster, Pouncey, Misi. Valszeg játszanak is.
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Head Coach Adam Gase said Friday that Howard had surgery on his right knee to repair meniscus damage sustained during practice earlier this week. While Gase didn’t give a timetable as to when Howard could return, it’s clear it will be a matter of weeks, not days.az nem túl biztató.Nem edz, de ma amúgy sem volt ma edzés. Nagy a titkolózás..Xavien reccs... nem tudni még mekkora a gáz.erről tudni már többet?
Csabee13
Janek
"The coach said team doctors have been examining the rookie but others might be looking at him later on.
Gase gave no certainty that Howard is missing the game against the Tennessee Titans Sunday. He also gave no certainty Howard would be available to play."
Mindenesetre úgy fest Maxwell visszakerül a kezdőbe emiatt.
Csabee13
Janek
Howard had surgery on the same knee after being injured on the last day of the June minicamp, although Gase said the injuries were not related.
több mint 9 éve
"Robert Molnar grew up in Southwest Florida and has spent his entire life living in the same city. A major sports fan, Robert has followed almost every major sports his entire life. He is a supporter of English Premier League side Southampton FC and Major League Soccer Franchise Orlando City. Robert also follows the Minnesota Timberwolves NBA team and NHL's Chicago Blackhawks. His true loves however, remain the Miami Dolphins and the Boston Red Sox. Robert is currently pursuing his Bachelors in Communications online at Southern New Hampshire University and is continuing to hone his writing ability.""Robert Molnar is a professional sports writer. He has written for two of the Internets biggest blog networks in FanSided and SB Nation as well as having written for the Cape Coral Daily Breeze. Besides currently writing for FanSided.com, Robert is also interning with the ECHL's Florida Everblades, writing post game recaps for all away games and select home games"
itt eléred. írj a kicsiny közösségünkről is :- )
1.) molnar1010[kukaCcC]gmail[punkt]com
2.) RMolnar1010 (twitter)
több mint 9 éve
Egy magyar (származású?) srác írogat ezen az oldalon. Én speciel nem ismerem (ismertem):kérdezd meg twitteren, hogy beszél-e magyarul. Én is így csináltam Fejedelemmel meg Vargával.
cover32.com/2016/10/05/miami-dolphins-defensive-player-watch-week-five/
Valaki vágja?
danyly
több mint 9 éve
A cover32 maga nem egy színvonaltalan site abból a szemszögből h pletykákkal nemigen foglalkoznak.Robert is a life long Miami Dolphins fan, having now begun to write about his beloved team. Robert also enjoy soccer, hockey and baseball and is currently majoring in communications at Southern New Hampshire University.Én is olvastam a neve alatti kis történetet. Nem erre voltam kíváncsi.
empty taxi
Ki ismeri az oldalt, a személyt (persze nem személyesen), írásait?
danyly
Ugyanakkor a mély, rajzolgatós elemzések sem feltétlen gyakoriak.
Most egy jelenlegi egyetemista srác azért még nem olyan nagy név a football mediában, hogy sarkos véleményt várj róla bárkitől szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...