Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
en kifejezetten szerettem Duarte-t , remelem berobban 😀
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Cameron IR-re ment. Howard térde rendben van, de csak 100%-os állapotban fogják a pályára engedni, így egyenlőre inaktív lesz.
Ami érdekes hogy Culliver aktiválódik-e, erről nem igazán találtam információt, de a depth az kellene.

Ajayi szerintem ezt nem tehernek fogja fel, nem annak a srácnak tűnik aki görcsösen akar, inkább olyannak aki bízik magában és élvezi amit csinál, nem dől össze a világ ha ma csak 60 yardot fut, de közben Tanny 400-at dob, a Jets ellen ez amúgy is valószínűbb.

Gase most először olyan edzővel fog meccselni akit sokan akartak anno a helyében látni, remélhetőleg üzenni fog a mai meccsel hogy jobb így mint fordítva.
Geeri
Culliver PUP listán van, és szerintem még nem bevethető 100 %-an a térd sérülése után.

kepfeltoltes.hu/161106/Jets1-Cwl7SdzXcAEtCqh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ahogy látható 3 CB is inaktív. Így valószínűleg a "bombaerős" Lippett-Maxwell duó rémítgeti az ellenfél elkapóit.
Valamint Duarte lett aktiválva TE poszton. Túl sok elkapásra nem lehet majd számítani ezen a ponton (főleg blokkolása feladatok lesznek neki és Gray-nek), de egy-két trükkös rövid passz el fog szállni feléjük.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Cameron IR-re ment.
Geeri
kb. gray-nek és jones-nak nagyobb hasznát vesszük: jól végzik a blokkolást ajayi-nak.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Cameron IR-re ment. Howard térde rendben van, de csak 100%-os állapotban fogják a pályára engedni, így egyenlőre inaktív lesz.
Ami érdekes hogy Culliver aktiválódik-e, erről nem igazán találtam információt, de a depth az kellene.

Ajayi szerintem ezt nem tehernek fogja fel, nem annak a srácnak tűnik aki görcsösen akar, inkább olyannak aki bízik magában és élvezi amit csinál, nem dől össze a világ ha ma csak 60 yardot fut, de közben Tanny 400-at dob, a Jets ellen ez amúgy is valószínűbb.

Gase most először olyan edzővel fog meccselni akit sokan akartak anno a helyében látni, remélhetőleg üzenni fog a mai meccsel hogy jobb így mint fordítva.
Geeri
Tény h perpill liga első futás elleni védelmünk van, de 70-80 yardot simán tu hozni Ajayi sztem, arról nem is szólva h ILB-ben vékonyak leszünk.
Igen, nagyon is benne lehet akár a 400, de a 300 yard tutira Tannehill-ben, Bowles a héten azt mondta h ha megkérik Revist le tudja venni 1 in 1 a pályáról Landry-t, ami kb. közröhej. Duplázni Parker és Stills mellett meg életveszély.
Védelemnél ha Marshallt és Enunwát limitáltan tudjátok tartani és az RB screenekre figyeltek kb ki is nyírtátok az offense-ünket.
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Kicsit tartok ettől a nagy LondonBoy-Hype-tól is. Szegényen nagy a teher az pakolják rá rendesen a lelki terhet, remélem, nem esik nagyot.
Paradoxon_MIA
Ne kívánjuk már rosszat. Csak pozitívan.
Persze nem fog mindig 200 y futni, de ott a lehetőség. Természetesen a támadó falon is múlik a dolog. Inkább ez a kérdés.
danyly
Hidd el, nem kivanok en aztan rosszat! Elvezem piszkosul, hogy a negativ statok es rekordok mellett sikerul nagy dolgokat is osszehozni.

Csak ugye most felkapta a media es ha gyengebb szamok jonnek (es pedig jonnek, nem lehet mindig ilyen emberfeletti dolgokat muvelni folyamatosan) akkor majd jonnek a negativ megnyilvanulasok, amiben a sok megmondoember jol megmondja.

De addig is, sutkerezem a fenyben 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Kicsit tartok ettől a nagy LondonBoy-Hype-tól is. Szegényen nagy a teher az pakolják rá rendesen a lelki terhet, remélem, nem esik nagyot.
Paradoxon_MIA
Áh nem hiszem.. College sztár volt, láthatóan élvezi.. hungry 😊 kordában kell tartani az ego-t és rendben lesz.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Paradoxon_MIA
Ne kívánjuk már rosszat. Csak pozitívan.
Persze nem fog mindig 200 y futni, de ott a lehetőség. Természetesen a támadó falon is múlik a dolog. Inkább ez a kérdés.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Mindkét épkézláb TE ruled out vasárnap - ebben eddig se voltunk erősek, de most aztán innen segítség nem nagyon lesz.
Paradoxon_MIA
A Bills ellen sem játszott már Sims. Mondjuk edzeni már edz. Jövő hétre lehet lesz belőle valami.
több mint 9 éve
Mindkét épkézláb TE ruled out vasárnap - ebben eddig se voltunk erősek, de most aztán innen segítség nem nagyon lesz.

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Es kajat/piat lehet bevinni? Vagy azt elveszik?
Adirotor
elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Borbinho
Akkor elotte bezabalok xd
Adirotor
Az oké, de egy meccsen nem tömni a fejedbe hamburgert/hotdogot/fánkot unortodox viselkedés 😀 Meg körülötted úgyis tömi a fejét a tömeg, elkap a láz 😀
Paradoxon_MIA
ja pontosan. meg azért ha időben bemész, akkor 4óra. Megéhezel 😊

Dohányzóknak: nem lehet a stadion területén elvileg sehol sem cigizni (bár a Colts-Jaxen előttünk 2 sorral 2 srác egy spanglit tolt, de a nézők küldték el őket 😀 )
Borbinho
Ha csak 4 óra 😉 Aki még nem volt, annak az előjáték is izgalmas (az árak ott is kb. ugyanazon a szintem mennek a helyszínen - bár, oda még hozhatsz hamubasült pogit az útra), plusz ugye a meccs után haza is kell jutni valahogy - és a Tube-ig + az első kajaadó lehetőségig eljutni is minimum egy óra 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Adirotor
elv semmit nem lehet bevinni, de annyira nem vészes. 5font volt talán 1 sör, meg a kaja is van 5-10font közt.
Borbinho
Adirotor
Az oké, de egy meccsen nem tömni a fejedbe hamburgert/hotdogot/fánkot unortodox viselkedés 😀 Meg körülötted úgyis tömi a fejét a tömeg, elkap a láz 😀
Paradoxon_MIA
ja pontosan. meg azért ha időben bemész, akkor 4óra. Megéhezel 😊

Dohányzóknak: nem lehet a stadion területén elvileg sehol sem cigizni (bár a Colts-Jaxen előttünk 2 sorral 2 srác egy spanglit tolt, de a nézők küldték el őket 😀 )

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Adirotor
Borbinho
Adirotor

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Adirotor
Borbinho
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Adirotor

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Amit mi szoktunk venni, az olyan 70 (75?) font magassága, plusz kezelési költségek. Tavaly egy jegy kb. 33e Ft volt ebben a kategóriában, de azóta a font kb. 400-ról 350-re esett 😊 alapesetben asszem 45-100 fontig terjednek, a jegyeink általában a kapu mögötti és a játékoskijáró közötti zónában voltak.

Ha pontosabb info érdekel, utána nézek a szektornak, pontos árnak, stb., csak most nem vagyok otthon 😊

Ehhez jön még a vérmérséklet szerinti többletköltség, mert a kaja nem túl olcsó (egy hotdog + innivaló olyan 10 font magassága volt ködös emlékeim szerint), plusz a merchandise, amit venni akarsz 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
mennyibe kerülhet majd a jegy?
(spórolás végett kérdezem)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 9 éve
Bréking nyúz: 2017-ben Miami-New Orleans Londonban 😊
Paradoxon_MIA
Na akkor megvan mit kérek szülinapomra! 😉
RunRickyRun
Szivembol szoltal 😀
Adirotor
Ez megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!
Geeri
vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetel
Ventura
En benne vagyok 😀
Adirotor
Erre pedig én is beneveznék!
Kerozin
én már nem reménykedem... kétszer maradtam le, mert nem kaptam rá jegyet. 😊 megpróbálom jövőre is.. ha az sem jön össze akkor meg is igénylem a turista vízumot és kint nézek meg egyet.. legalább meg lesz az a Zonk mez is, ha az öreg kihúzza addig 😊
Csabee13
Hello!
Ha ezen múlik, egyeztetünk a jegyvásárlás előtt és igyekszem segíteni. 7 évben voltam kint, mindig sikerült korrekt helyre, időben a jövő évi is tervben van 😊

Szerkesztette: Paradoxon_MIA

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Szivembol szoltal 😀
Adirotor
Ez megint október vége - november eleje? Jó lenne elintézni egy szakmai gyakot a meccs környékére!
Geeri
vagy ha van rá kedv, akkor egy közös ismerkedős, meccsnézős, kiruccanós összejövetel
Ventura
En benne vagyok 😀
Adirotor
Kerozin
én már nem reménykedem... kétszer maradtam le, mert nem kaptam rá jegyet. 😊 megpróbálom jövőre is.. ha az sem jön össze akkor meg is igénylem a turista vízumot és kint nézek meg egyet.. legalább meg lesz az a Zonk mez is, ha az öreg kihúzza addig 😊
több mint 9 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Szivembol szoltal 😀
Adirotor
Geeri
Ventura
En benne vagyok 😀
Adirotor
több mint 9 éve
Kozben A PFF-en a Cleveland-Jets mecsen
CB Jamar Taylor, 88.3/100
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Szivembol szoltal 😀
Adirotor
Geeri
Ventura
En benne vagyok 😀
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA
RunRickyRun
Szivembol szoltal 😀
Adirotor
Geeri