NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Nem gondoltam volna hogy ez meglehet
Szar volt ma a chargers , ha a mult hetit kapjuk lehet hogy ezzel a biroi segitseggel mar nem vettuk vna fel a versenyt.
De a W a lenyeg orulok h fennmaradtam 😀

Szerkesztette: Adirotor
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Paradoxon_MIA
Na ugy hogy megérte maradni, 5.10 kor boldogan fogsz felkelni 😀
Adirotor
Btw triplan boldog vagyok, mert nyert a MIA, elcsaptak a Pets-t es nyert a Fantasy csapatom is 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Tudom menjek a francba, de az megvan, hogy a playoff-hoz vagy a patset vagy az AFC West-ből kellene beérni valakit? 😊

Azt az emocionális hullámvasutat amit tegnap éjjel végigutaztam... megéri végigásítozni a mai napot 😀
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA
Adirotor
😀

Az utolsó 2-3 perc mókás volt, érdemes volt élőben nézni, nem tagadom 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
utoljára 2008-ban volt 4 győzelmes széria. igen, akkor jutottunk be a rájátszásba.
el kell ismernem, szép munka gase & joseph. foshalmazból csak sikerült valamit kihozni. várom, hogy az új - régi arcok beépüljenek a csapatba: howard, culliver, rambo.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Paradoxon_MIA
több mint 9 éve
Culliverrol valami hir?
Adirotor
Inaktív
több mint 9 éve
Culliverrol valami hir?
több mint 9 éve
hatékony futójáték elég a diadalhoz?
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-hyde-column-1113-20161112-column.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 9 éve
Landrynek a válla, Stillsnek a lába lett annyira bibis hogy csütörtökön fizikailag képtelen volt edzeni. Caroo&Grant time!
Geeri
es Parker?
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Landrynek a válla, Stillsnek a lába lett annyira bibis hogy csütörtökön fizikailag képtelen volt edzeni. Caroo&Grant time!

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
the true MVP of the season goes to LT Branden Albert. In the six games that Albert has played, Miami’s offense has averaged 144 yards rushing per game and 8 sacks compared to only 56.5 yards/game and 11 sacks in the two games Albert has missed.

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Hat az a helyzet, hogy Caroo sokkal jobb elkapo ahhoz hogy ilyen keveset hasznaljuk. Es azt a go routeot pedig pont nem vele hanem mondjuk Granttel kellett volna futtatni, hiszen Caroo a 10-15 yard koruli elkapasokbol tudja kihozni a legjobbat es utana tud felgyorsulni max sebessegre.
Parker alig kap labdat, o meg pont az az elkapo akire akkor is lehet dobni ha nincsen elszakadva a cornertol, ezert is volt 1. Koros.

Ha oket be tudnank epiteni, az nagyon jo volna 😀
több mint 9 éve
Árnyaljuk azért a képet, és nézzük meg Tanny célpontjait:
Stills félidőben infuziora kötődött mert gyomorrontással játszott végig, és annyit hányt hogy kiszáradt, és az elektrolitok sem voltak rendben.
Parker combja olyan állapotban van, hogy nem volt biztos, hogy egyáltalán aktiv lesz.
A rookiek rookiek, Caroonak ment egy hosszú passz, de egyszerűen lassú volt és nem érte utol. Azért nem nevezném tuldobottnak mert Caroo szemmel láthatóan későn kezdett ragyorsitani, es nem érte el.
Landry folyamatosan double coverageban volt, egyszer kétszer maradt ott, de leginkább a dink and dunk zónában.
A két TE magához képest jól teljesített, de ők sem kifejezetten vertikálisan veszélyesek.
Williams jó kezű, de tőle sem lehet várni óriási dolgokat 15 yardon túl, de labdával a kezében veszélyes volt.

Szóval az van hogy nem volt célpont, a futás ellen töltött boxokat a pálya szélén tudtuk általában büntetni, és ami nagy teljesítmény hogy csakazértis lenyomtuk a Jets torkán a futást.

A buta büntetések es Benny Hill showba illő missed tackle gyár miatt lett ez a meccs szoros, és ezeken el is fog menni a meccs a Chargers ellen. Ott van egy brutálisan fizikális o-line, és egy Gordon akinek soha nem áll meg a lába. Mellette Rivers sem kutya. A védelmük meg osszeállt, a secondaryben második aranykorát éli pár playa, es a pass rush is a helyén van. Őket is a futással kellene elsősorban megverni, persze nem lenne hátrány egy egészséges Stills es Parker és akkor Landry is többet villanthatna.

Maxwell posztjára pályázik az aktivált Culliver, Howard is kezd összeállni.

Miaminak meg köszönöm hogy normálisan és viszonylag érthetően szólt hozzá a topichoz. 😊

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Szerintem senki nem várt a Jets ellen 200 yardot. Az hogy 100+ meglett is nagy telesítmény volt. 3 nagyon szép meccsen vagyunk túl és grat a srácoknak! Remélem nem fogy el a lendületünk.

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Miami Miami Dolphins 969
Maxwell tényleg nagyon gyenge idén,láthatóan keveset passzoltunk de sztem ez betudható előző két kör futásszámai,úgy voltunk vele menni fog most is,de ahogy irtad a liga első futás védelem ellen gatya volt a végén jó meglett a 100+ yard de az már egy sebzett defense ellen! Darr első hibája kB a szezonban ő is ember de szerencsére nem ezen múlott! A zászlók tényleg mikor az ember azt mondja nem mennek 16-17 yardot 3.ra akkor csináljuk a hülyeséget! Pozitív az elmúlt 3 meccs remélem nem torpanunk meg a lehetőségtől mert szerintem ez most két nyerhető meccs jőn utána 49 esek itt lehetne valami olyan mint a Kansas tavaly 1-5 utána 11-5
több mint 9 éve
Na hat akkor

Offense

Pozitivumok:
- Az o-line hozott egy atlag szintet egy eros D ellen
- Ajayi+Williams

Negativumok:
- Playhivas: valami hihetetlen inkonzisztens volt.
Alig volt hosszu passz a gyenge cornerek ellen. Miert nem dobaltunk Skrine-ra?
Helyette a futast eroltetjuk a no1 run D ellen. Gratulalok.
A hulye screenek megint 3&5 re, azt hittem tulleptunk mar ezen.
Jovo heten Chargers ott a secondary jo, gondolom ott majd a passz lesz tobbsegben xd

Defense

Pozitivumok:
- D-line: sok volt a pressure, nem hagytuk elni patricket , es meg INT -et is szereztek 😀
- Bobby McCain: vegig ugyes volt a meccsen a kissrac, belole meg lehet valami

Negativumok:
- LB sor: egymast szereljuk, Jenkins bele is serult, ha atjott a futas a D-lineon nehezen fogtuk meg forte-t
- Maxwell: nincs mit magyarazni, szar, ev vegen sima cut
- Vance Joseph: gase es ő kez a kezben jarnak, hatalmas inkonzisztencia fedezheto fel
Vannak brutal jo hivasok es botranyosan butak is.
Hulye LB, SS blitzek: 10 yardrol blitzeltet, meg fitz is siman latja h honnan mennek.
3. Es hosszura is blitzel ahelyett, hogy megeloznenk a first downt, nem egyszer folyathattak ebbol a tamadast.
Erosen passzolo csapat jon, fasza gameplan kene.
Nincs meg a DB allomanyunk ahhoz , hogy 1v1 be megfogjuk riverseket, kell a nyomas a d-line tol , ott sebezheto a san diego.
Mert adok-kapokbol nem mi jonnenk ki jol.
(Szvsz 2. legnehezebb meccs jon a hatrelevok kozul)

Special team:
-inkonzisztencia
Itt is ugyanaz a dolog ami a tobbi csapatresznel.
96 yard return TD
Meg egy masik amit visszavontak egy felesleges block miatt.
Meg elcseszett punt amibol TD-t kaptunk.

Es akkor az utolso: zaszlok , de kva sok zaszlo.
Sajat magunknak basszuk el a meccset. Es legtobbszor teljesen feleslegesen, mar megfogott tamadasoknal.

Igy ennyit gondoltam most , hogy kiirom magambol, mar csak remenykedek h tanulunk a hibakbol 😀

Nektek, velemeny?
több mint 9 éve
Hát, most aztán van lehetőség bizonyítani az "elnyomottaknak" annyi a sérült.

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
en kifejezetten szerettem Duarte-t , remelem berobban 😀
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Cameron IR-re ment. Howard térde rendben van, de csak 100%-os állapotban fogják a pályára engedni, így egyenlőre inaktív lesz.
Ami érdekes hogy Culliver aktiválódik-e, erről nem igazán találtam információt, de a depth az kellene.

Ajayi szerintem ezt nem tehernek fogja fel, nem annak a srácnak tűnik aki görcsösen akar, inkább olyannak aki bízik magában és élvezi amit csinál, nem dől össze a világ ha ma csak 60 yardot fut, de közben Tanny 400-at dob, a Jets ellen ez amúgy is valószínűbb.

Gase most először olyan edzővel fog meccselni akit sokan akartak anno a helyében látni, remélhetőleg üzenni fog a mai meccsel hogy jobb így mint fordítva.
Geeri
Culliver PUP listán van, és szerintem még nem bevethető 100 %-an a térd sérülése után.

kepfeltoltes.hu/161106/Jets1-Cwl7SdzXcAEtCqh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ahogy látható 3 CB is inaktív. Így valószínűleg a "bombaerős" Lippett-Maxwell duó rémítgeti az ellenfél elkapóit.
Valamint Duarte lett aktiválva TE poszton. Túl sok elkapásra nem lehet majd számítani ezen a ponton (főleg blokkolása feladatok lesznek neki és Gray-nek), de egy-két trükkös rövid passz el fog szállni feléjük.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Cameron IR-re ment.
Geeri
kb. gray-nek és jones-nak nagyobb hasznát vesszük: jól végzik a blokkolást ajayi-nak.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Cameron IR-re ment. Howard térde rendben van, de csak 100%-os állapotban fogják a pályára engedni, így egyenlőre inaktív lesz.
Ami érdekes hogy Culliver aktiválódik-e, erről nem igazán találtam információt, de a depth az kellene.

Ajayi szerintem ezt nem tehernek fogja fel, nem annak a srácnak tűnik aki görcsösen akar, inkább olyannak aki bízik magában és élvezi amit csinál, nem dől össze a világ ha ma csak 60 yardot fut, de közben Tanny 400-at dob, a Jets ellen ez amúgy is valószínűbb.

Gase most először olyan edzővel fog meccselni akit sokan akartak anno a helyében látni, remélhetőleg üzenni fog a mai meccsel hogy jobb így mint fordítva.
Geeri
Tény h perpill liga első futás elleni védelmünk van, de 70-80 yardot simán tu hozni Ajayi sztem, arról nem is szólva h ILB-ben vékonyak leszünk.
Igen, nagyon is benne lehet akár a 400, de a 300 yard tutira Tannehill-ben, Bowles a héten azt mondta h ha megkérik Revist le tudja venni 1 in 1 a pályáról Landry-t, ami kb. közröhej. Duplázni Parker és Stills mellett meg életveszély.
Védelemnél ha Marshallt és Enunwát limitáltan tudjátok tartani és az RB screenekre figyeltek kb ki is nyírtátok az offense-ünket.
több mint 9 éve

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Kicsit tartok ettől a nagy LondonBoy-Hype-tól is. Szegényen nagy a teher az pakolják rá rendesen a lelki terhet, remélem, nem esik nagyot.
Paradoxon_MIA
Ne kívánjuk már rosszat. Csak pozitívan.
Persze nem fog mindig 200 y futni, de ott a lehetőség. Természetesen a támadó falon is múlik a dolog. Inkább ez a kérdés.
danyly
Hidd el, nem kivanok en aztan rosszat! Elvezem piszkosul, hogy a negativ statok es rekordok mellett sikerul nagy dolgokat is osszehozni.

Csak ugye most felkapta a media es ha gyengebb szamok jonnek (es pedig jonnek, nem lehet mindig ilyen emberfeletti dolgokat muvelni folyamatosan) akkor majd jonnek a negativ megnyilvanulasok, amiben a sok megmondoember jol megmondja.

De addig is, sutkerezem a fenyben 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Kicsit tartok ettől a nagy LondonBoy-Hype-tól is. Szegényen nagy a teher az pakolják rá rendesen a lelki terhet, remélem, nem esik nagyot.
Paradoxon_MIA
Áh nem hiszem.. College sztár volt, láthatóan élvezi.. hungry 😊 kordában kell tartani az ego-t és rendben lesz.