Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Egy ki vagy te hogy nekem megmond hogy mit irok! Kettő ne forgasd ki a szavam három te értesz a focihoz nagy.spiller lehetsz te......! Három miért kritizálod az embert ha nem lennék csalódott a tegnapi nyerhető meccs után akkor lenne baj! De ezek szerint te nem.vagy az! Úgyhogy ne legyél megmondo! Mert sok.vagy! Mint valami isten!
Miami
Egyszer már voltál letiltva, aztán normálisabb lettél ideig-óráig, de mától ismét felelevenítem eme szép hagyományt...

Btw: +1 az előtted szólónak.

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Miami Miami Dolphins 964
A topik arra van hogy véleményt irjon az ember a meccsröl, ha jól tudom! Nyilván te minden eggyes elbaszott drive után otthon tapsoltál, és futkostál! Az se tudod ki vagyok mi vagyok! Úgyhogy válogasd meg a szavaidat!
több mint 8 éve
Miami Miami Dolphins 964
Egy ki vagy te hogy nekem megmond hogy mit irok! Kettő ne forgasd ki a szavam három te értesz a focihoz nagy.spiller lehetsz te......! Három miért kritizálod az embert ha nem lennék csalódott a tegnapi nyerhető meccs után akkor lenne baj! De ezek szerint te nem.vagy az! Úgyhogy ne legyél megmondo! Mert sok.vagy! Mint valami isten!

Szerkesztette: Miami
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Miami
1. Lofaszt nem ertesz a focibol
2. Cserbenhagyod a csapatodat (hadd ne meseljem itt el mi volt tegnap a meccstolikban)
3. Szidod utana oket amikor jo meccset jatszottunk, nem is tudom miota egy potens csapat ellen

Menj akkor a patsnek szurkolni semmit nem veszit a csapatunk
több mint 8 éve
Miami Miami Dolphins 964
Ebbe igazad van hogy ott ment el,De akkor is olyan düh van bennem! És ez pláne hogy az egy TD nél látszott ez nem futó csapat ha paszolnunk kőzéptávoliakat akkor megyünk és utána jöhet a futás! Erre 5-6 előre bele a falba! Vicc ha kikapunk Bostonba megint számolgatni kell a második forduló után hogy 2 vel vagyunk a Brady nélküli pets mögött!
több mint 8 éve
Szokásos utolsó 2 percbe megy el a meccs, és persze a patriots nyert,oda is elmegyünk ott is kikapunk! Miért nem lehet leszakitjuk róluk a mezt 10-6 nál 2 percel a vége előtt?ez egész szezont meghatározhatja, ha a fejekben az van hiába vezetünk úgyse nyerünk! Egyedül a Védelem ami dicsérhető, Ez a. FRANKS CSÁVÓ 20 MÉTERRŐL ÁH KELL ÉGY BIZTOS LÁBÚ RUGÓ ÉVÉK OTA EZEKEN MEGY EL A meccs!
Miami
Tévedés. Stills dropja, a kihagyott FG - ez 10 pont. Az utolsó 2 percben a csontfáradt védelem a vérszagot kapó SEA ellen néha betlizett, de a meccs nem itt ment el.

Tanny nekem tetszett, de amit kapott és amit Stills el nem kapott, az csúful demoralizálhatta.

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Miami Miami Dolphins 964
Szokásos utolsó 2 percbe megy el a meccs, és persze a patriots nyert,oda is elmegyünk ott is kikapunk! Miért nem lehet leszakitjuk róluk a mezt 10-6 nál 2 percel a vége előtt?ez egész szezont meghatározhatja, ha a fejekben az van hiába vezetünk úgyse nyerünk! Egyedül a Védelem ami dicsérhető, Ez a. FRANKS CSÁVÓ 20 MÉTERRŐL ÁH KELL ÉGY BIZTOS LÁBÚ RUGÓ ÉVÉK OTA EZEKEN MEGY EL A meccs!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Tanyahillben volt fantazia?
ano92
Nem volt előtte O-fal. Az elkapói sem segítették. Nem volt rossz szerintem a körülményekhez képest. Kapott rengeteg ütést, de ment előre.
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tanyahillben volt fantazia?

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Same ol... ja nem. Beszoptuk, nekem tetszett amit láttam.. Stills eldobta a meccset.
Csabee13
aha 2.negyed elején ment el. kár.

nagy meccs volt, két brutál jó D# és 2 brutálszar OL..
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Same ol... ja nem. Beszoptuk, nekem tetszett amit láttam.. Stills eldobta a meccset.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/AdamSchefter/status/774992924622880769

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Bevallom fournettetol felek kicsit. Az nflben nem lesznek alabamanal rosszabb defensek meglatjuk mire megy veluk ebben az evben 😀
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Fournette, Cook, McCaffrey és Chubb. Ezek közül bármelyik. Komolyan mondom nehéz lenne mellélőni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Mccaffreyt ide 😀 imadom a jatekat , hihetetlen h mit tud feher letere 😀
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
2017-es draft 1. kör RB.

De most komolyan. Foster szerintem nem bírja végig a szezont (ne legyen igazam), és jövőre sok jó RB lesz első körben. Engem Ajayi és Drake sem győzött meg eddig. Persze az utóbbi még éles meccsen sem játszott. Vissza kellene térni a brutál RB játékhoz a Miaminál.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Szépen kezdődik:
"Foster's teammate Jay Ajayi will miss Sunday's game in Seattle due to a coach's decision, the South Florida Sun-Sentinel reports."

Nem fogadta jól, hogy nem ő a starter, büntisarokba került. Fene tudja, hogy ez most jó vagy rossz döntés/reakció edzői oldalról, majd kiderül pár hét múlva...
Paradoxon_MIA
Döntés jó, ha valaki eléd kerül a depth charton és ezzel nem értesz egyet akkor küzdj a helyedért és ne duzzogj.
Csabee13
Nem pont így értem, de mégis 😊 szóval: most polcra tesszük Ajayi-t, aki besértődik (bár, nem illene), aztán esetleg Foster mégsem válik be, de addigra Ajayi meg már elkapja a DolphinsDepit és kalap kabát. Tudom, teória meg agyalás, de nem lenne ismeretlen állapot... 😊
Paradoxon_MIA
Nem hiszem, hogy itt most az edzőknek kéne engedni. Bill Belichick-es húzás, de nekem tetszik. Egyelőre még Gase a főnök, és ezt bizony azért le kell játszani már időben. Ha meg ezért depi, süllyesztő lesz neki... ér egy fikarcnyit is többet? 😊
több mint 8 éve
Szépen kezdődik:
"Foster's teammate Jay Ajayi will miss Sunday's game in Seattle due to a coach's decision, the South Florida Sun-Sentinel reports."

Nem fogadta jól, hogy nem ő a starter, büntisarokba került. Fene tudja, hogy ez most jó vagy rossz döntés/reakció edzői oldalról, majd kiderül pár hét múlva...
Paradoxon_MIA
Döntés jó, ha valaki eléd kerül a depth charton és ezzel nem értesz egyet akkor küzdj a helyedért és ne duzzogj.
Csabee13
Nem pont így értem, de mégis 😊 szóval: most polcra tesszük Ajayi-t, aki besértődik (bár, nem illene), aztán esetleg Foster mégsem válik be, de addigra Ajayi meg már elkapja a DolphinsDepit és kalap kabát. Tudom, teória meg agyalás, de nem lenne ismeretlen állapot... 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Szépen kezdődik:

Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Szépen kezdődik:

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Ki mit vár a seahawks ellen? Csak én vagy pesszimista vagy rosszul látom?
RunRickyRun
Seahawks esélyesebb. Meglátjuk, engem főleg az érdekel mit mutatunk.. tavaly a Washington meccs után már lehetett érezni, hogy hosszú szezonunk lesz és nem a PO hosszúságú értelemben. Most nem szeretnék ilyet érezni 😊 tekintve, hogy kicsengettem a 200USD-t gamepassra morcos lennék, ha megint szenvedést bámulnék egy közmunkás havi béréért 😊
Csabee13
Hát nem ez lesz az a meccs amin villogni fogunk! 😊 Én most pesszimista vagyok sajnos.
RunRickyRun
mi is 😊
OL csak papíron van

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
RunRickyRun
Seahawks esélyesebb. Meglátjuk, engem főleg az érdekel mit mutatunk.. tavaly a Washington meccs után már lehetett érezni, hogy hosszú szezonunk lesz és nem a PO hosszúságú értelemben. Most nem szeretnék ilyet érezni 😊 tekintve, hogy kicsengettem a 200USD-t gamepassra morcos lennék, ha megint szenvedést bámulnék egy közmunkás havi béréért 😊
Csabee13
Hát nem ez lesz az a meccs amin villogni fogunk! 😊 Én most pesszimista vagyok sajnos.

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
RunRickyRun
több mint 8 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Foster lesz a kezdő futónk a seahawk elleni első fordulóban!

Miami Dolphins Fan