NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
a chop blockhoz nem ket ember kell? az egyik megtamasztja alul, mig a masik uti felul, es vica versaDe, két ember kell.
a kep szerintem egy cut blockot mutat ami nem szabalytalan.
Pari
Az egyik blokkolja a védőt, a másik meg térd alatt próbálja kiütni.
A cut block is a térd környékére megy, annyi különbséggel, hogy ott egy támadó egy védőre vetődik, nem ketten mennek egy játékosra.
Amúgy szerintem nem kell sokat várni, hogy a cut blockot is tiltsák.
több mint 8 éve
Allitolag a chop block mar szabalytalan ettol az evtol valamilyen formaban
több mint 8 éve
13.Rulez
25
Szabállyal kapcsolatban érdeklődnék, és azért itt mert gondolom az összes New England szurkoló szerint látatlanban is szabályos.Tehát történt hogy a MIA @ NE meccsen a 11 számú NE elkapó a Miami 35 yardos vonalánál egyszerűen rávetődött az 53 számú MIA védő lábszárára hogy az ne tudjon semmit se csinálni. Ez szabályos?
Megpróbálom betenni a képet, de ha nem sikerül akkor amiről beszélek az az első negyedben 12.14-kor történik.
(kép)
i1375.photobucket.com/albums/ag458/Jugglermaster/block%201_zpsp1r9rbh5.png
több mint 8 éve
Milyen volt Howard?Second-round rookie cornerback Xavien Howard had a solid showing on Sunday, allowing only three receptions on seven targets for 27 yards. His 12 tackles from the cornerback position ranks 4th in the NFL through two weeks, and he is also tied for first in the league with three assists, showing a willingness to play a physical style of defense.
Janek
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Pár érdekes statisztika!miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2016/09/week-two-pff-ratings-tannehill-nfls-second-best-qb.html
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Mintha ket kulonbozo csapat lett volna fent a 3. Negyed 10. PercetolKellet, hogy elhigyjetek, hogy egy 3-as szamu, rookie QB-val felallo csapat ellen van eselyetek😊
Adirotor
több mint 8 éve
Mintha ket kulonbozo csapat lett volna fent a 3. Negyed 10. Percetol
több mint 8 éve
hát el nem tudom képzelni, hogy mi volt az a buzulás az első félidőben. összesen kettő (2) támadó yard több támadási lehetőség alatt? mindenesetre dícsérendő a második félidő: 31-3-ról jöttünk fel. mindössze egy incomplete passz volt (20-21) 256 yard és 2TD (végül 1 INT a hail mary-ből). sajnos már késő volt a 'resurrection'-re. foster szarosfecske, ayaji pedig 5 kísérletből 14 yard (2,8 yard/carry) nem jó, drake pedig keveset keveset volt még pályán. jövőhéten cleveland az új otthonunkban.Mit kérsz ha ez a Seattle SB-ba jut?
mindössze 9 összesített ponttal győzött le minket a két super bowl esélyes, a seattle és a new england.
Ventura
Ez az első félidő... Azt hittem idén nyomjuk majd keményen az elkapokat erre megint 10 yardra áll a CB es csodálkozunk hogy az ellenfélnek megy a dink and dunk hármat lépek passzolok taktikája.
Cameron és Stills részére meg küldjünk már szappant hogy legyen mivel kezet mosni a sültkrumpli után...
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
hát el nem tudom képzelni, hogy mi volt az a buzulás az első félidőben. összesen kettő (2) támadó yard több támadási lehetőség alatt? mindenesetre dícsérendő a második félidő: 31-3-ról jöttünk fel. mindössze egy incomplete passz volt (20-21) 256 yard és 2TD (végül 1 INT a hail mary-ből). sajnos már késő volt a 'resurrection'-re. foster szarosfecske, ayaji pedig 5 kísérletből 14 yard (2,8 yard/carry) nem jó, drake pedig keveset keveset volt még pályán. jövőhéten cleveland az új otthonunkban. mindössze 9 összesített ponttal győzött le minket a két super bowl esélyes, a seattle és a new england.
több mint 8 éve
Akkor hivatalos, hogy Mario Williams, Parker és Ajayi is játszani fog.Inaktívok a mai napon: WR Justin Hunter, C Mike Pouncey, OG Dallas Thomas, RB Damien Williams, RB Isaiah Pead, ILB Donald Butler és DB Jordan Lucas.
Hunter egyébként belement egy paycut-ba a héten (gondolom feltétele volt, hogy maradjon).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
kepfeltoltes.hu/160918/210044760Pats-CsgIlN2WgAAIO5g.jpg_large_www.kepfeltoltes.hu_.jpgPouncey nem utazott el a csapattal, így újra Steen lesz a kezdő center. Jól oldotta meg a feladatát, ezért nem kell egyelőre ezen a poszton keseregni.
Mario Williams agyrázkódást szenvedett a Seattle ellen, de úgy tűnik játszani fog. Bár valahol az olvastam, még nem esett át az egyrázkódás protokollon. Kérdéses. Ha nem játszik, akkor third és sub down-nál Jason Jones lesz bevetve.
Earl Mitchell IR listára került így a volt Pats tag Chris Jones jött pótlásnak. Ugye ő már tavasszal is nálunk volt, de a keretszűkítés áldozata lett.
Brandon Doughty ki lett rakva ahogy jött Jones, de pénteken visszaigazolták a PS-be (nem claim-elte senki + Grier mondta neki, hogy vannak még terveik vele).
Jött szerdán a szebb napokat látott, korábbi harmadik körös OLB Donald Butler is, de a mai meccsen még nem fogjuk látni.
Sokan hüledeztek, hogy Wake keveset volt a pályán (29 snaps), de Gase elmondta, hogy 50 snaps-nél többre nem is fogja pályára küldeni a jövőben sem. Persze ez még változhat az idény előrehaladtával.
Visszahordásnál "keverni" fogják a Landry-Grant párost. Kick-ből az idei 6. körös rookie jobb volt, de offense snaps-et nem kapott. Puntból viszont Landry produkált jobb számokat.
Az OL bal oldalának nagyon fel kell javulni, mert onnan 3 sacks is érkezett a Seattle ellen. Illetve az RG poszton Bushrod-nak is van hová javulnia.
Carroo lehet, hogy sokat nem volt foglalkoztatva (2/2, 14 y), de "fizikálisan" széthúzta a fizikális Seahawks hátsó alakzatot (kicsit furán hangzik így, de a lényeg, hogy elvitte az embereket). Szerintem ma is lehet rá számítani a Pats ellen.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Közzétették a beválasztható 2017-es HOF tagok 94-es listáját. Rajta van Jimmy Johnson, Jason Taylor, Zach Thomas. Nem kérdés, hogy megérdemelnék ezt a megtisztelő címet.
A jelenlegi HOF tag LB között senkinek nincs annyi szerelése pályafutása alatt mint Thomas-nak volt (1100 tackle). Vagy Taylor 6. az örökranglistán a sacks-ek terén a pályafutása alatt (139.5 sacks). Johnson meg egy edző legenda: a felejthetetlen 87-es Canes a 12-0-ás szezonnal (Orange Bowl győzelem), 2x Super Bowl a Cowboysal. 1996 és 1999 között a Dolphins edzője, akinek a nevéhez fűződik Thomas és Taylor draftolása 96-ban és 97-ben.
A listán van még két volt Phins játékos is (nem túl sokáig játszottak nálunk): Troy Vincent (1. körös CB draft volt 92-ben; 5x Pro Bowl és 3x All-Pro) és Joey Porter (2007-ben jött az FA piacról; kiváló LB volt, én személy szerint nagyon szerettem a játékát, 2008-ban 17.5 sacks-et produkált; nagyon kellenne egy ilyen játékos a jelenlegi Phins keretbe; jelenleg a Steelers OLB edzője).
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Milyen volt Howard?Nem volt rossz szerintem.
Janek
Ugyes kis srac lesz
több mint 8 éve
Sziasztok!A kandalloban adjak az e heti meccsunket.
Nem tudom hanyan vagytok pestiek, hogy el tudnank e nezni arra? 😀
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Dolphins sign DT Chris Jones, waive QB Brandon Doughty.
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Szeptember 29-én a Cincinnati ellen Thursday Night Football keretében ez lesz a mezünk:kepfeltoltes.hu/160913/jarvis_orange_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 8 éve
Felvételről én is megnéztem a meccset. Megmondom őszintén egyik csapattól sem ájultam el, de ezt be lehet tudni első meccs "szindrómának" is. A támadó oldal mindkét oldalon harmat gyenge volt, de főleg nálunk. Drop hegyek (Stills, Cameron), Stills hatalmas hibájáról nem is beszélve + a blokkolt FG kísérlet. Tunsil itt is hibás volt + az egész OL munkája rookie volt még.
Nem akarom bántani, de bele kell még neki rázódnia az NFL-be. Kell majd Pouncey a fal közepére, ő a vezér ebben az egységben (meg amúgy is). Egyébként Steen elég jól megoldotta a feladatát. A fal bal oldala nagyon gyenge volt, sok preussure ment + a blitzeket sem bírták kezelni megfelelően. Pedig pont ennek az oldalnak kellenne jobban muzsikálni. De Bushrod-tól sem voltal elájulva.
Mondjuk azt megfigyeltem, hogy a Seattle Wake oldali része is harmatos volt (meg az egész egység), mikor Wake már elhaladt az embere mellett, akkor vette fel a pozíciót a falember (Webb v. Gilliam).
A védelmek tényleg nagyon állatok voltak, csak ebből sajnos nem nagyon voltak pontjaink (semmi). Mert ha már a támadóoldal impotens, akkor legalább a defense tenne fel pontokat a táblára. Hiába az INT pl., ha utána nem tudunk haladni és a támadójátékot lerendezzük 1 perc vagy 1 pers 15 mp alatt. Először a 4. negyedben láttam értelmes értékelhető QB-elkapó összjátékot. Utána jött egymás után több is és meglett az eredménye. De persze több hosszú passszal nem nagyon próbálkozott Tanny, pedig lett volna benne fantázia. Az LB sor és DL jobban operált a Seattle-nél is, mint ahogy nálunk is. A DB részlegünk katasztrófa (2 értelmes ember van; de kb. ezt tudvalavő volt a meccs előtt is). Komolyan mondom többet foglalkozott a média azzal, hogy négy játékos az amaerikai himnusz alatt féltérdre ereszkedett (felhívni a figyelmet a rendőri brutalitás ellen). Félmondatban megjegyezném, ennek nem most lett volna itt az ideje, de értem az időzítést a játékosok szempontjából, ha valaki esetleg félreértene.
AZ ST munkájára nem sok szót szeretnék pazarolni, legyen alég annyi, hogy gyenge, sok a szabálytalanság és a rossz helyezkedés. De talán ez a legkevesebb. De a jó mezőnypozíció szempontjából ez a rész sem lenne elhanyagolandó.
Jó lesz ez csak még érni kell ennek az almának. Még nagyon zöldek vagyunk. Össze kell szokni (újak az edzők, teljesen új az OL + sérülés megint), és szépen fokozatosan haladni. A következő megméretettés is jó lecke lesz a Phins számára.
Go Dolphins!
több mint 8 éve
Miami
964
Gyerekek én szeretem ezt a játékot! Ideges vagyok ha kikapunk ennyi! Szerintem amig nem kezdet el savazni a srác addig nem irtam semmi trágár dolgot! De itt akármit irok mindig van valami kifogása valakinek! Ha azt irom 1+1 az kettő akkor is beszol valaki! Engem ez idegesített fel hogy ez már nem az első alkalom! Nyilván én is elvetem a sulykot, de azért valaki mintha nagyon ellenem lenne itt!
több mint 8 éve
Btw tényleg rossz következtetéseket vonsz le folyamatosan, de ez még nem lenne nagy baj.. csak ez nem egy söröző vagy a megye kettő pálya széle, esetleg egy eredménykövető. Ne egy moderátornak kelljen megpucolni a topic-ot, tartsuk már tisztán. A helyesírásod, a tripla felkiáltójelek, a trágárságok, a back to back postok, miközben van szerkesztés gomb, nem ide valók. Mielőtt elküldöd az üzeneted olvasd már át. Az hogy telefonról írod még nem ok arra, hogy a legtöbb esetben háromszor kell elolvasni, hogy most mit akartál írni. Nem akarlak megbántani, de sokan már el sem olvassák pont ezért amit írsz. Nem kell szépirodalmi stílusban írni, de szedd össze magad egy kicsit szerintem, ha el akarod kerülni az ilyen beleállásokat. Mi is dühösek vagyunk egy rossz play vagy meccs után de nem ide írva adjuk ezt le. És igenis bizony zavaró amikor elindul végre hónapok után itt a fórumon egy kis párbeszéd, ráadásul "külsősökkel" erre hazavágod az egészet egy ilyen "FRANKS CSÁVÓ" kirohanással.Privátban menjen a cicaharc inkább pls.
több mint 8 éve
Nagy sajnalatomra a telefonon be kell jelentkezni, hogy aktiv legyen a nemitas beallitas, igy meg utoljara:- tiltas = nem latom mit irsz, mert nem erdekel;
- nem erdekel, mert nagyreszt ordenare modon frocsogsz, amire en nem vagyok kivancsi.
Pont.
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Miami
964
Meg mi az hogy normálisabb lettél álljon már meg a menet egy kicsit,Az ilyen embereketet kéne tiltani akik beleálnak a másikba mikor csak a véleményem mondtam el!!!Azt mondom hogy ha kikapunk Bostonba akkor 2 vel leszünk a Brady nélküli pats mögött!erre ő legyél pats szurkoló? Erre adj egy választ légyszíves! Ebbe mi van amiért belém lehet álni?
több mint 8 éve
Miami
964
Na akkor megkérdzeném, hogy az utolsó 3 beirásom ba mi nem.volt jó! Leszámitva hogy a kedves.barátunk belém ált! De nyilván neki nem.jár q letiltás! Kérdem én valamit mondtam? Ami nem.megengedett?