NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Meg kéne már végre érteni, hogy egy OL, vagy egy DL ember nem tesz pontokat a táblára. QB, RB, WR az offensből, CB, S a defensből. Ezek a posztok szereznek pontokat. Tudom persze, hogy minden mindennel összefügg, hogy a támadójátékhoz kell a fal...stb, de egy ilyen csapatba, mint a Miami nem DL embert kell hozni horribilis pénzért. Persze, Suh nagyon jó játékos, de hány pontot fog szerezni??? Egyet sem!!! Ennyi pénzért lehetett volna hozni egy brutál elkapó párost ( 2 ember )... vagy egy irányítót, akiről már lehet tudni, hogy mire képes.óriási 😀
Sajnos a drafton nem lehet tulajt húzni... 7-10 szerzett pontokkal nem lehet meccset nyerni!!!
Gondnok
több mint 8 éve
Sok focit nezhettel... Minek futo ha enemy lb hamarabb er oda a snaphez mint a futo? Tanyahill így is kozepmezony, hogy minden meccsen szetverik. Nem a legjobb nyomas alatt, de ezt mindenki tudta mindendki. 32 ligaelit QB meg soha nem fog jatszani az NFL ben. Nem dobalhatnak mindenhol Rodgersek. Oda kell pakolni elé egy falat azt szevasz. Secondary sem lesz jobb egy elite CB- től ha irányítónak van ideje passzolni.
Ezek nem ilyrn sablon szovegek. Tényleg így van.
több mint 8 éve
Gondnok
9
Tannehillel beljebb vagyunk mint a drafton a lutrival ,egy Flacco szintet o is hoz.Idén 17,75 pontot szereztünk átlagban meccsenként. Landry 1 TD, tavaly 16 meccsen 4 TD...
De o nem Wilson h megrngedhessuk magunknak ezt a "falat".
Elkapokkal sztem semmi baj nincs Landry elit, Parker nagyon jo. Csak stills szar helyette Caroo jo lenne
Jovore meg elhozzuk McCaffreyt 😀
Adirotor
Parker 1 TD, tavaly 14 meccsen 3 TD... Azért nálam ez messze van az elittől, meg a nagyon jótól
Gondnok
több mint 8 éve
Tannehillel beljebb vagyunk mint a drafton a lutrival ,egy Flacco szintet o is hoz.De o nem Wilson h megrngedhessuk magunknak ezt a "falat".
Elkapokkal sztem semmi baj nincs Landry elit, Parker nagyon jo. Csak stills szar helyette Caroo jo lenne
Jovore meg elhozzuk McCaffreyt 😀
több mint 8 éve
Gondnok
9
Meg kéne már végre érteni, hogy egy OL, vagy egy DL ember nem tesz pontokat a táblára. QB, RB, WR az offensből, CB, S a defensből. Ezek a posztok szereznek pontokat. Tudom persze, hogy minden mindennel összefügg, hogy a támadójátékhoz kell a fal...stb, de egy ilyen csapatba, mint a Miami nem DL embert kell hozni horribilis pénzért. Persze, Suh nagyon jó játékos, de hány pontot fog szerezni??? Egyet sem!!! Ennyi pénzért lehetett volna hozni egy brutál elkapó párost ( 2 ember )... vagy egy irányítót, akiről már lehet tudni, hogy mire képes.Sajnos a drafton nem lehet tulajt húzni... 7-10 szerzett pontokkal nem lehet meccset nyerni!!!
Gondnok
több mint 8 éve
Gondnok
9
Visszatérve az OL témára, én először hoznék valakit, akit érdemes megvédeni...
Gondnok
több mint 8 éve
Xavien reccs... nem tudni még mekkora a gáz.
több mint 8 éve
Eheti Power Rankings-ben az előkelő 31. helyet foglaljuk el 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Nyugi majd hozunk egy boom or bust jatekost xd
több mint 8 éve
Írtam már a korábbi években is erről, de sajnos minden évben aktuális. És tényleg húzzuk itt orba-szájba a falembereket, de kb. a 90 % nem sokat ér. Amikor lett volna lehetőség FA-piacról is hozni, nem tettük meg (Winston, Mathis pl.), inkább erőltettük a drafton gyenge scoutokkal. Nagyon észhez kellene már térni.Érdekes dolgok ezek tényleg az OL esetében. Több mint 10 éve a Phins támadófal az érdeklődésem kiemelt-központi témája.danylymesés íromány. jó végre olvasni magyarul is. érdekes, hogy a cincinnati ellen a falból kraig ubrik-ot vártuk a leggyengébb láncszemnek, de meglepő módon ő kapta a legjobb értékelést az offense-ből(!) hetvenvalahány ponttal (a profootball focus nyomán).
olyan érzésem van, hogy év végén dobnék egy nagy 'reset'-et. gase marad a HC. tannehill a 45 milló garantált miatt jövőre úgyis maradna, mellé vagy a korai körben vagy igazolás által egy irányító. például ha denverben ha siemian beválik, ott lesz az idei első körös paxton lynch, aki biztos nem lesz csere, és úgyis megpróbálják elpasszolni így ha még meg is kérnék az árát, egy év NFL tapasztalata lesz és 'hill mögött tanulhatná adam gase rendszerét.
nem tudom hogyan s miként áll pouncey szerződése. óriási pénzt emészt fel, minden évben meccseket hagy ki, és hiába az elit játék és a biztos pont a C-nél, a fal instabil (2012 óta a legtöbbet sackelt irányító az bizony tannehill). megválnék tőle, ha nem bukunk sokat. LT-ben ott van tunsil, RT-ben james. egyébként úgy hírlik wisconsini támadófal tagjai kevésbé kockázatmentesek.
ja, igen. hát a general manager...
Ventura
Igen, ott van a kiöregedő DL részleg is. Wake, M. Williams nem mai gyerekek, Suh egy magában kevés, kellenek mellé a katonák. Mitchell kidőlt, Jordan meg nem sok vizet zavar. Phillips jó lehet, de neki is van még hová fejlődnie.
Jöhetne Garrett a Texas A&M-ből, de mindenhol CB vagy RB draftot várnak tőlünk az első körben. Bár én az RB húzásnak nem lennék ellenére,mert az utóbbi évek egyik legjobb RB class jön össze jövőre a draftra (persze ha kijön mindenki akit várnak). De persze úgy sem úgy lesz, ahogy a szurkolók várnák.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Ha jövőre is az OL-el b.sz.kodunk és nem Defensebe draftolunk ami már most is nagyon tré, akkor nagyon nagy a gáz. A prominens nevek mögül teljesen hiányzik a tehetség... sehol egy feltörekvő Reshad Jones 2.0. DL is kb. még 1 szezon és viszlát Wake vagy Mario. De még van 12 meccsünk idén (több nem lesz) ráérünk ezzel foglalkozni. most van ez a fél bye week talán kicsit gatyába rázódnak, és a reménytelenből visszatérünk a középszerűbe.
több mint 8 éve
Érdekes dolgok ezek tényleg az OL esetében. Több mint 10 éve a Phins támadófal az érdeklődésem kiemelt-központi témája.danylymesés íromány. jó végre olvasni magyarul is. érdekes, hogy a cincinnati ellen a falból kraig ubrik-ot vártuk a leggyengébb láncszemnek, de meglepő módon ő kapta a legjobb értékelést az offense-ből(!) hetvenvalahány ponttal (a profootball focus nyomán).
olyan érzésem van, hogy év végén dobnék egy nagy 'reset'-et. gase marad a HC. tannehill a 45 milló garantált miatt jövőre úgyis maradna, mellé vagy a korai körben vagy igazolás által egy irányító. például ha denverben ha siemian beválik, ott lesz az idei első körös paxton lynch, aki biztos nem lesz csere, és úgyis megpróbálják elpasszolni így ha még meg is kérnék az árát, egy év NFL tapasztalata lesz és 'hill mögött tanulhatná adam gase rendszerét.
nem tudom hogyan s miként áll pouncey szerződése. óriási pénzt emészt fel, minden évben meccseket hagy ki, és hiába az elit játék és a biztos pont a C-nél, a fal instabil (2012 óta a legtöbbet sackelt irányító az bizony tannehill). megválnék tőle, ha nem bukunk sokat. LT-ben ott van tunsil, RT-ben james. egyébként úgy hírlik wisconsini támadófal tagjai kevésbé kockázatmentesek.
ja, igen. hát a general manager...
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
Érdekes dolgok ezek tényleg az OL esetében. Több mint 10 éve a Phins támadófal az érdeklődésem kiemelt-központi témája.A szégyenletes 2007-es idény után ugye jött az 1/1 és Jake Long. Katasztrófa volt az OL, ezért nem volt kérdés a pick (bár ebben az évben ment ki az első körben Ryan és Flacco is, bár ekkor még bíztunk Pennington-ban). Ugye a támadófal edző el lett küldve, helyette jött a korábbi Carolina, Jacksonville és Boston Cellege OL edző Mike Maser. Nagy csodát ő sem tudott tenni ilyen állománnyal (ő volt akit először kirúgtak a stábtól 1 év után), de ezeket a számokat manapság elfogadnánk: 11. a futás offense területén (118.6 y/game), összességében az offense pedig 12. (345.6 y/game). Olyan játékosok voltak akkor a falban, mint: Long, Carey (jó kis RT, később RG volt; de a pénz kérdés miatt elváltak útjaink, de ő is első körös draft volt 2004-ben; 8 évet húzott le nálunk), Satele (aki ismerős lehet, mert 2014-ben visszajött; de a korábbi teljesítménye természetesen fényévekkel jobb volt), Donald Thomas (aki megfordult a Pats és Colts csapataiban is; bár 2008-ban IR-en volt), továbbá Garner, Ndukwe.
Nem egy eget rengető OL volt ez, de még is vertük abban az évben idegenben a Pats, a Broncos, a Rams és Chiefs csapatait. Bills oda-vissza (nem volt veretes akkor a Bills, de csak ranagadó, csak csoportmeccs). Továbbá a QB sem és a WR állomány sem volt túlságosan kiemelkedő. Nem hiszem, hogy ez is szerencse kérdése lett volna.
Ezek után 2009-ben jött Dave DeGuglielmo. Ő azért ismerős lehet a Pats és Giants edzői stábjából (jelenleg a Chargers OL edzője). Jó név a szakmában, de ő sem tudott csodát tenni nálunk 3 év alatt. Akkor produkált a csapat egy 1987 yardos futó szezont (benne Reggis Bush karrier első 1000 y feletti futás szezonját). Nagyon jól működött a run bloking rendszer. De ekkor meg gyenge irányítók voltak nálunk (Henne pl.). Pro Bowl lett Long.
2012-ben aztán jöttek a változások. Jött Philbin, edző cserék (OL-ben Jim Turner), Tanny a draftról. Pouncey és Incognito jó volt, de Long IR, Martin bukta, a többiek meg gyengék voltak.
A következő évben újabb gyenge képességű falember Dallas Thomas személyében a draftról.
2014-ben már Benton az OL edző, jön James RT posztra (ez nem rossz húzás), illetve a szokásos gyenge falember, Billy Turner személyében. Láthattuk a Bengals ellen is milyen szépet produkált. Követnie kellene Jamil Douglas-t. De persze nem teszik meg, mert akkor falember sem marad. Max. ezért maradhat + a piacon sincs értelmes játékos.
2015-ben a fentebb már említett Douglas jött draftról, aki szept. 30-ai dátummal waived. Lehet PS-be visszateszik, de szerintem nem sok értelme van.
De a sérülések sosem kerülték el a falat. Itt egy példa Mike Pouncey által levezetve.
Mike Pouncey is about to miss his fourth game of the season because of a hip injury suffered August 19. And I reported this was likely on Sept. 16. Pouncey's season debut will come on Oct. 9 against Tennessee, barring another setback.
Pouncey has not played a full season since 2012.
kepfeltoltes.hu/161002/S_r_l_s_stat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Last year Pouncey battled foot, hip and knee issues. The foot injury ended his season prematurely. In 2014, Pouncey needed surgery on his other hip in the offseason and that forced him to miss the first five weeks of the season. in 2013, Pouncey had an issue with food poisoning that forced him to miss time.
The concern now is the hip. He's had surgery on both the left and right hip. And his latest hip injury -- to the left hip again -- now suggests that side is a problem.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Már az idejét sem tudom hány éve próbáljuk össze rakni az OL-t. Már tényleg unalmas. Edzők és játékosok jöttek mentek, de mintha egyre csak rosszabb lenne. Nem hiszem el hogy nincs senki aki értene hozzá és végre össze tudna állitani egy normális védelmet egy irányító köré! 😕 Persze Tanny sem tökéletes, de amiket a fal produkált tényleg szánalmas már!!! Lehetne ott bármilyen irányító!
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
- Gase Has Been Here Before With The Offense - “Like I said, I’ve gone through this before twice,” Gase said. “In 2012, we did the same thing, we sputtered around and went 2-3 and we looked terrible. And then it clicked for us and we rattled off 11 straight. Last year in Chicago, it was the same thing. We struggled early and the more comfortable I got with the quarterback and he got with me, it made things easier. Guys started to learn what to do, we made fewer mistakes, we gave ourselves a chance."
www.miamidolphins.com/news/article-1/Gase-Has-Been-Here-Before-With-The-Offense/bd122105-cf34-4a65-b3fa-6d97ef7aa582
több mint 8 éve
Már csak a Benny Hill zenéje hiányzik halkan a háttérben és tökéletes a kép.Persze, nagyságrendekkel szívesebben nézném valamelyik másik csapat előadásában ezeket, mert '87 óta láttam már hullámzó teljesítményt, de ez a most már elég rég óta tart s még nem érzem azt, hogy vége a leszállóágnak 😕
Sebaj, az 1-15 óta minden 8-8 körüli eredmény ajándék 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
nem lehet megunni :- D"Some rankings for the Dolphins’ offense as of right now:
- Interception percentage: 3.62 (26th)
- Sacks per attempt: 7.97 percent (27th)
- First downs/game: 16.3 (29th)
-Third-down conversions: 26.7 percent (dead fucking last)"
"Tannehill defenders will point out that the Dolphins were without left tackle Branden Albert and center Mike Pouncey last night due to injury, that left guard Laremy Tunsil had to be moved to left tackle, and that this happened:"
"It’s also true, per Pro Football Focus, that Tannehill was pressured on 15 of his 30 dropbacks even though the Bengals almost exclusively used a four-man rush. But Tannehill’s pocket awareness was awful; here he is taking a strip sack with absolutely no idea that the pocket is collapsing around him:"
"Here’s Tannehill’s fourth-quarter interception, which ended just the third trip the Dolphins made into Bengals territory, even counting Tannehill’s 74-yard touchdown to Kenny Stills on Miami’s second play from scrimmage. Look where the Bengals dropped their coverage! That pass had no chance!"
"It wasn’t all on Tannehill, though. In the third quarter, with the Bengals leading 19-7, the Dolphins were all set to get the ball near midfield when Terrence Fede did this:"
"Special teams coordinator Darren Rizzi, your thoughts?"
több mint 8 éve
Voltak bajok rendesen. A defense elfáradt rendesen + a kezdő LB sor is kiesett. Green nem bírtuk tartani. Folyamatosan Lippett-re ill. Howard-ra passzoltak. Tudatosan.
Vigil is nagyon hiányzik az LB állományból.
Össze kell még nagyon szokni az edzőknek ill. az állománynak.
több mint 8 éve
még valamikor félidő környékén:- aj green-nek több elkapott yardja volt, mint a miaminak földön és levegőben összesítve
- dupla annyi időt birtokolták a labdát, mint mi
- háromszor annyi first down, mint nekünk
#strongertogether
Az OL kulcsprobléma már vagy 5 éve. ... Kicsit elegem van már ebből az OL összerakásból. danylytwitter.com/Cianaf/status/781681269805551616
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
Én sem erre számítottam. Totál homály volt az offense. Az OL kulcsprobléma már vagy 5 éve. Megint nem áll össze, amibe a sok sérülés is besegít. Albert nem lesz itt megváltó. Tunsil pedig tényleg gyengén játszott, neki szoknia kell még ezt a légkört. Turner az totál katasztrófa volt, nem is értem miért van még a csapatnál. Ne mintha Douglas megoldás lenne guard poszton. Kicsit elegem van már ebből az OL összerakásból. Persze ha tudjuk, hogy ilyen képeségekkel rendelkeznek akkor jöhetnének a gyors passzok. De Tanny most a Bengals ellen (is) megmutatta, nem megy. Sajnos. A gameplan összeállítást értem, jogos.
Két pozitívum volt a meccsen: Stills elkapása (TD), és Dalton földrevitele (sack).
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Stez nezd meg az eredmenykovetobenSzar marad, de 4-6 yardos quick release playekkel lehetett volna haladni és fárasztani a védelmünket. Marha sok volt a 3&out.
En mar meccs kozben irtam h quick release playeket kene hivni
De ettol meg a fal az szar marad
Adirotor
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Stez nezd meg az eredmenykovetobenEn mar meccs kozben irtam h quick release playeket kene hivni
De ettol meg a fal az szar marad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Az meg másik történet, hogy olyan fantasztikusan komolytalan Albert és Nuni nélkül ez a támadófal, hogy az egyetemen is oktatnák őket… Figyeltem Tunsilt is sokat egyébként, abszolút pazarlásnak vélem Guardban. Tegnap minden második playnél eltévedt, elnézte a blokkot, rossz irányba akart besegíteni, de volt több játék is, ahol tisztán láthatóan szart az egészre (lehet nem szándékosan tette, de mégis valahogy ez jött le, amikor néztem a kesze-kusza mozgását).namármost tegnap Tunsil LT volt, ha pazarlás a LG poszton játszatása akkor miért írod h tegnap LT poszton h szar volt
De mondjuk egy rossz Tunsilnál is mondhatunk két-három játékost, aki szarabb volt hajnalban, szóval...
Stez
nem értem a logikát
😀
több mint 8 éve
Erről van szó. Amikor egy HC/OC tudja, hogy mennyire rossz a fal, ráadásul a szarnak is hiányzik a fele sérülés miatt, akkor olyan gameplant állít össze, ami a gyors passzokra, játékokra épít. Gase-nek szerintem végképp ultragáz volt a produkciója, tekintve, hogy ő neki aztán végképp tudnia kellene korábbi OC-ként, hogyan reagáljon ezekre a dolgokra. Az pedig nem kifogás, hogy Tannehillen nagy a nyomás, rendre látok tőle hülye, érhetetlen passzokat akkor is, amikor épp nem rajta akkora nyomás. Egyelőre abszolút igaz, hogy nem látszik rajta igazán a fejlődés, pedig most már abba a szakaszba érkezett, amikor ideje lenne villantania valamit. Ebben viszont megint csak elővenném Gase-t, aki évekig foglalkozott csak irányítókkal, én azt várnám, hogy egy ilyen faszival igenis fejlődik valamit egy irányító.PFF szerint a 30 passz playben úgy hoztak össze 15(!) nyomást a Cincy védői, hogy összesen háromszor blitzeltek. Ami azért nagyon kemény, egyrészt nyomás alatt vagy másrészt min 7 védő van coverage-ben...Ahhoz képest, hogy (a vereség ellenére is) egész bíztatóan indult a szezon Seattle-ben, ez valami rettenetes lehangoló teljesítmény volt. Sőt, igazából nem csak a tegnapi, de a múlt vasárnapi is. Sajnálom Gase-t, kedvelem mint edzőt, és sokra is tartottam, ennél sokkal többet vártam tőle.Rosszul latod
Tannehill meg ahányszor látom, egyre inkább az a benyomásom róla, hogy nem fejlődik, hanem visszafejlődik... 😕
peterk2005
Ha 2 mp alatt odaernek arrol nem o tehet
Adirotor
Tanny nyomás alatt 3-10, 1INT, 0-ás QB rating.
Megjegyzem, össze lehet rakni olyan playbookot, ami az eleve fos pass blockkal számol.
Gyulus
Mint ahogy elvárom, hogy egy OC-guruval jobb legyen az offense, egy védelmivel javuljon a defense, etc.
(Tudom-tudom, sok példát lehet mondani, ahol nem így történt, de így kellene, legalábbis az lenne az ideális.)
Az meg másik történet, hogy olyan fantasztikusan komolytalan Albert és Nuni nélkül ez a támadófal, hogy az egyetemen is oktatnák őket… Figyeltem Tunsilt is sokat egyébként, abszolút pazarlásnak vélem Guardban. Tegnap minden második playnél eltévedt, elnézte a blokkot, rossz irányba akart besegíteni, de volt több játék is, ahol tisztán láthatóan szart az egészre (lehet nem szándékosan tette, de mégis valahogy ez jött le, amikor néztem a kesze-kusza mozgását).
De mondjuk egy rossz Tunsilnál is mondhatunk két-három játékost, aki szarabb volt hajnalban, szóval...
több mint 8 éve
PFF szerint a 30 passz playben úgy hoztak össze 15(!) nyomást a Cincy védői, hogy összesen háromszor blitzeltek. Ami azért nagyon kemény, egyrészt nyomás alatt vagy másrészt min 7 védő van coverage-ben...Ahhoz képest, hogy (a vereség ellenére is) egész bíztatóan indult a szezon Seattle-ben, ez valami rettenetes lehangoló teljesítmény volt. Sőt, igazából nem csak a tegnapi, de a múlt vasárnapi is. Sajnálom Gase-t, kedvelem mint edzőt, és sokra is tartottam, ennél sokkal többet vártam tőle.Rosszul latod
Tannehill meg ahányszor látom, egyre inkább az a benyomásom róla, hogy nem fejlődik, hanem visszafejlődik... 😕
peterk2005
Ha 2 mp alatt odaernek arrol nem o tehet
Adirotor
Tanny nyomás alatt 3-10, 1INT, 0-ás QB rating.
Megjegyzem, össze lehet rakni olyan playbookot, ami az eleve fos pass blockkal számol.
Szerkesztette: Gyulus