NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Ez a sec meg sok munka elött áll

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ahhoz képest, hogy (a vereség ellenére is) egész bíztatóan indult a szezon Seattle-ben, ez valami rettenetes lehangoló teljesítmény volt. Sőt, igazából nem csak a tegnapi, de a múlt vasárnapi is. Sajnálom Gase-t, kedvelem mint edzőt, és sokra is tartottam, ennél sokkal többet vártam tőle.

Tannehill meg ahányszor látom, egyre inkább az a benyomásom róla, hogy nem fejlődik, hanem visszafejlődik... 😕
peterk2005
Rosszul latod
Ha 2 mp alatt odaernek arrol nem o tehet
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ahhoz képest, hogy (a vereség ellenére is) egész bíztatóan indult a szezon Seattle-ben, ez valami rettenetes lehangoló teljesítmény volt. Sőt, igazából nem csak a tegnapi, de a múlt vasárnapi is. Sajnálom Gase-t, kedvelem mint edzőt, és sokra is tartottam, ennél sokkal többet vártam tőle.

Tannehill meg ahányszor látom, egyre inkább az a benyomásom róla, hogy nem fejlődik, hanem visszafejlődik... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Hát valahogy nem ezt vártam a meccstől. 😕 szörnyű volt. Szégyen! 😕

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Mi van mindenki megserult nalunk?
Adirotor
Kórház Miami szélén című sorozatunkat látják
ThundersNFL
Lapos volt ez a poén, mint a labdáitok 😀
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
Adirotor
Kórház Miami szélén című sorozatunkat látják

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
 kepfeltoltes.hu/160929/CIN-MN-IR-Ctd1p36WcAA9Fi4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
a cleveland ellen mindhárom drake-ajayi-williams futott. remélem drake-t még többet láthatjuk

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Igen, érdekes kérdés lesz a center játék (+ persze az OL játék; bár utóbbi két meccsen csak 1 sack jött) vs. Atkins vezette Cincy DL. Urbik kezd, aki ugye az előző meccsen is pályára lépett. Cserecenterként számoltak vele korábban is a Bills-ben, de csak vészmegoldásként. A csapathoz is inkább guard v. nagy gáz esetén backup RT-nek jött.

A Bengals OL eddig 12 sacks gyűjtött be, így megfelelő pass rush és Qb pressure megzavarhatja Daltont. Bízunk továbbra is a Miami DL nyomásban. Csak a futást nem kellene engedni, bár itt az LB sornak kellene besegíteni, de eddig nagyon haloványak. És ha jól látom Jenkins és Misi sem fog játszani. Így meg főleg bajban leszünk. Hewitt már több szerepet kapott a Cleveland ellen is, és Butler is többet bizonyíthat.

Tanny melyik arcát mutatja majd? Az első félidőben katasztrófa (58.5 QB rating), míg a 2. félidőben "remekel" (QB rating 114.9). Pár évvel ezelőtt is volt ilyen tendenciózus játék a Phinstől: vagy az első, vagy a második félidőben toltak szép játékot. De olyat, hogy egész meccsen jót, sajnos nagyon ritkán fordult elő. Meg persze a szokásos: a fejekben rendet kell tenni. Nem csak a játékosoknál.

A passz elleni védekezése nem olyan rossz a Bengalsnak, de nagy valószínűséggel Kirkpatrick nem játszik. Cameron nem játszik nálunk, így nagy TE játékra nem kell számolni (nem mintha eddig kellett volna). De a Parker/Landry/Stills/Carroo sor tud azért szép dolgokat.

Pont arra számol mindenki, hogy sok passz (és hosszúak is akadnak majd) lesz, de szerintem most többet fogjuk futtatni a labdát (és sikeresen). Ez az én megérzésem.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Reménykedem, de nekem nincs jó előérzetem 😕
Paradoxon_MIA
harmadik számú center, futójáték hiánya, ligaalja védelem (futás ellen utolsók). tényleg 'hill-nek és az ő 96 milliójának kell megoldania.
ez előző mérkőzésen (cleveland) többnyire egy ember szedte szét a védelmünket (pryor)

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
Sima zakó, 20-26-ra. 😊 Ha mégsem akkor tévedtem.
több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Ventura
Sajnos, Grimes már máshol próbál szerencsét, Pouncey sem túl acélos napjainkban és még sorolhatnánk...

Persze, ettől függetlenül simán kiegyeznék én is valami hasonló drámai befejezésel - természetesen csak ha győzünk 😉 Veszteni drámaian sem szeretek. Reménykedem, de nekem nincs jó előérzetem 😕

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Ventura
Kibekulnek vele 😀
több mint 8 éve
Nem tudom miert, de jo eloerzetem van 😀 a multkori meccsnel csak jobbak lehetunk xd
Adirotor
2013 október 31 (hálaadás), sporttv-s közvetítés, ryan tannehill másodéves, tökmag grimes, hartline - wallace duó, ellerbe-wheeler "brutális" LB sor.
17-3-as harmadik negyed végi vezetésnél sikerült addig süllyednünk, hogy 10 másodpercel a mérkőzés vége előtt egy sikeres FG-vel OT-ba menekítsük a magunkat. nem beszélve arról, hogy bernard miként tette lóvá a delfin védelmet a negyedik negyed elején. természetesen a finálétól maradt emlékezetes:
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000274518/Week-9-Bengals-vs-Dolphins-highlights

Szerkesztette: Ventura

több mint 8 éve
Na holnap hajnalban Bengals meccs, meglátjuk lesz e foganatja Gase dorgáló szavainak. Remélem oda teszi magát mindenki!
RunRickyRun
Nem tudom miert, de jo eloerzetem van 😀 a multkori meccsnel csak jobbak lehetunk xd
több mint 8 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Na holnap hajnalban Bengals meccs, meglátjuk lesz e foganatja Gase dorgáló szavainak. Remélem oda teszi magát mindenki!

Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
na, justin hunter is kivágva 4 hét után. gondoltam, hogy nem lesz belőle semmi. egy roster hely felszabadult.

több mint 8 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Gase’s warning to players: Shape up, or you’re the next one I’ll bench
 www.miamiherald.com/sports/nfl/miami-dolphins/article104262401.html
Ventura
Akkor nagyjából az egész csapat ülhetne a gondolkodósarokban egy keveset 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Gase’s warning to players: Shape up, or you’re the next one I’ll bench
 www.miamiherald.com/sports/nfl/miami-dolphins/article104262401.html

több mint 8 éve
The Miami Herald's Adam Beasley reports Dolphins TE Jordan Cameron will miss Thursday night's game against the Bengals because of a concussion.
Cameron has a long history with concussions, so it is possible this injury sidelines him for a while. Dion Sims should be close to an every-down player with Cameron out.
empty taxi
Amugy is szarul jatszott
Adirotor
Steen is out.. szóval ha Pouncey nem ready akkor belecsináltak a ventilátorba rendesen.
Csabee13
Az jo lesz... Foleg Atkinsek ellen
több mint 8 éve
The Miami Herald's Adam Beasley reports Dolphins TE Jordan Cameron will miss Thursday night's game against the Bengals because of a concussion.
Cameron has a long history with concussions, so it is possible this injury sidelines him for a while. Dion Sims should be close to an every-down player with Cameron out.
empty taxi
Amugy is szarul jatszott
Adirotor
Steen is out.. szóval ha Pouncey nem ready akkor belecsináltak a ventilátorba rendesen.
több mint 8 éve
empty taxi
Amugy is szarul jatszott
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Morális győzelem? 😊
Wyatt
A csapat körüli sajtó szajkózta ezt a szöveget, hogy sz@rt sem ér. És valóban 😊