Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Rémálom lesz a futás megállítás. Alonso, Jenkins out.
Howard és Pouncey kérdéses.

Így nagy valószínűséggel Paysinger, Butler, Hewitt fog kezdeni.
De nagyon kell majd egy jó LB majd a drafton.

A Pro Bowl Bethel vs. M. Thomas összecsapása még esetlegesen érdekes.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Hull lesz a kezdő lb?
Janek
alfonz a szipus 'doubtful', azaz majd vasárnap eldől.
hull, nmagyon akar bizonyítani, és gase szerint remek ösztönökkel megáldott játékos. ez és a munkamorálja kiemelkedő. úgyhogy bizonyíthat is a liga egyik legjobb futójáékka ellen 😀

mindenesetre bízom benne, hogy az arizonaát is all pro formába hozzuk, mint tettük azt a baltimore ellen.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Hull lesz a kezdő lb?

több mint 9 éve
Most RB missed/broken tackles:

Ajayi 39
D.Murray 37
Elliott 36
McCoy 35
Gordon 33
D.Johnson 32
Freeman 30
Blount 29
Hyde 26
Bell, Howard 25

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
1.) puncey bizonytalan hogy visszatér e idé
2.) alonso eltörte az ujját
Ventura
Amúgy sem vérmes reményeink egy 7-9 vagy 8-8 feletti teljesítményre látványosan fogynak. Bár, ebből a csapatból év elején még ezt se nézték sokan ki.

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
1.) puncey bizonytalan hogy visszatér e idé
2.) alonso eltörte az ujját

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 303
A Baltimore mindig mumusa volt a Phinsnek. Bár nagy történelemre nem tekinthet vissza a párharc (14 meccs eddig), de pl. az utolsó 7 egymás elleni meccsből egyet tudtunk csak megnyerni (tavaly).

Sajnos csak ez elejét láttam a meccsnek, de talán felvételről megtekintem. Biztos nem fog jól esni.
danyly
Hat a ti erossegetek egybeesik a mienkkel, es raadasul egy varatlan taktikai csapassal megleptunk benneteket, Flacco-ek tevekeny reszesei tudtak lenni a jateknak
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
A Baltimore mindig mumusa volt a Phinsnek. Bár nagy történelemre nem tekinthet vissza a párharc (14 meccs eddig), de pl. az utolsó 7 egymás elleni meccsből egyet tudtunk csak megnyerni (tavaly).

Sajnos csak ez elejét láttam a meccsnek, de talán felvételről megtekintem. Biztos nem fog jól esni.
danyly
Azert nem ajanlom megnezni mert a csapat elhiteti veled h tud pontot szerezni aztan megse :/
több mint 9 éve

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Hat A jobban futott mint vartam, de kesobb nem futhatattok. Nem lattam mas meccseteket, de ha a gyorsan elengedett passzoknal ilyen bajba vagytok ugy altalaban, akkor nem lesz sok eselyetek a NE ellen a csoportelsosegert. A meccsen minket az Off reszunk meglepett, olyan 20 pont korul vartam, de ti meg jobban meglepodtetek a jelek sszerint. A futojatekotokra lehet epiteni a jovoben az fix.
no
Csoportgyozelem xd ugyanmar
Jo ha nyerunk meg 3at 😀
Adirotor
nem idenre gondoltam, altalaban. Ebben a csoportban mese nincs a NE-hez kell igazodni, ebben ok eleg jok.
no
Ennyire azért nem gáz a szitu egyébként. Nagyszerűen használtátok ki a sebezhető pontunkat. Az LB sor ami egyébként sem acélos, minden kezdőnk sérült. Koa Misinek kinéz egy karrier ending, Kiko sérülten játszott, Jenkins sem volt sérülés miatt. És ami a középső terület védekezését illeti.. azért ha Reshad Jones játszik megint más a leányzó fekvése. Btw. remélem ti lesztek akik torkon ragadják Brady-éket PO-ban megint 😊
Csabee13
oke, nem is akartam kiemelni senkit, csak kerdeztem, hogy oldottatok eddig meg, de ha nem ez az altolanos akkor jo.

Nekunk hirtelen nem is tudom mi lesz a nehezebb, elverni a vasast idegenbe egy ki-ki meccsen es bejutni a PO-ba, vagy a NE ott ( jovo heten kikapunk szvsz)
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Hat A jobban futott mint vartam, de kesobb nem futhatattok. Nem lattam mas meccseteket, de ha a gyorsan elengedett passzoknal ilyen bajba vagytok ugy altalaban, akkor nem lesz sok eselyetek a NE ellen a csoportelsosegert. A meccsen minket az Off reszunk meglepett, olyan 20 pont korul vartam, de ti meg jobban meglepodtetek a jelek sszerint. A futojatekotokra lehet epiteni a jovoben az fix.
no
Jo ha nyerunk meg 3at 😀
Adirotor
nem idenre gondoltam, altalaban. Ebben a csoportban mese nincs a NE-hez kell igazodni, ebben ok eleg jok.
no
Ennyire azért nem gáz a szitu egyébként. Nagyszerűen használtátok ki a sebezhető pontunkat. Az LB sor ami egyébként sem acélos, minden kezdőnk sérült. Koa Misinek kinéz egy karrier ending, Kiko sérülten játszott, Jenkins sem volt sérülés miatt. És ami a középső terület védekezését illeti.. azért ha Reshad Jones játszik megint más a leányzó fekvése. Btw. remélem ti lesztek akik torkon ragadják Brady-éket PO-ban megint 😊
több mint 9 éve
no
Jo ha nyerunk meg 3at 😀
Adirotor
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
no
Jo ha nyerunk meg 3at 😀
több mint 9 éve
több mint 9 éve
A lelki nyugalmam többet ér annál, hogy én ezt elemezgessem. Átgázoltak rajtunk és kész. Még nincs vége a szezonnak.
Csabee13
remek védekezés volt a baltimore részéről. optimistán összejöhet a 10-6
Ventura
Valóban most ez a keret erre képes, így is sokkal több mint amit gondoltunk volna. 😀
Lejátszottuk a semmi se jön össze meccsünket, jövő héten lehet javítani 😀
több mint 9 éve
A lelki nyugalmam többet ér annál, hogy én ezt elemezgessem. Átgázoltak rajtunk és kész. Még nincs vége a szezonnak.
Csabee13
remek védekezés volt a baltimore részéről. optimistán összejöhet a 10-6

több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Magasról szép pofára esni 😊 de fel a fejjel még vissza van 4.. ne feledjétek úgy mentünk neki a szezonnak, hogy 8-8-al ki lennénk békülve. Azért adtak a srácok 6 nagyon jó hetet. Most csak az a kérdés megtörnek, vagy felállnak és jövő héten szájba verik az Arizonát 😊

több mint 9 éve
összefoglaló videó

www.youtube.com/watch?v=6Jx-mrNwX5k

több mint 9 éve
steen jól játszik. kíváncsi leszek a baltimore-i védelem ellen tudja e stabilan tartania magát.

több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Az ábra alapján Parker kérdéses, de most jött a hír, hogy játszani fog. Nagyon kell ő (is).
danyly
Parker sosem volt jó ha sérüléből lábadozott, hátha most ez is megváltozik!

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Jenkins nem fog játszani, illetve Pouncey sem, de szerencsére a többi OL tag bevetésre kész (aki sérüléssel bajlódott). Így Albert és Tunsil is bevethető. Jó előjelek. 😊

több mint 9 éve
 www.kephost.com/images/2016/12/04/Ravens-Cysi0YjWIAEEN_S.jpg

Az ábra alapján Parker kérdéses, de most jött a hír, hogy játszani fog. Nagyon kell ő (is).

több mint 9 éve
A win kenyszer mindket csapaton rajta van, gyozzon a jobb
no
Várunk az eredménykövetőbe 😀
Adirotor
max olvasom, mire en leirok 1 sort addigra 4 kovetkezo jatekon leszunk tul, olyan lenne mint az oreg Vitar kozvetitesei, mar Gol szuletett a kapufarol visszapattant labdabol, de o meg a kapufa miatt volt oda meg vissza. 😊
több mint 9 éve
no
Várunk az eredménykövetőbe 😀
több mint 9 éve
Jöhet az erőfelmérőnk ma 7kor. Megtudjuk vegre hogy mekkora kiralyok is vagyunk.
Pouncey tovabbra se lesz de legalabb Steen egeszseges.
Ami viszont nagyon jo hir, hogy Albert es Tunsil is ugy nez ki jatszani fog, ami ugye mondani se kell mennyit jelent.
A Ravensnek a legjobb a futasvedelme jelenleg.
(Most lehet hogy a 49ers gyenge alapjaraton a futas ellen, de ott az a fal nem tudott segiteni ajayinak)
Egeszseges fallal viszont a jetsnek se volt ellenszere 😀
A cornereik viszont elegge sebezhetoek, ezt kene kihasznalni Stillsnek mehetne majd par bomba (viszont Parker megintcsak serult :/)
Landry pedig a rovid routokkal ficankolhat.
A Baltimore tamadoegysege eleg gyengecske , Wallace a legjobb skill playeruk (es ezzel mindent elmondtam).
Bár a faluk rendben van.
Flekó meg flekó bele kell zavarni a hulyesegbe.

Az a velemenyem hogy ha a tamadofal igy marad akkor sok eselyunk van. Nem egy lehetetlen feladat, de messze erosebb csapat mint akiket mostanaban megvertunk.

Mult heten mar szepen redukaltuk a zaszlokat, ez maradjon is igy.
Grant meg ne kapjon labdat 😂
#strongertogether
Adirotor
Az OFF-unk nem gyengecske, hanem gyenge, Wallace pedig eddig nagyon jo volt ( ertem nalatok nem volt jo), SSS pedig megmutathatja egy par fiatalnak, a sor is alkohol, de bor az ido mulasaval is jobb es jobb lesz. A falunk csak az ev elejehez kepest van rendben. Flacco nem az igazi, de fogunk tudni pontokat a tablara feltenni. A futasotok el fogja donteni a meccset, (remelem a hianya), mert a Cb-k nem a ligalegjobbak, de most mar talan nyomast is tudunk majd generalni es az segiteni fog nekik es ok sem gyengek, de a sebezheto egy jo szo rajuk.