Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Nincs hír hogy kik lesznenk a kirúgott két jómadár helyett?Allitolag most össze tud allni az eredeti : Albert-Tunsil-Pouncey-Bushrod-James O-line
RunRickyRun
De Tunsil még mindig questionable :/
Rajtuk kivul még ugye: Sam Young (T), Steen(C), Urbik(G) van a keretben.
Illetve PS-be jött:
Terry Poole (T) - Seahawks draftolta tavaly, de egy meccset se játszott, az ottani "falat" figyelembe veve ez nem tul jo elojel.
Jake Brendel (C) - idei UDFA, a Dallasnál nem került be a keretbe, majd serules miatt kitették a PS-ből is.
Magyarul nem jött senki normalis
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Nincs hír hogy kik lesznenk a kirúgott két jómadár helyett?
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Amit kaptunk az NFL.com-on a PIT elleni meccsosszefoglalon, az nem gyenge - es nagyon nem esett jol olvasni 😕Az csak meccs előzetes, a teljesen ellentétes lehetősége is bejöhet. Ja bocs, ez a Miami... 😕
A legrosszabb az, hogy full igaz 😊
Paradoxon_MIA
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Amit kaptunk az NFL.com-on a PIT elleni meccsosszefoglalon, az nem gyenge - es nagyon nem esett jol olvasni 😕A legrosszabb az, hogy full igaz 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
ano92Hat xd fenyofaval a jo offseasonrol le is mondhatunk
több mint 8 éve
Egy nagyon jól sikerülő offseason. Attól lesz leghamarabb PO részvétel. Normálisan nézve meg tökön vagytok szúrva. Reshad szerződése is lejár 2 év múlva. Landryé is. Pont akkor amikor az ilyen Suh, Tanyahill szerződése eléri a csúcsot. Kiöregszik Wake is. Maxwelltől is jobb lesz megválni jövőre. TE sincs. Tunsilból én nem tudom mi lesz.Tehát ha kövi offseasonban nem reccsint valami epicet a FO, akkor 2 év múlva lesz pár lejáró szerződés akikért perkálni kell, pár kurva nagy szerződés meg ezek mellé még lesz hiányposzt is. És akkor onnan lehet számolni kb hogy valószínűleg lófasz sem lesz.
Hello Miami Browns éra!
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Miért most van valaki helyettük? 😀Na vissza kerestem, ezt írtam 9hónappal ezelőtt amikor áláírt Gase!!!Mert nem nagyon volt helyettük senki a rosteren. 😊
Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.
RunRickyRun
Csak nem tudom miért várt vele eddig???!!!
RunRickyRun
Geeri
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Am valaki tud valami megoldast, hogy x even belul playoff resztvevok legyunk?Es az az x az hany ev szerintetek?
több mint 8 éve
Úgy hogy mielőtt elkezdődött én már elengedtem a szezont alapvetően nem bánom ha a depth is kap pár éles snapet, legalább felmérjük mi es mennyi van bennük.úgy néz ki, hogy reshad jones hiányozni fog a héten :'-Dminden héten kidől egy két kezdő?
Ventura
hihetetlen
Janek
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Na vissza kerestem, ezt írtam 9hónappal ezelőtt amikor áláírt Gase!!!Mert nem nagyon volt helyettük senki a rosteren. 😊 Thomas egyébként mindig is szar volt, habár guard poszton néha elérte az átlagos szintet. Turnert Philbin finomkodása tette tönkre szerintem, meg az hogy ide az ő ereje ész hiányában már nem volt elég. Benne azért lehet van egy pár jó backup év egy man blocking sémában.
Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.
RunRickyRun
RunRickyRun
James nálam annak az áldozata hogy senkiben nem bízhat maga mellett, nem írnám még le.
Amit én nem tudok hogy ha Gase akkora támadó guru akkor miért nem próbáljuk megmozgatni kicsit T'hillt, ez a zsebből játék nyilvánvalóan nem megy, és így hátha több ideje lenne, meg az elkapókról is levenne embert ha az LB sornak rá is kell figyelni.
Misi sérülése vélhetően visszavonulással fog gyógyulni, a nyaka sérült meg allitólag igen csúnyán. Hewitt legalább kap játékidőt így, fontos lenne felmérni ezt a roostert, láthattuk mi történik olyan játékosokkal évről évre akik ide nem férnek be...
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Na vissza kerestem, ezt írtam 9hónappal ezelőtt amikor áláírt Gase!!!Hat 9 honap alatt lof*t nem sikerult elerni
RunRickyRun
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Na vissza kerestem, ezt írtam 9hónappal ezelőtt amikor áláírt Gase!!! Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.
RunRickyRun
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
úgy néz ki, hogy reshad jones hiányozni fog a héten :'-Dminden héten kidől egy két kezdő?
Ventura
hihetetlen
több mint 8 éve
Xd nem baj , ramegyunk Myles Garretre 😀
több mint 8 éve
úgy néz ki, hogy reshad jones hiányozni fog a héten :'-D
több mint 8 éve
14-ben Landry egész jó húzás és Fade is 7 körben.Kvazi csak szarokat draftolt fenyő úr...Csak 2014 tol van itt
Janek
Elotte Ireland volt olyan "ugyes"
Egyebkent 2014 ota nem voltak rosszab huzasaink mint barmelyik masik csapatnak az adott helyzetben.
Egyszeruen nem oda huztunk ahova kellett volna :/
Adirotor
több mint 8 éve
én már nem bírom gyerekek. a zuhanyzóban. értitek? :- D :- D épphogy vissza tudta gase tartani a nevetését
(oké, persze el lehet esni, stb, de ami már a csapatnál megy)
Adam Gase says he doesn't want to know how Laremy Tunsil injured himself in the shower
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/91695387-132.html
több mint 8 éve
Kvazi csak szarokat draftolt fenyő úr...Csak 2014 tol van itt
Janek
Elotte Ireland volt olyan "ugyes"
Egyebkent 2014 ota nem voltak rosszab huzasaink mint barmelyik masik csapatnak az adott helyzetben.
Egyszeruen nem oda huztunk ahova kellett volna :/
Szerkesztette: Adirotor
több mint 8 éve
A legroszabb teljesitmeny a heten posztonkenti rangsorban 2 helyet is megszereztunk na vajon kik azok 😀Left tackle: Billy Turner, Miami Dolphins, 26.1
Turner was essentially a turnstile in this game, allowing pressure at an alarming rate against a Titans’ defense that hasn’t been all that good. He surrendered three sacks, two hits, and three hurries.
Left guard: Dallas Thomas, Miami Dolphins, 35.9
Like Turner, Dallas Thomas also had a rough day at the office. The Dolphins’ guard surrendered a QB hit, three QB hurries, two tackles, and allowed his blocking assignment to disrupt Miami’s rushing attack on quite a few snaps.
több mint 8 éve
Amikor Gase aláírt hozzánk, úgy emlékszem rögtön azzal kezdte hogy kivágott 2 embert a falból. De már nem is tudom hirtelen kik voltak. Nem thomas volt?!Jason Fox
RunRickyRun
több mint 8 éve
twitter.com/WillManso/status/785931173994332160Jenkins jo pedig 😀
Ventura
több mint 8 éve
twitter.com/WillManso/status/785931173994332160
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Amikor Gase aláírt hozzánk, úgy emlékszem rögtön azzal kezdte hogy kivágott 2 embert a falból. De már nem is tudom hirtelen kik voltak. Nem thomas volt?!
Miami Dolphins Fan