Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor ez mi? Petersont mutatja csak be? Mert azt írja interviewing azaz jelenidőben , nem pedig múltban eszerint nem zárultak le a tárgyalások.Dolphins Defense-TM-Dolphins Jan. 7 - 10:37 am et
Former Chiefs President and GM Carl Peterson flew to California with owner Stephen Ross and GM Jeff Ireland as part of the team interviewing Jim Harbaugh.
Ross insisted two months ago that Peterson "has no role" with the Dolphins. Now it looks like he's stepping into Bill Parcells' "football czar" niche, though Ross has made nothing official. Peterson was Ross' GM with a Philadelphia Stars team that dominated the USFL nearly 20 years ago. He had mixed success in Kansas City, failing to win a playoff game in his final 15 seasons.
több mint 13 éve
Én a kezdetektől Sparanót pártoltam, remélem nem változik a helyzet (hogy mégse ő).Még egy utolsó esélyt kell neki adni, de ha jövőre nem lesz ütőképes a csapat (főleg hazai pályán) és nem jut be a playoff-ba nyugodt szívvel ki lehet rúgni.
Össze kell dolgozni az edzői és a játékos gárdának, jó játékospolitikát kell folytatni, nagyon keményen edzeni a tavasszal és nyáron, és akkor meg lesz a munka gyümölcse.
Csak a Phins!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én örülök h maradt Tony már "csak" OC kell meg qb és jó szezonunk lehet 😀(én csak a dolphinsnak meg a giantsnek tudok szurkolni nflben, de ez a kis baleset már a kezdetektől így van velem 😊)
több mint 13 éve
Soprano?Legyen. És tegyen ki magáért.
Háborgó nekem nem vol szimpatikus ezzel a nagy hypeal meg lóvéval.
több mint 13 éve
Hóvan akkor 😊 Kiperkáltunk volna 8 rózsaszín tehenet, és garancia sem lett volna a jó teljesítményre.amúgy mi ez az igglis kór itt a topikban? ventura, te...briareosAz Eagles a kezdetektől fogva a második kedvenc csapatom. Velük játszottam először (még a madden 07...) sokáig. Aztán eszembe jutott, hogy ace ventura-b ais van valami footballról szó és csapatról, méghozzá delfinekről, hópihe, dan marino.
Google ---> Dan Marino ---> Search --> ... 😀
Google ---> Search ---> Miami Dolphins ---> ... 😀 ---> Larry Csonka, Don Shula ... 😀
Szóval még jó, hogy szurkolok a második kedvenc csapatomnak 😊
több mint 13 éve
szerintem lee vagy dorrel fog feljebb lépni.nem tudom elképzelni h bármilyen szakember idejön 1 évre
több mint 13 éve
Kit szeretnétek OC -nek ?Vagy kik a lehetséges jelöltek ?
több mint 13 éve
Sparano maradJJ TillerEddig jó, bár akkor Ricky menni fog, amit sajnálok... Már csak Henning hiányát kellene megéreznünk ( értsd: valami normális OC-t hozni ).
több mint 13 éve
Sparano marad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
látom mindenki elkanászosodott mialatt nem voltam 😀
több mint 13 éve
Hm..... van pár szimpibb csapat.Itt van pl a Phins és a Raiders
Jójó playoff Steelers, KC (tudom ezért kinyírnak) de fiatal szimpatikus csapat.
több mint 13 éve
Buli vvan? 😀olvass vissza
Háttében titokban egyezkednek?
amúgy mi ez az igglis kór itt a topikban? ventura, te...briareosHogy jött ide az eagles? 😐Ventura
több mint 13 éve
Buli vvan? 😀 Háttében titokban egyezkednek?
amúgy mi ez az igglis kór itt a topikban? ventura, te...briareosHogy jött ide az eagles? 😐
több mint 13 éve
pápá Henning, nem fogsz hiányozni 😊It has been a week of breathless anticipation by fans and participants alike, as folks have been waiting to see what goes down with the Dolphins head coach job. And in the midst of offers to Bill Cowher and talks with Jon Gruden and talks with Jim Harbaugh and more talks with Harbaugh, we have overlooked the other news.
Dan Henning has left the Dolphins.
Henning, the offensive coordinator in Miami the last three seasons, agreed with coach Tony Sparano that it would be best to part ways, a source close to Henning said Thursday night.
It is not clear if this is a retirement or simply a parting. Henning, you see, is said to want to take some time to reflect on his current situation, but may remain open to future work if the right opportunity comes along.
Henning has served 31 years in the NFL and five of those with the Dolphins, the last three under Sparano. He was previously the offensive coordinator in Carolina, the New York Jets, Buffalo, and Detroit. He was the head coach in San Diego (1989-91) and Atlanta (1983-86).
több mint 13 éve
amúgy mi ez az igglis kór itt a topikban? ventura, te...
több mint 13 éve
Oké 😀 nem vagyok hittérítő..ja, szeretem a Hurricanest is 😀briareosén a miaminek szurkolokbriareosCsak van egy csapat amit kedvelsz a Miami-n kívül... Ha meg nincs több szabadidőd lesz Januárban.. 😛Csabee13
több mint 13 éve
ja, szeretem a Hurricanest is 😀én a miaminek szurkolokbriareosCsak van egy csapat amit kedvelsz a Miami-n kívül... Ha meg nincs több szabadidőd lesz Januárban.. 😛Csabee13
több mint 13 éve
én a miaminek szurkolokbriareosCsak van egy csapat amit kedvelsz a Miami-n kívül... Ha meg nincs több szabadidőd lesz Januárban.. 😛
több mint 13 éve
innen úgy lenne kerek a történet, ha marad sparano, nyom egy mély PO run-t , Ross lehidal előtte, ő meg benyögi, h min ( miller 😀briareosÚgy legyen!!! 😀 8millert megérne úgy
több mint 13 éve
Ez komédia! Ross üzletember... Ennyire nem ostoba.. És amíg hivatalos dolgot nem hallok, nem is vagyok hajlandó tényként kezelni a dolgot.Sparano-t nem rúgták ki.
Kicsit emlékeztet engem a szitu Favre visszavonulásaira. Média fesztivál... úristen 8 millió ?? na és ha 8 milla... ki nem sz... le. Nem a mi pénzünk az övé. Másrészt eddig semmi hivatalos.. És javaslom, addig ne is aggódjatok, amíg Sparano nem lett kirúgva... az lesz a jel.. mert ha meg is egyeznek, az titokban lesz és te nem fogsz róla tudni max sejtheted.. kirúgják sparano-t lesz pár interjú aztán leigazolják és pont. Nem fogják megszegni a liga szabályzatot nyíltan... egyértelmű lesz de semmi bizonyítható.
Amúgy én úgy olvastam, hogy nem Cowher mondott nemet hanem Gruden.. Aki marad az ESPN-nél. Pont nfl.com ha jól emlékszem. Cowher is marad "analizálni"?
Szóval amíg Sparano nem repült addig nem nagyon érdemes elhinni semmit 😊 És az sem lepne meg ha közben egy másik nagy név akadna horogra.
Szóval itt csak az biztos, hogy mindjárt playoff és engem az érdekel, amíg Sparanot ki nem rúgják! 😊
Go Eagles! 😊 Sintér Vick kiváncsi leszek mit nyújt!
Ti kinek szurkoltok? 😊
több mint 13 éve
innen úgy lenne kerek a történet, ha marad sparano, nyom egy mély PO run-t , Ross lehidal előtte, ő meg benyögi, h min ( miller 😀
több mint 13 éve
http://twitter.com/AdamSchefter/status/23136373850513408lol@Ross
És még azt hittem a mi tulajaink a legrosszabbak. ezek után ki menne interjúra. ahogy hallom Sparano sincs kirúgva még.
Plusz Harb visszamegy Stanfordra is tárgyalni. Ééérdekes..
több mint 13 éve
Eeeeeegen......