Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
McNabb Miami-ban? Azigen 😀 😀 😀 😀
McNabb-et elhoznánk akkor meg lenne oldva egy cseppet az irányító kérdés. Megadnánk érte amennyi kell. Néhány szezon erejéig irányítgat, addig meg felépítjük az offense-t + defense-t. Irányítókérdáés megoldva, vna aki tud passzolni az elkapóinknak. Marshall is boldog lehetne.
Azthiszem én is támogatom az ötletet. Kéne írni a Dolphins vezetőségnek egy e-mailt hogy hozzák el 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Kolbnak nem örülnék. Nekem nem tűnik megváltónak.
McNabbnek igen.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Amúgy meg, ha fogni akarunk egy "nevesebb" OC-t akkor valószínűleg kizárólag multi year contract jöhet szóba. És annak tudatában, hogy 1 év múlva repül az egész stáb a guruk nem jönnek el. Így is sanszos, hogy olyan hű de nagy presztízsű embert nem fogunk meg.

Mondjuk ha Def-et tovább erősítik én megelégszem egy megbízható közepes offense-el is. Főleg, ha elhozzuk Ingram-et.. Stabil futójátékot szeretnék látni, egy megbízható passz játékkal a háttérben. Mondjátok nyugodtan, hogy ez egy passzoló liga már de én akkor kihaló állatfaj vagyok mert a jó kis erőfoci az a kedvenc... Nem véletlen örültem annyira Parcell féle csipet csapatnak anno.. De kétségtelen, hogy egy jó irányítóval meg ha a falat gatyába rázzák ami összeségében nem rossz, akkor elég veszélyes passz játékot is tudnánk produkálni. Ha mindezzel visszajön a tavalyi meg az azelőtti potenciál a futójátékon akkor készen van a csapat. Ehhez pedig nem kell egy Josh MD. elég valaki aki a playhívást nem cseszi el.

Szerintem, amúgy OC terén esélyes hogy várni kell még 1-2 hetet.

Nagyon remélem, hogy VY megy a Panthers-be 😀

Amúgy lehetségesnek tartjátok, hogy elhozzuk Kolbot, esetleg Mcnabb-et, vagy valaki mást aki azért már sejti, hogy is kell játszani ezt a játékot? 😊
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
nem bűzlik ez, leírtam az okot 😛
ross simán leperkálja neki azt a 4 milkát ha kirúgja a köv év után

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
mondom ez a hosszabbítás inkább kifele szól, mégiscsak könnyebb idehívni valakit, ha látja h papíron még 3 éve tuti van a vezetőedzőnek.briareos
Nekem inkább tűnik kétségbeesésnek, mint stabilitásnak. Miután már gyakorlatilag biztos volt, hogy kibasszátok hosszabbítottatok vele, mert se Harbaugh, se Mangini (wtf?).
Kíváncsi vagyok mi lesz itt a következő szezonban.tenorx
emiatt nem kellett volna hosszabbítani vele volt még szerződése köv évrebriareos
Jah így mindjárt más a leányzó fekvése. Hát passz, akkor is bűzlik, hogy eddig mindenki Harbaught akarta, most meg hirtelen ennyire megbíztok benne 😀
több mint 13 éve
így jár aki nem olvas vissza 😛

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Hoppá....

The South Florida Sun-Sentinel reports that the Dolphins have extended head coach Tony Sparano's contract through 2013.
The new deal is an apology from owner Stephen Ross after he put Sparano and his coaching staff in a week-long holding pattern while trying to replace them with Jim Harbaugh. Harbaugh didn't want to go to Miami, so Ross is back stuck with Sparano. Sparano is expected to serve an "expanded role in personnel decisions," while attempting to repair his relationship with the owner and GM Jeff Ireland, who both turned their back on him.

több mint 13 éve
Hát én nem adtam volna azért hosszabbítást.
Mutassa meg ebben az évben mit tud, utána igen.
De mint tudjuk hosszabbítással is hamar el lehet küldeni.
Francért nem jött Cowher.
Persze jobban örülök Sparanonak mint az ex Cardinalnak, csak induljunk már meg felfelé.Delonso_
mondom ez a hosszabbítás inkább kifele szól, mégiscsak könnyebb idehívni valakit, ha látja h papíron még 3 éve tuti van a vezetőedzőnek.briareos
Nekem inkább tűnik kétségbeesésnek, mint stabilitásnak. Miután már gyakorlatilag biztos volt, hogy kibasszátok hosszabbítottatok vele, mert se Harbaugh, se Mangini (wtf?).
Kíváncsi vagyok mi lesz itt a következő szezonban.tenorx
emiatt nem kellett volna hosszabbítani vele volt még szerződése köv évre

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Persze jobban örülök Sparanonak mint az ex Cardinalnak, csak induljunk már meg felfelé.Delonso_
Kíváncsi vagyok mi lesz itt a következő szezonban.
több mint 13 éve
még azt sem tudni ki lesz a stábban

több mint 13 éve
Volt már véleményalkotás Henneről? (mármint ott a stáb/a fejesek felől) Még mindig project téma?

több mint 13 éve
Sparano már nem fogy tovább remélem, lassan eltűnik 😊
De most legalább megnyugodott és talán végre kiscoutolunk egy normális QB-t.
Várom a free agencyt nagyon.
több mint 13 éve
mondom ez a hosszabbítás inkább kifele szól, mégiscsak könnyebb idehívni valakit, ha látja h papíron még 3 éve tuti van a vezetőedzőnek.

több mint 13 éve
Persze jobban örülök Sparanonak mint az ex Cardinalnak, csak induljunk már meg felfelé.
több mint 13 éve
az milyen már, hogy Harbaugh mellett Manginit is megkereste a Phins...JJ Tiller
-_-

több mint 13 éve
még éjjel olvastam pletykákat twitteren, de akkor még nem voltak részletek.
Ez jó hír, főleg mert kívűlre stabilitást sugall, így talán könnyebb lesz asszisztenseket keresni.

Persze szépen lejáratta magát összességében a phins evvel, de tony keresett még egy kis aprót.

(vajon milyen képei lehetnek rossról?, én náci egyenruhában szadomazozóra tippelek)
szerk:
kinnt elég nagy anyázás megy 😀

több mint 13 éve
Dolphins | Tony Sparano signed through 2013

Fri, 07 Jan 2011 19:15:15 -0800

Miami Dolphins head coach Tony Sparano received a two-year contract extension through 2013, reports Mike Berardino, of the South Florida Sun-Sentinel. In addition, it is reported that Sparano will have an "expanded role" in player personnel decisions.
több mint 13 éve
mangéniusról sehol sem olvastam, forrás?
ja közben látom espn.
bullshit

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Harbough menni 49's....DM13
Igen már az nso is olvasható, hogy Harbough a 49ers ment. Jól van. Ott 5 évre írt alá 25 milláé. Itt meg 7-8-at ajánlottak? Ez így nem kerek. De gondolom más lett volna a kontraktus v. hülyeséget beszéltek eleve. Szenvedjenek ők vele. 😊
És a hír már itt is hír (mármint a bowl.hu-n ) : Sparano marad.
Pletyka lezárva. 😊danyly
az milyen már, hogy Harbaugh mellett Manginit is megkereste a Phins...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Namárcsak egynek kell kiderülnie:
Melyik jó hírű, jó/kiváló/nagyszerű tudású OC jön/lesz?

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Harbough menni 49's....DM13
Igen már az nso is olvasható, hogy Harbough a 49ers ment. Jól van. Ott 5 évre írt alá 25 milláé. Itt meg 7-8-at ajánlottak? Ez így nem kerek. De gondolom más lett volna a kontraktus v. hülyeséget beszéltek eleve. Szenvedjenek ők vele. 😊
És a hír már itt is hír (mármint a bowl.hu-n ) : Sparano marad.
Pletyka lezárva. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Harbough menni 49's....

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Sun Sentinel is hearing the relationship between Sparano and Ireland has definitely been strained.

hurrábriareos
Hát ha én lennék a helyében.. nem ezt a finom jelzőt használják =)
több mint 13 éve
Sun Sentinel is hearing the relationship between Sparano and Ireland has definitely been strained.

hurrá

több mint 13 éve
Én a kezdetektől Sparanót pártoltam, remélem nem változik a helyzet (hogy mégse ő).
Még egy utolsó esélyt kell neki adni, de ha jövőre nem lesz ütőképes a csapat (főleg hazai pályán) és nem jut be a playoff-ba nyugodt szívvel ki lehet rúgni.
Össze kell dolgozni az edzői és a játékos gárdának, jó játékospolitikát kell folytatni, nagyon keményen edzeni a tavasszal és nyáron, és akkor meg lesz a munka gyümölcse.

Csak a Phins!danyly
ha jövőre sem lesz PO nem kell kirúgni sparano-t mert lejár a szerződése