NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
ezt mondtam, nem hiszem el h senki sem gondolt erre rosséknál.1 hete kirúgni sparano-t
3 nappal később behívni valami fekát
aztán lehet jetelni
több mint 13 éve
Dolphins Offense-TM-Dolphins Jan. 6 - 5:15 pm etAmid reports that the Dolphins already have a deal in principal with Jim Harbaugh, ESPN's Adam Schefter confirms that the team is still not in compliance with the Rooney Rule.
Meanwhile, coach Tony Sparano twists in the wind for a third straight day of heavy speculation. It's going to be awfully difficult for Miami to set up a sham interview with a minority candidate at this point. Per Schefter, the Broncos are now attempting to set up an interview with Harbaugh while the Dolphins sort through their mess.
több mint 13 éve
nincs vádaskodás szerintünk (azaz szerintem biztosan) is az
több mint 13 éve
Nem akarok vádaskodni, de ez elég gerinctelen húzás hogy a HC-tok még nincs elküldve, nincs meginterjúvolva "kisebbségi"edző, de a tukmálás szerződtetéssel megy :/
Ha Jim a pénztárcáját nézi akkor itt a helye.
több mint 13 éve
ross meg felköti magát, miközben sparano valahol new havenben elégedetten a bajszába kuncog 😀
több mint 13 éve
káros egy szokás az egyszer biztosMindig van lejjebb....
1-15-ös évnél úgy sincs lejjebbbriareos
Egyébként most állt össze a kép:
Luck nem jön ki, Harbough lesz a HC, vele "felküzdjük" magunkat az első év eredményével a 2012-es draft 1/1-es pickjére és akkor jön majd ki Luck... minden passzol 😊 nehéz évünk lesz.
több mint 13 éve
káros egy szokás az egyszer biztos1-15-ös évnél úgy sincs lejjebb
több mint 13 éve
jöjjön young.Muhaha....😊 úgy se bírnád ki !
csomó időm felszabadulna ha nem néznék meccseketbriareos
több mint 13 éve
jöjjön young.csomó időm felszabadulna ha nem néznék meccseket
több mint 13 éve
hát így már végképp nem örülnék Jimnek. remélem marad SparanoSzerintem senki sem...
Vince Younghoz am mit szólnátok mint starter qb miamiban? (én személy szerint nagyon nem örülnék neki)kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát így már végképp nem örülnék Jimnek. remélem marad SparanoVince Younghoz am mit szólnátok mint starter qb miamiban? (én személy szerint nagyon nem örülnék neki)
több mint 13 éve
Stanford University announced Thursday that QB Andrew Luck will stay for his junior season in 2011.It's a shocking decision considering the financial bottom line. Luck may have been scared off by the labor uncertainty, chances of a new rookie wage scale, and a Panthers organization reluctant to spend the money it takes to build a consistent winner. This could buy Jimmy Clausen one more season while Carolina turns its attention to Clemson DL Da'Quan Bowers. We don't expect Luck's decision to have any bearing on Jim Harbaugh's future. He seems certain to jump to the NFL.
több mint 13 éve
Szerintem vagy nagy dobás lesz v. nagyon-nagy bukta.Nagyon durva évnek nézünk elébe ha így lesz 😀 Meg amúgy is...
Kicsit szerintem ez hazárdjáték.
Remélem bejön.danyly
Nem is tudom mi lesz ha bebukik a project :/ Lehet még a klub-ra is lesújt zeusz :/
több mint 13 éve
jó nyilván, az ő csapata azt csinál amit akar, de akkor is.nagyon sok pénz. de hát van neki 😀
több mint 13 éve
Dolphins Offense-TM-Dolphins Jan. 6 - 12:32 pm etMost akkor tuti jön ez a Harbaugh? Én már hallottam róla, de én is úgy gondolom, hogy neki azért ez mély víz.
Tim Kawakami of the San Jose Mercury News reports that "indications are" Stanford coach Jim Harbaugh will accept Miami's record-setting contract offer and become the Dolphins' next head coach.
Kawakami acknowledges that it's "not a done deal," but Dolphins owner Stephen Ross is reportedly willing to continue to increase his already monster offer if the 49ers improve theirs. It's clearly come down to a matter of money, and Ross is willing to pony up more. The Niners have reportedly halted negotiations with Harbaugh since offering him $5 million annually. Ross' standing offer is at $7-8 million, and may eventually exceed that.Delonso_
Szerintem vagy nagy dobás lesz v. nagyon-nagy bukta.
Kicsit szerintem ez hazárdjáték.
Remélem bejön.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
És érthetetlen ....
több mint 13 éve
eszméletlen.játékosnak is szép éves lenne....
több mint 13 éve
Dolphins Offense-TM-Dolphins Jan. 6 - 12:32 pm etTim Kawakami of the San Jose Mercury News reports that "indications are" Stanford coach Jim Harbaugh will accept Miami's record-setting contract offer and become the Dolphins' next head coach.
Kawakami acknowledges that it's "not a done deal," but Dolphins owner Stephen Ross is reportedly willing to continue to increase his already monster offer if the 49ers improve theirs. It's clearly come down to a matter of money, and Ross is willing to pony up more. The Niners have reportedly halted negotiations with Harbaugh since offering him $5 million annually. Ross' standing offer is at $7-8 million, and may eventually exceed that.
több mint 13 éve
én nem hiszek a college gurukban.briareosHát jobb lenne , ha bizonyitana nálunk mint OC 2-3 évet aztán lenne HC, ha mutat valamit Pro szinten.
több mint 13 éve
kb sajnos....Nem tudom mire fel adnak ennyi neki.
Nem egy Caroll azért.
több mint 13 éve
nem tetszik nekem ez az egész.főleg ha tényleg leszurkolunk 8 millát, elég kemény nyomás lesz a zéró nfl hc tapasztalattal rendelkező csodaedzőn.
aztán 1 év múlva lenyom egy satan 2.0-át
több mint 13 éve
Az. De megoldhatják ezt a saját edzői stábbal is ők jönnek interjúra.Egy fekával egyetemben.
több mint 13 éve
tudom, h ez a szabály, de mégis h gondolják?harbaugh teszem azt két nap múlva lepacsizik rossal.
és akkor behozunk interjúra valami fekát: ja figyelj rég eldőlt ki kapja csak azért hívtunk be mert szabály. Ez szerintem túl átlátszó
több mint 13 éve
meg kell nézniük mást is , ez szabály.