Bowldog Hálaadást!

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Macik gyengén szidnak minket!(itt fórumon)
De hát tavaly mi kaptunk ki GWD-al...amit aztán marhára nem érdemeltek meg! 😀
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
sima? hát elég gyengetámadójátékot produkáltunk. Spec team jó volt és a védelem jól nyomta.
győztünk és ez jó de a továbbiakban ilyen játékkal csúnya vereségek elé nézünk
Persze a lényeg hogy 5:2 és csak egy győzelemmel maradunk le a sajtfejüektől 😀
Skol és Go vikes!
Pyrrus
Nov 22 - Jan 3, a szezon egyik legjobb meccsei lehetnek. Nagyon várom már! : )

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
sima? hát elég gyengetámadójátékot produkáltunk. Spec team jó volt és a védelem jól nyomta.
győztünk és ez jó de a továbbiakban ilyen játékkal csúnya vereségek elé nézünk
Persze a lényeg hogy 5:2 és csak egy győzelemmel maradunk le a sajtfejüektől 😀
Skol és Go vikes!
több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Az év legrosszabb játékával úgy sikerült nyernünk, hogy húztunk egy zseniálisat - elhitettük a bocsokkal, hogy nyertek.
Aztán ucsó pár percben felkapcsoltuk a sebességet, és lezúztuk őket, ahogy azt kell. Sima ügy volt!!😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
Simán nyerünk ma !!!
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hát ez bitang kemény meccs lesz. Remélem végre áttudunk lépni a saját árnyékunkon.
Bears mindig keresztbe tud tenni, még ha szar szezonjuk van akkor is szóval kemény meccsre számítok.
Remélem Diggs megint ficánkol, lesz helye, AP-t meg jó lenne sokat pihentetni, mondjuk ő imádja szétfutni a Macikat 😊
több mint 9 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Harcra fel ma győzni kell 😊 Izgalmas meccset várok, és további javulást az O részéről, a D-től pedig a múlt hetihez hasonló dominanciát és hatékonyságot. A secondary most megmutathatja mire képes, Cutler remélem ma int-eket fog szórni 😊 AP jól szokott futni a Bears ellen, remélem kijön ma is a lépés és bőven 100+-t hoz. Skol!

több mint 9 éve
Serif nagyon fog hiányozni.... :/
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Cole és a Serif is Out a meccsre.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Igen, volt már erről szó, hogy Peterson nem jó gunból. De nem csak eza probléma, mert, ha így lenne a többi futó elfogadható számokat hozna. Csakhogy ez nincs így, sajnos az O-line nem képes futást nyitni. Meg kell nézni, hogy Peterson az utóbbi meccsen is, a handoff pillanatában kell ekrülje az első védőt, aztán ha sikerül akkor mínusz egyen már a másodikat. Az esetek nagy többségében nem jut el odáig, hogy a falon próbáljon átmenni. Aztán persze ha mégis akkor még lehet el is rontja a felvágást.
Ha ennyire egyszerű lenne, de sajnos nem az. Az O-line gyenge a jelenlegi felállásban. Futás nyitásban átlag alatti, de passzvédésben si túl sok hiba van, aminek Teddy issza a kárát.

A TE természetesen kedvezőbb egy Qb-nak, de azért a Lions ellen nagyon el volt adva Zach Line passzjátéka amiből 4+-ot hozott. Az nagyon szép volt-
több mint 9 éve
Köszi az összefoglalót!
Azt hiszem pontossan ez a cél. jelenleg Teddynek több lehetséges célpontja van RB,WR,TE téren is. Bár Freziernél 8elnézést ha rosszul írtam) ott főleg futójáték volt de ha csak egyféleképpen támadsz előbb utóbb megtalálják a védekezést és onnantól vége, de így hogy a támadások repertoárja ennyit szélesedett lehetünk sokkal hatékonyabbak.
Nekem ez a harmadik évem mint Vikigns szurkoló és nagyon tetszik amit az idei évben látok.
Zimmer és Teddy nagyon kelett nekünk és persze a másik 52 játékos is 😀
SKOL és irány a PO! 😀
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Megvan a győzelem. Az eleje csúnyán indult, de aztána védelem keményen bedarálta az Oroszlánokat. Félelmetesen ülteka változatos blitz sémák. Amíg az elején hagytuk érvényesülni Staffordot addig vígan szétdobott minket.

Ami rossz hír, hogy az O-line sajnos nagyon gyenge. Mind futásnyitásnál agyonverik őket, mind passzvédésben veszélyben van Teddy élete. Lehet ezt magyarázni sokféleképp, de a lényegen nem változtat, hogy így ez a ötös nagyon gyenge. Peterson legtöbbször minuszokon kapja az első védőt, és hamarosan érkezik még rá két három másik is. Egyszer tudott kijutni akkor futott egy nagyot, de egyébként átlagon alluli a fal teljesítménye futásnyitásban. Passzban néha még mutatnak valamit, de ott is túl sok a homály. Pedig lenne fegyver ebben az O-ban, csak Teddynek nem sok elhetősége van használni őket. Stabil futás nélkül pedig erősebb elennfelek ellen nem fog működni a játék
Paulus
Van most egy cikk a témában Robert Klemko-tól, olvasásra érdemes.
 mmqb.si.com/mmqb/2015/10/28/nfl-adrian-peterson-minnesota-vikings

A lényeg röviden, Petersonnak shotgunból nem megy és a nagy futásai rendre I-formationből jönnek, Bridgewaternek viszont pont fordítva jobb, hasonló a helyzet azzal, h FB vagy TE van-e a pályán (előbbi jobb leadblock AP-nak utóbbi extra célpont Bridgewaternek)
A jelenlegi rendszerben Peterson nem látja, hogy fog lyuk nyílni előtte és/vagy nincs meg a tapasztalta, h bízzon abban, hogy ott lesz a lyuk...
Az undercetner snappeknél 5,3-mas a futásonkénti átlaga, a shotgun snappeknél 2,5 //Ellenünk is előbbiből jött a hosszú TD-je 4&1-re

Több meccsel a háta mögött jelen sémában shotgun snappeknél is javulhat Peterson hatékonysága. Jelenleg azonban a liga legjobb futója úgy van használva, ahogy nem ő a legjobb futó, ugyanakkor a sémát most már inkább a 23 éves QB-ra kell szabni, mint a 30 éves RB-re...
A Vikes 4-2-vel áll, harcban a POért, nekik/nektek ez így jó, azoknak akik csak Peterson miatt szurkolnak a Vikesnak vagy maga a Vikes semleges és csak Petersonnak szurkolnak, nos nekünk egy fokkal kevésbé, de egyelőre legalább meg tudjátok lepni az ellenfeleket ezekkel az I-formation-ös felállásokból egy-egy hosszú futással, TD-vel...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Kirúgattuk Lombardit 😊 Sajnos nem láttam a meccset, a win-nek örülök nagyon. Hozni kell a Bears elleni meccset is, és jól fogunk állni a szezon fele körül. Ami engem nagyon érdekel hogy fog ez a D muzsikálni Áron-ék ellen, az megmutatja hol is tartunk. Skol!

több mint 9 éve
Üdv Wolf!

Azért a D tényleg elég kemény lett!Retteghet mindenki!
A többi meg nem érdekel,amíg nyerünk! 😛

Perpill simán WC helyen vagyunk! 😛
több mint 9 éve
Mr. Wolf Minnesota Vikings Oklahoma State Cowboys 7
Azért nagyon kíváncsi leszek, hogy egy mondjuk a detroititól erősebb támadósor ellen is meg tudja e tartani a #D azt a fajta konzisztenciát, amit az első negyed után láttam bennük, valamint, hogy Teddy inkább ennek a meccsnek vagy inkább a KC elleni meccsnek a számait fogja e hozni. Remélem a Chicago elleni meccs inkább erre fog hajazni, mind a mutatott játékban, mind az eredményben. Skol! 😊

Szerkesztette: Mr. Wolf
több mint 9 éve
üdv Nálunk és SKOL!

hát ahogy haverom foglamazott megint kihordtam lábon 3 agyvérzést és 2 szivrohamot de megérte.
Az első negyed nema mienk volt de utána drasztikusan megváltoztunk!
A D csodás volt és Walsh is végre jó teljesítményt nyujtott. az tuolsó 2 perc taktikai csatája elképesztő. Szóval elégedetten és boldogan feküdtem le! 😀
jöhet a Bears 😀
több mint 9 éve
Üdv nálunk, és Skol Vikings!

több mint 9 éve
Sziasztok! Már egy ideje figyelem a csapatot (mivel alapvetően a minnesotai caapatok a kedvenceim,lásd Wild, Timberwolves) és a mai meccs után már határozottan tudom hogy nekik fogok szurkolni! Szóval Go Vikings!
Mr. Wolf
Üdv a sárkányhajón!
több mint 9 éve
Mr. Wolf Minnesota Vikings Oklahoma State Cowboys 7
Sziasztok! Már egy ideje figyelem a csapatot (mivel alapvetően a minnesotai caapatok a kedvenceim,lásd Wild, Timberwolves) és a mai meccs után már határozottan tudom hogy nekik fogok szurkolni! Szóval Go Vikings!
több mint 9 éve
Megvan a győzelem. Az eleje csúnyán indult, de aztána védelem keményen bedarálta az Oroszlánokat. Félelmetesen ülteka változatos blitz sémák. Amíg az elején hagytuk érvényesülni Staffordot addig vígan szétdobott minket.

Ami rossz hír, hogy az O-line sajnos nagyon gyenge. Mind futásnyitásnál agyonverik őket, mind passzvédésben veszélyben van Teddy élete. Lehet ezt magyarázni sokféleképp, de a lényegen nem változtat, hogy így ez a ötös nagyon gyenge. Peterson legtöbbször minuszokon kapja az első védőt, és hamarosan érkezik még rá két három másik is. Egyszer tudott kijutni akkor futott egy nagyot, de egyébként átlagon alluli a fal teljesítménye futásnyitásban. Passzban néha még mutatnak valamit, de ott is túl sok a homály. Pedig lenne fegyver ebben az O-ban, csak Teddynek nem sok elhetősége van használni őket. Stabil futás nélkül pedig erősebb elennfelek ellen nem fog működni a játék
több mint 9 éve
Gyengén kezdtünk, de aztán a #D felpörgött (7 sack!), míg a Lions offense leolvadt, és ennyi elég is volt a győzelemhez. Azért sok volt még a hiba, és nem ártana a nagy játékokból sok pontot szerezni, nem csak FG-ket.

több mint 9 éve
Simán nyerünk ma !!!
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Ez pl kapásból nem igaz, amikor játszott, mindig zseniális volt, és ezen nem változtat az, hogy a több kihagyott meccs miatt egy-egy teljes idényre levetítve nem hozott kiugró számokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 133 — WHO DAT!!!!
Én PR-eknél is megnézném.
Toca
 www.youtube.com/watch?v=GdAB2b-CzQc
szerintem nem lenne ügyetlen
kapitnono
Már az egyetemen is jó returner volt, ez nem meglepő.
De szerintem nem akarják beküldeni plusz egy darálóba, amikor látják, hogy milyen jó játékos, viszont nála mindig is a sérülések voltak aggasztóak, volt neki elég sok.
Stez
Hát igen mert ugye a sérülések miatt nem tudta hozni azt az egyetemen ami miatt a 2.legjobb elkapónak titulálták a high schoolban, a rookie éve az jó volt de aztán a sérülések megakadályozták az igazi kiugrásban.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Én PR-eknél is megnézném.
Toca
 www.youtube.com/watch?v=GdAB2b-CzQc
szerintem nem lenne ügyetlen
kapitnono
Már az egyetemen is jó returner volt, ez nem meglepő.
De szerintem nem akarják beküldeni plusz egy darálóba, amikor látják, hogy milyen jó játékos, viszont nála mindig is a sérülések voltak aggasztóak, volt neki elég sok.