Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.Sajnos képtelenségnek látom, hogy lecsússzon hozzánk.
KmetyG
több mint 9 éve
Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.
több mint 10 éve
Megvan az új erőnléti edző is, Brent Salazar személyében. Kansasből jön, ott assistant strength coach volt, nálunk lehetőséget kapott. Remélem jó választás, sok sikert neki (nekünk 😊 )
több mint 10 éve
Épül az ékszerdoboz. Rohadt jó lesz! 😊fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/10683511_10153662046811263_6728589926200448159_o.jpg
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/12697403_10153662041706263_6679272730250353427_o.jpg
több mint 10 éve
Erről van itt nagyba szó! : )
több mint 10 éve
Marvin Jones - Wallace csere sztem jobb volna mind a klubnak mind wallacenak. Így mike jöhetne óccsóért atlantába. Ami meg neki meg nekünk volna jó. 😊 sztem is cutolni kéne...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Akkor CB tuti jön,D-t mindig rotálja Mike bácsi! 😛Csiszolatlan gyémántokhoz ért az emberke!
több mint 10 éve
Ügyesek "odafönt".Nincs értelmes WR a piacon akiért értelme lenne. Ráadásul közepes WR-ünk van elég. Én még bízok benne, Zimmer is kedveli max akkor fogunk megválni tőle ha szükség lesz a pénzére valamelyik másik poszton való erősítéshez.
Én Wallacet már most kibasznám,ennyi pénzből hozhatnánk 2 ugyan ennyire közepes WR-t...
ZoliZoltán
Igazából LB vagy CB poszton tudnánk talán erősíteni FA-ról.
több mint 10 éve
Ügyesek "odafönt".Én Wallacet már most kibasznám,ennyi pénzből hozhatnánk 2 ugyan ennyire közepes WR-t...
több mint 10 éve
Lassan kiheverem a szezon végén jelentkező bénultságot, és elkezdtem foglalkozni a jövővel. Látva az edzők mozgását, az O fal érdekességeket hozhat, azt hiszem valamire készülnek amit csak az igazolások, a draft és talán a pre-season meccsek alatt fogunk megtudni. Mit gondoltok igazolunk nagy nevet FA-ről? Remélem a tőlünk felszabaduló játékosok közül csak az marad aki valóban érték. Az elmúlt években rendre átgondolt stratégia jellemezte a játékospolitikát, remélem idén sem lesz ez másként. Okos draft, és célirányos FA. Mert jövőre már egyértelműen az NFC North bajnoki cím megvédése a cél, és irány az SB 😊 Skol!Én nem hiszem, hogy nagyon piszkálni fogják a falat.
vsanyi132
Ha azt nézzük ,hogy AP 2000 yardos szezonjához képest 1 ember különbség van (amit Berger akár be is tölthet) én nem látom értelmét újrahúzni az egészet.
Ráadásul Kalilnak Loadholtnak és Bergernek contract year jön, szóval extrán motiváltak lesznek.
Nagy FA-t kétlem, hogy hoznánk Zimmer a jövő csapatát építi inkább említettek mellett Captain, HS és Rhodes (na meg Patterson de belőle már kétlem hogy lesz bármi is 😕 😕 ) új szerződésért játszanak jövőre.
Szóval most max 1 éves vagy könnyen bontható szerződéseket fogunk kötni ha FA-n jön valaki.
Mondjuk jövőre Kalil szerződése lejár és ha pénz szükében leszünk Wallace is simán ki lesz baszva (bazzeg ketten a cap 15 % -át elviszik...) szóval azért valamennyi mozgásterünk van.
Spillmanben bízok, nem fogja elbaszni amit eddig felépített.
több mint 10 éve
Lassan kiheverem a szezon végén jelentkező bénultságot, és elkezdtem foglalkozni a jövővel. Látva az edzők mozgását, az O fal érdekességeket hozhat, azt hiszem valamire készülnek amit csak az igazolások, a draft és talán a pre-season meccsek alatt fogunk megtudni. Mit gondoltok igazolunk nagy nevet FA-ről? Remélem a tőlünk felszabaduló játékosok közül csak az marad aki valóban érték. Az elmúlt években rendre átgondolt stratégia jellemezte a játékospolitikát, remélem idén sem lesz ez másként. Okos draft, és célirányos FA. Mert jövőre már egyértelműen az NFC North bajnoki cím megvédése a cél, és irány az SB 😊 Skol!
több mint 10 éve
Úgy-úgy! : D
több mint 10 éve
Kéne egy SB ring a franchisenak!Nyerünk simán 😉
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Kéne egy SB ring a franchisenak!
több mint 10 éve
Mainabazdm*gstatisztikaiérdekesség.Kéne egy SB win a HoF-hoz. Meg amúgy is kéne 😀
Adrian Peterson has 7,339 career rushing yards AFTER contact. That would rank 9th among active players in TOTAL career rushing yards.
Szevasz! 😀
alatriste
több mint 10 éve
Mainabazdm*gstatisztikaiérdekesség.Adrian Peterson has 7,339 career rushing yards AFTER contact. That would rank 9th among active players in TOTAL career rushing yards.
Szevasz! 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Harris azert ne maradjon mert szar.Igazabol új OL edző van meglátjuk mit akar.
Kalil - Sullivan - Loadholt helye biztos. ( Kalilt mondjuk nem ertem miert de ez van...)
Én Berger - Fusco guard parost sem bantanam de mogottuk nagyon nincs senki.
Mondjuk en a trendeket kovetve en tovabbra is a D-re gyurnek. Persze egy jo WR se lenne rossz,de Wallacet 1 ev utan nem fogjuk kukazni. Mondjuk o melle is elfeene meg 1 WR.
Nyomni kéne tovább a D-t, hogy meg brutalabb legyen.
több mint 10 éve
Sztem pont azért nem marad Harris, mert Kalil sokba kerül.😊
több mint 10 éve
Tudom, hogy már érintve lett a téma, de hogy nézhet majd ki jövőre ez az OL?Ha csak a jelenlegi keretet nézem Kalil helye biztosnak tűnik, hisz bár az nfl átlagot is csak időszakosan éri el, alternatíva egyenlőre nincs.
RT-be Loadholt szinte biztos visszakapja a kezdő posztot, de ő már 14-ben is sérüléssel fejezte be a szezont, idén már előszezonban IR. Rég volt már egészséges... Clemmings jó nem volt, de legalább van csere a posztra, aki fiatal is.
Középen viszont nagy a katyvasz.
Berger jó volt, és bár 33 éves érdemes lehet kezdetni, de Sullivan amikor tud játszani már évek óta kezdő C, és abból is a jobbak közül való bőven, szvsz ő lesz a C.
M. Harris a 22. guard lett a ligában és mind a futást mind a passzt jól támogatta a számok alapján, de lejár a szerződése.
Fusco idén a gyengébbek közül való volt, de 13-ban még ott volt az élmezőnybe. Azóta egy sérülés és egy idei szar szezon.
Ha Harris megy, akkor valóban kellene guard, de ha esetleg marad akkor a fal nagy része igazából adott.
Kalil - Fusco/Berger/Harris - Sullivan - Fusco/Berger/Harris - Loadholt (Clemmings)
Szerintetek ha marad Harris akkor is jön upside a falba? Azt meg már csak nagyon zárójelesen jegyzem meg, hogy Kalil 11M-ért játszik majd...(((DM nem lenne)))

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Na ez a hozzáállás! : D
több mint 10 éve
Lesz ő majd ott első körben szavazva is, akkor meg már abban reménykedünk majd, hogy le kelljen mondania.
több mint 10 éve
Lehet ,hogy van akit még is.Valamiért csak ő lett ott....Nem vmiért hanem azért mert mindenki lemondta 😁
ZoliZoltán
*troll mode OFF*

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lehet ,hogy van akit még is.Valamiért csak ő lett ott....
több mint 10 éve
Persze az, hogy Teddy probowler jópofa dolog, de valóban nem top 10 QB (jelenleg). A visszafelé fejlődő Ponder-rel ellentétben Hídviz játéka sokkal magabiztosabb, és szerintem egyre jobb lesz majd. Persze nem akarom összehasonlítani sajtfejű Áronkával, de valszeg Teddy-nek is jót tett volna 2-3 év a padon, nem így alakult, de bánatra nincs okunk. 11-5-ös mérleg nem megy azért bárkivel, lásd elite támadófalas, "tuti SB contender" Cowboys, ahol Romo kiesésével top 5 draft pick lett.Persze, ebből is látszik, hogy milyen a rendszer, mennyire qb dimenziós egy csapat. A boys ilyen meg pl. az atlanta is. Ellenben sztem ez a vikings bridgewater kiesése esetén is po contender lenne egy értelmes back up qb-val, mint pl hasselbeck. Én nem vagyok bridgewater ellenes, de neki sztem még kell 1-2 év, hogy rá lehessen bízni a csapatot. Sztem jelenleg egy alex smith light amit tud.
Go Vikings!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...