Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Teddy-t én se szidnám, egyértelmű, hogy kb. olyan 70%-os állapotban lehet most, reméljük a héten pihentetik sokat (limited edzések), de Hill-lel tuti sehol se lennénk, így játszania kell. A 8-3-as mérleg meg magáért beszél, már több győzelmünk van, mint tavaly volt egész szezonban.
több mint 9 éve
Szépen lefuttatott meccs volt. Tényleg annyi volt bevállalva ami a minimum, semmie xtra kockázat Lehet ezt megszólni, de ha NFL szinten ez így megy akkor addig minek változtatni? Nem attól jó csapt valaki, hogy vannak neki 50+-os passzai. Futásban az O-line kezd életjeleket mutatni, pont a Packers ellen estek vissza, de egyértelmű passzjátékoknál életveszély amit nyújtani tudnak, Teddy nincs biztonságba mögöttük sajnos. Látszik, hogy gond vana vállával is, ezért nem kell ilyenekben kockáztatni. Amíg a védelem ilyen állat, és a spec team is megbízhatóan működik, addig ez elég. Majd ha szükséges lehet kockáztatni, addig nem kell.
Szerintem Cam Newton lesz az MVP, de Peterson óriási szezont hoz szerencsére. Ő is vagy 100 yardot vett fel tagnap az első kontakt után.
több mint 9 éve
Végre egy TV-s meccset jól játszottunk!Nagyon szép hosszú driveokat vezettünk....negyedenként volt egy driveja a Falconsnak kb.
Peterson meg egy földönkívüli..........a liga legjobb futás védekező egysége ellen fut 158!!! yardot!!!
BARR is már félisten!
Newman!
Ligában a legkevesebb pontot kaptuk eddig! 😛
AP MVP-re van esély szerintetek?
SKOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 9 éve
Amúgy a Teddy INT bár momentum killer volt, azt hozzá kell tenni, hogy akkor ott úgy éreztem, hogy a Falcons védő játszott hatalmasat, de jövő héten újranézem a meccset, és majd kivesézem jobban. Amúgy tetszett, ahogy játszottunk.
több mint 9 éve
Pontosan azt és annyit játszott a csapat amit tud és amit kellett, nagyon jó volt végignézni. Izgultam, de megcsináltuk, ebben a szezonban már pozitív a mérleg az biztos! Fontos és nehéz meccsek jönnek, de nehéz és kemény meccseket nyertünk eddig is. 8-3 baby 😊 😊 SKOL!!!
több mint 9 éve
Dudás György
11
Nagyon szép győzelem! Remélem ez erőt ad a továbbiakhoz, mert nagy szükségünk lesz rá!
több mint 9 éve
Jól játszottunk, főleg a #D. Két hiba volt, egy INT és a kihagyott FG, ezek benne vannak a pakliban egy idegenbeli meccsen. A két safety felnőtt a feladathoz, Exum és Blanton előtt le a kalappal.
több mint 9 éve
grat a teljesen megérdemelt w-hez, a jövőre azaz a po-ra való tekintettel meg remélem teddy tud ennél jobbat is 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Simán nyerünk ma !!!
több mint 9 éve
Smith nagyon nagy hiány. Azért amit ő ad azt nem adja úgy senki 😊 Ha meg is csinálod az előtte lévő területen az elkapást, nem vagy utána határtalanul boldog erről gondoskodik. Pesze szurkolok Exumnak, hogy ő is egy feltűnő csillag lehessen, de Harry nagyon nagy kiesés egy főleg passzokkal operáló csapat ellen.
Remélem visszatérünk a helyes útra és nem saját magunk ellenségei leszünk a találkozón.
Szerkesztette: Paulus
több mint 9 éve
H. Smith és Waynes is out a meccsre és Griffenek is 50%ot adnak.Azt olvastam hogy Smith helyén Exum kezd, kíváncsi vagyok hogy sül el ez. Nyilván a kényszer szülte megoldás, de én bízom benne hogy megoldja a feladatot. Ezen a meccsen az Offense-nek kell gyártani a pontokat, mégpedig szép hosszú drive-okkal úgy hogy kevés lehetőséget adjunk Matt Ryan-nek hogy tesztelje a fiatal safety-t 😊 Skol!
alatriste
több mint 9 éve
H. Smith és Waynes is out a meccsre és Griffenek is 50%ot adnak.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nekem mondjuk sima meglepetés.Emlékszem, csak akkor nálatok AP a két meccsen egymaga halad vagy 300-350 yardot. Nálunk AR ide vagy oda ez a teljesítmény az egész O.tól lehetetlen küldetés.
Van ám még 6! meccs....kezdésnek vASÁRNAP tv-BEN A fALCONS ELLEN!
Esetleg most Ti jöttök WC-n és nyerünk ellenetek a PO-ban! 😀 (2012-ben volt így csak épp fordítva)
ZoliZoltán
Biztos, hogy lesz tétje a 17. heti Lambeaus meccsnek, csak a kérdés, hogy az lesz-e, hogy ki legyen a csoportgyőztes, vagy az mi bejutunk-e WC-on.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nekem mondjuk sima meglepetés.Van ám még 6! meccs....kezdésnek vASÁRNAP tv-BEN A fALCONS ELLEN!
Esetleg most Ti jöttök WC-n és nyerünk ellenetek a PO-ban! 😀 (2012-ben volt így csak épp fordítva)
több mint 9 éve
Nyeritek idén a North-ot. Azt a minimális fellángolás ami ellenetek összejött elmosta az eső a macik ellen.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Most érkezett, a Minnesota 4 ponttal verte az Atlanta-t!!Elfogadom az eredményt vasárnap is 😊
NBA-ben.😊
Go Vikings!
több mint 9 éve
Most érkezett, a Minnesota 4 ponttal verte az Atlanta-t!!NBA-ben.😊
több mint 9 éve
Hogy ilyen játékosoknak egyáltalán van csapatuk !?
több mint 9 éve
OL turbó van terítéken,nincs mese!
több mint 9 éve
E mögött a fal mögött nem lehet pass heavyt játszani, mert kinyírják Teddyt. Az is nagy gond, hogy ő gunból szeret játszani,a futásunk meg fenékből kivéve működik. Így az alap felállás elárulja az esetek nagy részében, hogy mit akarunk játszani Azt sem látom bizonyos besült passz játékoknál, hogy azért nem megy el dobás, mert nincs szabad ember, vagy mert rossz az olvasás, és nem veszi észre, hogy kit kellene megdobni. Ezek nagyon nem mindegy dolgok, mert ha még nem jó az olvasás, akkor maradni kell a futás alapon, ahogy akkor is ha nem játsszák magukat tisztára elég sokszor az opciók.
Megint csak a fal kérdés jön elő, mert nincs igazán erősségük, sem a futást nem tudják stabilan támogatni, sem a passzvédést. AP-t vitték le a legtöbbször minuszban ami nyilván nem lehet futó hiba, és eközben Teddyt is agyonverik meccsről meccsre.
több mint 9 éve
Engem az hogy Turner úgy tűnik erőssen korlátozza Teddyt jobban izgat, minthogy most kb. minden fontos pillanatot mi szoptunk be.Wallace droppokon meg legalább 2-3 drive ment el. Kurvajó hogy idehoztuk, hogy széthúzza a pályát, de ha nem kap el lófaszt se akkor..
több mint 9 éve
Kicsit túlpörögték az öltözőben szerintem a srácok a találkozót. Ezért több fegyelmezetlenség volt mint amit megszokhattunk. Kicsit hasonlóan szét volt esve a társaság mint a Frisco ellen, csak annyira azért nem volt gyásza teljesítmény.Nagyon akart mindenki, de ez most ellenkezőleg sült el, pont a hibákat hozta ki. Fontos meccs volt, elvesztettük, de a bajnokság még csak ezután kezdődik. Nem kell elásni magunkat, csak koncentráltnak kell maradni, és tenni a dolgát mindenkinek. Jó kis csapat ez, és még nagyon fiatal, ha folytatódik az építkezés miénk a jövő.
Azért az OL-el történhetne valami csoda, mert ott viszont nagy bajok vannak, már már azt gondolná az ember, hogy javultak, de most megint csúnyán teljesítettek. Oda kellenek a jövőre felépülő emberek, meg még erősítés, ez létfontosságú lenne.
SKOL VIKES!
több mint 9 éve
Első félidőt láttam, nos ott hiába voltunk meccsben végig érezni lehetett hogy nem fog ez menni. Walsh kihagyott extra pontjánál látszott hogy gáz van, és a sok szabálytalanság is azt mutatta hogy hiába vagyunk otthon nem vagyunk ott fejben. A zebrák gyalázatosan dobálták a sárgát, az első félidő végén a Td-t nekik köszönhették a sajtfejek, az szerintem momentum volt, ott elment a meccs. A második félidőben a kevés szerzett pont miatt nem volt esélyünk, ők rúgták a Fg-kat és Td-t is szereztek, míg mi 2 negyedben sem szereztünk pontot, ami a pacskerek ellen nem lehet elég. Nincs baj, ezt a meccset remélem sokat elemzik és mindenki tanul belőle, jövő héten lehet javítani és majd ha megyünk Green Bay-be visszavágunk. Skol!
több mint 9 éve
Pedig most tényleg azt hittem ,hogy végre elkapáljuk őket! 😕