New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Wilforkot már próbálgattuk sokszor DE poszton tavaly, de nekem annyira nem jött be. A pass rush képessége/technikája nem egetverő szerintem. Jó Ő ott középen.akinek van vmi link nevűje BB sajtókonfjára az ne legyen rest betenni lécci 😛 😀
http://www.patriots.com/media-center/videos/patriotslive-video-player/893e7c6e-4efe-4e7e-a3ce-35f284d043a7

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
NFL-ben nem lenne már jó 43MLB szerintem. SOLB-t játszana inkább, playmakernek pedig ott lenne Mayo.Eddigi FA legnagyobb meglepetése számomra. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt kap. De igazán nem látom, hogy miért lenne jó itt 3-4-ben ha Washingtonban szar volt. Max szituációs embernek lenne jó, de nem hiszem, hogy arra lett szerződtetve.Ezen átsiklottam, Spikes kurva jó 4-3-as MLB volt, szal nem mondanám, hogy használhatatlan 😊Wyatt
Nem lehet, hogy 4-3 lesz? Mert 3-4es OLB gyakorlatilag 3 van a csapatnál. Bár elnézve a játékos keretet, annyira nem alkalmas rá. Pl.: Spikes abban használhatatlan. Bár a D-Line megnézve ott egész jó lenne a csapat 4-3ban is. Lehet valami hibrid rendszer lesz.tamasboldizsar
Minden esetre base 43-hoz szerintem nincsenek meg a szükséges embereink, felesleges is lenne átállni
több mint 14 éve
Eddigi FA legnagyobb meglepetése számomra. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt kap. De igazán nem látom, hogy miért lenne jó itt 3-4-ben ha Washingtonban szar volt. Max szituációs embernek lenne jó, de nem hiszem, hogy arra lett szerződtetve.Ezen átsiklottam, Spikes kurva jó 4-3-as MLB volt, szal nem mondanám, hogy használhatatlan 😊
Nem lehet, hogy 4-3 lesz? Mert 3-4es OLB gyakorlatilag 3 van a csapatnál. Bár elnézve a játékos keretet, annyira nem alkalmas rá. Pl.: Spikes abban használhatatlan. Bár a D-Line megnézve ott egész jó lenne a csapat 4-3ban is. Lehet valami hibrid rendszer lesz.tamasboldizsar

több mint 14 éve
triangle
1 283
jó, mert így házon belül megoldottuk az égető RDE problémát, Big Al nose, Wilfork pedig megy ki szélre power endnek 😀 😀
több mint 14 éve
Nem figyeltem csak az idézett részre! 😀 facepalmMagyar idő szerint 15 órakor lesz Belichick sajtótájékoztató. Akkor kiderül milyen választ húz elő a kalapjából. Ez még csak egy gyenge szurkolói próbálkozás volt.DoM😂DoMAz öreg nem hazudtolja meg magát! 😂Proxi

több mint 14 éve
Magyar idő szerint 15 órakor lesz Belichick sajtótájékoztató. Akkor kiderül milyen választ húz elő a kalapjából. Ez még csak egy gyenge szurkolói próbálkozás volt.Az öreg nem hazudtolja meg magát! 😂ProxiI went through a mental press conference of BB in regards to the Pat albert deal..😂DoM
"What do you expect Haynesworth to be playing? Will he be more of a defensive end in base 3-4 scheme or mostly a rotational guy who'll make most of his appearances in nickel packages?"
"Well he's a defensive lineman. He'll play on the defensive line."
több mint 14 éve
Az öreg nem hazudtolja meg magát! 😂I went through a mental press conference of BB in regards to the Pat albert deal..😂DoM
"What do you expect Haynesworth to be playing? Will he be more of a defensive end in base 3-4 scheme or mostly a rotational guy who'll make most of his appearances in nickel packages?"

több mint 14 éve
Fúúú! Ez nagyon komoly! 😊 BB egy zseni!És az lesz a csúnya, hogy Big Al az első perctől kezdve fogja tudni, mit vár tőle a szervezet, és hol a helye!
Én csak azt kérem kis csapatunk nevében, hogy a srácok várjanak a 2. meccsig az Olinenk IR-re rakásával.
több mint 14 éve
I went through a mental press conference of BB in regards to the Pat albert deal..😂
több mint 14 éve
Túl nagy volt a csend...Ilyen névnapi ajándékot vár az ember 😊Nagy deal szerintem is.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát Bracenek és Deadricknek ki kell dolgozniuk a belüket, ha rosteren akarnak maradni szeptemberre... 😊Witchdoctorpont most írtam Patriots.hu-ra, hogy azért ez felvet pár kérdést:
- Ty Warren egészségügyi állapota (hogy tér vissza a kihagyott év után)
- Lesz e másik trade, ahol ezúttal az eladó oldalon állunk:
Big Al-Big Vince-Big Warren kezdő + Stroud, Wright, mint első számú tartalékok, és a fiatalok: Brace, Pryor, Love, Deaderick. Wright pl képviselhet számottevőbb értéket a piacon, 43-ban pl igen szolíd kis DT lehetne.
- Van e a fiatalok közül akinek nagyon rosszul áll a szénája (Tavaly ugye Brace súly problémák, Deaderick hozzáállás gondok)
több mint 14 éve
Hát Bracenek és Deadricknek ki kell dolgozniuk a belüket, ha rosteren akarnak maradni szeptemberre... 😊

több mint 14 éve
Nem lehet, hogy 4-3 lesz? Mert 3-4es OLB gyakorlatilag 3 van a csapatnál. Bár elnézve a játékos keretet, annyira nem alkalmas rá. Pl.: Spikes abban használhatatlan. Bár a D-Line megnézve ott egész jó lenne a csapat 4-3ban is. Lehet valami hibrid rendszer lesz.tamasboldizsarElég váratlan lenne, ha minimális offseason munkával váltana rendszert akárcsak részben a védelem, ahol annyi a fiatal (a falban is). Inkább arról lehet szó, amit a kinti fórumokon is írnak, hogy könnyedén mindig a pályán lehet, amikor nem alap 34 van, vagyis a snapek 50%-ban. Legyen szó akár négy falemberes nickel védelemről, amit Jarvis Green idejében is sokat használtunk, vagy a már korábban említett 245-ről.
több mint 14 éve
ez tényleg piszok jó deal, csak maradjon egészséges amúgy szerintem többet tud ő 3-4-ben is játszani mint amit a Skinsben mutatott, de majd meglátjuk. Ez a D fal tetszetős, csak a pass rusherek terén akad némi kérdőjel de meglátjuk mit alkot BB még a piacon.
több mint 14 éve
Eddigi FA legnagyobb meglepetése számomra. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt kap. De igazán nem látom, hogy miért lenne jó itt 3-4-ben ha Washingtonban szar volt. Max szituációs embernek lenne jó, de nem hiszem, hogy arra lett szerződtetve.Nem lehet, hogy 4-3 lesz? Mert 3-4es OLB gyakorlatilag 3 van a csapatnál. Bár elnézve a játékos keretet, annyira nem alkalmas rá. Pl.: Spikes abban használhatatlan. Bár a D-Line megnézve ott egész jó lenne a csapat 4-3ban is. Lehet valami hibrid rendszer lesz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Haynesworth-Wilfork-Warren hmm nem is rossz ez a D-line :cool:
több mint 14 éve
Arra mindenképpen jó lehet, hogy sub felállásokban megspórolja a csapat Wilforkot (amivel jelentősen javulhat a base D futás ellen). Haynesworth és Wright kellő nyomást jelenthet a falból pl. 245-ös nickelben.
több mint 14 éve
Végre aktivizáltuk magunkat a piacon!Remek hír, hogy Big Al nálunk folytatja, ráadásul egy marék szotyiért kis túlzással
Baby Vince el duóban aprítani fognak 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Tartós lesz erre a 4-3 v wtf?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Mennyire lehet valós a Big Al Story?Kíváncsi vagyok!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Sztem kurva nagy dealt csinaltatok...meg akarja majd mutatni,h a Skins volt a szar nem o...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
egy 2013/5.körös pickért? nem is értem....ha ez tényleg valós akkor nem kell többet nyávogni a passrush miatt 😊neuwLátom megvan a kincstári optimizmus. De miért is jó, hogy a 3-4 ellen lázadó Big Al jön a 3-4be?szaba
csak jól járhat vele a csapat, gondolj bele: ha BB "megneveli" és menni fog neki 3-4ben akkor a csapat nagyon jól járt.
ha nem sikerül akkorse lesz semmi, mivel egy 5. kört adtunk érte.
veszteni nem veszthet vele a csapat, ez egy kurvajó deal volt a Patsnek
-------------------------
-------------------------
több mint 14 éve
mert egy jobb 3-4-es csapatba jönha ez tényleg valós akkor nem kell többet nyávogni a passrush miatt 😊neuwLátom megvan a kincstári optimizmus. De miért is jó, hogy a 3-4 ellen lázadó Big Al jön a 3-4be?szaba
több mint 14 éve
ha ez tényleg valós akkor nem kell többet nyávogni a passrush miatt 😊neuwLátom megvan a kincstári optimizmus. De miért is jó, hogy a 3-4 ellen lázadó Big Al jön a 3-4be?
több mint 14 éve
Big Al 2013/5-ért? Az ellenérték konkrétan a lónak az a bizonyos része, ha hozza azt, amit normális állapotában tud, akkor eszméletlen nagy biznisz, ha nem, akkor sem buktunk semmit. Like